nevincim geçmiş olsun canımherkese merhaba...
salya sümük işyerindeyim dün gelmedim grip oldum fena..geçmişi okudum ama alıntılayamadım canlarım...
kilom 98,5
hepinize sevgiler...sanırım birazdan izin alıp eve geçicem faydam olmuyor zaten oturdum sabahtan beri...öptüm sizi...
yetiştin bana Nuhancım :) dişime göre bir rakibim var artık :) tebrik ediyorum kocaman kocaman
Tebrik ederim çok güzel ya.azim sabır bu başarıyı getiriyor demekki .bende bu kg leri görebilecekmiyimm :2:
Merhabalar, benim kilo 92,5 insallah dogrudur.
Nuhan sana cok sevindim. Super. Beni de heveslendirdin. Bakalim icraat olacak mi ben de. Yine luzumsuz yemelerim basladi.
herkese merhaba...
salya sümük işyerindeyim dün gelmedim grip oldum fena..geçmişi okudum ama alıntılayamadım canlarım...
kilom 98,5
hepinize sevgiler...sanırım birazdan izin alıp eve geçicem faydam olmuyor zaten oturdum sabahtan beri...öptüm sizi...
canım kendime fincan keki yapacaktım bugün. sen beni yakalayınca vazgeçtim galiba :) sen de hep bu hafta gibi özenli davran :) o hedef 69a çekilecek :))))
maşallah canım, Allah güç kuvvet versin daha da fazla. gerçekten çok zor annelik. tüm evin yükü sizde. biz eşimle ikimiz de miskin tipleriz. bilmiyorum ne olur bebek olunca. muhakkak ben daha çok feragat edicem, olsun da edeyim gerçi :)
annemin yıllar önce bir operasyon sonucu kalbi durmuştu. ayıldığında eve gidecektik, küçücük bir operasyondu ama uyanamadı. neyse müdaheleyle kalbi çalıştı ve yoğun bakıma alındı. aylardan ramazan. annem günlerce uyutulduğu halde kardeşim yanına girdiğinde ilk sorduğu şey iftarını açıp açmadığıymış. öyle etkilenmiştik ki. annelik hakikaten başka bir şeye benzemiyor. Allah bedenen ve ruhen anne olan herkese güç kuvvet versin.
Tebrik ederim çok güzel ya.azim sabır bu başarıyı getiriyor demekki .bende bu kg leri görebilecekmiyimm :2:
herkese merhaba...
kilom 98,5
şok şok şokkk yeni kilommmm 86.700 ADETİMİN 1 . GÜNÜ ama etkisi ne kadardır tartışılır umarım atılmam guruptann inşallahhh bundan sonrası -eksiye doğru giderrr
kilomu görünce kızabilir dövebilir siniz hakkettim fazlasıylaa şimcilik öpt
kız atılırmısın sen hiç hee dövebiliriz amabenim pek konuşma hakkım olmasa da :26:
nursenacım pazartesi son hız başlıyoruz ona göre şu esra ve nükheti yakalamamız lazım ona göre ayarla kendini canım
işte böyle canım kitabını yazarız hem deanlaşıldı toprağğamm:))))))))))))
heyt beee biz eski toprağız burda bütün zayıflama raconları biizde yeriz onlarııı :)))))))))))))))))))))))))):132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:
inaşşallhhaaaa hep beraber kızlarrr verelim yaza çıtır olalımmm omuzlarınız düşsün hepinizi emiii:))))))))))))
Ev Hanımı Diyeti | Kelebek Diyetivalla asuuuuu buda bize göre bi diyettt çook güzel anlatmışşşş
kız atılırmısın sen hiç hee dövebiliriz amabenim pek konuşma hakkım olmasa da :26:
nursenacım pazartesi son hız başlıyoruz ona göre şu esra ve nükheti yakalamamız lazım ona göre ayarla kendini canım
iki kişi hariç yazdılarımı görülmüyo mu acaba diye bi düşünceye kapıldım şimdii :44::44:
Bende seni çok tebrik ediyorum....Rakibim benim.. ASU.... çabuk gel.......bekleteme bizi gözümüzarkada kalmasın...
Clutch bencede bebek için bekleme nolur...
banada hedef inecekmis gibi geliyor.. ay kek mi?hım hım bendemi yamsam acaba, yok yok yemiyeceğiz...
Allah korumus anneni.darisi senin basina , tez zamanda hamilelik haberini aliriz insallah :)
nuhan sende harikasin, ay kizlar simdi zevkle sizin cekismenizi izlicez süper ya :))) valla Esra rakibin güclü sen unut o fincan keklerini bence artik
güzel kilolar gitmis bu hafta.darisi benim basima haftaya artik, ben kismetse cumartesi aksami baslicam gene spora.agrim olsada olmasada.Ayse abla hakli, bu agri spor yapmadan gitmicek, gideyim islerimi halledeyim, bizimkilere sigara böregi yapicam bugün önden corba ve benim icinde 3 cesit salata :) neyseki seviyorum salatayida, yoksa hergün hic cekilmez yani. aksama görüsürüz kizlar.öpüyorum hepinizi.
şok şok şokkk yeni kilommmm 86.700 ADETİMİN 1 . GÜNÜ ama etkisi ne kadardır tartışılır umarım atılmam guruptann inşallahhh bundan sonrası -eksiye doğru giderrr
kilomu görünce kızabilir dövebilir siniz hakkettim fazlasıylaa şimcilik öpt
Merhaba arkadaşlar,
egedeniz ve dafi eşlerinizin yeni yaşı kutlu olsun...Bir ömür boyu birilikte el ele,diz dize,göz göze,dişe dişeyaşayın emi...
Nevinciğim çok geçmiş olsun canım..
Ben YENER :) hepinize hayırlı cumalar olsun diyorum...
Güzel kilolar verilmiş teprik ediyorum..
ben aynıyım dediğim gibi aldığım 2,5 kg. iyice oturdu dikkat etseydim giderdi ama karbonhidrat ve şeker almaya devam ettiğim için hazır da bekleyen yağ hücrelerim bırakmadı yandaşlarını...
Olsun varsın ..Benim hala umudum var veya zayıf olmak her şişmanın rüyasıdır veya şişmanlık kader değildir :))
Offf hava çok kapalı,yağmurlu..oğlum çok sıkılıyor dışarı çıklaım parka gidelim deyip duruyor...
Ayşe,
zazaa'yı ben de hep takip ederdim hızlı kilo verirdi ve sürekli protein ağırlıklı beslenir di..Örneğin protein tozu alırdı öğünlerin de..
Nedense nickin den dolayı da aklıma bir farklılık var gibi his doğdu...zazaa basketçi yaaa..Erkekler baskete daha meraklı falan fistan diye düşünmüştüm...
Çok net hatırlıyorum ilk buraya yazdı sonra bizler onu sarmadık sanırım ki :) 8.takıma geçti ..
Bir de boy boy resimlerini paylaşmış haspam,bir de ismi naz'mış bak bak....aylarca onlarla regl muhabbeti bile yaptı bozuk kişilikli yaratık...Hala üyeliği aktif neden adminlere söylemiyorlar .bakacağım üyeliği devam ediyorsa ben mesaj atacağım üyeliği iptal edilsin...
Bu arada biraz daha bekleyeceğim liste için henüz bildirmeyenler var...
iki kişi hariç yazdılarımı görülmüyo mu acaba diye bi düşünceye kapıldım şimdii :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?