Merhabalar,
Herkes iyidir umarım..
Ben özüme döndüm ayu gibi yemeye devam ediyorumAldığım kilolar iyice oturdu...
Normal de evden çıkarken yanıma yiyecek almıyordum...Alırsam meyve alıyordum sadece..
Ama şimdi çayın yanına her gün bişiler yedim bisküvi halley vb.
Tabii şekerli gıdalar çok daha fazla acıktırıyor beni, meyve dahil..
Bu haftanın bitmesini bekliyorum bakalım...
bir de doğum günü zımbırtısı nedeniyle iki gün üst üste pasta
Durum vahim değil ama aldıklarıma üzülüyorum..
Esracığım,çok üzüldüm yaşadıklarınıza eşinle..Umarım tekrarlamaz ve bir an önce hayırlısıyla evlerine dönsünler..
Çok fazla üzülmemeye çalışsın..
Komşu olayınıda takma her ev de tartışma olur..Önemli olan sizin huzurunuz..
BEYZUŞ canım,kulağın hala ses üretmeye devam ediyor demek...Geçmiş olsun canım..İnşallah yeni antibiyotik hemen etkisini gösterir...
Nuhancığım resimlerine alelacele baktım daha sonra geniş zaman da bakıp yorum yapacağım :)
Bence kısa saçlı da uzun saçlıda güzelsin ben ikisini de yakıştırdım.:)
Banucuğum,psikolog bence şart.. bizim cevaplandıramadığımız sorularımıza cevap alacağımız kişi..
Ben kızımı 5 yaşındayken götürmüştüm yatağın da yatmama odasından korkma vardı..2 resim çizdirdi kızıma iki konuştu kaynağı bulundu belki bahsetmişimdir..Odasında ki oyuncak ayıdan korkuyormuş gece uyuyunca onu yiyeceğini düşünürmüş...
Şimdi de kaygıları var hemen hemen son bir yıldır..18 şubata randevu aldım ben...9 eylül üni. çocuk psikoloğuna gideceğiz ama binbir oyunla ikna ettim..
Sen de çok fazla üzülme fakat eşinle de konuş kararlı olun her konuda...
Ben mesela çok disiplinliyim..Ben den daha fazla çekinir hem kızım hem oğlum hatta eşim de dermişim..
Onları deli gibi sevdiğimden çok eminler ama çok ta kızabileceğimden eminler...
KEndini çok üzme hallolmayacak mesele değil...
sevgiler prensese..
allahim. tarcin beni meyraylami aldatiyor...öpüşüyorlar ya.....
Ben gtitim arkamdan hemen sende hoop dişarı....sen diyettesin kizim... bak gördünmü?bide benden habersiz olmaz canım...
ya güzelim evli adamin sizinle ne isin var deyip seni üzmiyim...dedim ama demis bulundum... buda bulasmayin adama.
sende tremisu yap........ mutlu yillar....
desenize ikinizinide koca ayni günde doğmus... tiremisu sart...mutlu yillar..
rahat rahat konusuyoruz.... erkek yok diye.... başa gelene bak... eee olasi birsey.. belki dürüst olmayanlar var... burası sanal dünya...
arkadaşlar çok teşekkür ederim çok sağolunEminecim, Allah annene sağlıklı uzun ömürler versin. doğum günü kutlu olsun canım.
sağol canım benim, sizden sonra elimi yüzümü yıkayıp uyumaya çalıştım. siz olmasanız sabaha kadar bakardım şaşkın şaşkın.
sağol ablacım. ettim zaten havale Allah'a. benim annem babam ayrı, babam eşime çok güveniyor. o yüzden zerre kadar bir şeyimize karışmaz. annem de karışmaz sağolsun. onlar da buna güvenip, sahipsiz sanıp bu rezilliği yapıyorlar. Allah ıslah etsin onları.
Sağol Asumancım desteğin için. öyle kötü niyetliler ki. erken giderlerse komşuları ne düşünürmüş. bizi memleketlerine davet etme şekilleri de şöyle; dostumuz var, düşmanımız var. niye gelip de insanların çenesini kapatmıyorsunuz?
biz zaten dekoruz, eşim en çok buna sinir oluyor. evlat gibi bi kavramdan haberleri yok malesef.
Akşamınız güzelgeçmiş ne güzel canım. senin de ellerine sağlık, eminim çok güzel olmuştur tiramisu. benim yerime de bir çatal alsaydın :)
En çok ondan korktum ya canım. eşim sinirli, o alkollü. Allah korusun bir şey olacak diye aklım çıktı. eşimi çağırdım gittim birkaç kez. kayınvalidem de orada ama siz ne yapıyorsunuz demiyor. kazasız belasız gitselerdi artık. çok sağol desteğin için canım.
bu arada bizim spor hocaları da haddinden fazla sporun kas erittiğini söylüyor. hatta bir tane bayanla tanıştım crossu 30 dakika yaptığı için kasları eriyen. sonra daha aza çekmişler. sen de yüzdüğün günlerde kendini çok yorma canım.
Meyracım seni çok iyi anlıyorum. ben zaten kimsenin zorluk yaşamadığı bir hayatı olduğunu sanmıyorum. benim temel sorunum başından beri onlara evlat olmaya çalıştıkça görmezden gelinmem. bunu neden yaptıklarını da biliyorum, en çok da bu canımı yakıyor. annem babam ayrı diye, eşimle benim çekirdek ailemize saygı duyup karışmıyorlar diye sahipsiz sanıyorlar. oysa annem babam düğünümüzde o kadar sahip çıktı ki bize. onların üzerine düşüp de yapmadıkları şeyleri bile benim annem babam yaptı. dün akşam benim evimde yaptıklarını eltimin evinde yapmaya kalksalar eltim kesin ayılır bayılır, babasını çağırır ve onları kapının önüne koyardı. benim aldığım eğitim ve terbiye müdahele etmeye izin vermiyor. anneme bile söylemekte çekiniyorum ama anneme babama bu olanları çıtlatmam lazım. bu saygısızlıktan sonra onlarla herhangi bir sebepten görüşmelerini istemiyorum çünkü.
eminim zaman geçtikçe eşin seni anlayacaktır. zamanla anlaşılıyor bazı şeyler. biz evlenmeden eşimin olanları anlama süreci başladığı için ben şanslıyım. eşimin yıllardır çalıştığını sömürmüşler. bizim evlenme niyetimizden haberdarken eşim askerdeyken kardeşini sözlediler. onların ev almalarına yardım edip düğünlerini erken yağınca bizim düğünümüz ertelendi. iki kardeşinin bakımını yıllarca eşime bıraktı babası. daha neler neler. eşim dolmuş tabş bunlara zamanla. artık geri dönüşü çok zor durumda.
çok sağol Eminecim desteğin için. biz çok konservatif ailelerde büyümüşüz hepimiz. insan şaşırıyor böyle şeylere. artık utanacaklarını bile düşünmüyorum, utanma diye bir duygu olduğunu sanmıyorum onlarda.
Eşinin doğum günü kutlu olsun canım, beraber bir ömür çok mutlu olun inşallah. iş konusunda da sabırlar diliyorum sana.
Zehracım teşekkür ederim desteğin için canım. malesef seçemiyoruz dediğin gibi.
Eşinle bir ömür çok mutlu olun inşallah canım, kutlu olsun eşinin doğum günü senin de :)
Teşekkürler ablacım, huzurumuz eksik olmasın hepimizin yuvasından inşallah.
trajikomik bir hikayeymiş bu. çocuk çok geç olmadan, patalojik bir vakaya dönüşmeden önünü alabilmiştir bu davranış bozukluğunun inşallah. onun dışında burayı dışardan okuyanlar da oluyor. o yüzden çok özel şeyleri paylaşmamak gerekiyor hakikaten.
nuahn abla çok sevindim senin adına kararından dönmemek iyi olmuş demekkiKislar dün aksam, firsat olmadi diyemedim..
hani benim vazgeçen müsterim vardı ya dün karara vardık.... indirim yapmadimmm ama ne direndim ya... Kendimi takdir ediyorum. ön ödemeyi yapsin islere basliyorum. allah nasip ederse oradan gelecek paranın son ödemesi ile bi yatak odasi alalim diyorum. Zaten son ödemenin gelmesi mayis ayını bulur. Arada birde kolutların yüzünü değistirtmeyi becerirsem ooh demeyin keyfime...
bu sabah yeni bir karar aldım. zaten spor sonrası düs ve yemek hazirlamak ciddi zamanlar aliyor... ama burayi terkedemem. Kendime yeni bir kural koyuyorum... hergün saat 13,00 - 13,30 a kadar burası bana serbets sonra aksamdan sonra gelceğim... çok çalisamm lazim çok..öğleden sonra beni burada gören olursa çeksin kulağımı...yapsın...
selamün aleykümm....
nasılsınızz...
çok sayfa birikmiş hepsini okuyamıcam galiba...bikaç gündür çok kötüydüm resmen şişmeye başlamıştım hatta tekrar 95 i gördüm ama çok yemekten yada kaçamaklardan değil bağırsaklarımın düzenli çalışmamasından...iki gündür çok ağrı sızı yaptı....bir sürü çaylar kayısılar falan derken çok şükür busabah tekrar 93 ü gördüm...bu arada kızım çok çok daha iyi ama bugün öksürük başladı inş tahriş etmez boğazlarını...sıcak bişeylerde içiremiyorum inş çok uzamadan geçer...artık evimdeyim ve tekrar düzenli olarak diyet ve spora başlıyorum inş...nerdeyse 15 gündür hastane gelengiden derken kaçamaklarım çok olmasa bile yemek düzenim uyku düzenim tepe taklak olmuştu....artık toparlanma zamanıı...
ben yokken çok şeyler olmuş alıntılarım küçük cadım yüzünden silindi tekrarda uğraşamadım...oyüzden artık hatırlayabildiğim kadarıyla bişeyler yazıcam....
esracım çok üzüldüm canım ama maşallah sabrına ve rabbim daha çok sabır versin...ben böyle bişey yaşamadım ama yaşasam dayanabilirmiydim bilmiyorum.Rabbim akıl fikir versin o insanlara...sanada eşinede bolca sabır....
yenacım sanırım üzerinden çok geçti ama Rabbim sevdiklerinle beraber mutlu huzurlu sağlıklı ve uzunnnn bir ömür geçirmeyi nasip etsin canım..kutlamakta geciktiğim için kusuruma bakma...
eminecim rabbim annenede sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin...başınızdan eksik etmesin inş..
kim olduklarını hatırlayamadım şimdi ama iki arkadaşında eşlerinin doğum günüydü galiba onlarıda kutlarım..Rabbim onlarada huzurlu sağlıklı uzun ömür versin...
katremm hayırlısı olsun canım inş..Rabbim gönlünüze göre versin inş canım...
yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz deyip huzurunuzdan ayrılıyorum
şimdilik hatırlayabildiklerim bukadar atladığım arkadaşlar varsa haklarını helal etsinler...bikaç gündür aranızda yoktum geçmiş çok birikmiş okuyamadım hepsini...hatta bu mesajı bile okadar uzun zamanda yazdımki inanmassınız...kaç kere pc başına oturdum kalktım hatırlamıyorum bile..küçük kuzu bi kere alıntılarımı katletti yazdıklarımı silmesin diye pcyi yükseklere kaldırıp bırakmak zorunda kalıyorum...neyse herzamanki gibi çenem düşmüş ne çok yazmışım...susayım bare...
Eminecim, Allah annene sağlıklı uzun ömürler versin. doğum günü kutlu olsun canım.
çok sağol Eminecim desteğin için. biz çok konservatif ailelerde büyümüşüz hepimiz. insan şaşırıyor böyle şeylere. artık utanacaklarını bile düşünmüyorum, utanma diye bir duygu olduğunu sanmıyorum onlarda.
.
selamün aleykümm....
eminecim rabbim annenede sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin...başınızdan eksik etmesin inş..
Sagol canim amin,
sen naptin sabah biseyler oldumu? Kayinbaba lafini ettimi cok merak ettim
Canim cok tesekkür ederim amin insallah...
Bagirsaklar icin bende armutu cok tavsiye ederim,
bende Meyve, hatta özellikle ARmut cok cok ise yariyor, resmen kosusturuyorum wc ye
Mehtapcim dün aksam talihsizlik yasamissin canim, ama ben eskiye nazaran artik arkadaslarla beraberken
yanimda erkek arkadaslarin olmasindan cok cok rahatsiz oluyorum,
eskiden ergenken diyim cok sorun olmuyordu ama artik sevmiyorum,
helede ickili bir ortamdan hicmi hic hoslanmiyorum,
gördügün gibi hemen sapitiyorlar,
cikarsanda sirf kizarkadasinla cikar bi kahve icer gelirsin vallaha mis gibi..
,
Mehtapcim dün aksam talihsizlik yasamissin canim, ama ben eskiye nazaran artik arkadaslarla beraberken
yanimda erkek arkadaslarin olmasindan cok cok rahatsiz oluyorum,
eskiden ergenken diyim cok sorun olmuyordu ama artik sevmiyorum,
helede ickili bir ortamdan hicmi hic hoslanmiyorum,
gördügün gibi hemen sapitiyorlar,
cikarsanda sirf kizarkadasinla cikar bi kahve icer gelirsin vallaha mis gibi..
Mehtapcım ben de dün alkolle ilgili sorun yaşadığımdan sinirliyken cevap yazmak istemedim. ama kendi iyiliğin için öyle ortamlarda bulunma canım. sonra çok pişman olur, yıpranısrın canım. ben üniversite birinci sınıftayken arkadaşlarımın ısrarıyla birkaç kez beyoğlunda takılmıştım. sonra hiç bana göre olmadığını anladım. sen de sıkıldığına göre sana göre de değil o ortamlar.
canım sabah erkenden çıkıp annemlere geldim onlar uyanmadan. gün boyu haber yoktu. demin eşim aradı ki akşam yalnızız diye. babası arayıp çok kibar bir şekilde biz birkaç günlüğüne akrabalara gidiyoruz demiş. tabi akşam yüzümüze bakmak zor geldi. yani öyle olduğunu umuyorum. trip yapıyor olsalar hiç haber vermezlerdi sanırım. yine de işlerine akıl sır ermiyor.
bencede canım ya. bugün öyle yapıcaz zaten dünden sonra alayına isyangitcez kahve içcez güzel güzel sonra döncez evimize. ben bugünde yokum sanırım arkadaşımda kalıcam. anneside ne zamandır cagırıyordu gidip bir görüneyim.
bu arada yeni saçla resim çektim albüme ekledim ama saçın rengi çok koyu gözüküyor malesef
anladim canim iyi etmissin sabah annenlere gitmekle, onlarda demekki hatalarini az cok anladilarki gittiler, iyi olmus gitmeleri, gözün aydin dicem valla,
diger arkadaslar ne düsünürler bilemem ama bende annene babana biraz citlatman taraftariyim bu olayi yani,
sonucta kimse seni sahipsiz sanmasin,
inanki bazen insanin kendi babasi biraz gözdagi vermesi gerekiyorki birseyler yerine otursun,
hayirlisi olsun canim üzme kendini
ha bu arada esracim, ölcülerimi almak nasip oldu suanbüyük bir korkuyla tabiii
ama iyi cikti sevindim, kilo verdimmi bilmiyorum tartilmama karari aldim cünkü ama incelmisim
belki kiyafette biraz farketmistir ama birazda fark var belliki
eski ölcülerim, bel/basen 94-133
yeni ölcülerim 91-126
valla iyi görünüyor dimi
en güzeli canim, öyle yapin bundan sonra, resminede baktim gayet hos duruyor ama evet siyah gibi gördüm ben
sağol canım. anneme de babama da anlattım. babam benim yapacağım bir şey var mı kızım dedi, yok ama yüz verme ararlarsa dedim.
ben bu konuda çok katıyım canım. affedilmez bir hataydı yaptıkları, o yüzden hatalarını anlamaları çok bir şey ifade etmiyor benim için. insan 1 yıllık gelinin yanına içkili gelerek böyle rezillikler yapmamalı. bu saatten sonra görüşmeyi planlamıyorum onlarla.
belden 3, basenden 7 cm gitmiş canım. harikasın, zamanında bildirsen nuhanla birinciliği paylaşacaktın
benimde pantolonlar bpllaştı iyi gidiyor şimdilik cuma günü görcez
slmmm koptummm koptummmm okulun açılmasına az kaldıı düzene girmem şart tam dayaklığımm dünn süperdii akşama kadar yürüyüş falanda yaptımm akşama ıspanaklı yaş pasta yaptırdı kızımla görümcee haydeee akşam akşam 1 dlm hüplettim tabi o saatten sonraaa spor yapıp gümletemedimm oyy oyyy tartıya çıkasım gelmiyoo ammma çok şükürr sigarayı bitirdimm o beni bitirmedennn yaşasın dumansız hava sahası:)))))))))))))))
neysee kızlarrr öpüldünüz umarım herkezz iyidir geçmiş çok birikmiş okuyamadımmmm
meyracim sagol canim sende cok tatlisin, bu arada gözün aydin ustalar gitmis temizlenmis ortalik ve kullanmayada baslicakmissin :) cok sevindim canim, ellerine saglik eminim eskisinden daha güzel yapmissindir evini.merak etme canim vericez bu kilolari sonrada hayalimizdeki kilolardaki resimlerimizi burda boy boy yayinlicaz ve kendimize ait bir basari öykümüz olucak.
(
Bu arada hafta sonu kan tahlillerimi yaptırdım.
Demir depom (ferritin) yerlerde sürünüyor kızlar.
"2" çıktı.
Gerçi yükselmiş geçen sene bu zamanlar 1,13.tü
Gene başlıycaz kan ilaçlarına belli.. Gerçi içiyorum miyom yüzünden de her ay tonla kaybediyorum. Kısır döngü.
..
canım çok sevindim adına hadi hayırlısı olsun inşallah bi daha görmezsin o üçlü rakamları tatlım
selam kizlar kilo bildirimine geldim
Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 89.8
Bugun : 88.7
80lere inmekten gurur duyuyorum kendimle gun gectikce sagligima kavustuguma daha cok . Galiba artik 90 kilonun uzerindekilerde yerim kalmadi ama arada gelip yine bildirim yaparimartik 80 kilonun uzerindekilere gideyim bakayim Hepinize kucak dolusu sevgiler ve istenmiyecek kadarda cesaret ve bol basarilar , irademiz genis olsun dilegiyle
İyi akşamlar arkadaşlar;
Umarım hepiniz iyisinizdir...
Benim sol kulak hala iptal..Hala yaprak hışırtıları ve şelale sesi üretiyor..Kafam davul gibi..Doğal olarak dengem bozuldu;bazen yürürken yalpalıyorum...
Tekrar Dr'a gittim.Antibiyotiği değiştirdi..Azıcık bile açılmadı.Bakalım...Bekliyorum...İşte böyle..
Diete devam tabii...
Meyracım okuduğum yeri bulamadım kuzum; tekrar 99ları görmüşsüni tebriler canım. hep böyle devam eder inşallah :) daha bebeklerimiz olacak, sakın pes etme :)
meyracim cok sevindim canim :))) her tartiya cikisinda insallah hep böyle sevinirsin :) (amin)
.
Meraba kizlaaaaaaaaar bugun gündüz girdim begenip durdum, hatta yazcaklarimda aklimdaydi ama sonra acilen cikmam gerekti,
cünküüüüü yine bütün gün kosturdum, anam bu kosturmaylada nasil kilo veremiyom hayret vallaaaaa.
Gündüz bi ablaya gidip bi kagit doldurmamiz gerekiyordu yardimci oldu bana,
sonracima kardesimle bulustum, bisi vermesi gerekiyordu, sonra sigortaya gittim ordada kagit doldurdup verdim,
sonracima pastahaneye gidip pasta aldim, sonracima cicekciye gidip cicek aldim ve gittim hepsini kizkardesimin evine biraktim
(bugun annemin dogumgünüydü, aksamda kizkardesimdeydik hep beraber),
sonrada ise gittim hemen, sonra babamlar beni aldi kizkardesime gectik iste,
pizza söyledik oturduk onu yedik sonrada pasta yedik
inanin 1 parca sirf peynirli pizza yedim, yarim pasta da ya yemisimdir ya yememisimdir,
hic istahim yok zaten bu aralar niye bilmiyorum
Eki Görüntüle 625469 bakin bu pasta, arkadaki ciceklerde benden ve kizkardesimden :) annem pek sevindiiiiiii
cilekli seviyor diyede cilekli aldim pastayi, türk pastahanesinden
bende durumlar böyle iste kosturmaca devam ediyor bakalim, insallah bu hafta rahatlicam gibi biraz,
haftayada sinavlarim var onlar bitsin tam rahatlarim belki,
busene cok cabuk gecicek eminim, hicbisey anlamiyorum zamandan..
Kime yazcaktim hepsini unuttum ama aklimdakileri yazim bari
Nuhancim canim sen cok güzel bir gelin olacaksin eminim, ama bizlerde el atalim lüfteeeeeeeeeeen
Duvak tabiikide takacaksin ayol, duvaksin gelinmi olurmushayatta gelin etmeyiz seni duvaksin gelinliksiz felannn,
hatta ayakkabina lüfteeeeeeeeen mehtapla benim adimida yaz
hemi ufacik yaz iyicede tepinki silinsin hemen
Banucum kurallar koymakla iyi etmissin, gercekten heleki bu zamani genclikte sanirim biraz daha kati ve kuralci olmak gerekiyor,
terbiyeden mahrum yetistiriliyorlar malesef (sakin yanlis anlama senin icin demiyorum, disardaki cocuklari kastediyorum gördüklerimden)
büyüklere karsi saygiyi ögrenmiyorlar, hele burayi bi görsen ögretmenlere felan asla saygi kalmadi, el bile kaldiriyorlar,
sen kimsin havalarindalar, anneye babaya karsida ayni tabi, biz gercekten böyle görmedik, annem bi bakisiyla dizinin dibinden ayrilamazdik,
e dayakta cok yedim evet ama onlar olmasaydi daha iyi olurdu, dayak yedimmi o gitmiyor insanin icinden ama popoya bi saplaktan hicbiseycik olmaz,
Allah yardimcin olsun canim, ben simdiden düsünüyorum ilerde cocuklarim olursa nasil yetistircem onlari, gercekten Ahir zamandayiz cok kötüüü....
Meyracim 99lari görmüssün hemen Masallah suphanallah diyim, ayrica simdi biraz disini sIk, cünkü 100ler hemen geri geliyor,
kendimden biliyorum 97yi görüyorum,biraz daha sIkmadimmi hemen geri gelir 98 bende
sIkacaz artik yapcak bisey yok
ve Katremcim üzülme canim esinle birlesmemenize, ama ben cok üzüldüm, Allah büyük insallah yakinda birlesirsiniz sIk disini canim
hepinizi öperimmm
.
Kislar dün aksam, firsat olmadi diyemedim..
hani benim vazgeçen müsterim vardı ya dün karara vardık.... indirim yapmadimmm ama ne direndim ya... Kendimi takdir ediyorum. ön ödemeyi yapsin islere basliyorum. allah nasip ederse oradan gelecek paranın son ödemesi ile bi yatak odasi alalim diyorum. Zaten son ödemenin gelmesi mayis ayını bulur. Arada birde kolutların yüzünü değistirtmeyi becerirsem ooh demeyin keyfime...
bu sabah yeni bir karar aldım. zaten spor sonrası düs ve yemek hazirlamak ciddi zamanlar aliyor... ama burayi terkedemem. Kendime yeni bir kural koyuyorum... hergün saat 13,00 - 13,30 a kadar burası bana serbets sonra aksamdan sonra gelceğim... çok çalisamm lazim çok..öğleden sonra beni burada gören olursa çeksin kulağımı...yapsın...
en büyük sıkıntı albümlerde, dün fotoğraf eklemeden arkadaş listemdeki çok tanımadığım, uzun süredir görmediğim kişileri sildim. ama dediğin gibi canım, sakına sakına nereye kadar.
bu arada benim gelinliğim de san patrickin bir modelinden uyarlanmıştı, modelleri gerçekten sade ve zarif oluyor :) senin eklediğin düz kumaş olan model kırışmaya çok meyilli olduğundan kumaş seçimi de model seçimi kadar önemli canım.
selamün aleykümm....
nasılsınızz...
çok sayfa birikmiş hepsini okuyamıcam galiba...bikaç gündür çok kötüydüm resmen şişmeye başlamıştım hatta tekrar 95 i gördüm ama çok yemekten yada kaçamaklardan değil bağırsaklarımın düzenli çalışmamasından...iki gündür çok ağrı sızı yaptı....bir sürü çaylar kayısılar falan derken çok şükür busabah tekrar 93 ü gördüm...bu arada kızım çok çok daha iyi ama bugün öksürük başladı inş tahriş etmez boğazlarını...sıcak bişeylerde içiremiyorum inş çok uzamadan geçer...artık evimdeyim ve tekrar düzenli olarak diyet ve spora başlıyorum inş...nerdeyse 15 gündür hastane gelengiden derken kaçamaklarım çok olmasa bile yemek düzenim uyku düzenim tepe taklak olmuştu....artık toparlanma zamanıı...
ben yokken çok şeyler olmuş alıntılarım küçük cadım yüzünden silindi tekrarda uğraşamadım...oyüzden artık hatırlayabildiğim kadarıyla bişeyler yazıcam....
esracım çok üzüldüm canım ama maşallah sabrına ve rabbim daha çok sabır versin...ben böyle bişey yaşamadım ama yaşasam dayanabilirmiydim bilmiyorum.Rabbim akıl fikir versin o insanlara...sanada eşinede bolca sabır....
yenacım sanırım üzerinden çok geçti ama Rabbim sevdiklerinle beraber mutlu huzurlu sağlıklı ve uzunnnn bir ömür geçirmeyi nasip etsin canım..kutlamakta geciktiğim için kusuruma bakma...
kim olduklarını hatırlayamadım şimdi ama iki arkadaşında eşlerinin doğum günüydü galiba onlarıda kutlarım..Rabbim onlarada huzurlu sağlıklı uzun ömür versin...
katremm hayırlısı olsun canım inş..Rabbim gönlünüze göre versin inş canım...
yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz deyip huzurunuzdan ayrılıyorum
şimdilik hatırlayabildiklerim bukadar atladığım arkadaşlar varsa haklarını helal etsinler...bikaç gündür aranızda yoktum geçmiş çok birikmiş okuyamadım hepsini...hatta bu mesajı bile okadar uzun zamanda yazdımki inanmassınız...kaç kere pc başına oturdum kalktım hatırlamıyorum bile..küçük kuzu bi kere alıntılarımı katletti yazdıklarımı silmesin diye pcyi yükseklere kaldırıp bırakmak zorunda kalıyorum...neyse herzamanki gibi çenem düşmüş ne çok yazmışım...susayım bare...
tünaydın hanımlar, ne yorucu günlerdi böyle, çöktüm resmen...
üniversite, ailemle özellikle ağabeyimle sorunlar yaşadım henüz yeni kendime geliyorum
sizler nasıl oldunuz ?
Merhabalar,
Herkes iyidir umarım..
Ben özüme döndüm ayu gibi yemeye devam ediyorumAldığım kilolar iyice oturdu...
Normal de evden çıkarken yanıma yiyecek almıyordum...Alırsam meyve alıyordum sadece..
Ama şimdi çayın yanına her gün bişiler yedim bisküvi halley vb.
Tabii şekerli gıdalar çok daha fazla acıktırıyor beni, meyve dahil..
Bu haftanın bitmesini bekliyorum bakalım...
bir de doğum günü zımbırtısı nedeniyle iki gün üst üste pasta
Durum vahim değil ama aldıklarıma üzülüyorum..
Esracığım,çok üzüldüm yaşadıklarınıza eşinle..Umarım tekrarlamaz ve bir an önce hayırlısıyla evlerine dönsünler..
Çok fazla üzülmemeye çalışsın..
Komşu olayınıda takma her ev de tartışma olur..Önemli olan sizin huzurunuz..
BEYZUŞ canım,kulağın hala ses üretmeye devam ediyor demek...Geçmiş olsun canım..İnşallah yeni antibiyotik hemen etkisini gösterir...
Nuhancığım resimlerine alelacele baktım daha sonra geniş zaman da bakıp yorum yapacağım :)
Bence kısa saçlı da uzun saçlıda güzelsin ben ikisini de yakıştırdım.:)
Banucuğum,psikolog bence şart.. bizim cevaplandıramadığımız sorularımıza cevap alacağımız kişi..
Ben kızımı 5 yaşındayken götürmüştüm yatağın da yatmama odasından korkma vardı..2 resim çizdirdi kızıma iki konuştu kaynağı bulundu belki bahsetmişimdir..Odasında ki oyuncak ayıdan korkuyormuş gece uyuyunca onu yiyeceğini düşünürmüş...
Şimdi de kaygıları var hemen hemen son bir yıldır..18 şubata randevu aldım ben...9 eylül üni. çocuk psikoloğuna gideceğiz ama binbir oyunla ikna ettim..
Sen de çok fazla üzülme fakat eşinle de konuş kararlı olun her konuda...
Ben mesela çok disiplinliyim..Ben den daha fazla çekinir hem kızım hem oğlum hatta eşim de dermişim..
Onları deli gibi sevdiğimden çok eminler ama çok ta kızabileceğimden eminler...
KEndini çok üzme hallolmayacak mesele değil...
sevgiler prensese..
KIZLAR GÜNAYDIN
Dün herkeşlerin canı sıklımış ya valla kimse üzmesin o tatlı canını inşallah buğün herşey yola girerhepinize mutlu huzurlu bi gün diliyorum sizleri seviyorum kızlar
canım çok tebrik ederim seni üzülmüyorum demişsin evet bencede üzülme canını sıkma rabbim herşeyi bi yoluna koymuştur elbet hakkında hayırlısı olsun bitanem
Ablacım kızınla aranızın düzelmesine herşeyin bi sonuca varmasına çok sevindim valla inşallah kurallara uyulur ve bundan sonra bi sorun yaşamazsınız
canım ne olur sıkma o tatlı canını malesef insan ne kendi ailesini nede eşinin ailesini seçip alamıyo yani kendimi senin yerine koyuyorum kafayı yerdim heralde akşam akşam kötü olmuş hayırlısı
çok süpermiş valla
canım sıkma canını oluyo işte böle şeyler
bende bende benimde buğün bişeyler hazırlamam lazım eşimin doğum günü içinseninde eşinle sağlıklı huzurlu nice senelere
selamün aleyküm şekerler
dün çok şaşırdığım bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum.ben aynı zaman da 8.grup ta cuma yarışmalarındayım bildiğiniz gibi.ben başlamadan 15 gün önce falan 8.grubun kaptanı olan zazaa nickli Naz adıyla foruma üye olup 8.gruba dahil olmuş ve 90 kilonun üzerindekiler yani bizim topiğimizi de belirli bir süre takip etmiş.2 ay kadar önce forumları hiç bir şey demeden bırakmış, herkez onu merak ediyordu başına bir şey mi geldi diye.
dün foruma girip şu yazıyı yazmış ve resimlerini eklemiş:44:.sizlerle de bir süre burada bulunduğu için sizlede paylaşmak istedim.
alıntılıyorum;
'' zazaa kullanıcısından alıntı''
''Selamlar ilk olarak. Sude Kadriye Pınar Beste Hala buradaymışsınız nice senide hatırlıyorum ama ismini unuttum
Burayı birden bıraktım kimseye hiç bir şey demeden hiç bir şey yazmadan öylece çıktım.Belkide bu şekilde çıkmamın nedeni hayal ürünü bahaneler üretmekten kaçınmamdı.
Bildiğiniz üzere buraya 120 kilo ile başladım daha doğrusu 120 kilo ile diyete başladım 93 kilodayken bu takıma katıldım.Ve Buranın yardımıyla 80 kiloya düştüm gittiğimden beri koruyorum 80 kiloyu.
Buraya kadar her şey doğru fakat geri kalan her şey benim hayal dünyamda tasarladığım bir karakter.İlk olarak ismim Naz değil Mert.Anlaşılan üzere bayan değil erkeğim.
Trajikomik bir durum gerçekten ama buradaki desteği görünce böyle bir oyun oynamaya karar verdim.Bazen bende içler acısı bir durumda olduğumu fark ediyordum ama işe yarıyordu.Bura sayesinde 93 den 80 e inebildim.O 13 kilo buraya gelmeden önceki verdiğim 27 kilodan çok daha zordu.
Ama şöyle düşünüyorum ben buraya gelmeseydim büyük olasılıkla 90 lı kilolarda diyeti bırakır ve tekrar eski kiloma dönerdim.O yüzden pişman değilim gene o kiloda olsam gene desteğe ihtiyacım olsa başka bir karaktere bürünebilirim.
Sizleri kandırdığım için özür diliyorum takibende teşekkür ediyorum.
Belki bir daha buraya uğrarım bilemiyorum belkide uğramam.Belkide üyeliğimden çıkarda uğrarım fark etmezsiniz girdiğimi bilemiyorum.Tek bildiğim bura bana hayatımı kazanmamda yardımcı oldu.
Burayı bırakma sebebim ise kendimi tuhaf hissetmemdi.Bir gün ne yapıyorum ben diye düşünüp çıktım siteden.Üniversite sınavlarınında yaklaşması bu yaptığıma iyice destek verdi.Evet yukarıda yazmayı unutmuşum.Bu hayali karakterin gerçeklerinden sınavlara hazırlandığım.
Hepinizden tekrar özür diliyorum.Umarım hepiniz istediğiniz vücuda ulabilirsiniz.Benim 10 kilo fazlam var ondanda kurtulmaya çalışıcam.
Pınar abla sana ayrıyetten teşekkür ediyorum.
Melike buralarda değilsin galiba sende ama bu yazıyı görürsen sanada çok teşekkür ederim.''
bir sosyolog adayı olarak ben bu arkadaşı merak edip geçmişe bakarak yazışmalarını okudum genç bir çocuk, yazışmalarında da art niyet göremedim gayet saygılı ve tamanen bir bayan gibi yazışmış ama bencilce.tabiiki yaptığı kabul edilemez,burada yeri geliyor en özelimizi paylaşıyoruz,burada birbirimize güveniyoruz,yazışmalarla birbirimize yakınlık duyuyoruz. bundan sonra acaba buda mı şuda mı erkek,başka kimler bu şekilde diye paranoya bile geliştirebiliriz.fakat bir yandan da ne kadar çaresiz kaldığını gördüm,rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın amin.kelimelerin bittiği yerdeyim...
Ben gtitim arkamdan hemen sende hoop dişarı....sen diyettesin kizim... bak gördünmü?bide benden habersiz olmaz canım...
ya güzelim evli adamin sizinle ne isin var deyip seni üzmiyim...dedim ama demis bulundum... buda bulasmayin adama.
sende tremisu yap........ mutlu yillar....
desenize ikinizinide koca ayni günde doğmus... tiremisu sart...mutlu yillar..
rahat rahat konusuyoruz.... erkek yok diye.... başa gelene bak... eee olasi birsey.. belki dürüst olmayanlar var... burası sanal dünya...
Eminecim, Allah annene sağlıklı uzun ömürler versin. doğum günü kutlu olsun canım.
sağol canım benim, sizden sonra elimi yüzümü yıkayıp uyumaya çalıştım. siz olmasanız sabaha kadar bakardım şaşkın şaşkın.
sağol ablacım. ettim zaten havale Allah'a. benim annem babam ayrı, babam eşime çok güveniyor. o yüzden zerre kadar bir şeyimize karışmaz. annem de karışmaz sağolsun. onlar da buna güvenip, sahipsiz sanıp bu rezilliği yapıyorlar. Allah ıslah etsin onları.
Sağol Asumancım desteğin için. öyle kötü niyetliler ki. erken giderlerse komşuları ne düşünürmüş. bizi memleketlerine davet etme şekilleri de şöyle; dostumuz var, düşmanımız var. niye gelip de insanların çenesini kapatmıyorsunuz?
biz zaten dekoruz, eşim en çok buna sinir oluyor. evlat gibi bi kavramdan haberleri yok malesef.
Akşamınız güzelgeçmiş ne güzel canım. senin de ellerine sağlık, eminim çok güzel olmuştur tiramisu. benim yerime de bir çatal alsaydın :)
En çok ondan korktum ya canım. eşim sinirli, o alkollü. Allah korusun bir şey olacak diye aklım çıktı. eşimi çağırdım gittim birkaç kez. kayınvalidem de orada ama siz ne yapıyorsunuz demiyor. kazasız belasız gitselerdi artık. çok sağol desteğin için canım.
bu arada bizim spor hocaları da haddinden fazla sporun kas erittiğini söylüyor. hatta bir tane bayanla tanıştım crossu 30 dakika yaptığı için kasları eriyen. sonra daha aza çekmişler. sen de yüzdüğün günlerde kendini çok yorma canım.
Meyracım seni çok iyi anlıyorum. ben zaten kimsenin zorluk yaşamadığı bir hayatı olduğunu sanmıyorum. benim temel sorunum başından beri onlara evlat olmaya çalıştıkça görmezden gelinmem. bunu neden yaptıklarını da biliyorum, en çok da bu canımı yakıyor. annem babam ayrı diye, eşimle benim çekirdek ailemize saygı duyup karışmıyorlar diye sahipsiz sanıyorlar. oysa annem babam düğünümüzde o kadar sahip çıktı ki bize. onların üzerine düşüp de yapmadıkları şeyleri bile benim annem babam yaptı. dün akşam benim evimde yaptıklarını eltimin evinde yapmaya kalksalar eltim kesin ayılır bayılır, babasını çağırır ve onları kapının önüne koyardı. benim aldığım eğitim ve terbiye müdahele etmeye izin vermiyor. anneme bile söylemekte çekiniyorum ama anneme babama bu olanları çıtlatmam lazım. bu saygısızlıktan sonra onlarla herhangi bir sebepten görüşmelerini istemiyorum çünkü.
eminim zaman geçtikçe eşin seni anlayacaktır. zamanla anlaşılıyor bazı şeyler. biz evlenmeden eşimin olanları anlama süreci başladığı için ben şanslıyım. eşimin yıllardır çalıştığını sömürmüşler. bizim evlenme niyetimizden haberdarken eşim askerdeyken kardeşini sözlediler. onların ev almalarına yardım edip düğünlerini erken yağınca bizim düğünümüz ertelendi. iki kardeşinin bakımını yıllarca eşime bıraktı babası. daha neler neler. eşim dolmuş tabş bunlara zamanla. artık geri dönüşü çok zor durumda.
Eşinin doğum günü kutlu olsun canım, beraber bir ömür çok mutlu olun inşallah. iş konusunda da sabırlar diliyorum sana.
Zehracım teşekkür ederim desteğin için canım. malesef seçemiyoruz dediğin gibi.
Eşinle bir ömür çok mutlu olun inşallah canım, kutlu olsun eşinin doğum günü senin de :)
Teşekkürler ablacım, huzurumuz eksik olmasın hepimizin yuvasından inşallah.
trajikomik bir hikayeymiş bu. çocuk çok geç olmadan, patalojik bir vakaya dönüşmeden önünü alabilmiştir bu davranış bozukluğunun inşallah. onun dışında burayı dışardan okuyanlar da oluyor. o yüzden çok özel şeyleri paylaşmamak gerekiyor hakikaten.
canım çok tesekkürler. Tesbit gerçekten çok doğru...
Ben müsteriye yanliz gitmiyorum. hem sevgilim hem ortagim olan kişi :) sağolsun benimle geliyor... Çünkü korkuyorum. oda sağolsun dün okadar güzel konustuki müsteriye diyecek laf kalmadı. canım, az önce sözlesme mentinide halletmis... sevindim valla...
birde dün çok ilginç birsey oldu... taa miami den fiyat teklifi istediler... askisim yazisip duruyor hayirilisi bakalım
Benim için bomba bir durum da var... askısımda dukan yapacağim diye tuturdu... ah bide kilosu olsa... onu yakaladim. 82 de bulustuk fakat adam bugun ataga basladi...:18::18::18::18: ben ona yesitceğim diye uğrasirken oda daha hızlı kosmaya karar verdi. onun hedefi 75 uffff ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?