kızlaaar çizelgemi değiştiremiyorum.. Sık kullanılanlara yüklediğim link giriş sayfası olmuşşifre vs girdiğim kısıma ulaşamıyorum. Bulamadım da nasıl yapılıyor
bende yapamadım yeniden sil baştan yaptım CANIM
yok kuzum sen istedigin hedefe ulasir ulasmaz yap bebegini, yas ilerledikce daha zor oluyor , kromozomlar bozuluyor vücüt yoruluyor.bebek yasinda güzel. ben dogumlarimin ikisinide sezeryanla yaptim sezeryanlardan sonra birinde 5 saat digerinde 6 saat sonra ayaktaydim dogum bölümündeki ebelerin hepsi parmak isirmisti.30 yasimin altindaydim ikisindede.benden 4 ay sonra dogum yapan 37 yasinda bir arkadasim var nerdeyse 4 günde zor kalkti ayaga.(oda sezeryandi) gerci Allah verince 40 yasindada bebek bakabiliyorsun ama ya 6 senedir kesintisiz 6 saat uykum yok. insan zorlaniyor cok günü kurtarmak icin.bir ara gün icinde pilim bitiyor meselaDD yeter diyorum bakin babaniz orada, sizde mantar gibi yerden bitmediniz hadi babaniza diyorum cocuklara D bende yarim saat kitap filan okumak icin yatak odasina cekiliyorum. yani ücüncü cocugu esim unutsun , hic düsünmüyorum yapmayi, gerci kazayla olursada baska care yok dünyaya getirmekten baska ama planlanan bir bebek olmucak artik :)) ama sana tam zamaninda güzel güzel bebekler diliyorum, anne olmak cok baska birsey.yanimda davul calsalar uyanmayan ben cocuklarimin nefes ritimleri degistiginde uyanirim mesela.uyurken bile anne tarafin uyanik oluyor yani, güzel birsey.burda bebek isteyen senin ve tüm arkadaslarimin dilegi kabul olsun bu mübarek günde.
ben de hep yeniden yapıyorum
ACEMİLİK TATLIM YAAbende kayıtlıyızda güncelliycez sandım
gecmis olsun mesaji yazicaktim Ayse abla ama bu yazini okuyunca gerek kalmadi, cok sevindim tahlillerin temiz cikmasina,grubun icinde üzüldüm, ama arkadaslarin dedigi gibi fazla kasmislar sanki ya, tamam kandirilmak kötü bi duygu ama gemiyi terk etmekte biraz abartili olmus.
ve eger bir faydam olucaksa bende yardim etmeyi isterim, sadece ne yapacagimi söylemen yeter.
yatmadan iyi geceler diyeyim dedim. deryacim senin daha iyi olmana, xay abla senin de tahlillerinin guzel cikmasina cok sevidim. Allah saglik sihat versin hepimize.
yarin cok guzel bildirimlerde bulusmk dilegiyle, hepinize iyi geeceler
ayşe abla sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim rabbim sağlık sıhhat versin
ben bugün siteye giriş yaptım ama 2 yıldan beri hep sitenin takipçisiyim.. buradaki samimiyete güveniyorum.. bende bugün 1 hafta oluyor hablife kullanıyorum. bakalım işe yaricakmı. kilo vermem lazım bıktım artık şu fazlalıklardan. kilo 104.10 bakalım bugün ne çıkıcak.. üff inşallah biraz zayıflamışımdır..
Kizlar kendi rekorumu kirdim....
Cuma yarisi bana yaradi...
81.1 i gördüm... gecen hafta 82.7 giden 1.6
spor 360 dak. geçmisi okuyup birde üzerimi değisp geleceğim... yağmur yağiyor islandimda.... çok heycanliyim..
Kizlar kendi rekorumu kirdim....
spor 360 dak. geçmisi okuyup birde üzerimi değisp geleceğim... yağmur yağiyor islandimda.... çok heycanliyim..
herkese merhaba...
salya sümük işyerindeyim dün gelmedim grip oldum fena..geçmişi okudum ama alıntılayamadım canlarım...
kilom 98,5
hepinize sevgiler...sanırım birazdan izin alıp eve geçicem faydam olmuyor zaten oturdum sabahtan beri...öptüm sizi...
herkese merhaba...
salya sümük işyerindeyim dün gelmedim grip oldum fena..geçmişi okudum ama alıntılayamadım canlarım...
kilom 98,5
hepinize sevgiler...sanırım birazdan izin alıp eve geçicem faydam olmuyor zaten oturdum sabahtan beri...öptüm sizi...
maşallah canım harikasın senKizlar kendi rekorumu kirdim....
herkese merhaba...
kilom 98,5
Günaydın kızlar,
bildirimi yapayım sonra hasbihal ederiz :) kilom geçen hafta 82.2 kgdı, bu hafta 81.1 kgmım. giden 1100 gr. aslında ilk çıkışımda 80.8 çıktım ve fotosunu da çektim ama sonraki tartılmalarımda ısrarla 81.1 kg dedi. doğru o demek ki. sporum da 110 dakika.
Asumanım & YENAm şimdiden ellerinize sağlık.
Eki Görüntüle 627401
bende yapamadım yeniden sil baştan yaptım CANIM
ben de hep yeniden yapıyorum
esracigim inanmiyorum...tam üstünde yakalarim.. Buhafta benim için hizil bir düsüs oldu.. ama bu hafta bunun için çok çaba sarfettim... haftaya bukadar hizli olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?