Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım desteğin için. bitmesini umuyorum ben de bir an önce olanların.

arada böyle molalar iyi geliyor canım, kendine kızma. birden 2 ayda 10 kg verip geri almaktansa yayarak vermek daha iyi. sen de toparlanırsın eminim cumadan sonra. özel günler, tatil derken insan kendini kaybediyor. çocuklar evdeyken Asuman, Nursena da zorlandılar hem. ikinci yarıyılda yeniden başlarsınız hepiniz

selam hatunlar az ugradim birazdan sevgilimin evine gidicem gideli bir hafta oluyor neredeyse ama firinin icinde borek unuttugunu yeni hatirliyor

arkadaşlar çok teşekkür ederim çok sağolun
nuahn abla çok sevindim senin adına kararından dönmemek iyi olmuş demekki

canım ne güzel atlattınız çok şükür bak okadar korktuğun gibi olmadı şükür

Sagol canim amin,
sen naptin sabah biseyler oldumu? Kayinbaba lafini ettimi cok merak ettim

selamün aleykümm....

eminecim rabbim annenede sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin...başınızdan eksik etmesin inş..

Canim cok tesekkür ederim amin insallah...

Bagirsaklar icin bende armutu cok tavsiye ederim,
bende Meyve, hatta özellikle ARmut cok cok ise yariyor, resmen kosusturuyorum wc ye

Mehtapcim
dün aksam talihsizlik yasamissin canim, ama ben eskiye nazaran artik arkadaslarla beraberken
yanimda erkek arkadaslarin olmasindan cok cok rahatsiz oluyorum,
eskiden ergenken diyim cok sorun olmuyordu ama artik sevmiyorum,
helede ickili bir ortamdan hicmi hic hoslanmiyorum,
gördügün gibi hemen sapitiyorlar,
cikarsanda sirf kizarkadasinla cikar bi kahve icer gelirsin vallaha mis gibi..

Bugun kosusturmali bir gün olmayinca sIkildim
en iyisi biraz erken cikiyim ise giderken yüriyim oh havada güzele benziyor, soguk ama günesli yuppiiii
öptüm herkesi görüsürkkkk

canım sabah erkenden çıkıp annemlere geldim onlar uyanmadan. gün boyu haber yoktu. demin eşim aradı ki akşam yalnızız diye. babası arayıp çok kibar bir şekilde biz birkaç günlüğüne akrabalara gidiyoruz demiş. tabi akşam yüzümüze bakmak zor geldi. yani öyle olduğunu umuyorum. trip yapıyor olsalar hiç haber vermezlerdi sanırım. yine de işlerine akıl sır ermiyor.

Mehtapcım ben de dün alkolle ilgili sorun yaşadığımdan sinirliyken cevap yazmak istemedim. ama kendi iyiliğin için öyle ortamlarda bulunma canım. sonra çok pişman olur, yıpranısrın canım. ben üniversite birinci sınıftayken arkadaşlarımın ısrarıyla birkaç kez beyoğlunda takılmıştım. sonra hiç bana göre olmadığını anladım. sen de sıkıldığına göre sana göre de değil o ortamlar.

bencede canım ya. bugün öyle yapıcaz zaten dünden sonra alayına isyan gitcez kahve içcez güzel güzel sonra döncez evimize. ben bugünde yokum sanırım arkadaşımda kalıcam. anneside ne zamandır cagırıyordu gidip bir görüneyim.
bu arada yeni saçla resim çektim albüme ekledim ama saçın rengi çok koyu gözüküyor malesef

ya kırk yılın başı bi gidiyoruz işte hiç böyle birşey olmamıştı. zaten hep evdeyim felan biraz değişiklik olsun istedik istemez olaydım yok daha gitmem zaten. çok istersem gider istiklalde bi turlar gelirim.

anladim canim iyi etmissin sabah annenlere gitmekle, onlarda demekki hatalarini az cok anladilarki gittiler, iyi olmus gitmeleri, gözün aydin dicem valla,
diger arkadaslar ne düsünürler bilemem ama bende annene babana biraz citlatman taraftariyim bu olayi yani,
sonucta kimse seni sahipsiz sanmasin,
inanki bazen insanin kendi babasi biraz gözdagi vermesi gerekiyorki birseyler yerine otursun,
hayirlisi olsun canim üzme kendini
ha bu arada esracim, ölcülerimi almak nasip oldu suan büyük bir korkuyla tabiii
ama iyi cikti sevindim, kilo verdimmi bilmiyorum tartilmama karari aldim cünkü ama incelmisim
belki kiyafette biraz farketmistir ama birazda fark var belliki

eski ölcülerim, bel/basen
94-133

yeni ölcülerim
91-126

valla iyi görünüyor dimi

en güzeli canim, öyle yapin bundan sonra, resminede baktim gayet hos duruyor ama evet siyah gibi gördüm ben

sağol canım. anneme de babama da anlattım. babam benim yapacağım bir şey var mı kızım dedi, yok ama yüz verme ararlarsa dedim.
ben bu konuda çok katıyım canım. affedilmez bir hataydı yaptıkları, o yüzden hatalarını anlamaları çok bir şey ifade etmiyor benim için. insan 1 yıllık gelinin yanına içkili gelerek böyle rezillikler yapmamalı. bu saatten sonra görüşmeyi planlamıyorum onlarla.

belden 3, basenden 7 cm gitmiş canım. harikasın, zamanında bildirsen nuhanla birinciliği paylaşacaktın

Cok haklisin canim diyecek hicbisey yok, onlarin yerine biz utanip üzüldük herhalde burda, hele kayinvalidenin esini sakinlestirip tutup susturmaya calismamasi benim cok cok acayibime gitti,
neyse umarim birdaha bukadar uzun bir misafirlik yapmazlar,

bu arada demek nuhanla paylascaktim birinciligi :) tüh yaaaaaaa
neyse bende birinci olmus gibi davranayim

slmmm koptummm koptummmm okulun açılmasına az kaldıı düzene girmem şart tam dayaklığımm dünn süperdii akşama kadar yürüyüş falanda yaptımm akşama ıspanaklı yaş pasta yaptırdı kızımla görümcee haydeee akşam akşam 1 dlm hüplettim tabi o saatten sonraaa spor yapıp gümletemedimm oyy oyyy tartıya çıkasım gelmiyoo ammma çok şükürr sigarayı bitirdimm o beni bitirmedennn yaşasın dumansız hava sahası:)))))))))))))))

neysee kızlarrr öpüldünüz umarım herkezz iyidir geçmiş çok birikmiş okuyamadımmmm

ben de aynıyım resmen pasta börekle beslendim bu hafta yarın da annemdeyiz:)yürüyüş felan da yok zaten sigaradan kurtuldun ya canım önemli olan o şimdi okullar açılsın hallederiz beraberce
semoşum geldi bugün annesiyle bol bol oturduk sohbet ettik herkese çook selam söyledi gelecek bakalım sözünü tutarsa :))

inşaallah canım....

ayrıca çok teşekkür ederim iyi kalpli meleğim benim....

geçmiş olsun...

canım çok sevindim adına hadi hayırlısı olsun inşallah bi daha görmezsin o üçlü rakamları tatlım

saol bitanem....

ilahiiii

beyzuş ablacım geçmiş olsun....

kulak iltihabı biraz inatçı olurmuş beyzuş ablam; aklında olsun, öptüm.

Meyracım okuduğum yeri bulamadım kuzum; tekrar 99ları görmüşsüni tebriler canım. hep böyle devam eder inşallah :) daha bebeklerimiz olacak, sakın pes etme :)

teşekkürler bitanem....

meyracim cok sevindim canim :))) her tartiya cikisinda insallah hep böyle sevinirsin :) (amin)

.

saolasın:)

canımmm onlar ne güzel çiçekler öyleeee:)
pastada süper....
anneciğinin doğum günü kutlu, yaşı uzun olsun inşaallah canım.....

allahim. tarcin beni meyraylami aldatiyor... öpüşüyorlar ya.....
.

evet:)

senin haberin yok; biz tarçınla gizli gizli buluşuyoruz

inşaallah değiştirirsin koltukların yüzlerini nuhancım.......

benim gelinliğimde sadelikten ziyade taşlarla işliydi
o kadar ağırmışki, düğün sonu gelinliğimi çıkardığımda farkettim.....
ama güzeldi, ben zaten taşları çok seviyorum

tabi yine söylüyorum; zevkler ve renkler tartışılmaz, kişiden kişiye değişir:)

tünaydın hanımlar, ne yorucu günlerdi böyle, çöktüm resmen...

üniversite, ailemle özellikle ağabeyimle sorunlar yaşadım henüz yeni kendime geliyorum

sizler nasıl oldunuz ?

olur böyle vakalar; türk polisi yakalar:)

selamlar....
bugün öğleden sonra gezmeye gittim....
gezmeye gitmeden önce 3kere alıntılarıma cevap yazdım,
ve her defasında 3kere üst üste elektirikler gitti ve hep cevaplarım uçtu
çok sinir oldum ama, size selamda veremedim, elektrik gittiği için.
ne hikmetse artık.....

eve geldikten sonra inatla aynı cevapları yazdım şimdi
yine yollayamadan elektrik gidecek diye çok korktum cevaplarımı bitirdikten sonra:18::18::18:
amaaaa BAŞARDIIIIIM

birde; gezmedeki tabağın 3te2sini yedim, 3te1ini iradem ile yemedim:)
buna sevindim....
yoksa hepsi uçardııı önceden olsaydı.

neyse ben kaçıyım şimdilik.
öptüm.

yenacagim çok mersi...

yolcucum afiyet olsun? kızının iyi olmasi güzel

efemm, evet azimle oldu

clutch, çok şaşirdim ben giderler diye düşünüyordum çok kaldilar ya...

hurrem süper incelme var...tebrikler.... Ben seninle biriciliği paylaşayim... sen davran davran..

nursana.... sigarasiz hayata hosgeldin

meyra nasil yaaa.. gizli gizili bulusmak mi?

Son düzenleme:
kızlar merhabaa.....

kocam kaç gündür saç böreği istiyordu... bu gün nöbetten gelip duşumu aldım..uyudum bi güzel... 3 gibi uyandım..hemen hamur mayaladım.. biraz alışveriş yaptık.. dönüşte önce portakallı tiramisu yaptım, sonra kıymalı ve ıspanaklı saç böreği.. çocuklar da sevindiler... ev pidesi diye deiye yedi fınkık bir güzel... ama daha tiramisu dinleniyor.muhteşem yüzyılı izlerken yeriz artık

çok komik... ben ender saraç gelip de okuyor diye şüpheleniyordum... bi o değilmi,ş... kimler kimler var acaba aramızda daha

tiramisu yaptım.... ama portakallı...tadı daha değişik oldu, kakao ve portakalı çok yakıştırırım birbirine... ama daha yemedik... yiyince bildiririm..

teşekkür ederimmm

bizim evde diyete ilk eşim başlamıştı... karatay ile...o hep benden daha zayıf bir adamdı zaten..sonra karatay ile 12-13 kilo verince delikanlı oldu
ben biraz geç başladım diyete o zamanlar ayrı şehirlerde yaşıyorduk... sonra bende eskişehire taşınınca zayıflamak şart oldu.. şimdi ben 84 üm kociş 68 hem de aynı boydayız... düşünebiliyormusun...allahtan aramızda epey bir yaş farkı var da ablası gibi görünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…