Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiiimmm
kızlar çok şükür korktuğum kadar olmadı . geçen hafta birbuçuk kilo artıdaydım.
bugün 87. 4 geldim iki defa çıktım aynı. bir duş aldım tekrar çıktım 87.1 geldi.bende önce çıkana itibar edeyim

kilo bildirimi:

kilo : 87.4
spor: 90 dk.

geçen hafta sporum 200 dk .idi fakaaatt bildirime yetişememiştiimm.

Son düzenleme:
nevincim geçmiş olsun canım

yetiştin bana Nuhancım :) dişime göre bir rakibim var artık :) tebrik ediyorum kocaman kocaman

Bende seni çok tebrik ediyorum.... Rakibim benim.. ASU.... çabuk gel.......bekleteme bizi gözümüzarkada kalmasın...
Clutch bencede bebek için bekleme nolur...

Tebrik ederim çok güzel ya.azim sabır bu başarıyı getiriyor demekki .bende bu kg leri görebilecekmiyimm :2:

elbete göreceksin... baska bir alternatif YOK.

Merhabalar, benim kilo 92,5 insallah dogrudur.

Nuhan sana cok sevindim. Super. Beni de heveslendirdin. Bakalim icraat olacak mi ben de. Yine luzumsuz yemelerim basladi.

çok mersi... luzumsuz yemek yemek yasak..

canim çok geçmis olsun... izin alip dinlesen keske biraz...

Xay,, senden de 1.8 gitmis. bende seni tebrik ederim. süpersin...

canım kendime fincan keki yapacaktım bugün. sen beni yakalayınca vazgeçtim galiba :) sen de hep bu hafta gibi özenli davran :) o hedef 69a çekilecek :))))

banada hedef inecekmis gibi geliyor.. ay kek mi? hım hım bendemi yamsam acaba, yok yok yemiyeceğiz...

selaaaaaaaaammm

koca totolarınızı kenara çekin ben geldim

yena kilom 82.2

önümüzdeki 2 ay içerisinde 7-8 kilo vermeyi planlıyorum.umarım başarılı olurum.

70 kilonun altına düşüp tekrardan 82 ye çıkmak berbat bir duygu yazın sülün gibi dolanıyodum sokaklarda şimdi dışarı çıkmak

istemiyorum.

Allah korumus anneni.darisi senin basina , tez zamanda hamilelik haberini aliriz insallah :)

Tebrik ederim çok güzel ya.azim sabır bu başarıyı getiriyor demekki .bende bu kg leri görebilecekmiyimm :2:

bence burada basarisizliga yer yok, görmek zorundasin yani

cok gecmis olsun

nuhan sende harikasin, ay kizlar simdi zevkle sizin cekismenizi izlicez süper ya :))) valla Esra rakibin güclü sen unut o fincan keklerini bence artik

güzel kilolar gitmis bu hafta.darisi benim basima haftaya artik, ben kismetse cumartesi aksami baslicam gene spora.agrim olsada olmasada.Ayse abla hakli, bu agri spor yapmadan gitmicek, gideyim islerimi halledeyim, bizimkilere sigara böregi yapicam bugün önden corba ve benim icinde 3 cesit salata :) neyseki seviyorum salatayida, yoksa hergün hic cekilmez yani. aksama görüsürüz kizlar.öpüyorum hepinizi.

şok şok şokkk yeni kilommmm 86.700 ADETİMİN 1 . GÜNÜ ama etkisi ne kadardır tartışılır umarım atılmam guruptann inşallahhh bundan sonrası -eksiye doğru giderrr

kilomu görünce kızabilir dövebilir siniz hakkettim fazlasıylaa şimcilik öpt

kız atılırmısın sen hiç hee dövebiliriz ama benim pek konuşma hakkım olmasa da :26:
nursenacım pazartesi son hız başlıyoruz ona göre şu esra ve nükheti yakalamamız lazım ona göre ayarla kendini canım

anlaşıldı toprağğamm:))))))))))))

heyt beee biz eski toprağız burda bütün zayıflama raconları biizde yeriz onlarııı :)))))))))))))))))))))))))):132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:
inaşşallhhaaaa hep beraber kızlarrr verelim yaza çıtır olalımmm omuzlarınız düşsün hepinizi emiii:))))))))))))

işte böyle canım kitabını yazarız hem de
Ev Hanımı Diyeti | Kelebek Diyetivalla asuuuuu buda bize göre bi diyettt çook güzel anlatmışşşş

tam bizlikmiş

nursenacigim, anladik bu hafta böyle geçti.. nedenleri var. anliyoruz seni. sen kilo veremedim diye üzelme... ama varya haftaya 100gr a bile ben raziyim... Mutlaka vermesin.
Topik ardasalarim simdi size soruyorum? Nursena cezayi hak ettimi? Hata bu hafta + kilodan olanlarin hepsine ortak cezaya nersiniz?
ceza olarak ne verelim...

Bnim ceza önerim şu, hergün mutlaka milimetrik olarak ne yediklerini yazsinlar... bende kendime görev yaptim... bildirimleri sayip yayinlacağım. eksik bildirim yapan olursa,
Topige, 20 kez "Ben tombik ve sevimliyim diye kendimi kandiriyorum.Aslinda sağlıksız bir şişkoyum" yazsın.
ne deresiniz?
eğer haddimi asiyorsam özür dilerim yukarida yazidiklarimi yok sayin...

Merhaba arkadaşlar,

egedeniz ve dafi eşlerinizin yeni yaşı kutlu olsun...Bir ömür boyu birilikte el ele,diz dize,göz göze,dişe dişe yaşayın emi...

Nevinciğim çok geçmiş olsun canım..

Ben YENER :) hepinize hayırlı cumalar olsun diyorum...

Güzel kilolar verilmiş teprik ediyorum..

ben aynıyım dediğim gibi aldığım 2,5 kg. iyice oturdu dikkat etseydim giderdi ama karbonhidrat ve şeker almaya devam ettiğim için hazır da bekleyen yağ hücrelerim bırakmadı yandaşlarını...
Olsun varsın ..Benim hala umudum var veya zayıf olmak her şişmanın rüyasıdır veya şişmanlık kader değildir :))

Offf hava çok kapalı,yağmurlu..oğlum çok sıkılıyor dışarı çıklaım parka gidelim deyip duruyor...

Ayşe,
zazaa'yı ben de hep takip ederdim hızlı kilo verirdi ve sürekli protein ağırlıklı beslenir di..Örneğin protein tozu alırdı öğünlerin de..
Nedense nickin den dolayı da aklıma bir farklılık var gibi his doğdu...zazaa basketçi yaaa..Erkekler baskete daha meraklı falan fistan diye düşünmüştüm...
Çok net hatırlıyorum ilk buraya yazdı sonra bizler onu sarmadık sanırım ki :) 8.takıma geçti ..
Bir de boy boy resimlerini paylaşmış haspam,bir de ismi naz'mış bak bak....aylarca onlarla regl muhabbeti bile yaptı bozuk kişilikli yaratık...Hala üyeliği aktif neden adminlere söylemiyorlar .bakacağım üyeliği devam ediyorsa ben mesaj atacağım üyeliği iptal edilsin...

Bu arada biraz daha bekleyeceğim liste için henüz bildirmeyenler var...

iki kişi hariç yazdılarımı görülmüyo mu acaba diye bi düşünceye kapıldım şimdii :44::44:

ben de Asuyu bekliyorum peşimizden :)

bebek için haklısın canım. ideal kiloma inip birkaç ay koruyayım onu, hemen başlayacağız. zaten hemen olacak Allah bilir. kısmet artık gerisi.

yaptım valla canım. kaç gündür aklımda. içine sürmek için de krema yaptım muhallebiden. 4 fincan çıktı. akşam eşim, annem, kardeşim ve ben yeriz inşallah. sen de bir ödül ver kendine istersen. ben misafirler yüzünden sporumla ilgilenemedim, moralim de bozuktu. ama istikrarlı bir şekilde devam ettim diye ödüllendiriyorum kendimi :)

sağol canım, inşallah kısmetimizde vardır.

valla rkibim çok güçlü :) çok sevindim. ben de bu gazla fena spora sarıcam bu hafta :) ama keki yaptım. kaç gündür ondan başka bir şey düşünemez oldum çünkü :) ödül artık. zaten hemen yenip bitecek kadar az ve porsiyonluk. yağı da çok az. olmadı akşam yemeği yemem artık.

sen de spor yaparken dikkat et Deryacım. yavaş yavaş başla. inşallah haftaya çok daha iyi hisseder ve kilo vermiş olurusn :)

valla dövcez artık. neyse tatil de bitti. sene sonu balerin kızın annesi hedefin için birkaç ay kaldı pazartesi dön aramızaaaa

Yenerciğim :)

o 2,5 kg senin köpeğin olsun :) sen onu 1 haftada halledersin canım. üzülme hiç, senki 106dan 92lere düştün birkaç yada. hazır hissedene kadar su ve yeşilçaya abansan bile farkeder kuzum. yazın çıpçıtır olacaksın

Efemcigim yaaaa.canim benim seninle ayni durumdayiz. Ben de ipin ucunu bi kacirdim yakalayamiyorum. Abur cubur seviyorum. Un helvasi var aklimda. Surekli aklima biseyler geliyor. Hani yerken o kadar da zevk almiyorum aslinda. Su psikolojik yeme isini cozmem lazim once belki de.
Clutch cugum sana da cok sevindim. Eksi goren herkeze sevindim
Cecogum, bak bayagi verdin masallah. Yine hizlanirsin insallh. Sana guveniyoruz.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD]420dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]360dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]fadime02[/TD]
[TD]320dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]280dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]200dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]130dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]clutch[/TD]
[TD]110dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]mehtabb[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]fllzz[/TD]
[TD]60dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Esracığım, değilmi kopeem olsun kilolar benim...PEeehhh..

Bu arada düzeltiyorum 106 değil 107 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…