- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
nurullahcııımmmm... bekar olsaydım asılırdım sana....
kaçırdım seni..... vıriiiiiii.......
esracım bugün annemlere kayınvalidemle gittik dönüşte kızlar orda kalınca ikimizdik sadece işte ben bu hafta çok hamurişi vs yedim haftaya diyete başlarım dedim de bana sen zayıflamışsın omuzların inmiş yine dedi:))
sanırım bu gömlek beni ince gösteriyor hep bunu giyeyim ben
dünkü fotodaki gömleği giymiştim yine
çok güldüm Allah da sizi güldürsün
sen bana gelsene bir ara esracım canın ne isterse yapayım sana 1 günlük kaçamak hakkın olmuş olur
semiran da eskilerden sevdiğimiz bir arkadaşımız geri dönmeye ikna oldu sanırım sen de tanırsın gelince
kızlar merhaba umarım herkes iyidir;
YARDIMA İHTİYACIM VAR Dynamic 240M-Gold Masaj Fonksiyonlu 2.0 Hp Motorlu Koşu Bandı + Dynamic R80 Kondisyon Bisikleti + Terleme Eşofmanı + Twister Hediyeli - Spor / Fitness - Hepsiburada.com mağazaya baktım koşu bandı çok uçuk fiyat söylüyorlar bu linkteki nasıl acil karar vermem lazım bana fikir lütfennnnn zayıflama olayını hızlandırmam lazımm :18:
Kizlar, madem mehtap beni deşifre etti artık kimliğimi açıklıyorum..
Ben, nurullah...Eki Görüntüle 626962
Hayvancilikla uğrasiyorum. Koyun alır koyun satarım... pek pis biyik burarim..
az öceki yazimla çok kel alaka olacak ama dayanamadim...
Eki Görüntüle 626974
ben büyünce zengin bir is kadini olursambunlari giyebilir miyim?
esime tablet hediye etmis is yeri yilbasi icin. ben de koyacagim sanirim. bununla da yazmak zor ama telefonda kivranmaktan yegdir.
artik hep sizleyim 7\24
Kızlar ben geldimmmmmmmmm
Gelir gelmez sizlere müjde vermeyi çok isterdim ( malum tartı günümdü salonda )
Maalesef belimi sakatlamam, suyu ihmal etmem, yeşil çayı boşlamam ve sakatlığım yüzünden spora gidemeyip birde beslenmeyi çok azda olsa şaşırmam ( arada dışarda olunca hazır şeyler tüketince ) bu ay tartı bana pek gülmedi :26:
Daha doğrusu benle dalga geçer gibi kahkaha attı desem yeridir
Ben 99u beklerken maalesef 101.8 çıktım
Yani bu ay salonun hesabına bakılırsa geçen aya kıyasla 800 gr almışım
Buradaki tartı bildirimime göre de aynı tabi
İnanılmaz canım sıkıldı ilk anda ama hoca ödemin var üstelik reglde yakın o yüzden olabilir tabi biraz daha dikkatli olursan önümüzdeki ay 2li haneleri kesin görürsün dedi
Sonra kendi kendime üstte sıraladığım sebepleri düşününce yine az bile almışım diye züğürt tesellisine sarıldım
Neyse artık yarından itibaren daha sıkı ve dikkatli davranacağım2li hanelere düşmeden kaçamak hakkı bile tanımıyorum kendime
Yarın çaya misafirler geliceği için mecburen eccük yiyeceğimakşam yemeğinde de sırf salata yemeyi düşünüyorm dengelensin diye
Ondan sonra sıkıyorsa gitmesin bu kilolar
Canım güle güle kullanın
Ben bir türlü sevemedim tableti ama dediğin gibi telefondan iyidir
Ben bir tek resim çekip anında yükleyebilme özelliğini seviyorum
esracım aslında benimki bu sefer ciddiydi gerçekten zayıf göründüm gözüne herhalde
başlarda kabullenemese de artık zayıfladığımı kabul etti hatta öğünerek millete anlatıyor memnun bu halimden:))
sukur sonunnda kabul edebilmisaman nazar demesin
sen obur resimerde uste oturan bir sey giymiyordun canim godugum kadariyla. kiyafet de cok etkiliyor goruntuyu. gomlek daha sik kullanmalisin bence. cok yakismis hakikaten.
haklısın canım kıyafet konusunda ben pek dikkat etmiyorum
eşim duymasın ama alışveriş yapmam lazım sanırım:84::84::84:
teşekkür ediyorum tatlım iyi çıktı çok şükürve aleyküm selam.
geçmiş olsun canım...
endişelenme, bence tahlilin iyi gelicek, hani sen evham etmişssin kanaatimce.
iyi düşün, düşünme sonrada, koccaman öptüm canım.
canımcım teşekkür ederim iyi çok şükürxaycigim insallah tahlilerin güzel çıkar. olumlu düsünmeye çalis.
ben kaçar aksama görüsürüz.. sevgiler..
kod erkek ismi bulcam bende kendime: annem hep erkek olmamı istemiş ama ben kız dogmusum şansına adım mesut olcakmış
cecoş: cemil
clutch: cuma
meyra: metin
nuhan: nurullah
şahgizem:giray
yena: yener
asumanzeynep: asım
xay: atalay
hurremsultan: sülüman
dafi: dalyan
aklıma geleni yazdım
ben geldiiimmm
kızlar mesajlarınızı okudum. hepinize canugönülden teşekkürler ederim. ayrı ayrı yazmak isterdim ama zamanım yok. siz yazdı kabul edin olurmu
ayşecim geçmiş olsun canım tahlillerin iyi çıkacak inşallah
şimdi kaçıyorum Allah'a emanet olun
Kızlar ben geldimmmmmmmmm
Gelir gelmez sizlere müjde vermeyi çok isterdim ( malum tartı günümdü salonda )
Maalesef belimi sakatlamam, suyu ihmal etmem, yeşil çayı boşlamam ve sakatlığım yüzünden spora gidemeyip birde beslenmeyi çok azda olsa şaşırmam ( arada dışarda olunca hazır şeyler tüketince ) bu ay tartı bana pek gülmedi :26:
Daha doğrusu benle dalga geçer gibi kahkaha attı desem yeridir
Ben 99u beklerken maalesef 101.8 çıktım
Yani bu ay salonun hesabına bakılırsa geçen aya kıyasla 800 gr almışım
Buradaki tartı bildirimime göre de aynı tabi
Anammmmmmmmmm nahmeram var
Yetişin kızlarrrrrrrrrrr nurullah bana çimdik attı
Kız hiç gülesim yoktu sen yok yaşa emi
canim sikilma, belin seni engelledi bu ay.bi dahaki aya cok guzel sonuclar alacaksin.
taze kaynana ayşe geçmiş olsun tahliller iyi çıkar inşallah çok yoruldun bu ara vücut dayanmadı sporu da dikkatli yap bence fazla olmasın
ceco bence de canını sıkma ama şu içmediğin ilaçlarını da kullanmalısın sanki gibi geliyor bana
canim ayrica kilifinda klavyesi var. o olmazsa ben de kulanamazdim sanirim etki bi sekilde.
kamerasi kotuymus ama bunun, ucuza kacmislar okonuda
beenn geldiiimmmm :)
asucum resimlerin çok güzel... ne güzel bi kadınsın maşallah... gömlek yakışmış.. ve omuzlar düşmüş hakkaten
umarım haep böyle şeyler giyersin...
umarım bende bi gün dolabımdaki gömlekleri giyerim
ceco kilo veremedim diye üzülme... kesinlikle sen de de sıkılaşma başlamıştır.. zaten adet dönemlerinde şişlk normal... ben de tam adetimin ikinci günündeyim... yarın sabah geçen hafta ile aynı çıksam bunu başarı kabuledeceğim. senin de önümüzdeki ay çok güzel kilo vereceğine inanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?