- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
midem zil çalıyorrr ve ben bu yüzden çok mutluyum
anaaamm geçmişi okuyodum da şu bayan kullanıcısı gibi gelen bir erkek varrmışş ağzım açık kaldıııçabuk herkeslerrr bayan olduğunuu ispatlasııınnnn
ne güzeeeel....................
harika vakit geçiriyordum aslında ama sonu hüsran bitti. biz sakin skin oturup biraz müzik dinleyip eve gideriz diye düşünmüştük orda arkadaşlarla karşılaştık biraz fazla dagıttı arkadaşlarımız sağolsunlar. yanımızdaki arkadaşlar berbattı. keşke gitmeseydim ya. insanlar ne kadar art niyetli nekadar pislik inanamıyorum ya. birdaha asla çıkmam sanırım. bu kadar berbat olamazdı ya. hüngür hüngür aglıyorum sinirimden. kıs arkadaşımın sevgilisi var. bildikleri halde öteki gerizekalı arkadas( arkadas bile demek istemiyorum) bildigin yanastı kıza ya. bide evli ya. kız neye ugradıgını sasırdı. nasıl bi niyet nasıl bi pisliktir bu insanlardaki düşünce çıldırıcam. diğer arkadaşta iyiydi severdim içincemi sapıttı anlamadım resmen eve gel dedi ya. ne yüzle diyor ne hakla. sonra arayıp özür diledi biz kendi evimize geldigimizde. bir insan içse bile zil zurna sarhoş olsun isterse bu kadarda olurmu ya. sapıttıklarını anladıgımız an otobüse atlayıp eve geldik. Allaha çok şükür eve geldik yani. birdaha asla asla asla çıkmam akşamları. .
ah canım ya rabbim en kısa zamanda şifa versin
'' zazaa kullanıcısından alıntı''
''Selamlar ilk olarak. Sude Kadriye Pınar Beste Hala buradaymışsınız nice senide hatırlıyorum ama ismini unuttum
Burayı birden bıraktım kimseye hiç bir şey demeden hiç bir şey yazmadan öylece çıktım.Belkide bu şekilde çıkmamın nedeni hayal ürünü bahaneler üretmekten kaçınmamdı.
Bildiğiniz üzere buraya 120 kilo ile başladım daha doğrusu 120 kilo ile diyete başladım 93 kilodayken bu takıma katıldım.Ve Buranın yardımıyla 80 kiloya düştüm gittiğimden beri koruyorum 80 kiloyu.
Buraya kadar her şey doğru fakat geri kalan her şey benim hayal dünyamda tasarladığım bir karakter.İlk olarak ismim Naz değil Mert.Anlaşılan üzere bayan değil erkeğim.
Trajikomik bir durum gerçekten ama buradaki desteği görünce böyle bir oyun oynamaya karar verdim.Bazen bende içler acısı bir durumda olduğumu fark ediyordum ama işe yarıyordu.Bura sayesinde 93 den 80 e inebildim.O 13 kilo buraya gelmeden önceki verdiğim 27 kilodan çok daha zordu.
Ama şöyle düşünüyorum ben buraya gelmeseydim büyük olasılıkla 90 lı kilolarda diyeti bırakır ve tekrar eski kiloma dönerdim.O yüzden pişman değilim gene o kiloda olsam gene desteğe ihtiyacım olsa başka bir karaktere bürünebilirim.
Sizleri kandırdığım için özür diliyorum takibende teşekkür ediyorum.
Belki bir daha buraya uğrarım bilemiyorum belkide uğramam.Belkide üyeliğimden çıkarda uğrarım fark etmezsiniz girdiğimi bilemiyorum.Tek bildiğim bura bana hayatımı kazanmamda yardımcı oldu.
Burayı bırakma sebebim ise kendimi tuhaf hissetmemdi.Bir gün ne yapıyorum ben diye düşünüp çıktım siteden.Üniversite sınavlarınında yaklaşması bu yaptığıma iyice destek verdi.Evet yukarıda yazmayı unutmuşum.Bu hayali karakterin gerçeklerinden sınavlara hazırlandığım.
Hepinizden tekrar özür diliyorum.Umarım hepiniz istediğiniz vücuda ulabilirsiniz.Benim 10 kilo fazlam var ondanda kurtulmaya çalışıcam.
Pınar abla sana ayrıyetten teşekkür ediyorum.
Melike buralarda değilsin galiba sende ama bu yazıyı görürsen sanada çok teşekkür ederim.''
bir sosyolog adayı olarak ben bu arkadaşı merak edip geçmişe bakarak yazışmalarını okudum genç bir çocuk, yazışmalarında da art niyet göremedim gayet saygılı ve tamanen bir bayan gibi yazışmış ama bencilce.tabiiki yaptığı kabul edilemez,burada yeri geliyor en özelimizi paylaşıyoruz,burada birbirimize güveniyoruz,yazışmalarla birbirimize yakınlık duyuyoruz. bundan sonra acaba buda mı şuda mı erkek,başka kimler bu şekilde diye paranoya bile geliştirebiliriz.fakat bir yandan da ne kadar çaresiz kaldığını gördüm,rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın amin.kelimelerin bittiği yerdeyim...
Yalanmı şekerim biz burada 2 senedir bir aradayız hani beni zaten dışarda da görenler oldu sapıma kadar hatunum sende öyle benden daha uzun süredir buradasın birçok arkadaşımız gibi fakat geçmişe baktığımızda buraya gelipte bir iki hafta takılıp kaybolan bir sürü arkadaş vardı şimdi düşünüyorumda acaba aralarında erkek vardıda benim çenemden mi kaçtılar
Nasıl oldun ŞahGizemcim? ya bu arada ismin Gizem mi? benim adım Esra, geçen bilmiyorum yazmışsın da ancak yazabildim şimdi. kusura bakma :)
sakin cibiliyetsizin özürlerine inanmayin, bizzat bir cok kere cok sarhos olmus biri olarak söylüorum, valla herkes yaptigini hatirliyor :))))
cok tesekkür ederim ayse abla, sagol. geciyor sanirim yavas yavas.ekledigin yaziya cok sasirdim , üzüldüm, kizdim hepsi biryerdeydi.ama en azindan bir edepsizlik yapmamasida tesellimiz olsun.
ceco öldürdün gene gülmekten ya, esim cildirmisim gibi bakiyor yüzümeDDD
ismim Derya :) sükür tanistik Esra :) bugün yürüdüm ben ama öyle tempolu bir yürüme filan degildi yani.esimin refaketinde markete gidip geldim.Allah im kimseyi elden ayaktan düsürmesin cok zor ya.yeniden spor yapabilcegim günlere bir döneyim diye dua edip duruyorum.artik nefes alirken bicaklanmiyorum.vücudumu saga sola cevirirken bicaklaniyorum.ama bunda sükürler olsun diyorum yani düsün halimi :))simdilik egilmeyi filan aklimdan dahi gecirmiyorum zaten :))) bu hafta + cikmiycagima kesin eminimde, spor kocaman bir sifir olcak.sadece kafamda bir soru var yazik esim bugün patates salatasi yapti elmasirkeli bir tabak yedim resmenD iyi mi yaptim diyemiyorum sanki, vicdanen rahatsiz gibiyim :)) neyse artik olan oldu. sen nasil oldun ? okudum kalmicaklarmis bir kac gün sizde. aksam yattim dua ettim sana, tez zamanda kurtul diye.insallah uzun süre görüsmezsiniz.belki degerini anlamalari icin bir vesile olur.
ya bugün geldim geldim siteye tam cevap yazicam ya kapi caldi gecmis olsuna ya telefon caldi, anca bu zaman oldu cevap yazmam ya.bugün gene sikayet mektunu aldik okuldan.ona biraz gerildim.6 yasindaki bir cocugun böylesine planlar yapabilmesinede ayrica hayret ettim. kizimin okulda türkce dersleri var kizlar.her hafta dersi geldiginde soruyoruz türkce kitabini aldin mi yanina diye,kizimda evet annecim der hep.bugünkü mektupta okul basindan beri türkce kitabinin hic gelmedigini yaziyordu ögretmeni.eger almadiysak hala hemen temin etmemiz gerektigini yaziyordu.cünkü ögretmeni kitabi yaninda yok diye hep resim yaptiriyormus kizima.ve bu yüzdende bizimkisi türkce olan harflerde geri kalmis. okudum mektubu aldim kizimi karsima.cektim sorguya.verdigi cevaba bakin.
Anne öyle bunaltici ki dersi baska care bulamadim resim yapmaktan baska !!!!
yalnis dogmus bu cocuk , erkek olcakmis.tövbe yarabbim.yalan söyledigi icin bizimle birlikte yiyemedi bu aksam yemegini, mutfakta tek basina yedi.ve hafta basina kadarda tek basina yicek.ne yapicam bu cocukla ben ya :S
sen nasil oldun ? okudum kalmicaklarmis bir kac gün sizde. aksam yattim dua ettim sana, tez zamanda kurtul diye.insallah uzun süre görüsmezsiniz.belki degerini anlamalari icin bir vesile olur.
cecoşum kızmıyorsun de mi, seni çok sevdiğimizden uğraşıyoruz :))
ben de hızlı okuma tekniğini ceza hukukundan sonra ilk kez senin yazılarını okurken kullanıyorum uzun zamandan sonra
anaaamm geçmişi okuyodum da şu bayan kullanıcısı gibi gelen bir erkek varrmışş ağzım açık kaldıııçabuk herkeslerrr bayan olduğunuu ispatlasııınnnn
Hıç kızarmıyım güzelim yaa sonuçta inan ben okurken o samimiyeti hissedebiliyorum
İnan bir kez olsun aaa acaba bana laf mı soktular yoksa şakayla karışık giydiriyorlar bana demedim
Bende sizleri çoooooooooook seviyorum şekerim
Herkes paçalı donları göstersinnasılsa erkekler farklı giyer
Ben küçükken bir keresinde evde kotla otururken nerden aklıma geldiyse işaret parmağımı fermuardan çıkartıp anne bak neyim çıkmış demiştimAnnem yerlere yatmıştı gülmekten
Düşünsene herkes öyle resim çektirip gönderiyormuş
yazmayı unuttum canım, uçak biletleri ayın 13üne. gelişi alırken gidişi de alıyorlar hep. ve en az 3 hafta oluyor bu. 1,5 yıl olmadı evleneli, 3 ayı bunlarla geçti. erken de gidemiyorlar yedi düvele duyurdukları için dönüş tarihini. çok önemli komşuları niye erken döndünüz diye laf eder sonra.
çok sağol canım. ben de eşimle dertleştim akşam. dedim ben kaldıramıyorum, zoruma gidiyor. sonradan öğrendiğim detaylara göre beni şikayet ediyormuş bir de kayınpeder. 29 yaşındayım, okumuş etmiş, belli bir kültür dizeyi olan insanım. hakikaten bu içi boş büyüklükler kanına dokunuyor insanın. neyse ki içim ferahladı biraz daha. Allah hepinizden razı olsun.
Hıç kızarmıyım güzelim yaa sonuçta inan ben okurken o samimiyeti hissedebiliyorum
İnan bir kez olsun aaa acaba bana laf mı soktular yoksa şakayla karışık giydiriyorlar bana demedim
Bende sizleri çoooooooooook seviyorum şekerim
Herkes paçalı donları göstersinnasılsa erkekler farklı giyer
Ben küçükken bir keresinde evde kotla otururken nerden aklıma geldiyse işaret parmağımı fermuardan çıkartıp anne bak neyim çıkmış demiştimAnnem yerlere yatmıştı gülmekten
Düşünsene herkes öyle resim çektirip gönderiyormuş
sen sabir ihsan eyle Yarabbim, pardon ama ne diye sikayet ediyormus.ne enteresan bir kaynpederin var senin ya, benim kayinvalideme benziyor sanki birazD kayinvalidemde buldugu her firsatta beni sikayet ederdi.birgün dayanamayip yüzüne söyledim anne benden böyle böyle sikayetciymissin, hadi dökelim taslarimizi huzura kavusalim dedim.yok iste ben öyle demek istemedim de oglum yalnis anlamista falan falan. baktim ertesi günü elinde paketle geliyor hanim annemiz yapip hediyey almakla isi cözecegini sanirdi hep.ilk kez o gün konustum kayinvalidemle anliyacagi dilden.acik acikta söyle demistim sev beni seveyim seni, say beni sayayim seni.ben senin torunlarinin annesiyim, sende benim esimin annesisin. ne yazik ki bu gercegi ikimizde degistiremiyoruz anne.o yüzden bu gercekle yasamasini sende ögren demistim.o gün bugündür aramizda sorun olmadi,hep sabirli olmaktan hep alttan almaktan taraf bir insanimdir ama bicak kemige dayandigi sirada disini göstericeksin ne yazik ki
Esracığım dediğin gibi çocukkende çok muzurdumÖyle böyle değil yani hatta halada bazen yaparım eşim bile yok yaa sen hiç bir zaman çok ağır bir kadın olmayacaksın aksine herhalde ananne olduğumda bile torunlarla kuduran bir tip olurum
Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama ben yatayım artık
Eşim yattı bile bende bari kuzuyla yatayım
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cecooooo Allah ömrüne ömür katsin, karnim agriyor gülmekten , sen cok yasa emiDDDDDDDDDDDD
niye onlarla ilgilenmiyormuşum, sohbet etmiyormuşum. beyefendinin kendi babası ona gelse düğün yapsa o uyumazmış ama biz uyuyormuşuz gidip. gece 10 da geliyorlar, o saatten sonra uyuma bahanesiyle içeri gidip başbaşa vakit geçiriyoruz eşimle biraz. bu da batıyor gözlerine. eşim de gece gece sizle mi uğraşacağız demiş. kayınvalidemle ben de knuşuyorum canım. çünkü anlayışsızlığının eşininkinden daha düşük bir eşikte. ama kayınpederime gece boyu sinir edici mesaj yazmamak için zor tuttum kendimi. sonra eşimle konuştuk ve yüzgöz olmamaya karar verdim. erkeğin kadın gibi laf üreteniyle uğraşmak çok zor çünkü.
eşim diyor ki, evlenmeden önce onlara beni sevmiyorsunuz ama onu (benden bahsediyor) sevin bari demiş. biraz özenli olun, ilgili davranın demiş. ne yazık ki geçtik biz o kısmı. biz de telafi edilecek bir şey de görmüyor karşı taraf. kadının dediği sanki daha az yaralıyor insanı. bir erkekle bunları yaşamak çok sinir bozucu.
en nihayetinde biz eşlerimizle iyi olalım da Deryacığım, gerisi kapı dışında kalsın. bazen çok gereksiz oluyor çünkü tüm çabalar.
Aminnnn Deryacığım hepimizin ömrüne ömür katsın ama en önemlisi sağlıklı ve zayıf bir ömür nasip etsin
Bu arada eşlerinizde anam bu hatunlar bukadar gülüyor ne kaçırıyorum ben diyipte sahte nik alıpta bizleri takip etmesin
Eniştelerime saygılarımı sunaaarrrrr huzurlarınızdan ayrılıyorummmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?