Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmm onlar ne güzel çiçekler öyleeee:)
pastada süper....
anneciğinin doğum günü kutlu, yaşı uzun olsun inşaallah canım.....

Sagol canim aminnnnnnnnn insallah...
Cicekler kizkardesim ve benden,
pembe buket benim tabiiiiiiikiii

meyracim gelinligini merak ettim hayatim yokmu bi resim giiiiiz???

hurrem süper incelme var...tebrikler.... Ben seninle biriciliği paylaşayim... sen davran davran..

sagol canim incelmisim valla nebileyim
zaten aldigim parka biraz büyük gelmeye basladi ne yalan söylim,
pantolonda hafif düsüyormu ne yoksa kendimimi kandiriyorum
erken sevinmekte istemiyorum, hayal kirikligi oluyor sonra,
simdilik böyle iyi bakalim
paylastik gitti birinciligi

Son düzenleme:
Egedenizcim esin 68 kilomu kiz insan sinir olur yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne zayifmis masallahh
darisi basimizaaaa

Son düzenleme:
kızlar merhabaa.....

çok komik... ben ender saraç gelip de okuyor diye şüpheleniyordum... bi o değilmi,ş... kimler kimler var acaba aramızda daha

aynen canım ya ender saraçı izlediğimde bende senin gibi düşünmüştüm
bence forumun yarısı erkek sırf merakalrından takip ediyolardır
bizim adımız çıkmış meraklı ve dedikoducu diye onlar bizden daha fazla dedikoducu ve melahatlar bence

Egedenizcim esin 68 kilomu kiz insan sinir olur yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne zayifmis masallahh
darisi basimizaaaa
yaaa hem 68 kilo hemde her sabah benden önce çıkıyor tartıya... gram hesap ediyor.. onun yanında zayıflamak kolay aslında... sağlıklı yemek takıntısı var... bir öğün senze bir öğün etli yer... sadece tam buğday ekmeği... her öğünde mutlaka yoğurt.. salata... valla ona tam uysam bende 68 i görcem de... beni şeytan dürtüyo

olsun varsın...onlar da bizim kardeşlerimiz... demek ki onların da motivasyona ihtiyacı var

bu arada portakallı tiramisu güzel olmuştu... afiyetle lüpledik

ben küçük bir parça yedim... tadı damağımda kaldı.. kociş doğum günü çocuğu olarak daha büyük bi parça yedi... bakalım sabaha kaç gram çıkar

herkes hürremi mi izliyor ki??
hem hürremi izleyip hemde nette geziyorum...
ben daha dinlenemeden yarın işe gidicem yine...

hu huuuu kimse yok mu???

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese iyi akşamlarrrrrr diliyorummmmmmm

Anammm insanın eşi hafta içi evde olunca hiç işi bitmiyormuş
YOk çay demle yok onu yap bunu yap derken totoşum yer gördü diye düşündüğüm an kardeşim aradı hadi gel pazara çıkalım diye meçbur gittim çünkü ev tam takırdı
Tam 2 saat pazarda dolaştık ve bir sürü şey aldım
Kücük cimcimenin pasaportu için biometrik resim çektirdik ( şükür düşündüğüm kadar zor olmadı )
Pazardan kendine küçük parlak disko topu şeklinde toka aldırdı bakkk çok düzel çoook düzel diye birde kuzenine nispet yaptı bu sefer oda kıskançlığından aynından aldı kız kardeşimde diyor biz yandık valla bu kızla baksana hemen kıskanıyor seninki desen felaket nispet yapıyor diye
Bugün büyük cadınında keyfi yerindeydi onada defalarca sordum istediğin birşey varsa alalım diye ama oda sadece iki tane toka beğenip aldı ekonomik çocuklar diyeceğim ama yalannnnnnnnnnnnnn
Yarın biraz temizlik yapmam gerekiyor sağ olsun eşim evdeyken hiç birşey yapılmıyor ancak onun isteklerini yerine getirmeye zaman oluyor

Canım gecenin hüsranla bitmesine üzüldüm bende Geçmiş olsun
İnan ben gece çıkmayı çok seviyorum ama henüz 14 senelik evliliğimizde gece taksime yada beyoğluna çıkmadık Eşime çoğu kez eğlenmeye gidelim dediğimde ya hayatım eğlenmeye herkesle gidilmez hadi gittiğin insan düzgünse bile gittiğin ortamda mutlaka birileri sapıtabilir ne diye ağzımın tadı bozulsun der hep
Aslında haklıda sayılır sonuçta herkes ağzıyla içmeyebiliyor
Arkadaş müsveddesi ( kız arkadaşına asılan ) bence alkolü bahane ediyor çünkü ben insanın kafam kıyaktı hatırlamıyorum demesine inanmıyorum Demekki bilinç altında devamlı birşeyler vardı ki alkolün verdiği cesaretle böyle bir şey söyleyebiliyor
Hatta eşimde aynısını düşünür ve o yüzden zaten çoğu arkadaşını tanırım ama tanımadığım bir kaç arkadaşı var. Sadece isimlerini bilirim hatta ilk zamanlar ya niye ailece görüşmüyoruz dediğimde ya bazı insanlarla ailece görüşemem diyordu.
Baştan anlam veremiyordum ama şu anda gerçekten ne demek istediğini çok iyi anladım

Bence sende bir dahaya arkadaşlarınla bir yere gideceksen ya baştan erkek götürmeyin yada gerçekten sizleri kardeş gibi gören birilerle gidin Taksim yada beyoğlu yerine bence istanbulda çok güzel manzaralarda olan çay bahçeleri yada cafelerde var en azından alkol tüketileceksede 2 kadehten fazla tüketemiyeceğiniz bir yere gidin ki sonradan aman alkolden dolayı gibi bahaneler kullanmak zorunda kalmasın birileri
İnşallah bir dahaki gezmeniz çok daha güzel geçer

Canım benim koşu bandım 130 kg a kadar taşır diyordu
O modeline göre değişiyor galiba. Bence bir ara git bak hatta gerekirse dergi iste incelemek için sonrada internetten bir araştır bakalım şikayet varmı yada alanlar ne kadar memnun hatta fiyatını bile karşılaştır başka mağazalarla
İnşallah gönlüne göre bir şey bulursun

Valla aynı şey benimde defalarca aklıma geliyordu acaba mı diye sonuçta bak olmayacak şey değilmiş
Ya aslında tabiki kadın kadına çok daha rahat olur insan ama eğer edebiyle sırf zayıflamak için girecek birileri olsa ben şahsen ne işi var bunların burada demem sonuçta bak görüyoruz nasıl bir psikolojiye giriyor insan sirf kilo verebilmek için
Ben bizim topikte erkek olduğunu düşünmüyorum yani en azından daimi olanlardan yeni gelenlerden bende bazen şüpheye düşmüştüm geçmişte ama şu an öyle bir hisse kapıldığım biri yok şükür
Ben bir tek çok fazla samimi olmadığım insanları arkadaş olarak eklememeye karar verdim daha doğrusu tanımadığım biri arkadaşlık teklifi yolluyorsa kabul etmeyeceğim sonuçta benle 3 yada 5 ay her gün sohbet edecek bir erkek sabrı olduğunu düşünmüyorum he girip okur çıkar ona birşey diyemem

Bakalım canım kurallar sıralandı hatta pazartesiden itibaren maaile saat 6da koğuş kalk düdüğüyle güne merhaba diyecek buna kücük cimcimede dahil Eşim işe gitmeden kahvaltı etmez, büyük cadı desen hemen ekmek arası yer o yüzden artık herşeyin bir düzene girmesi için bunu şart koştum eşimde razı geldi en azından aç çıkmam evden dedi

Canım Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah öyle bir olayı
Ne mutlu sana ki eşin kimin ne olduğunu biliyor yoksa Allah korusun böylesi kafası kıyakken başka şeylerde uydurur
İnşallah bir an önce giderlerde sizde kurtulursunuz ve huzurlu hayatınıza devam edersiniz

Spor konusunda evet bende artık kendimi fazla yormamaya karar verdim sonuçta 5 kilo daha çabuk vericeğim diye niye kaslarımdan olayım Yavaş yavaş veririm inşallah kilolarımı sonuçta yaza olmazsa kışa biter bu maraton

CAnım dediğin gibi bizler sonuçta olmayan birşeyi anlatmıyoruz heee bizimkiler okusa kesin anammm bu bizim fettan gelin derler ama çokta lülü eşim bile bazen soruyor kız ne buluyorsun her gün hergün yazacak diye bende ne olsun ananı çekiştiriyorum diyorum yaparsın kesin senden beklerim dedi
Beni biliyor asla yapmacık olmam ve ilk başta onunda tedirginliği aslında benim zarar görebilmemdi. Hatta ilk buluşmaya karar verdiğimizde baya bir tedirgin olmuştu ve mutlaka yanımda komşu ablamıda götürmemi istemişti Tabi sonra kızların bir kısmıyla bir iki dışarda görüşünce biraz içi rahatladı
Şöyle söylim dışardan girip okuyan belki erkeklerde vardır ama sonuçta bizim sohbetlerimiz asla bel altında olmuyor yani okusalarda onlara cazip gelecek bir konu yok burada o yüzden gelende anında gidiyordur anam bu hatunlar hep kaynanaları çekiştiriyor bunlardan malzeme çıkmaz diye

Canım inşallah bir an önce eski güzel düzenine dönersin ve bizlere eşlik etmeye devam edersin
Bu arada kızının tamamen iyileşmesine sevindim öksürüğü belki gıçık yaptığından olabilir bal gibi birşeylerle biraz yumuşatmaya çalışsan
Bizde Pazartesi gitmiştik KBB doktoruna ve benim kücük cimcimeninde geniz etinin alınması gerektiğini söyledi ama tabi ufak olduğundan 1 sene daha bekleyelim öyle tam karar veririz dedi
Ameliyat kaçınılmaz ama bademciğe gerek yok dedi şükür Aslında ha bademcikle ha bademciksiz sonutça ameliyat ameliyattır :26::26: Ben yine kuzucuğum ameliyattan çıkana kadar muslukları açarım felaket sulugözüm zaten hatta büyük kızımda daha beter ağlamıştım
RAbbim tüm hastalara şifa versin ...Aminnnnnnnnnnn

Bakalım pazartesi inşallah sabah erkenden arayıp randevu alacağım
Dediğin gibi uzman bir kişinin yönlendirmesi daha çabuk fayda edecektir
Şimdilik cadı gayet iyi gibi hatta kardeşiylede dünden beri hiç kapışmadı fakat ben ne olur ne olmaz bir kaç kere görüşmek istiyorum tabi eğer psikolok gerek görürse
Aslında benim büyük cadıda biliyor onu çok sevdiğimi belkide her nekadar höyttt desemde ona kıyamıyacağımı tahmin ediyordur
Allahın izniyle herşey çok güzel olucaktır sizlerinde desteği sayesinde bende sabır etmeyi öğreniyorum şükür

sonuçta benle 3 yada 5 ay her gün sohbet edecek bir erkek sabrı olduğunu düşünmüyorum
bu süperdi ceco

canım ben bu sabah itibariyle 81.5 kgmım, eşim de 65 kg :)) yani aramızdaki fark aynı neredeyse sizlerle. benim boyum da 10 cm kısa eşimden :)

ama gidecek bu kilolar, çıtır hatun olucaz hepimiz, kaçarı yok.

sonuçta benle 3 yada 5 ay her gün sohbet edecek bir erkek sabrı olduğunu düşünmüyorum
bu süperdi ceco

Yalanmı şekerim biz burada 2 senedir bir aradayız hani beni zaten dışarda da görenler oldu sapıma kadar hatunum sende öyle benden daha uzun süredir buradasın birçok arkadaşımız gibi fakat geçmişe baktığımızda buraya gelipte bir iki hafta takılıp kaybolan bir sürü arkadaş vardı şimdi düşünüyorumda acaba aralarında erkek vardıda benim çenemden mi kaçtılar

Nasıl oldun ŞahGizemcim? ya bu arada ismin Gizem mi? benim adım Esra, geçen bilmiyorum yazmışsın da ancak yazabildim şimdi. kusura bakma :)

alemsin kuzum ya :) kurban olsunlar onlar senin çenene :)

anaaamm geçmişi okuyodum da şu bayan kullanıcısı gibi gelen bir erkek varrmışş ağzım açık kaldııı çabuk herkeslerrr bayan olduğunuu ispatlasııınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…