Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ablacığım Allah yardımcın olsun
Gerçektende işin baya zor maşallah herkes kendi keyfinde birde misafir geleceğine bir gün kala bu kadar uğraştın ama öbür dünyada eminim bunların hepsinin kat kat karşılığını görürsün zaten canı gönülden yaptığını biliyoruz
Bu arada Eşinin doğum günü kutlu olsun
RAbbim sağlıklı ve mutlu nice doğum günleri nasip eder inşallahhhhhhhhh..... Aminnnnnnnnn

Canım inan bende burayı ve sizleri çok seviyorum
Sizlerin samimiyetinize inandığım için bu kadar rahatım zaten Kız bazen işimi bile eskik yapıyorum ille size bakacağım diye
Hep diyorum iyiki burayı bulmuşum, iyiki sizleri tanımışım yoksa kilo verme işi çok daha zor olurdu hadi verdim diyelim sizler gibi yüreği güzel insanları tanıyamazdım
iyiki varsınız
Canım inşallah sık sık fırsat bulursunda yine bizlerle sohbeteye gelirsin
İnan bende bazen imdat diye bağırmak istiyorum hatta diyorum ay şimdi imdat diye bağıracağım diye sağ olsun Cadılar koro halinde benden önce imdatttttttt diye bağırıyorlar

Sagol canim aminnnnnnnnn insallah...
Cicekler kizkardesim ve benden,
pembe buket benim tabiiiiiiikiii

meyracim gelinligini merak ettim hayatim yokmu bi resim giiiiiz???

Meyra bende gelinilgini merak ettim... Hürremcigim yeni alinan parkanın bol gelmesi üzücü gibi görünsede sevinelim süper bise... önce üsten gidiyor sanirim. pantolonda haftaya düser..

canlarım eşime nette foto paylaşırken soruyorum ille, öyle istedi eşimde, ona danışıyımda ben yine yazarım size....
oldumu?

bu arada eminecim senin parkamı küçüldü? onu türkiyede terziler 10dk 1-2beden hemen küçültüveriyolar genelde, sende bi
gözat istersen terzilere orada.....

Selam vermeden direk daldım topiğe kusura bakmayın kızlar

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Sabahtan beri koşturuyorum. Eşim evdeyken herşeyin planlı gitmesi olmuyormuş bugün bir sürü işim var yarısını yaptım sayılır inşallah iki saate kadar bitmiş olucaktır
Sonra rahat rahat sohbet ederiz inşallahhhhhhhhh

Kocaman öpüyorum herkesi

olsun yarin telefi edersiniz... nede olsa özel bir gündü...

selamün aleyküm şekerlerim

geçmişi okudum alıntı yapamadım genelden cevaplıcam artıkın

hastalara rabbimden şifa diliyorum

tüm doğum günü olan ;eşlere,annelere,herkeze sağlıklı huzurlu mutlu ömürler diliyorum nice nice yeni yaşlara inşallah

cecom her zamanki gibi güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah

daficim rabbim sana güç kuvvet versin canımyani eltinin yaptığıda ayıp ötesi, ne kadar düşüncesiz ve geniş olabiliyor bazı insanlar aklım almıyor ne demişler iyilik yap denize at kul bilmezse mevla bilir

canlarım bir kaç gündür keyifsizim hafiften çarpıntım da vardı sanırım geçen haftaların telaşı yeni yeni çıkıyor.spora çok yüklenmiştim belki ondan dı bilemiyorum. doktora gittim sabah bir kaç tahlil istedi ve vitaminlerime de bakıcak d3 b12 gibi öğlenden sonra alıcam sonuçları inşallah bir şeyim yoktur,kafaya takıyorum bu sefer daha kötü oluyorum.eltim aradı diğer eltim geliyormuş benide çağırdı yakınız zaten doktor sonrası ona gidicem,artık ne yer içerim orda bilmiyorum kendimi de çok frenlemeyi düşünmüyorum
dualarınızı bekliyorum canlarım Allah' a emanet olun

iyimis bende deniyim....

meyra çokmu sert çiktim... kıyamam ben sana... ee hadi bulusun bakalim...

nuhancım sen seksenlere bakıyomusun?

evek bakiyorum... sonra, muhtesem yüzyili izliyorum. 20dak izliyorum. ihtikami izliyorum.. haaaa iste ben çalisiken bir yerden tv açik...öyle karsina oturarak nadir izliyorum. dün aksam ama tv karsinda oturdum...ama tv karsina oturmanın bende sakincalari var.. ivir zivir bise yemek istiyorum.. elim, ağizin kasiniyor iste...

ve aleyküm selam.

geçmiş olsun canım...

endişelenme, bence tahlilin iyi gelicek, hani sen evham etmişssin kanaatimce.
iyi düşün, düşünme sonrada, koccaman öptüm canım.

yok yok nuhancım:))

tamam tatlım:)
tv izlerken eşiminde huyu ille bişey yiyecek, makine gibi durmadan bişeyler ister durur benden....
bende tam aksiyim.
iyi işte tv karşısına geçmeden hem tv izliyosun, hem işini yapıyosun, hemde bişeyler yememiş oluyorsun:)) diiimi
bi taşta 3kuş gibi:)

xaycigim insallah tahlilerin güzel çıkar. olumlu düsünmeye çalis.

ben kaçar aksama görüsürüz.. sevgiler..

GÜNAYDIN KIZLARRR

bende varım HurremSultan2012 merak etme :2::2:

ben kadar yoksundur be kuzuuuuuuuum, benim basenler kimsede yok masallahlari var
of bi eriseler yaaaa

KIZLAR GÜNAYDIN
emine ya kusura bakma her defasında unutuyorum seninde annenin doğum günü kutlu olsun nice uzun senelere inşallah sizlerle birlikte

Sorun degil canim cok tesekkür ederimmm amin insallah

Hürremcigim yeni alinan parkanın bol gelmesi üzücü gibi görünsede sevinelim süper bise... önce üsten gidiyor sanirim. pantolonda haftaya düser..

Evet canim sevindirici ama keske 1 kücügünü alsaymisim dedim kendi kendime insan verdigi paraya üzülüyor
aman bosver eriyelimde bütün kiyafetler olmasin varsin,
nasilsa dolap yenilenir zaten alisverisi pek severim

evet hayatim kücülmedide büyüdü
türkiyedeki terziler onu cok cok uyguna yaparlar canim ama burda dünya para isterler,
gercekten burdaki terziler türkiyedeki gibi ucuz hayatta degil,
parkaya verdigim paranin aynisini tekrar isterler neredeyse :)))
bakalim napacam

bu arada meyracim internete resim koyarken yüzünü kapatabilirsin, bence daha bile uygun olur,
yani ben öyle yapiyorum artik ne olur ne olmaz

yaşlılık işte emineciiim:)
bollaştımı dicektim:)

aman almanyada çok pahalı heralde tatlım yaaa?

foto tavsiyesi içinde çok teşekkürler canım.... kulağıma küpe oldu.

efendi efendi gittik kahvemizi içtik sonra evimize gelip hürremi izledik hayat böyle güzel o neydi öyle ya garip garip şeyler. taksime sadece çikolata yemeye gitcen yada şerbet içmeye. başka bişey için gitmek gerekmiyor onu anladım. (krem peynir- pide ekmek- çikolata- köfte--->> akşamın 9unda hemde ) dün çok fena azıttım. sabaha kadarda lavabodan çıkamadım

ya neyi alıntılayacagımı şaşırdım sonra 15 dkdır gülüyorum duraksız ayy ne güzel muhabbet dönmüş ya. o kottan fermuardan dogru cıkan benzetmeye koptum burda resmen. cecoşum Allah seni hep güldürsün.

kod erkek ismi bulcam bende kendime: annem hep erkek olmamı istemiş ama ben kız dogmusum şansına adım mesut olcakmış
cecoş: cemil
clutch: cuma
meyra: metin
nuhan: nurullah
şahgizem:giray
yena: yener
asumanzeynep: asım
xay: atalay
hurremsultan: sülüman
dafi: dalyan
aklıma geleni yazdım

sakin cibiliyetsizin özürlerine inanmayin, bizzat bir cok kere cok sarhos olmus biri olarak söylüorum, valla herkes yaptigini hatirliyor :))))
evet çok güzel hatırlanıyor katılıyorum. dakikası dakikasına anlatabilirim bende. o bahane işte hatırlamamak. çıkardık hayatımızdan yok daha öyle birileri bizim için. gelmişim kaç yasına cahil gibi davranmaya niyetim yok daha

selam kızlar

dün yoktum malum hurrem günü, yemek yeme günü felan abarttım baya. yarın tartı uçuşa geççek çok tırsıyorum:18:
bu arada bodrum mugla tarafını bilenleriniz var mı ? sezon açılıcak işler olur diyor bi arkadaşım. gidip çalışsam sizce nasıl fikir?

Son düzenleme:
yaşlılık işte emineciiim:)
bollaştımı dicektim:)

aman almanyada çok pahalı heralde tatlım yaaa?

foto tavsiyesi içinde çok teşekkürler canım.... kulağıma küpe oldu.

Pahali be kuzum, valla git gide herseye zam geliyor, elektrige zam uctu gitti,
benzin diesel desen öyle..
Süt ürünlerine ekmege ete, neyse devam etmiyim kisacasi hersey uctu burda
terzilikte türkiyedeki gibi ucuz degil,
türkiyede valla gidiyosun 2-3 liraya isini görüyor
burda öyle degil malesef

ay deli kiz ben sülüman oldummmmmmmm

Mehtapcim suan bilemiyorum turizm isi herhalde orda, ne olarak calismayi düsünüyorsun orda ???
Yani belki cokta kötü bir fikir degildir ama güvenilir olmasi lazim tabi

Son düzenleme:
ben geldiiimmm
kızlar mesajlarınızı okudum. hepinize canugönülden teşekkürler ederim. ayrı ayrı yazmak isterdim ama zamanım yok. siz yazdı kabul edin olurmu
ayşecim geçmiş olsun canım tahlillerin iyi çıkacak inşallah
şimdi kaçıyorum Allah'a emanet olun

ay deli kiz ben sülüman oldummmmmmmm

Mehtapcim suan bilemiyorum turizm isi herhalde orda, ne olarak calismayi düsünüyorsun orda ???
Yani belki cokta kötü bir fikir degildir ama güvenilir olmasi lazim tabi

bilmiyorumki ilk kez düşündüm aslında. hiçbir fikrim yok biraz araştırıcam. meslegimde bulurum belki. otel çok var sonucta.

:18::18: ayy bakamadım bile neymiş öyle o yaa Allah şifa versin.şu halimize sonsuz şükürler olsun

en çok cuma günlerini severim bennnnn erkek ismi olarak süper bağlantı kurmuşsun yani :)

bi guzel yurudum geldim kizlar kimsecikler yok buralarda :18: izledimde kimse kendini bu kadar kaybetmese keske :18:

Hele şükür gelebildim

İşler bitti sayılır ama bende bittim
Birde biraz evvel kuzen aradı yengeciğim çok özledim yarın akşam müsaaitseniz amcaoğlu ve eşi falan size gelmek istiyoruz çaya diye :122: tabi diğer kuzenlerde gelecekmiş dedim Annenlere de söyle onlarda gelsin
Yine hazırlık göründü bana ama yinede çok sevindim gelecek olmalarına
Allahtan evi iyice derledim bugün yarında bir süpürür silerim birde toz aldımmı tamamdır
Çayın yanına şöyle hafif ve malzemeden ekonomik birşeyler yapayım diye düşünüyorum
Önerilerinizi bekliyorum kızlar

Canım benimde bugün Spor salonunda tartı günüm hatta şimdi hazırlanıp çıkacağım :122: tabi sizden kopabilirsem
Açıkcası bende tırsıyorum tartı sonuçundan malum bu ay öncekine nazaran baya bir aksattım mecburide olsa
Neyse olcakla ölüceğin önüne geçilmez derler artık bir sonraki tartı gününe kadar telafi ederim inşallah

Bu arada isim benzetmelerine bende koptum
Benim nick eşimin lakabı ve tahminin bir harfle şaşmış
Aslında eşimin şirket mailleri alınırken herkesin ilk iki baş harfiyle soyadlarının ilk iki harfiyle oluşturmuşlar Kaç sene oldu ve o günden beri şirkettede herkes eşime ceco der bende aklımdan çıkmayacak birşey olsun diye onu seçmiştim
Hatta bende eşime genelde Ceco diye seslenirim
Aslında bizim topiğe tanıdık birileri girse kesin acabamı der ama çokta lülü

Anammmmmmmmm güzelim o neydi öyle
Bende belgesel kanallarından birinde öyle bir program var orbit obezlerin ameliyat sürecini ve öncesi sonrasını gösteren onu izliyorum arada sırf bana kamçı olsun diye ama çok sık izleme sen güzelim onları
İnsanın psikolojisi bozulur yaa :26:

Neyse ben geç kalıcağım hemen hazırlanıp spora gidiyorum akşam inşallah güzel güzel sohbet ederiz kızlarrrrrrrr
Size hoş sohbetler ve hayırlı günler diyorum ve kaçıyorum

Sormayin kizlar inanin istah mistah kalmadi,
onlar yedikce benim yemeyesim geliyor :18:
ama bak iyi oluyor arada izlemek kac gündür kacamak bile yapmiyom neredeyse yani
hakkatten kizlar
umut nerelerdeeee??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…