cecoşum sıkma canını tatlım bu hafta 2 li rakamları göreceksin
bak bende rahatsızlandım diye parmağımı kıpırdatmadım 3 gün,sağlık daha önemli canımcım,oldu bitti geçti bel ağrın,bundan sonra inşallah bir daha olmucak ve çok güzel kilolar vereceksin
xaycim, tahlillerinin iyi çikması güzel haber... insallah kilo vermen kolaylasir.
8. takim için üzüldüm, söyleki, üzülmekte haklilar sonuçta kandirilmak kötü birduygu... ama burasida sanal dünya hersey baki...
zaten üye bir gün içinde paylasim yapmazsa takimlardan atiliyor sanirim... sizin gemiyi kaptani terk etmis... bence sen takimi ele al. kalan 3-5 kisiyle, gemiyi yeniden suya çikartin...12 kisiye tamamlamak içinde, yeni üyeler bulursunuz...Hatta mehtabida alin... kaptan yardimciliği yapsin..
istersen bi kurallara göz atin..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-13.html#post28694398
pustküülte bir özel mesaj gönderin...
taze kaynana ayşe geçmiş olsun tahliller iyi çıkar inşallah çok yoruldun bu ara vücut dayanmadı sporu da dikkatli yap bence fazla olmasın
ceco bence de canını sıkma ama şu içmediğin ilaçlarını da kullanmalısın sanki gibi geliyor bana
teşekkür ederim canımcım,inşallahxaycim, tahlillerinin iyi çikması güzel haber... insallah kilo vermen kolaylasir.
8. takim için üzüldüm, söyleki, üzülmekte haklilar sonuçta kandirilmak kötü birduygu... ama burasida sanal dünya hersey baki...
zaten üye bir gün içinde paylasim yapmazsa takimlardan atiliyor sanirim... sizin gemiyi kaptani terk etmis... bence sen takimi ele al. kalan 3-5 kisiyle, gemiyi yeniden suya çikartin...12 kisiye tamamlamak içinde, yeni üyeler bulursunuz...Hatta mehtabida alin... kaptan yardimciliği yapsin..
istersen bi kurallara göz atin..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-13.html#post28694398
pustküülte bir özel mesaj gönderin...
İnşallah canım inan çok istiyorum haziranda çok güzel kilolar vermiş olmayı
Dediğin gibi sağlık herşeyden önemli
Bu arada tahlillerinin temiz çıkmasına sevindimBende pazartesi yada salı günü en geç sağlık ocağına gidip tekrar yaptırayım tahlillerimi bu ara yine unutkanlık başladı B12mi eksik nedir
8.ci gurubun dağılmasına üzüldüm canım :26:
Tamam o kişinin yaptığı yanlıştı ama sonuçta okadar süre samimi bir ortamda kilolarını vermeye çalışmış ve minnettar olduğu için itiraf etmek zorunda hissetmiş kendini. Eğer söylemeseydi ay bir naz vardı ne oldu ona derdi herkes ve aynı şekilde yazmaya devam ederlerdi. Dediğin gibi kim bilir kaç tane meraklı erkek girip birşeyleri okuduktan sonra gidiyordur. Sonuçta kimse atıyorum zayıfladığını göstermek için çamaşırlı resimlerini yayınlamadığına göre bukadar sorun etmemeleri lazımTamam hoş birşey değil ama dağılmakta çözüm değil ki
Neyse inşallah bir kaç gün sonra en geç yine herkez bir araya gelir
ufak bi sorun yüzünden abartmışlar dagılma işini bence. buranın kurucuları erkek bide yani, ikitane erkek üye var onlardan bihaberlermiydiki? adam zayıflamak istemiş. minnetini belirtmiş. dagılmak cidden abartı olmus.
valla okudum ben orayıda anlamadım hiçbişeykıvırırsam neden olmasın ögrenirim sanırım.
hürremcigim bol gelenleri sakla. hamile kalinca giyersin... bi iki yila kalmaz bak allah söyelttiyor..
az öceki yazimla çok kel alaka olacak ama dayanamadim...
Eki Görüntüle 626974
ben büyünce zengin bir is kadini olursambunlari giyebilir miyim?
esracım bugün annemlere kayınvalidemle gittik dönüşte kızlar orda kalınca ikimizdik sadece işte ben bu hafta çok hamurişi vs yedim haftaya diyete başlarım dedim de bana sen zayıflamışsın omuzların inmiş yine dedi:))
sanırım bu gömlek beni ince gösteriyor hep bunu giyeyim ben
dünkü fotodaki gömleği giymiştim yine
ay kiyamam ben size... isterseniz ben de 7. den 8'e transfer olayim....bi bakin bakalim..
ay kiyamam ben size... isterseniz ben de 7. den 8'e transfer olayim....bi bakin bakalim..
Valla bende bir faydası olacağını bilsem hadi bende geleyim diyeyimama garanti veremiyorum malum regl olucağım önümüzdeki hafta ama adam lazımsa ben savaşa hazırım bir koşu kılıcımı ve atımı alır gelirim
eet canım ya baktım olmadı 90+tontişler olarak geçeriz 8.takıma yine ayakta tutarız dağıtmayızne demişler iyi günde kötü günde hep birlikte:13:
ayy sefiyom sizi iyiki varsınız
Valla bende bir faydası olacağını bilsem hadi bende geleyim diyeyimama garanti veremiyorum malum regl olucağım önümüzdeki hafta ama adam lazımsa ben savaşa hazırım bir koşu kılıcımı ve atımı alır gelirim
ay cecosum yerim ben seni....oo eminim ışın kilicidir...az kaldi voltran olacağız...
selamun aleyküm kızlaaarrrr
bugün çok işim vardı. yarın günüm var.
içli köfte yaptım dolaba koydum yarın kızartırım. kuru dolmayıda yaptım. pişirmesi kaldı.kabak ve ayva tatlısınıda yaptım dolaba koydum. yarında bükme yapıcam. kudretullahıda akşam yaptım dolapta. bugün herşeyimi hazırlarım yarında hemen kızartırım diye düşünüyordum. sabah küçük eltim aradı. evdeysen size gelecektik dedi. evdeyim ama yarın günüm var bugün hazırlık yapmak istiyorum dedim. olsun ben senin yanında otururum dedi.bende sen bilirsin dedim. yarım saat sonra geldi.gelininide çağırmış, çoluk çocuk ne yapacağımı bilemedim. birde ben erkeklerede söyledim akşam buraya gelecekler dediişimi bırakıp yemek yapmak zorunda kaldım. işlerim yarına sarktı.
bu arada haber geldi umreye giden eltimler gidememişler. vizeleri gelmemiş. istanbuldan geri geldiler çok üzüldüm.kızmıştım ama böyle olunca üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum. herkesle vedalaşıp çıktılar. istanbuldan geri döndüler.
egedeniz , (yanlış hatırlamıyorsam )efeeeemmm eşlerinizin doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin.
kızlaarr bugünde benim eşimin doğum günü ve ben hediye almadım. umutun kudretullah pastasından yaptım pasta yerine geçermi acababunun adıda biraz düşündürücü Allah'ın kudreti demek :44: bu ismin bir tatlıya verilmesi doğrumu acabaa:44: söylüyorum ama aynı zamandada düşünüyorum.
efendi efendi gittik kahvemizi içtik sonra evimize gelip hürremi izledikhayat böyle güzel o neydi öyle ya garip garip şeyler. taksime sadece çikolata yemeye gitcen yada şerbet içmeye. başka bişey için gitmek gerekmiyor onu anladım. (krem peynir- pide ekmek- çikolata- köfte--->> akşamın 9unda hemde ) dün çok fena azıttım. sabaha kadarda lavabodan çıkamadım
ya neyi alıntılayacagımı şaşırdım sonra 15 dkdır gülüyorum duraksızayy ne güzel muhabbet dönmüş ya. o kottan fermuardan dogru cıkan benzetmeye koptum burda resmen. cecoşum Allah seni hep güldürsün.
kod erkek ismi bulcam bende kendime: annem hep erkek olmamı istemiş ama ben kız dogmusum şansına adım mesut olcakmış
cecoş: cemil
clutch: cuma
meyra: metin
nuhan: nurullah
şahgizem:giray
yena: yener
asumanzeynep: asım
xay: atalay
hurremsultan: sülüman
dafi: dalyan
aklıma geleni yazdım
evet çok güzel hatırlanıyor katılıyorum. dakikası dakikasına anlatabilirim bende. o bahane işte hatırlamamak. çıkardık hayatımızdan yok daha öyle birileri bizim için. gelmişim kaç yasına cahil gibi davranmaya niyetim yok daha
selam kızlar
dün yoktum malum hurrem günü, yemek yeme günü felan abarttım baya. yarın tartı uçuşa geççekçok tırsıyorum:18:
bu arada bodrum mugla tarafını bilenleriniz var mı ? sezon açılıcak işler olur diyor bi arkadaşım. gidip çalışsam sizce nasıl fikir?
Ğ¡Ğ°Ğ¼Ğ°Ñ Ñ‚Ğ¾Ğ»ÑÑ‚Ğ°Ñ Ğ² мире женщина - ĞœĞ¾Ñ Ğ£Ğ¶Ğ°ÑĞ½Ğ°Ñ Ğ˜ÑÑ‚Ğ¾Ñ€Ğ¸Ñ - YouTube
Birkac gündür su insanlari izliyorum,
öyle olcam diye cok korkuyorum o yüzden istah mistah kalmadi bende :18:
rusca anlamiyorum ama olsun görüntüsü bile yetiyor inanin,
heryerleri yara olmus kimildiyamadilari icin
Of Allahim sen koru bizleri yaaa...
Allah yardimcilari olsun
kızlar merhaba umarım herkes iyidir;
YARDIMA İHTİYACIM VAR Dynamic 240M-Gold Masaj Fonksiyonlu 2.0 Hp Motorlu Koşu Bandı + Dynamic R80 Kondisyon Bisikleti + Terleme Eşofmanı + Twister Hediyeli - Spor / Fitness - Hepsiburada.com mağazaya baktım koşu bandı çok uçuk fiyat söylüyorlar bu linkteki nasıl acil karar vermem lazım bana fikir lütfennnnn zayıflama olayını hızlandırmam lazımm :18:
az öceki yazimla çok kel alaka olacak ama dayanamadim...
Eki Görüntüle 626974
ben büyünce zengin bir is kadini olursambunlari giyebilir miyim?
selamün aleyküm şekerlerim
çok şükür tahlillerim iyi çıktı doktorum la artık kanka olduk zatençok iyi bir kadın benden bir iki yaş küçük,ayşecim (pardon atalaycım dedi ) her şeyi mükemmel olsun istiyorsun bırak stres yapma dedi ah dedim bi bırakabilsem zaten sorun orda
varlığını 3 yıldır bildiğim insülin direncim içinde ilaç verdi, kullanmamıştım şimdiye kadar belki zayıflamama yardımı olur,bağırsakları falan çalıştırıyomuş ishal yapabilir falan saydı iştahsızlık falan dedim sorun yok öyle yan etkiye can kurbanyalnız pazartesinden itibaren kullanmaya başlıcam hafta sonu sınavlarım var amanin bide wc falan gidemem sınavın ortasında b12 ve d3 e de baktırdım b12 normal çıktı d3 ü pazartesi verecekler sonucunu bu ikisi önemli sizde yaptırın kızlar bir ara, rejim yapıyoruz derken vitaminsiz kalmayalım
doktor çıkışı elticime gittim diğeri de gelmişti yeğenler falan güzel geçti,zaten çok severim eltilerimi de yeğenleride iyidirler allah razı olsun hepsinden,en küçükleri de ben olduğum için nazımda geçer
patates salatası yapmıştı elticim az yağlı az tuzlu,böreği de az yağlıydı minik kalıplarda da kek yapmış 3 bardak da açık çay içtim yani çok fazla değildi ve çok da zararlı değillerdi zaten öğlen yemeğim yerine geçti iyi oldu,sonra 1 kivi yedim orda o da ara öğün oldueltimlere eve bırakınca da istanbul fatih'i bilenler bilir vefa bozacısı vardır bir bardak ta tarçınlı boza içtik kocişimle eve dönerken oda iştahımı kapadı akşam yemeği yerine geçti iyi oldu.
foruma geldiğimde 8.grubuma göz attım baktım paylaşım çok az bir arkadaşımızda vedalaşmışgeçen ki erkek olayı yüzünden çok üzüldüm kaptanımız da girmiyor o olaydan sonra diğerleri de girmedi böyle giderse dağılacak biz burada espiri le karşılayabildik ilk şoktan sonra ama onların çok ağrına gitmiş aylarca kaptanlık yapmış o şahıs onlara ondan olsa gerek.ben yinede dağılırsak ve girmezlerse çok üzülürüm tamam erkeğin işi yok burada ama forum herkeze açık yani herkez okuyabiliyor günde kimbilir kaç erkek forumda merakla okuyorlar.neyse bunuda paylaşmak istedim
:[/B]
eet canım ya baktım olmadı 90+tontişler olarak geçeriz 8.takıma yine ayakta tutarız dağıtmayızne demişler iyi günde kötü günde hep birlikte:13:
ayy sefiyom sizi iyiki varsınız
misafirimiz vardııı pişmaniyeyle dondurma almışlar. yedim bende
misafirimiz vardııı pişmaniyeyle dondurma almışlar. yedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?