Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah canım inan çok istiyorum haziranda çok güzel kilolar vermiş olmayı
Dediğin gibi sağlık herşeyden önemli
Bu arada tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim Bende pazartesi yada salı günü en geç sağlık ocağına gidip tekrar yaptırayım tahlillerimi bu ara yine unutkanlık başladı B12mi eksik nedir

8.ci gurubun dağılmasına üzüldüm canım :26:
Tamam o kişinin yaptığı yanlıştı ama sonuçta okadar süre samimi bir ortamda kilolarını vermeye çalışmış ve minnettar olduğu için itiraf etmek zorunda hissetmiş kendini. Eğer söylemeseydi ay bir naz vardı ne oldu ona derdi herkes ve aynı şekilde yazmaya devam ederlerdi. Dediğin gibi kim bilir kaç tane meraklı erkek girip birşeyleri okuduktan sonra gidiyordur. Sonuçta kimse atıyorum zayıfladığını göstermek için çamaşırlı resimlerini yayınlamadığına göre bukadar sorun etmemeleri lazım Tamam hoş birşey değil ama dağılmakta çözüm değil ki
Neyse inşallah bir kaç gün sonra en geç yine herkez bir araya gelir

ufak bi sorun yüzünden abartmışlar dagılma işini bence. buranın kurucuları erkek bide yani, ikitane erkek üye var onlardan bihaberlermiydiki? adam zayıflamak istemiş. minnetini belirtmiş. dagılmak cidden abartı olmus.
valla okudum ben orayıda anlamadım hiçbişey kıvırırsam neden olmasın ögrenirim sanırım.

teşekkür ederim asucum iyi çıktı çok şükür aynen tatlım ne zaman patlak verecek diye bekliyordum zaten sporuda kararında yapıcam baya abartmıştım çünkü ,kendimi 18 inde sandım bi an sanırım

teşekkür ederim canımcım,inşallah
inşallah dağılmaz dağılmaması için uğraşıcam çok ta ısrar edemem kalpleri kırıldı şoktalar onları da anlıyorum ama gönlüm herkezin devam etmesi yönünde.bir kaç gün geçsin gidişata göre bir şeyler yapıcaz artıkın inşallah gerek kalmaz,bilgiler için de teşekkür ederim canımcım mehtabım da gelir devam ederiz

olacak cecoşum hazirana baya farkedilir giricez kışada incecik bu yıl sonunda inşallah bir daha kilo sorunumuz kalmıcak
teşekkür ederim canımcım baya evhamlanmıştım sağlık önemli, sanırım canım çok tatlı

bencede tekrarla tahlillerini

henüz dağılmadı ama gidişat onu gösteriyor
aynen banucum dediklerine katılıyorum.ayrıca forumda daha mahrem konular da var insanın niyeti kötü olmasın yoksa nelerden neler bulur.keşke olmasaydı ...

inşallah dağılmaz grup seni de alırız mehtabım bir şeyler yaparız

Son düzenleme:
hürremcigim bol gelenleri sakla. hamile kalinca giyersin... bi iki yila kalmaz bak allah söyelttiyor..

aaay Allahmi söyletiyor kizzzzz, hadi insallah... cok cok istiyorum..

az öceki yazimla çok kel alaka olacak ama dayanamadim...
Eki Görüntüle 626974
ben büyünce zengin bir is kadini olursam bunlari giyebilir miyim?

bayildim

ay güldümmmmmmmmmm

ay kiyamam ben size... isterseniz ben de 7. den 8'e transfer olayim....bi bakin bakalim..

eet canım ya baktım olmadı 90+tontişler olarak geçeriz 8.takıma yine ayakta tutarız dağıtmayız ne demişler iyi günde kötü günde hep birlikte:13:
ayy sefiyom sizi iyiki varsınız

ay kiyamam ben size... isterseniz ben de 7. den 8'e transfer olayim....bi bakin bakalim..

Valla bende bir faydası olacağını bilsem hadi bende geleyim diyeyim ama garanti veremiyorum malum regl olucağım önümüzdeki hafta ama adam lazımsa ben savaşa hazırım bir koşu kılıcımı ve atımı alır gelirim

ay cecosum yerim ben seni....oo eminim ışın kilicidir...az kaldi voltran olacağız...

41 kere masallah :) haklisin dafi abla, ismi bencede uygun degil, degistirilmeli, ben nasil bir tatlidan bahsettiginizi bilmedigim icin, bir isim önerisi yapamiyorum, sen güzel birsey bul bence :))

Sahgizem kuzum geçmiş olsun belin tutulmuş :26: dikkat et kendine kızının durumunu da kendimce şöyle değerlendirdim hatalı olan öğretmen çünkü kızın türkçe kitabını götürmemiş ve sanki bu davranışı doğruymuş gibi ona resim çizdirmiş yani türkçe kitabını getirmeme davranışını pekiştirmiş eeee haliyle pekişen davranışın yapılma olasılığı herzaman yüksektir o yüzden kızını suçlama derim sen evde kendi çabanla biraz türkçe dersini sevdirmeye çalışabilirsin bu arada kaçıncı sınıftı?

katrem canim, alintini tam yapamadim,kusura bakma canim, düzeliyorum ben bugün daha iyiydim, agrim hala var tabiki ama gecicek oda.cok tesekkür ederim dileklerin icin, kizim 1.sinifta yeni yani daha, biliyorum cok kisi daha düzelecegini filan söylüyor ama, yalan söylemesine dayanamadim iste, ne demek yani anneye yalan söylemek cekicek cezasini.

cok güldüm canim ya, nerden geldi aklina :)))) bodrum konusunda bir fikrim yok, dogru dürüst bir yer bulabilirsen ama neden olmasin ki ?

izlemesene sunlari insanin psikolojisini bozar bunlar.kadin o kiloya gelmis hala yicem diye ugrasiyor yahu.

bir ürün kaliteliyse eger, bu kadar hediye vermeye gerek duyulmaz diye düsünenlerdenim ben. zaten satiliyordur cünkü.ben bu tarz kampanyalar konusunda böyle düsünüyorum.

az öceki yazimla çok kel alaka olacak ama dayanamadim...
Eki Görüntüle 626974
ben büyünce zengin bir is kadini olursam bunlari giyebilir miyim?

cok zarif.zevkini takdir ettim .

gecmis olsun mesaji yazicaktim Ayse abla ama bu yazini okuyunca gerek kalmadi, cok sevindim tahlillerin temiz cikmasina,grubun icinde üzüldüm, ama arkadaslarin dedigi gibi fazla kasmislar sanki ya, tamam kandirilmak kötü bi duygu ama gemiyi terk etmekte biraz abartili olmus.

eet canım ya baktım olmadı 90+tontişler olarak geçeriz 8.takıma yine ayakta tutarız dağıtmayız ne demişler iyi günde kötü günde hep birlikte:13:
ayy sefiyom sizi iyiki varsınız

ve eger bir faydam olucaksa bende yardim etmeyi isterim, sadece ne yapacagimi söylemen yeter.

herkese selamlar kizlar, ben bugün dünden cok daha iyiydim, Rabbim kimseyi elden ayaktan düsürmesin.(amin) yarin sabah görüsürüz.iyi geceler kuzular.

misafirimiz vardııı pişmaniyeyle dondurma almışlar. yedim bende

Kız bizsiz nasıl geçti boğazından
Üstelik bildirime bir gün kala yapılacak işmi
Sen hele bu hafta eksi çıkma 100 grda olsa hemen sana ceza verip 10 gün kaçamak yasaklarız
Dondurmaya bende olsam dayanamazdım kesin aynı cezanın fazlasını hak ediyorum ben aslında neyse görmedim duymadım bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…