Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esracım bugün annemlere kayınvalidemle gittik dönüşte kızlar orda kalınca ikimizdik sadece işte ben bu hafta çok hamurişi vs yedim haftaya diyete başlarım dedim de bana sen zayıflamışsın omuzların inmiş yine dedi:))
sanırım bu gömlek beni ince gösteriyor hep bunu giyeyim ben
dünkü fotodaki gömleği giymiştim yine

asucugum, bitiyorum omuzlara inmiş durumuna... benimde genel espirim oldu.... zayiflamisin diyene evet biraz omuzlarindan indi diyorum...
gömleğin gercekten çok yakismis... gözlerimi almadim senden.. buarada gömlek giyebiliyorsan zayiflamisin demektir. Tombik hatun gömlek giyemez canım...

Son düzenleme:

canim benim cok sagol. yakin olsam gelirdim. beraber hazirlar yerdik

bu arada ben de nuhana katiliyorum, gomlek cok yakismis. bence formda olmayan kadina gomlek yakismaz.
kayinvaliden alem zaten ya. fesatlik yapmazsa olecek hastaligina tutulmus diyor bunlara doktorlar

esime tablet hediye etmis is yeri yilbasi icin. ben de koyacagim sanirim. bununla da yazmak zor ama telefonda kivranmaktan yegdir.

artik hep sizleyim 7\24

Kızlar ben geldimmmmmmmmm

Gelir gelmez sizlere müjde vermeyi çok isterdim ( malum tartı günümdü salonda )
Maalesef belimi sakatlamam, suyu ihmal etmem, yeşil çayı boşlamam ve sakatlığım yüzünden spora gidemeyip birde beslenmeyi çok azda olsa şaşırmam ( arada dışarda olunca hazır şeyler tüketince ) bu ay tartı bana pek gülmedi :26:
Daha doğrusu benle dalga geçer gibi kahkaha attı desem yeridir

Ben 99u beklerken maalesef 101.8 çıktım
Yani bu ay salonun hesabına bakılırsa geçen aya kıyasla 800 gr almışım
Buradaki tartı bildirimime göre de aynı tabi

İnanılmaz canım sıkıldı ilk anda ama hoca ödemin var üstelik reglde yakın o yüzden olabilir tabi biraz daha dikkatli olursan önümüzdeki ay 2li haneleri kesin görürsün dedi
Sonra kendi kendime üstte sıraladığım sebepleri düşününce yine az bile almışım diye züğürt tesellisine sarıldım
Neyse artık yarından itibaren daha sıkı ve dikkatli davranacağım 2li hanelere düşmeden kaçamak hakkı bile tanımıyorum kendime
Yarın çaya misafirler geliceği için mecburen eccük yiyeceğim akşam yemeğinde de sırf salata yemeyi düşünüyorm dengelensin diye
Ondan sonra sıkıyorsa gitmesin bu kilolar

Canım yine sen bilirsin ama okadar şeyi o fiyata vermeleri beni şahsen biraz tereddütte bırakır birde ben bu tip şeyleri görmeden ve denemeden alma taraftarı değilim
İnşallah gönlüne göre birşey bulursun

Kizlar, madem mehtap beni deşifre etti artık kimliğimi açıklıyorum..
Ben, nurullah...Eki Görüntüle 626962
Hayvancilikla uğrasiyorum. Koyun alır koyun satarım... pek pis biyik burarim..

Anammmmmmmmmm nahmeram var
Yetişin kızlarrrrrrrrrrr nurullah bana çimdik attı

Kız hiç gülesim yoktu sen yok yaşa emi

az öceki yazimla çok kel alaka olacak ama dayanamadim...
Eki Görüntüle 626974
ben büyünce zengin bir is kadini olursam bunlari giyebilir miyim?

Süper bir seçim güzelim
Zevkli hatunsun vesselam bende bayılırm bu tip kıyafetlere ama işte önce zayıflayayımda sonrası kolay nasılsa

esime tablet hediye etmis is yeri yilbasi icin. ben de koyacagim sanirim. bununla da yazmak zor ama telefonda kivranmaktan yegdir.

artik hep sizleyim 7\24

Canım güle güle kullanın
Ben bir türlü sevemedim tableti ama dediğin gibi telefondan iyidir
Ben bir tek resim çekip anında yükleyebilme özelliğini seviyorum

canim sikilma, belin seni engelledi bu ay.bi dahaki aya cok guzel sonuclar alacaksin.

Son düzenleme:
esracım aslında benimki bu sefer ciddiydi gerçekten zayıf göründüm gözüne herhalde
başlarda kabullenemese de artık zayıfladığımı kabul etti hatta öğünerek millete anlatıyor memnun bu halimden:))

taze kaynana ayşe geçmiş olsun tahliller iyi çıkar inşallah çok yoruldun bu ara vücut dayanmadı sporu da dikkatli yap bence fazla olmasın
ceco bence de canını sıkma ama şu içmediğin ilaçlarını da kullanmalısın sanki gibi geliyor bana

Canım güle güle kullanın
Ben bir türlü sevemedim tableti ama dediğin gibi telefondan iyidir
Ben bir tek resim çekip anında yükleyebilme özelliğini seviyorum

canim ayrica kilifinda klavyesi var. o olmazsa ben de kulanamazdim sanirim etki bi sekilde.

kamerasi kotuymus ama bunun, ucuza kacmislar okonuda

sukur sonunnda kabul edebilmis aman nazar demesin

sen obur resimerde uste oturan bir sey giymiyordun canim godugum kadariyla. kiyafet de cok etkiliyor goruntuyu. gomlek daha sik kullanmalisin bence. cok yakismis hakikaten.

sukur sonunnda kabul edebilmis aman nazar demesin

sen obur resimerde uste oturan bir sey giymiyordun canim godugum kadariyla. kiyafet de cok etkiliyor goruntuyu. gomlek daha sik kullanmalisin bence. cok yakismis hakikaten.

haklısın canım kıyafet konusunda ben pek dikkat etmiyorum
eşim duymasın ama alışveriş yapmam lazım sanırım:84::84::84:

asucum resimlerin çok güzel... ne güzel bi kadınsın maşallah... gömlek yakışmış.. ve omuzlar düşmüş hakkaten
umarım haep böyle şeyler giyersin...
umarım bende bi gün dolabımdaki gömlekleri giyerim

ceco kilo veremedim diye üzülme... kesinlikle sen de de sıkılaşma başlamıştır.. zaten adet dönemlerinde şişlk normal... ben de tam adetimin ikinci günündeyim... yarın sabah geçen hafta ile aynı çıksam bunu başarı kabuledeceğim. senin de önümüzdeki ay çok güzel kilo vereceğine inanıyorum...

selamün aleyküm şekerlerim

çok şükür tahlillerim iyi çıktı doktorum la artık kanka olduk zaten çok iyi bir kadın benden bir iki yaş küçük,ayşecim (pardon atalaycım dedi ) her şeyi mükemmel olsun istiyorsun bırak stres yapma dedi ah dedim bi bırakabilsem zaten sorun orda
varlığını 3 yıldır bildiğim insülin direncim içinde ilaç verdi, kullanmamıştım şimdiye kadar belki zayıflamama yardımı olur,bağırsakları falan çalıştırıyomuş ishal yapabilir falan saydı iştahsızlık falan dedim sorun yok öyle yan etkiye can kurban yalnız pazartesinden itibaren kullanmaya başlıcam hafta sonu sınavlarım var amanin bide wc falan gidemem sınavın ortasında b12 ve d3 e de baktırdım b12 normal çıktı d3 ü pazartesi verecekler sonucunu bu ikisi önemli sizde yaptırın kızlar bir ara, rejim yapıyoruz derken vitaminsiz kalmayalım
doktor çıkışı elticime gittim diğeri de gelmişti yeğenler falan güzel geçti,zaten çok severim eltilerimi de yeğenleride iyidirler allah razı olsun hepsinden,en küçükleri de ben olduğum için nazımda geçer
patates salatası yapmıştı elticim az yağlı az tuzlu,böreği de az yağlıydı minik kalıplarda da kek yapmış 3 bardak da açık çay içtim yani çok fazla değildi ve çok da zararlı değillerdi zaten öğlen yemeğim yerine geçti iyi oldu,sonra 1 kivi yedim orda o da ara öğün oldu eltimlere eve bırakınca da istanbul fatih'i bilenler bilir vefa bozacısı vardır bir bardak ta tarçınlı boza içtik kocişimle eve dönerken oda iştahımı kapadı akşam yemeği yerine geçti iyi oldu.

foruma geldiğimde 8.grubuma göz attım baktım paylaşım çok az bir arkadaşımızda vedalaşmış geçen ki erkek olayı yüzünden çok üzüldüm kaptanımız da girmiyor o olaydan sonra diğerleri de girmedi böyle giderse dağılacak biz burada espiri le karşılayabildik ilk şoktan sonra ama onların çok ağrına gitmiş aylarca kaptanlık yapmış o şahıs onlara ondan olsa gerek.ben yinede dağılırsak ve girmezlerse çok üzülürüm tamam erkeğin işi yok burada ama forum herkeze açık yani herkez okuyabiliyor günde kimbilir kaç erkek forumda merakla okuyorlar.neyse bunuda paylaşmak istedim

ve aleyküm selam.

geçmiş olsun canım...

endişelenme, bence tahlilin iyi gelicek, hani sen evham etmişssin kanaatimce.
iyi düşün, düşünme sonrada, koccaman öptüm canım.
teşekkür ediyorum tatlım iyi çıktı çok şükür

xaycigim insallah tahlilerin güzel çıkar. olumlu düsünmeye çalis.

ben kaçar aksama görüsürüz.. sevgiler..
canımcım teşekkür ederim iyi çok şükür

çok güldüm yahu Allah iyiliğini versin hemi

daficim teşekkür ederim canım benim iyi çıktı çok şükür,Allah sana kolaylıklar versin

cecoşum sıkma canını tatlım bu hafta 2 li rakamları göreceksin
bak bende rahatsızlandım diye parmağımı kıpırdatmadım 3 gün,sağlık daha önemli canımcım,oldu bitti geçti bel ağrın,bundan sonra inşallah bir daha olmucak ve çok güzel kilolar vereceksin

canim sikilma, belin seni engelledi bu ay.bi dahaki aya cok guzel sonuclar alacaksin.

İnşallah canım Kendimi az da olsa vermişimdir şartlandırmıştım herhalde o yüzden üzüldüm yoksa zaten bu ayki şartlarımda kilo vermem beklenemezdi ama işte almayaydım eyidi

Evet haklısın güzelim ben kafama göre ilaç bırakmasaydım iyidi
Allahtan evde var daha bir paket hiç ellenmedik Yarından itibaren yine içmeye başlıyayım bari suyuda yine şişeyle önüme koyayım ortada şişe durmasın diye mutfağa bırakıyorum sonrada ancak mutfağa girdikce bir bardak kadar içmiş oluyorum
Yeşil çayıda pek sevmiyorm diye salladım ama onuda kesin her gün en azından 1 fincan tüketeyim bari

canim ayrica kilifinda klavyesi var. o olmazsa ben de kulanamazdim sanirim etki bi sekilde.

kamerasi kotuymus ama bunun, ucuza kacmislar okonuda

Olsun be güzelim beleş nasılsa ilerde inşallah daha iyilerinide kendiniz alırsınız
Benim telefonun kamerası çok kötü olduğu için bu çok iyi geldi bana hatta fazla iyi en ufak sivilçe ve leke görünüyor yakından çekince
Bende klavyeyle 10 parmak alıştığımdan zor geldi bana o tablet ama mecbur kalınca kullanırım tabiki

beenn geldiiimmmm :)

Hoşgeldinnnnnnnnnn

Sağ olun kızlar yaaaa inanın sizinle konuşmak bile beni çok iyi hissettiriyor
YOk ya takmıyorum artık elimden geleni yapacağım ve önümüzdeki ay çok güzel bir sonuçla çıkıcağım karşınıza
Söz kaçamakta yok, herşey olması gerektiği gibi ama cumartesiden itibaren malum cuma akşamı çaya misafirim var

xaycim, tahlillerinin iyi çikması güzel haber... insallah kilo vermen kolaylasir.
8. takim için üzüldüm, söyleki, üzülmekte haklilar sonuçta kandirilmak kötü birduygu... ama burasida sanal dünya hersey baki...
zaten üye bir gün içinde paylasim yapmazsa takimlardan atiliyor sanirim... sizin gemiyi kaptani terk etmis... bence sen takimi ele al. kalan 3-5 kisiyle, gemiyi yeniden suya çikartin...12 kisiye tamamlamak içinde, yeni üyeler bulursunuz...Hatta mehtabida alin... kaptan yardimciliği yapsin..
istersen bi kurallara göz atin..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-13.html#post28694398
pustküülte bir özel mesaj gönderin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…