Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yatmadan iyi geceler diyeyim dedim. deryacim senin daha iyi olmana, xay abla senin de tahlillerinin guzel cikmasina cok sevidim. Allah saglik sihat versin hepimize.

yarin cok guzel bildirimlerde bulusmk dilegiyle, hepinize iyi geeceler

öyle bi geçtiki cecoş. ama yerken yemin ederim aklıma siz geldiniz. nasıl itiraf edicegimin hayalini kuruyordum. psikopat bir mazoşistim ben ya bu hafta cok yedim ben ya. tartıda ne görücem çok korkuyorum bildigin gibi değil öfff!!

yatıp uyuyayım ya saat kaç oldu ayaktayım hala hortlak gibi. yarın temizlik yapmam lazım haftasonu misafirlerimiz olcak yatıya. gene bana hizmet yolu göründü.

ceco34;Canım yine sen bilirsin ama okadar şeyi o fiyata vermeleri beni şahsen biraz tereddütte bırakır birde ben bu tip şeyleri görmeden ve denemeden alma taraftarı değilim
İnşallah gönlüne göre birşey bulursun

GÜNAYDIN CECOŞ EVET CANIM YA EŞİMDE AYNISINI DEDİ VE ALMAMI ENGELLEDİ YANİ YOLLARA TALİM KG NE GELİNCE İNŞALLAH İKİLİ RAKALMLARI GÖRÜCEZ YAA

ŞAHGİZEM : bir ürün kaliteliyse eger, bu kadar hediye vermeye gerek duyulmaz diye düsünenlerdenim ben. zaten satiliyordur cünkü.ben bu tarz kampanyalar konusunda böyle düsünüyorum.

KESİNLİKLE MANTIKLI BEN O AN HEYECANA KAPILDIM HEMEN ALIVEREYİM İSTEDİMM.

günaydin kizlar, herkese bol bol azalmis kilolar diliyorum :)

Yenacim benim kilo 1 gr.bile oynamamis.tami tamina 90 kiloyum :)) ama tüm hafta yattim yani buna cok sükür.

asumanzeynepcim sporumda =0 cok moralim bozuluyor bu duruma en azindan tembellikten yapmadigimi bildigim icin vicdanen rahatsizlik duymuyorum.

kizlar ellerinize saglik simdiden, zahmet verip düzenliceksiniz.bu arada Yenacim gözükmedin sanki, ben hissettim yoklugunu.

canım bende arkadaşlara katılıyorum okadar hediyeyle bu fiyata mümkün değil ama okudum sen zaten dogru kararı vermişsin tatlım
Kizlar, madem mehtap beni deşifre etti artık kimliğimi açıklıyorum..
Ben, nurullah...Eki Görüntüle 626962
Hayvancilikla uğrasiyorum. Koyun alır koyun satarım... pek pis biyik burarim..
ay ben buna acayip güldüm hay sen çok yaşa nuhan abla
canım çok tebrik ederim maşallah maşallah rabbim nazar degdirmesin

ceco abla öncelikle hiç üzülme bence kilo veremediğine ben eminim bidahaki ay sen bu işin üstesinden gelirsin inşallah ayrıca asıl benim bi cezaya ihtiyacım var valla kafayı yicem bu hafta benim için felaketti valla birazdan kilomu bildirince görürsünüz

ayşe abla sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim rabbim sağlık sıhhat versin
derya seninde daha iyi olmana çok sevindim rabbim bidaha yaşatmasın inşallah

KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeşlere mutlu huzurlu ve bol eksili bi gün diliyorum ama maleseffff ben o bol eksililer arasında olamıcam malesef bol artılılar arasındayım valla sinir oluyorum kendime bi türlü motive olamıyorum kafayı yicem valla bazen diyorum yok ya ben yaza kadar bu işin üstesinden gelemicem sanırım diye kaka zehra kötü zehra ne olacak

GEÇEN HAFTA : 97,9
BU HAFTA :99,1
BANA GERİ DÖNEN : 1,2

şu tabloya bi bakın hele ya çıldırcam valla benim hemen detoks felan yapmam lazım böle olmıcak yoksa

Asu resimlerinize baktım harika duruyosun maşallah arkadaşların yorumlarını okurken çok merak ettim bakınca anladım gerçekten haklılar yani helal olsun sana bide ben insem o kilolara valla neler vermem doğrusu

Günaydın hatunlar benim kiloda 106.5 1 buçuk ay icinde azıcık geri almışim sporda 420dk yuruyus.hayirli cumalar ben eksilerden göremesinde sizlerde vardır

günaydın fıstıklar....

bu akşam nöbetçiyim.. o yüzden biraz geç kalktım... aslında saat 8 de ayaktaydım... benşm geçim de bu işte

birazdan aile dostlarımıza kahvaltıya gidceğiz... memlekete gidip geldiler sömestr de. memleket kahvaltısı yapacağız yani
karı koca koç marifetlilerdir... ziyafet bekliyor bu gün bizi...

bu gün adetimin 3. günü hala bir şişlik var üzerimde ama kilo vermişim bu hafta 84,3 giden 300 gr

spor 90 dakika sadece..

hepinize güzel bir gün dilerim...

Günaydın kızlar,

bildirimi yapayım sonra hasbihal ederiz :) kilom geçen hafta 82.2 kgdı, bu hafta 81.1 kgmım. giden 1100 gr. aslında ilk çıkışımda 80.8 çıktım ve fotosunu da çektim ama sonraki tartılmalarımda ısrarla 81.1 kg dedi. doğru o demek ki. sporum da 110 dakika.

Asumanım & YENAm şimdiden ellerinize sağlık.

geçen hafta 81.6
bu hafta 82.3
gelen 700gr:26::18:
sporum 130dk yürüyüş

kuzum sen tatili öncesinde yaptığın dukan sayesinde tatili az hasarla kapadın. onu yapmasan 83ün üstüne 2 kg ekleyip 85le kapatacaktın. özel günler öncesi diyet yapmak çok mantıklı bu yüzden. yılbaşı öncesi ideal kilodaysan bile 1 kg verip o geceyi rahat geçirmek gibi...

bu hafta başlamış olursun bugün itibariyle, sıkma hiç canını :)

kızlar bir şey sorcam ben benim bu tartıdan şüpheliyim yani benim dışımda kim tartıldıysa fazla gösteriyor diyor birazda dengesizleşti gibi hiç dışarda tartılmadım bilmiyorum ama yeni almayı düşünüyorum zaten sizin önerebileceğiniz bir marka varmı?

Günaydınn
Daha evvelki bir çok hafta = 98 :44:
Geçen hafta = 98
Bu hafta = 98

Artık önümüzdeki haftalara bakıcaz Çizelgede yapamadım zaten :104:

sağol esracım bu sefer canımı sıkmıyorum sayenizde güzel yorumlarınız moral verdi bana
bundan sonra dikkat ederim hallederim daha fazla almam inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…