Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah canım, Allah güç kuvvet versin daha da fazla. gerçekten çok zor annelik. tüm evin yükü sizde. biz eşimle ikimiz de miskin tipleriz. bilmiyorum ne olur bebek olunca. muhakkak ben daha çok feragat edicem, olsun da edeyim gerçi :)

annemin yıllar önce bir operasyon sonucu kalbi durmuştu. ayıldığında eve gidecektik, küçücük bir operasyondu ama uyanamadı. neyse müdaheleyle kalbi çalıştı ve yoğun bakıma alındı. aylardan ramazan. annem günlerce uyutulduğu halde kardeşim yanına girdiğinde ilk sorduğu şey iftarını açıp açmadığıymış. öyle etkilenmiştik ki. annelik hakikaten başka bir şeye benzemiyor. Allah bedenen ve ruhen anne olan herkese güç kuvvet versin.

selamün aleyküm şekerlerim hayırlı cumalar
herkeslere iyi dilekleri ve yanımda olduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum

bu hafta aslında sıkı bir diyet ve sıkı sporla başlamıştım haftaya ama sağlık sorunları olunca spor kaldı çok şükür atlattım bitti geçti,rabbim herkeze sağlık sıhhat versin öncelikli

kilo bildirimimide yapıyım

geçen hafta :96.4

bu hafta :94,6
fark :1.8

spor :200dk

teşekkür ederim canımcım çok şükür iyi çıktı evet bakalım takımı kurtarmaya çalışıyoruz bir kaç gün iinde bi şeyler yapıcaz artık.teşekkür ediyorum hepinize iyi ki varsınız

yatmadan iyi geceler diyeyim dedim. deryacim senin daha iyi olmana, xay abla senin de tahlillerinin guzel cikmasina cok sevidim. Allah saglik sihat versin hepimize.

yarin cok guzel bildirimlerde bulusmk dilegiyle, hepinize iyi geeceler

sağolasın tatlım

ayşe abla sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim rabbim sağlık sıhhat versin

amin canım sağolasın.hepimize sağlık versin inşallah

hoşgeldin canım çok doğru bir yerdesin:13:

canlarım acil gitmem lazım, bildirimi yapayım akşama okurum geçmişi artık.

kilo: 95:0 ( resmen aynı ya neyseki almamışım bunada şükür)
spor: 100 dk ( gene azcık )

kendinizi iyi bakın öpüldünüzz

Kizlar kendi rekorumu kirdim....
Cuma yarisi bana yaradi...

81.1 i gördüm... gecen hafta 82.7 giden 1.6

spor 360 dak. geçmisi okuyup birde üzerimi değisp geleceğim... yağmur yağiyor islandimda.... çok heycanliyim..

Son düzenleme:

spor 360 dak. geçmisi okuyup birde üzerimi değisp geleceğim... yağmur yağiyor islandimda.... çok heycanliyim..

yetiştin bana Nuhancım :) dişime göre bir rakibim var artık :) tebrik ediyorum kocaman kocaman

Tebrik ederim çok güzel ya.azim sabır bu başarıyı getiriyor demekki .bende bu kg leri görebilecekmiyimm :2:

herkese merhaba...

salya sümük işyerindeyim dün gelmedim grip oldum fena..geçmişi okudum ama alıntılayamadım canlarım...

kilom 98,5

hepinize sevgiler...sanırım birazdan izin alıp eve geçicem faydam olmuyor zaten oturdum sabahtan beri...öptüm sizi...

Merhabalar, benim kilo 92,5 insallah dogrudur.

Nuhan sana cok sevindim. Super. Beni de heveslendirdin. Bakalim icraat olacak mi ben de. Yine luzumsuz yemelerim basladi.

geçmiş olsun canım

maşallah canım harikasın sentakipteyim arkanızdan geleceğim ben de

geçmiş olsun canım

eski kilo: 89.4 kg
yeni kilo: 88.00 kg
spor: 60 dk yürüyüş

fark: 1.4 kg

merhaba kızlar nasılsınız 2 haftadır görüşemiyoruz nasılsınız :) ben ıyıleştım artık 2 hafta perişan oldum grip ayagına ama artık iyiyim...

esracigim inanmiyorum... tam üstünde yakalarim.. Buhafta benim için hizil bir düsüs oldu.. ama bu hafta bunun için çok çaba sarfettim... haftaya bukadar hizli olmaz..

esracigim inanmiyorum... tam üstünde yakalarim.. Buhafta benim için hizil bir düsüs oldu.. ama bu hafta bunun için çok çaba sarfettim... haftaya bukadar hizli olmaz..

canım kendime fincan keki yapacaktım bugün. sen beni yakalayınca vazgeçtim galiba :) sen de hep bu hafta gibi özenli davran :) o hedef 69a çekilecek :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…