derya seninde daha iyi olmana çok sevindim rabbim bidaha yaşatmasın inşallah
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu ve bol eksili bi gün diliyorumama maleseffff ben o bol eksililer arasında olamıcam malesef bol artılılar arasındayım valla sinir oluyorum kendime bi türlü motive olamıyorum kafayı yicem valla bazen diyorum yok ya ben yaza kadar bu işin üstesinden gelemicem sanırım diye kaka zehra kötü zehra ne olacak
GEÇEN HAFTA : 97,9
BU HAFTA :99,1
BANA GERİ DÖNEN : 1,2
şu tabloya bi bakın hele ya çıldırcam valla benim hemen detoks felan yapmam lazım böle olmıcak yoksa
Günaydın kızlar,
bildirimi yapayım sonra hasbihal ederiz :) kilom geçen hafta 82.2 kgdı, bu hafta 81.1 kgmım. giden 1100 gr. aslında ilk çıkışımda 80.8 çıktım ve fotosunu da çektim ama sonraki tartılmalarımda ısrarla 81.1 kg dedi. doğru o demek ki. sporum da 110 dakika.
Asumanım & YENAm şimdiden ellerinize sağlık.
Eki Görüntüle 627401
canım bende arkadaşlara katılıyorum okadar hediyeyle bu fiyata mümkün değil ama okudum sen zaten dogru kararı vermişsin tatlım
YOK CANIM ZATEN VAZGEÇTİM ALMAKTAN DIŞARIDA YÜRÜMEYE DEVAM.
akşam sohbetleriniz ne kadar güzel hoş eğlenceli insanı güldürüyosuz Allah sizleride güldürsün. ben akşamları pek giremiyorum ama geçmişi takip etmeye çalışıyorum .işten çıkıp eve yemek v.s eşimle pc kavgası yapmaya gör Allah muhafaza
GEÇEN HAFTA KG:107
BU HAFTA KG:105,8
GİDEN KG:1,2
SPORUM:120 KG
YENA& ASUMANZEYNEP ŞİMDİDEN ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK
Esram tebrikler kuzum
ben bu sabah tertıya çıkınca üstünde baylacaktımmmmmmmm şoookk olduummm85kg olmuşum artık her hafta kesinlikle bildirim yapmalıyımmmmm
senin ki süt olsun olayını aşmış bitanem birazcık
aynı benim gibi yani
sende artık toparlarsın tatil de oluyor işte eşin de yanında tabii
canim tebrik ederim seni, cok sevindim .)))
ya kizlar kizmayin bana lütfen, ben istiyorum ki burdaki herkes yaza bambaska biri olsun, bunun icinde cok cooook ama coooook calismamiz ve midemize sahip cikmamiz lazim.ben dün gece sevdigim moda sitesine girip bir elbise begendim.kizmizi cok zarif, cok agirbasli ama ayni zamanda heeeyyy ben burdayim diyen bir elbiseydi.esimle iddiaya tutstuk, yazin agustos ayinda o elbisenin 40 bedenine giricem diye :)))) eger ben kazanirsam beni türkiyeye göndericek 1 haftaliginacok istiyorum kazanmayi iddiayi, biliyorsunuz yoksa ben 2013 senesinde türkiyeyi göremicem (( eger iddiayi o kazanirsa ona ücüncü bir cocuk dogurucam DD adam ölüp bitiyor ücüncü cocuk diye DD
Esram tebrikler kuzum
ben bu sabah tertıya çıkınca üstünde baylacaktımmmmmmmm şoookk olduummm85kg olmuşum artık her hafta kesinlikle bildirim yapmalıyımmmmm
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu ve bol eksili bi gün diliyorumama maleseffff ben o bol eksililer arasında olamıcam malesef bol artılılar arasındayım valla sinir oluyorum kendime bi türlü motive olamıyorum kafayı yicem valla bazen diyorum yok ya ben yaza kadar bu işin üstesinden gelemicem sanırım diye kaka zehra kötü zehra ne olacak
GEÇEN HAFTA : 97,9
BU HAFTA :99,1
BANA GERİ DÖNEN : 1,2
şu tabloya bi bakın hele ya çıldırcam valla benim hemen detoks felan yapmam lazım böle olmıcak yoksa
Esram tebrikler kuzum
canım ölçü bildirmiştin hatırlıyorum. senin basen değil de göbek sorunlu sanırım. bel ve göbekde de çok daha çabuk ve kolay sonuç alınıyor, yeter ki kötü karbonhidratlardan uzak dur. ben inanıyorum 40 beden olacağına o zaman. çünkü ben de o tarihlerde 38 beden olmayı planlıyorum. senle bmi miz ve beden ölçülerimiz yakın :) yapabileceğimize inanıyorum, sonra da gelsin bebişler :)
Sağol Aytenim :) sen diyet yapmasan da her hafta bildirimde bulun canım. kilo almamak için dikkat edersin o zaman. sonuçta kile verme ama sütün olsun diye kilo alman da gerekmiyor
Esra sence ben istedigim kiloya indigimde bir daha cocuk dogururmuyum ? haaayiiiiiiiiirrrrr, haaaaaaayyiiiiiiiiiiirrrrrrDDDDD zaten esimde o kiloya indigimde ücüncü cocuk istemicek emin ol yillardir dombik bir karisi var, eminim oda cok özlemistir benim 65 kilo olan halimi zaten kendisi belirledi 65 kilo hedefini.60 kiloyken evlenmistim, o zaman zayiftin cok 65 cok iyiydi diyor DD
ben bugün siteye giriş yaptım ama 2 yıldan beri hep sitenin takipçisiyim.. buradaki samimiyete güveniyorum.. bende bugün 1 hafta oluyor hablife kullanıyorum. bakalım işe yaricakmı. kilo vermem lazım bıktım artık şu fazlalıklardan. kilo 104.10 bakalım bugün ne çıkıcak.. üff inşallah biraz zayıflamışımdır..
aslında eşini çok iyi anlıyorum. benim eşim de zayıfladığımı gördükçe bebek planlarını ötelemeye çalışıyor :) ama şimdi 29um, 31in başında anne olmak istiyorum ben de :) 1 yıl kadar vaktimiz var, inşallah ondan sonra yanaşır bebek fikrine :) malum pko var, çok fazla ertelememek lazım.
siz daha yapmayın zaten ya, iki çocukla bile kendinize zor vakit ayırıyorsunuzdur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?