Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anaaamm geçmişi okuyodum da şu bayan kullanıcısı gibi gelen bir erkek varrmışş ağzım açık kaldııı çabuk herkeslerrr bayan olduğunuu ispatlasııınnnn

nasıl nasıl nasıl :)))

ne güzeeeel....................

sen götürdün tabi mamişleri :)) ben de akşam eşim gelene kadar yemek blogu gezdim. her gördüğünü istedi canım. sonra dün akşamı düşününce bütün iştahım kaçtı. ama şöyle kıymalı bir böreğe bayılırdım şimdi :)))

sakin cibiliyetsizin özürlerine inanmayin, bizzat bir cok kere cok sarhos olmus biri olarak söylüorum, valla herkes yaptigini hatirliyor :))))

cok tesekkür ederim ayse abla, sagol. geciyor sanirim yavas yavas.ekledigin yaziya cok sasirdim , üzüldüm, kizdim hepsi biryerdeydi.ama en azindan bir edepsizlik yapmamasida tesellimiz olsun.

ceco öldürdün gene gülmekten ya, esim cildirmisim gibi bakiyor yüzüme DDD

Nasıl oldun ŞahGizemcim? ya bu arada ismin Gizem mi? benim adım Esra, geçen bilmiyorum yazmışsın da ancak yazabildim şimdi. kusura bakma :)

ismim Derya :) sükür tanistik Esra :) bugün yürüdüm ben ama öyle tempolu bir yürüme filan degildi yani.esimin refaketinde markete gidip geldim.Allah im kimseyi elden ayaktan düsürmesin cok zor ya.yeniden spor yapabilcegim günlere bir döneyim diye dua edip duruyorum.artik nefes alirken bicaklanmiyorum.vücudumu saga sola cevirirken bicaklaniyorum.ama bunda sükürler olsun diyorum yani düsün halimi :))simdilik egilmeyi filan aklimdan dahi gecirmiyorum zaten :))) bu hafta + cikmiycagima kesin eminimde, spor kocaman bir sifir olcak.sadece kafamda bir soru var yazik esim bugün patates salatasi yapti elmasirkeli bir tabak yedim resmen D iyi mi yaptim diyemiyorum sanki, vicdanen rahatsiz gibiyim :)) neyse artik olan oldu. sen nasil oldun ? okudum kalmicaklarmis bir kac gün sizde. aksam yattim dua ettim sana, tez zamanda kurtul diye.insallah uzun süre görüsmezsiniz.belki degerini anlamalari icin bir vesile olur.

ya bugün geldim geldim siteye tam cevap yazicam ya kapi caldi gecmis olsuna ya telefon caldi, anca bu zaman oldu cevap yazmam ya.bugün gene sikayet mektunu aldik okuldan.ona biraz gerildim.6 yasindaki bir cocugun böylesine planlar yapabilmesinede ayrica hayret ettim. kizimin okulda türkce dersleri var kizlar.her hafta dersi geldiginde soruyoruz türkce kitabini aldin mi yanina diye,kizimda evet annecim der hep.bugünkü mektupta okul basindan beri türkce kitabinin hic gelmedigini yaziyordu ögretmeni.eger almadiysak hala hemen temin etmemiz gerektigini yaziyordu.cünkü ögretmeni kitabi yaninda yok diye hep resim yaptiriyormus kizima.ve bu yüzdende bizimkisi türkce olan harflerde geri kalmis. okudum mektubu aldim kizimi karsima.cektim sorguya.verdigi cevaba bakin.

Anne öyle bunaltici ki dersi baska care bulamadim resim yapmaktan baska !!!!

yalnis dogmus bu cocuk , erkek olcakmis.tövbe yarabbim.yalan söyledigi icin bizimle birlikte yiyemedi bu aksam yemegini, mutfakta tek basina yedi.ve hafta basina kadarda tek basina yicek.ne yapicam bu cocukla ben ya :S

ben de çok memnun oldum canım.
yarın daha da iyi olursun inşallah. yavaş yavaş toparlanırsın. patates salatasını da kafana takma, kaslar için potasyum çok gerekli. en azından patatesten almış oldun, belki daha çabuk iyileşirsin böylece.

kızın için de keşke elimden bir şey gelse. ancak hakikaten bir fikrim yok, yanlış da yönlendirmek istemem aklıma gelenleri sayıp. yalnız siz böyle yazdıkça her konuda bilmişlik taslarken çocuk gelişimi konusunda hiçbir fikrimin olmadığını farkediyorum. çok iyi kotarıyorsunuz hepiniz ayrı ayrı bu işi. maşallah

sen nasil oldun ? okudum kalmicaklarmis bir kac gün sizde. aksam yattim dua ettim sana, tez zamanda kurtul diye.insallah uzun süre görüsmezsiniz.belki degerini anlamalari icin bir vesile olur.

yazmayı unuttum canım, uçak biletleri ayın 13üne. gelişi alırken gidişi de alıyorlar hep. ve en az 3 hafta oluyor bu. 1,5 yıl olmadı evleneli, 3 ayı bunlarla geçti. erken de gidemiyorlar yedi düvele duyurdukları için dönüş tarihini. çok önemli komşuları niye erken döndünüz diye laf eder sonra.

çok sağol canım. ben de eşimle dertleştim akşam. dedim ben kaldıramıyorum, zoruma gidiyor. sonradan öğrendiğim detaylara göre beni şikayet ediyormuş bir de kayınpeder. 29 yaşındayım, okumuş etmiş, belli bir kültür dizeyi olan insanım. hakikaten bu içi boş büyüklükler kanına dokunuyor insanın. neyse ki içim ferahladı biraz daha. Allah hepinizden razı olsun.

ben yatıyorum güzeller..
malum yarın erken kalkılacak... mesaiye gidilecek... yarın akşama görüşürüz..
sağlıcakla kalın..

cecoşum kızmıyorsun de mi, seni çok sevdiğimizden uğraşıyoruz :))

ben de hızlı okuma tekniğini ceza hukukundan sonra ilk kez senin yazılarını okurken kullanıyorum uzun zamandan sonra

Hıç kızarmıyım güzelim yaa sonuçta inan ben okurken o samimiyeti hissedebiliyorum
İnan bir kez olsun aaa acaba bana laf mı soktular yoksa şakayla karışık giydiriyorlar bana demedim
Bende sizleri çoooooooooook seviyorum şekerim

anaaamm geçmişi okuyodum da şu bayan kullanıcısı gibi gelen bir erkek varrmışş ağzım açık kaldııı çabuk herkeslerrr bayan olduğunuu ispatlasııınnnn

Herkes paçalı donları göstersin nasılsa erkekler farklı giyer
Ben küçükken bir keresinde evde kotla otururken nerden aklıma geldiyse işaret parmağımı fermuardan çıkartıp anne bak neyim çıkmış demiştim Annem yerlere yatmıştı gülmekten
Düşünsene herkes öyle resim çektirip gönderiyormuş

Sen çocukluktan alemmişsin :))))

Egedeniz iyi geceler sana da :)

sen sabir ihsan eyle Yarabbim, pardon ama ne diye sikayet ediyormus.ne enteresan bir kaynpederin var senin ya, benim kayinvalideme benziyor sanki biraz D kayinvalidemde buldugu her firsatta beni sikayet ederdi.birgün dayanamayip yüzüne söyledim anne benden böyle böyle sikayetciymissin, hadi dökelim taslarimizi huzura kavusalim dedim.yok iste ben öyle demek istemedim de oglum yalnis anlamista falan falan. baktim ertesi günü elinde paketle geliyor hanim annemiz yapip hediyey almakla isi cözecegini sanirdi hep.ilk kez o gün konustum kayinvalidemle anliyacagi dilden.acik acikta söyle demistim sev beni seveyim seni, say beni sayayim seni.ben senin torunlarinin annesiyim, sende benim esimin annesisin. ne yazik ki bu gercegi ikimizde degistiremiyoruz anne.o yüzden bu gercekle yasamasini sende ögren demistim.o gün bugündür aramizda sorun olmadi,hep sabirli olmaktan hep alttan almaktan taraf bir insanimdir ama bicak kemige dayandigi sirada disini göstericeksin ne yazik ki

cecooooo Allah ömrüne ömür katsin, karnim agriyor gülmekten , sen cok yasa emi DDDDDDDDDDDD

Esracığım dediğin gibi çocukkende çok muzurdum Öyle böyle değil yani hatta halada bazen yaparım eşim bile yok yaa sen hiç bir zaman çok ağır bir kadın olmayacaksın aksine herhalde ananne olduğumda bile torunlarla kuduran bir tip olurum

Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama ben yatayım artık
Eşim yattı bile bende bari kuzuyla yatayım

Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

niye onlarla ilgilenmiyormuşum, sohbet etmiyormuşum. beyefendinin kendi babası ona gelse düğün yapsa o uyumazmış ama biz uyuyormuşuz gidip. gece 10 da geliyorlar, o saatten sonra uyuma bahanesiyle içeri gidip başbaşa vakit geçiriyoruz eşimle biraz. bu da batıyor gözlerine. eşim de gece gece sizle mi uğraşacağız demiş. kayınvalidemle ben de knuşuyorum canım. çünkü anlayışsızlığının eşininkinden daha düşük bir eşikte. ama kayınpederime gece boyu sinir edici mesaj yazmamak için zor tuttum kendimi. sonra eşimle konuştuk ve yüzgöz olmamaya karar verdim. erkeğin kadın gibi laf üreteniyle uğraşmak çok zor çünkü.

eşim diyor ki, evlenmeden önce onlara beni sevmiyorsunuz ama onu (benden bahsediyor) sevin bari demiş. biraz özenli olun, ilgili davranın demiş. ne yazık ki geçtik biz o kısmı. biz de telafi edilecek bir şey de görmüyor karşı taraf. kadının dediği sanki daha az yaralıyor insanı. bir erkekle bunları yaşamak çok sinir bozucu.

en nihayetinde biz eşlerimizle iyi olalım da Deryacığım, gerisi kapı dışında kalsın. bazen çok gereksiz oluyor çünkü tüm çabalar.

eşin de saf ha :) sen onu ne biçim yola getiiryosun işveyle cilveyle bence en ağır kadın bu :) hem ağır kadın olup ne olacakmışsın, senle yaşlanmaz insan işte :)

sana da iyi geceler canım :)

cecooooo Allah ömrüne ömür katsin, karnim agriyor gülmekten , sen cok yasa emi DDDDDDDDDDDD

Aminnnn Deryacığım hepimizin ömrüne ömür katsın ama en önemlisi sağlıklı ve zayıf bir ömür nasip etsin

Bu arada eşlerinizde anam bu hatunlar bukadar gülüyor ne kaçırıyorum ben diyipte sahte nik alıpta bizleri takip etmesin
Eniştelerime saygılarımı sunaaarrrrr huzurlarınızdan ayrılıyorummmmmmmmmmmmmm

çok uykum var ama kızlar yatmıyor büyük yeğenim bizde 9 yaşında onlar yatmadan ben de yatamadım
ceco iyi geceler sana

dediginde ahklisin canimda, insan genede bir parca huzur icin calisiyor iste.neyse bosvermek lazim bazen.iyi geceler canim.

deli kiz DD esim hayatta ilgilenmiyor bilgisayarlar.anlamiyorda, ayol adam telefonundaki tarihi degistiremiyor.teknolojik özürlü DDD söylüyorumda bazen böyle kiziyor DD iyi ya iste diyor bilgisayar yüzünden kavga etmiyoruz, sen gircen ben gircem diye DD ay cok güldüm bu gece, hayirlara ciksin insallah.

hurremcim ya aklimda kusura bakma canimin acisindan unuttum.Annene Allah uzun saglikli ve hep sevdikleriyle yasamayi ihsan etsin.sizin gibi hayirli evlatlari var ne mutlu annene.

hadin canlar, bende uyumaliyim artik.Allah rahatlik versin.

selamun aleyküm kızlaaarrrr
bugün çok işim vardı. yarın günüm var.
içli köfte yaptım dolaba koydum yarın kızartırım. kuru dolmayıda yaptım. pişirmesi kaldı.kabak ve ayva tatlısınıda yaptım dolaba koydum. yarında bükme yapıcam. kudretullahıda akşam yaptım dolapta. bugün herşeyimi hazırlarım yarında hemen kızartırım diye düşünüyordum. sabah küçük eltim aradı. evdeysen size gelecektik dedi. evdeyim ama yarın günüm var bugün hazırlık yapmak istiyorum dedim. olsun ben senin yanında otururum dedi.bende sen bilirsin dedim. yarım saat sonra geldi.gelininide çağırmış, çoluk çocuk ne yapacağımı bilemedim. birde ben erkeklerede söyledim akşam buraya gelecekler dedi işimi bırakıp yemek yapmak zorunda kaldım. işlerim yarına sarktı.

bu arada haber geldi umreye giden eltimler gidememişler. vizeleri gelmemiş. istanbuldan geri geldiler çok üzüldüm.kızmıştım ama böyle olunca üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum. herkesle vedalaşıp çıktılar. istanbuldan geri döndüler.

egedeniz , (yanlış hatırlamıyorsam )efeeeemmm eşlerinizin doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin.
kızlaarr bugünde benim eşimin doğum günü ve ben hediye almadım. umutun kudretullah pastasından yaptım pasta yerine geçermi acaba bunun adıda biraz düşündürücü Allah'ın kudreti demek :44: bu ismin bir tatlıya verilmesi doğrumu acabaa:44: söylüyorum ama aynı zamandada düşünüyorum.

Sagol sahgizemcim mübala ediyorsun canim cok tesekkürler

dafi ablacim esinin dogum günü kutlu olsunn, nice yillara insallah saglikla huzurla

kudretullah ismi evet iyi olmamis o tatliya haklisin, baska bi isim bulalim ona

selamun aleyküm kıscelerrriiimm
hayırlı bir gün diliyorum
kimseler gelmemiş
ben namazdan sonra yatmadım.kırem karamelli kek gözüme az geldi birtane daha yaptım fırına attım. biraz sonra işlere başlıycam. çocuklar uyuyorlar kalkmalarını bekliyorum. onları beklerken sizede bir selam vereyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…