Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neler yapmışsın yaa okurken yok artık falan dedimne becerikli hatunsun sen öyle

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu ve az kaçamaklı bi gün diliyorum Ben öle yorgunum valla ama değdi çok güzel bi gece geçirdik eşimle doğrusu hiç böle beklememiştim

canım afiyet olsun bal şeker olsun ama yaramasın yediklerin

tşk ederim ablacım saol seninde eşinin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı uzun senelere bütün ailenizle birlikte ablacım

emine ya kusura bakma her defasında unutuyorum seninde annenin doğum günü kutlu olsun nice uzun senelere inşallah sizlerle birlikte

hayırlı sabahlar
kahvaltı yapıp çıkacağız evden annemlere gideceğiz az yerim ki annem belki kabak tatlısı yaptıysa ondan yiyebileyim huzurla:)boğaz derdi işte
daficim eşine hayırlı sağlıklı ömürler dilerim
ben de yapacağım şu karamelli kekten çok merak ediyorum sen de sık yaptığına göre güzel bir şey zaten
kızıma resmi bilgisayara attırabilirsem semiranla çektirdiğimizi eklerim gitmeden

günaydıııınnnn cecommm akşamki mesajlarını okudum karnım ağrıdı kızım sen çok yaşa emiiii
kız olduğumuzu ispatlama yöntemin harikaaaa

Dafi ablacım sana maşallah ne kadar da becerkli bir hatunsun öyle ben senin saydıklarını herhalde aralıksız 2 gün çalışsam bitiremem annem de öyledir ben bazen şaka yaparım kızım senin yardımına birileri mi gelio (melekleri kastederim) diye bu arada eşinin doğum günü kutlu olsun ablacım sağlıklı sıhhatli uzun ve sninle güzel bir ömür versin Rabbim...

Sahgizem kuzum geçmiş olsun belin tutulmuş :26: dikkat et kendine kızının durumunu da kendimce şöyle değerlendirdim hatalı olan öğretmen çünkü kızın türkçe kitabını götürmemiş ve sanki bu davranışı doğruymuş gibi ona resim çizdirmiş yani türkçe kitabını getirmeme davranışını pekiştirmiş eeee haliyle pekişen davranışın yapılma olasılığı herzaman yüksektir o yüzden kızını suçlama derim sen evde kendi çabanla biraz türkçe dersini sevdirmeye çalışabilirsin bu arada kaçıncı sınıftı?

Esram kayınpederinin durumu gıcık etti beni ama eşinin adına çok üzüldüm nedense çünkü kimse anne ve babasını seçemiyor düşünsene bizim ailemiz de olabilirdi eşinin ailesi babası..... sen eşinle arana hiç bu problemleri sokma canım

günaydınn canıımmm bekliyorum resmini bakayım

egedeniz... mamalarin afiyet olsun. portakallı tiramisu süper... portakali hangi asamada koydun yazabilir misin?
ender saraç'a çok güldüm.. bencede gelip okuyordur...

Canım sende kocana 68 e yetiseceksin ben eminim... 6-7 ay sonra ayni kilodasiniz...
Ben ona her hafta su bögreyi ve tiremusu yap 70 falan olsun isin kolaylasir..

Meyra bende gelinilgini merak ettim... Hürremcigim yeni alinan parkanın bol gelmesi üzücü gibi görünsede sevinelim süper bise... önce üsten gidiyor sanirim. pantolonda haftaya düser..

aynennn katiliyoorum...

Günaydın kızlar,
güzel bir gün geçiririz inşallah bugün hepimiz :)

Asuman çok kaçırma mammişleri :) ben de dün 4 dilim yedim cevizli kabak tatlısı hiç mevye yemeyip :) hem bağırsaklara iyi geldi, hem de eksi gördüm tartıda. sen de yiyebilirsin gönül rahatlığıyla :)

Dafi abla inanılmazsın, her geçen gün şok oluyorum ben sana :) Eşinin de doğum günü kutlu olsun, bir ömür çok mutlu olun inşallah. bu arada o tatlıdan bahsetmişken Umut gözükmüyor hiç, özledik valla ya.

Aytencim sen böyle yazınca yine aklıma geldi. eşim o kadar çok üzülüyor ki, bazen gözleri dolarak teselli etmeye çalışıyor beni. hakettikleri tüm tepkileri gösteriyor onlara. zaten dün onu o kadar üzgün görünce lanet olsun dedim, ikimizden önemli değil kimse. her şey olacağına varıyor en nihayetinde. çok sağol desteğin için canım.

Son düzenleme:
sonuçta benle 3 yada 5 ay her gün sohbet edecek bir erkek sabrı olduğunu düşünmüyorum
bu süperdi ceco

aynen cecosum.. birde kavinvalide sohbeti çekemezler ya...buda süperdi..
"sapıma kadar hatunum" yeni bomba :1

canım ben bu sabah itibariyle 81.5 kgmım, eşim de 65 kg :)) yani aramızdaki fark aynı neredeyse sizlerle. benim boyum da 10 cm kısa eşimden :)

ama gidecek bu kilolar, çıtır hatun olucaz hepimiz, kaçarı yok.

clutchum tebrikler çok istikrarli gidiyorsun... sende eşine hamurişi yemekler yap oda 2-3 kilo alsin... çokmu hainim ya... Azicik kilo versin bende dukanın hergün SP biçiminde yapmasini önereceğim....Bak sana böyle iyi olur falan diyeceğim...yasasin kötülük...

anaaamm geçmişi okuyodum da şu bayan kullanıcısı gibi gelen bir erkek varrmışş ağzım açık kaldııı çabuk herkeslerrr bayan olduğunuu ispatlasııınnnn

cecos ispati koydu... sabirli olanlar kadin..

canım ben malesef o konuda hem çok şanslıyım hem çok şanssız. eşim bırak hamurişini ekmek bile sevmez. o doğustan dukancı :) yani yapsam da bitene kadar ben yiyorum. zaten velneince o yüzden kilo aldım :) özenip yapıyorsun, o yemeyince mecbur sen yiyorsun. evde hamur işi için fırın çalışamayalı aylar olmuştur, ki bu arada misafirim de oldu arada. o yemeyince ben de tercih etmiyorum misafir için bile.

sen bir de yağlı sa yiyebileceğini söylersen hiç veremez kilo :) kuzu yesin dukan hesabı diyeceğim ama kolestrolü çıkar yazık ya :)

Tunaydin hatunlar coktan uyandim ancak firsat bulup gelebildim bizimkilere krep yaptim kendimde bi tane yedim onuda yarim krep gibi kucuk yaptim babam dio neden seninki oyle malzememi yetmedi simdide elmali tarcinli cayimi yaptim bi yandan onu iciyorum..bu gun hava yagmurlu 2 gibi duzelirse yuruyusumede cikicam ins

kan grubuna gore diyetlere bakiyordum ama benimkisi biras ters cikti 0 Grubu'nun özellikleri
0 Grubu'nda olanlar ilk insanları simgeler.
Et yemeye bayılırlar
Sindirim sistemleri sağlamdır
Bağışıklık sistemleri fazla hareketlidir
diyet yapmaya ve çevreye uymaya zor alışırlar
Stresten kurtulmak için fiziksel faaliyetlere ağırlık verirler
Enerjik ve ince kalabilmek için metabolizmalarının hızlanması gerekir.

0 Grubu'nun yemesi gerekenler:

Kırmızı et
Karaciğer
Beyaz et
Balık ve deniz ürünleri.
İyotlu tuz
Ispanak ve brokoli Tum et cesitlerinin yiyebiliyormusum ama ben sevmiyorum saka gibi bunlardan tek uyan hakikaten metabolizmam hizliymis diyetisyene gittigimdede nasil bu kadar agirlastirabiliosun demisti nete bakiyorum diger yandan anneme sal oruyorum az yine saldan oreyim

daficigim... esini doğum günü kutlu mutlu olsun... umutun kudretullah pastası ni ilkkez sende duydum. Buarada gene kendini çok yormussun. allah sana sağlık ve güç versin...

asucugim fotoyu heycanla bekliyorum...bari yiyemiyoruz seyredelim.. sende çok kaçamak yapma az yap...

kiyamam sana ya...böyel olsun napalim. senin yetismene az kaldı nasılsa..

canim elmali tarçinli çayin markasi ne? Yoksa demlerken senmi karistiyorsun?

merhabalar. Tam düşünüyordum. Bugünlerde yazamıyorum, sizin de hakkınıza girmesem de geçici veda etsem de daha rahat bir zaman damı gelsem diye. Tam yazacaktım. Şu son bir kaç sayfayı okudum. Ceco gulmekten kırıldım. Şu tatlı muhabbeti bırakmıyım dedim. Gerçekten buraya bir erkekdemi katılmış. şok oldum. ben de erkeklerin bizim çenemize dayanamıcagını düşünürdüm. Bazen eşim gelip bakıyor. Fazla dayanamıyor. Biz kadın milleti herşeyi ayrıntılı paylaşmayı severiz, erkeklerin bence de o kadar sabrı yok. Ceco çok tatlısın. Demek arkanda kimbilir kaç kişiyi bıraktın. Ama kadınları topiğe çekiyorun bak. Mesela beni. Senin (ve herkezin) mesajlarını okumayı seviyorum.
Şimdi geleyim kendi durumuma,artık işten yazmaya pek vakit yok. evde de bebiş bana sarıyor. kucağımdan inmiyor. ablası da kıskançlık krizlerinde . o da evin içinde kucakta gezmek istiyor. evde de vakit pek yok. bazen imdaaaaat diyorum.
clutch seni çok iyi anliyorum. bizde de yatılı misafir vardı. 1 hafta. Bazen ben de geriliyordum. İnsanın kendi evinde rahat edmemesi çok kötü. Miyop fesatlık yapma diyordum, bazen de kendime hak veriyordum. çelişkili duygular arasında kaldım, bu bile beni yordu. Çocuklar biri laptopu biri ipadi aldı. Hiç ellerinden bırakmadılar. Sonuçta bilgisayar özel bir eşya değilmi. neyse. geçti gitti ama bizim de periyodik olarak gelecekler çünkü hastane kontrolleri için geliyorlar. Aklıma dafi geldi. Dafinin evsahipliğini takdir ediyorum,ama çalışırken ve çocuklar hasta ben hasta.zor oldu. yani oyle yemekle felan ugrasmadım Allah için ama empati eksikliği, laf sokmalar falan beni gerdi.
Yine yazarım inş. Geçmişe yetişemiyorum artık vazgeçtim. herkezi öpücükledim, yalnız bayanlarıııı

Kolay gelsi. ellerine sağlık ne güzel şeyler hazırlamışsın...
ve teşekkür ederim...
Ben de kram karemelli pastayı çok yapıyorum... başka bi isim bulmak gerek
teşekkür ederimm
tiramisunun kahveli sosuna portakal kabuğu ve portakal suyu koydum.. yaklaşık 1 bardak. geri kalanını su ile tamamladım...
kremasına da sadece portakal kabuğu koydum.. güzel oldu

valla börekleri yiyince ikimizde sabah tartıdan hüsranla indik:18::18:

canim elmali tarçinli çayin markasi ne? Yoksa demlerken senmi karistiyorsun?

canm ben kendim hazirliyorum cayimi.. 1,5 litre su kaynatiyorum su kaynayinca altini kapatip icine bi elma,yarim limon dilimleyip atiyorum.10 tane karanfil ve birde cubuk tarcin atip tencerenin kapagini kapatiyorum 15 dk demlendirip icindekileri cikartip iciyorum tadi cok guzel oluyor birde yag yakiminda cok yardimi,faydaliymis

geçmiş olsun canım, inşallah şimdi daha iyisinizdir.
burdan ayrılırsan kurtlar kapar seni :) liste konusu tamamen Yena ile sizin aranızda ama bildirim yapmasan bile bize katılabilirsin arada.

Misafir konusunda Allah kolaylık versin canım. zorunlu durumlar hariç 3 günden fazla ne gidilmesini severim ne de gelinmesini ben. zaten daha fazlası için çekinmeden gelen insanlar her şeyi yapıyor o evde. özel eşyaları karıştırmayı bile hak görüyorlardır eminim. bu tamamen görgü meselesi zaten. sizinki biraz zorunlu bir durummuş. ben de sürekli Allah'ım kötü bir şey mi yaptığım böyle düşünmek diye kendimi sorguluyorum. haksızlık karşısında tepki verirken bile Allahtan korkuyor insan. inşallah sıkıntı çekmezsin canım. ama hastalık söz konusu olunca sabretmeye çalış, karşına mutlaka çıkacaktır bu iyilik.

meyra nasil yaaa.. gizli gizili bulusmak mi?

şaka şaka

kolay gelsin kıs

ve aleyküm selam.....

eşinle güzel bir gece geçirdiğinize çok sevindim canım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…