Kız bizsiz nasıl geçti boğazından
Üstelik bildirime bir gün kala yapılacak işmi
Sen hele bu hafta eksi çıkma 100 grda olsa hemen sana ceza verip 10 gün kaçamak yasaklarız
Dondurmaya bende olsam dayanamazdım kesinaynı cezanın fazlasını hak ediyorum ben aslında neyse görmedim duymadım bilmiyorm
canım bende arkadaşlara katılıyorum okadar hediyeyle bu fiyata mümkün değil ama okudum sen zaten dogru kararı vermişsin tatlımkızlar merhaba umarım herkes iyidir;
YARDIMA İHTİYACIM VAR Dynamic 240M-Gold Masaj Fonksiyonlu 2.0 Hp Motorlu Koşu Bandı + Dynamic R80 Kondisyon Bisikleti + Terleme Eşofmanı + Twister Hediyeli - Spor / Fitness - Hepsiburada.com mağazaya baktım koşu bandı çok uçuk fiyat söylüyorlar bu linkteki nasıl acil karar vermem lazım bana fikir lütfennnnn zayıflama olayını hızlandırmam lazımm :18:
ay ben buna acayip güldüm hay sen çok yaşa nuhan ablaKizlar, madem mehtap beni deşifre etti artık kimliğimi açıklıyorum..
Ben, nurullah...Eki Görüntüle 626962
Hayvancilikla uğrasiyorum. Koyun alır koyun satarım... pek pis biyik burarim..
canım çok tebrik ederim maşallah maşallah rabbim nazar degdirmesinherkeslere selam:)
ben bildirimlerimi şimdiden yapayım.
YENAcım
bu hafta: 99.5kg
ASUMANZEYNEPcim
bu hafta malesef spor yok.
kızlar en son tartıldığımda 99.8idim 100ün altına inmiştim yaaa:))
işte az önce tartıldım şimdi birde veee -300gr daha gitmiş ogünden bu yana
99.5oldum şimdikte
çok sevindim bu duruma:)))
hemen sizinle paylaşıyım istedim bunu.
tartımı bu aralar pek sever oldum dermişim:)))
benim şimdi hemen çıkmam lazım, işler beni bekliyo, yine görüşürüz öptüüüüm.
Kız bizsiz nasıl geçti boğazından
Üstelik bildirime bir gün kala yapılacak işmi
Sen hele bu hafta eksi çıkma 100 grda olsa hemen sana ceza verip 10 gün kaçamak yasaklarız
Dondurmaya bende olsam dayanamazdım kesinaynı cezanın fazlasını hak ediyorum ben aslında neyse görmedim duymadım bilmiyorm
hayırlı cumalar herkese
esracım tebrikler canımgeçtin beni valla haftaya yetişmem lazım size
geçen hafta 81.6
bu hafta 82.3
gelen 700gr:26::18:
sporum 130dk yürüyüş
kuzum sen tatili öncesinde yaptığın dukan sayesinde tatili az hasarla kapadın. onu yapmasan 83ün üstüne 2 kg ekleyip 85le kapatacaktın. özel günler öncesi diyet yapmak çok mantıklı bu yüzden. yılbaşı öncesi ideal kilodaysan bile 1 kg verip o geceyi rahat geçirmek gibi...
bu hafta başlamış olursun bugün itibariyle, sıkma hiç canını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?