- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
selamun aleyküm kızlaaarrrr
bugün çok işim vardı. yarın günüm var.
içli köfte yaptım dolaba koydum yarın kızartırım. kuru dolmayıda yaptım. pişirmesi kaldı.kabak ve ayva tatlısınıda yaptım dolaba koydum. yarında bükme yapıcam. kudretullahıda akşam yaptım dolapta. bugün herşeyimi hazırlarım yarında hemen kızartırım diye düşünüyordum. sabah küçük eltim aradı. evdeysen size gelecektik dedi. evdeyim ama yarın günüm var bugün hazırlık yapmak istiyorum dedim. olsun ben senin yanında otururum dedi.bende sen bilirsin dedim. yarım saat sonra geldi.gelininide çağırmış, çoluk çocuk ne yapacağımı bilemedim. birde ben erkeklerede söyledim akşam buraya gelecekler dediişimi bırakıp yemek yapmak zorunda kaldım. işlerim yarına sarktı.
bu arada haber geldi umreye giden eltimler gidememişler. vizeleri gelmemiş. istanbuldan geri geldiler çok üzüldüm.kızmıştım ama böyle olunca üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum. herkesle vedalaşıp çıktılar. istanbuldan geri döndüler.
egedeniz , (yanlış hatırlamıyorsam )efeeeemmm eşlerinizin doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin.
kızlaarr bugünde benim eşimin doğum günü ve ben hediye almadım. umutun kudretullah pastasından yaptım pasta yerine geçermi acababunun adıda biraz düşündürücü Allah'ın kudreti demek :44: bu ismin bir tatlıya verilmesi doğrumu acabaa:44: söylüyorum ama aynı zamandada düşünüyorum.
Ablacığım Allah yardımcın olsun
Gerçektende işin baya zor maşallah herkes kendi keyfinde
Bu arada Eşinin doğum günü kutlu olsun
RAbbim sağlıklı ve mutlu nice doğum günleri nasip eder inşallahhhhhhhhh..... Aminnnnnnnnn
merhabalar. Tam düşünüyordum. Bugünlerde yazamıyorum, sizin de hakkınıza girmesem de geçici veda etsem de daha rahat bir zaman damı gelsem diye. Tam yazacaktım. Şu son bir kaç sayfayı okudum. Ceco gulmekten kırıldım. Şu tatlı muhabbeti bırakmıyım dedim. Gerçekten buraya bir erkekdemi katılmış. şok oldum. ben de erkeklerin bizim çenemize dayanamıcagını düşünürdüm. Bazen eşim gelip bakıyor. Fazla dayanamıyor. Biz kadın milleti herşeyi ayrıntılı paylaşmayı severiz, erkeklerin bence de o kadar sabrı yok. Ceco çok tatlısın. Demek arkanda kimbilir kaç kişiyi bıraktın. Ama kadınları topiğe çekiyorun bak. Mesela beni. Senin (ve herkezin) mesajlarını okumayı seviyorum.
Şimdi geleyim kendi durumuma,artık işten yazmaya pek vakit yok. evde de bebiş bana sarıyor. kucağımdan inmiyor. ablası da kıskançlık krizlerinde . o da evin içinde kucakta gezmek istiyor. evde de vakit pek yok. bazen imdaaaaat diyorum.
clutch seni çok iyi anliyorum. bizde de yatılı misafir vardı. 1 hafta. Bazen ben de geriliyordum. İnsanın kendi evinde rahat edmemesi çok kötü. Miyop fesatlık yapma diyordum, bazen de kendime hak veriyordum. çelişkili duygular arasında kaldım, bu bile beni yordu. Çocuklar biri laptopu biri ipadi aldı. Hiç ellerinden bırakmadılar. Sonuçta bilgisayar özel bir eşya değilmi. neyse. geçti gitti ama bizim de periyodik olarak gelecekler çünkü hastane kontrolleri için geliyorlar. Aklıma dafi geldi. Dafinin evsahipliğini takdir ediyorum,ama çalışırken ve çocuklar hasta ben hasta.zor oldu. yani oyle yemekle felan ugrasmadım Allah için ama empati eksikliği, laf sokmalar falan beni gerdi.
Yine yazarım inş. Geçmişe yetişemiyorum artık vazgeçtim. herkezi öpücükledim, yalnız bayanlarıııı
Canım inan bende burayı ve sizleri çok seviyorum
Sizlerin samimiyetinize inandığım için bu kadar rahatım zaten
Hep diyorum iyiki burayı bulmuşum, iyiki sizleri tanımışım yoksa kilo verme işi çok daha zor olurdu hadi verdim diyelim sizler gibi yüreği güzel insanları tanıyamazdım
iyiki varsınız
Canım inşallah sık sık fırsat bulursunda yine bizlerle sohbeteye gelirsin
İnan bende bazen imdat diye bağırmak istiyorum hatta diyorum ay şimdi imdat diye bağıracağım diye sağ olsun Cadılar koro halinde benden önce imdatttttttt diye bağırıyorlar