ben de Asuyu bekliyorum peşimizden :)
bebek için haklısın canım. ideal kiloma inip birkaç ay koruyayım onu, hemen başlayacağız. zaten hemen olacak Allah bilir. kısmet artık gerisi.
yaptım valla canım. kaç gündür aklımda. içine sürmek için de krema yaptım muhallebiden. 4 fincan çıktı. akşam eşim, annem, kardeşim ve ben yeriz inşallah. sen de bir ödül ver kendine istersen. ben misafirler yüzünden sporumla ilgilenemedim, moralim de bozuktu. ama istikrarlı bir şekilde devam ettim diye ödüllendiriyorum kendimi :)
sağol canım, inşallah kısmetimizde vardır.
valla rkibim çok güçlü :) çok sevindim. ben de bu gazla fena spora sarıcam bu hafta :) ama keki yaptım. kaç gündür ondan başka bir şey düşünemez oldum çünkü :) ödül artık. zaten hemen yenip bitecek kadar az ve porsiyonluk. yağı da çok az. olmadı akşam yemeği yemem artık.
sen de spor yaparken dikkat et Deryacım. yavaş yavaş başla. inşallah haftaya çok daha iyi hisseder ve kilo vermiş olurusn :)
valla dövcez artık. neyse tatil de bitti. sene sonu balerin kızın annesi hedefin için birkaç ay kaldıpazartesi dön aramızaaaa
Yenerciğim :)
o 2,5 kg senin köpeğin olsun :) sen onu 1 haftada halledersin canım. üzülme hiç, senki 106dan 92lere düştün birkaç yada. hazır hissedene kadar su ve yeşilçaya abansan bile farkeder kuzum. yazın çıpçıtır olacaksın
iki kişi hariç yazdılarımı görülmüyo mu acaba diye bi düşünceye kapıldım şimdii :44::44:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD]420dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]360dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]fadime02[/TD]
[TD]320dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]280dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]200dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]130dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]clutch[/TD]
[TD]110dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]mehtabb[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]fllzz[/TD]
[TD]60dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Süperisin asucugum, yeni sistemde takir takir... ellerine sağlık.. Benim bu saate burada olmamam lazim ama bugun cuma biraz daha kalabilirmiyim?
Ya valla deryacım bide ben ne yaptığımı bilsem çok iyi olcak ama deli gibi yediğimi çok iyi biliyorum akşama kadar bi sorun yok ama akşam kendimi kaybediyorum resmen ama düzelecek eminim ve ümitliyim sonuna kadarcok tesekkür ederim canim, amin kimsenin basina gelmez insallah.
güzelim sen ne yapiyorsun böyle? hic degilse kilo alma bari.onca emek veriyoruz bosuna mi gitsin bebegim hepsi.onca cektigin eziyet aclik, terleme hic mi acimiyorsun harcadigin emege.ya kusura bakma ben sana böyle cikisiyorum ama belki biraz kamcilar seni, bu gercekler.(((
canim tebrik ederim seni, cok sevindim .)))
ya kizlar kizmayin bana lütfen, ben istiyorum ki burdaki herkes yaza bambaska biri olsun, bunun icinde cok cooook ama coooook calismamiz ve midemize sahip cikmamiz lazim.ben dün gece sevdigim moda sitesine girip bir elbise begendim.kizmizi cok zarif, cok agirbasli ama ayni zamanda heeeyyy ben burdayim diyen bir elbiseydi.esimle iddiaya tutstuk, yazin agustos ayinda o elbisenin 40 bedenine giricem diye :)))) eger ben kazanirsam beni türkiyeye göndericek 1 haftaliginacok istiyorum kazanmayi iddiayi, biliyorsunuz yoksa ben 2013 senesinde türkiyeyi göremicem (( eger iddiayi o kazanirsa ona ücüncü bir cocuk dogurucam DD adam ölüp bitiyor ücüncü cocuk diye DD
evet ceco abla reglim yakın ödemde olabilir çünkü ne su nede yeşil çay hak getire içmiyorum doğrusu ama bunlarlada kendimi kandırmakta istemiyorum sonuçta gerçekten ipin ucunu kaçırdım bu hafta ve benim kendime bi cez uygulamam lazım malesefSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese günaydınnnnnnnnnn
Ben dün kilomu söylemiştim zaten ama yinede bildirim yapayım istedim
Geçen hafta 101 kg
Bu hafta 101.8 kg
Fark; + 800 gr
Bu hafta sporum 280 dakika
Bu hafta artı çıktım ama tek tesellim sporumun düzenli olmasıİnşallah bir sonraki haftalarda eksilerde bildirimler yaparım ( önümüzdeki hafta beklemiyorum malum regl olucağım )
Allahın izniylede yaza çok güzel bir farkla gireceğim
Canım üzülme belki ödem vardır yada regl öncesi şişlik
Bende şu regl bir başlayıp bitsin iki günde olsa bir detoks yapmayı düşünüyorum motivasyon açısındanOndan sonra kaldığımız yerden devam edip şu fazlalıklardan Allahın izniyle kurtulacağız
Üzülmek yok yola devam
Sen başarırsın sana inanıyorum canım
Canım üzülme hem bebişini emziriyorsun hemde ödemde olabilir
Sen yediklerinden çok kısma ama ne yediğine dikkat edersen eminim önümüzdeki hafta o rakamı bir daha görmemek üzere arkanda bırakcaksın
canım sende hoşgeldin aramıza umarım başarılı olursun ve biran önce kurtulursun kilolarındanben bugün siteye giriş yaptım ama 2 yıldan beri hep sitenin takipçisiyim.. buradaki samimiyete güveniyorum.. bende bugün 1 hafta oluyor hablife kullanıyorum. bakalım işe yaricakmı. kilo vermem lazım bıktım artık şu fazlalıklardan. kilo 104.10 bakalım bugün ne çıkıcak.. üff inşallah biraz zayıflamışımdır..
helali hoş olsun sana nurhan abla tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum seniKizlar kendi rekorumu kirdim....
Cuma yarisi bana yaradi...
81.1 i gördüm... gecen hafta 82.7 giden 1.6
spor 360 dak. geçmisi okuyup birde üzerimi değisp geleceğim... yağmur yağiyor islandimda.... çok heycanliyim..
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineherkese merhaba...
salya sümük işyerindeyim dün gelmedim grip oldum fena..geçmişi okudum ama alıntılayamadım canlarım...
kilom 98,5
hepinize sevgiler...sanırım birazdan izin alıp eve geçicem faydam olmuyor zaten oturdum sabahtan beri...öptüm sizi...
valla ben varım olur bu ceza bile az bence benim dışarı çıkıp bağırmam lazım ben şişkonun tekiyim diye valla çok kızıyorum kendime of ya offffnursenacigim, anladik bu hafta böyle geçti.. nedenleri var. anliyoruz seni. sen kilo veremedim diye üzelme... ama varya haftaya 100gr a bile ben raziyim... Mutlaka vermesin.
Topik ardasalarim simdi size soruyorum? Nursena cezayi hak ettimi? Hata bu hafta + kilodan olanlarin hepsine ortak cezaya nersiniz?
ceza olarak ne verelim...
Bnim ceza önerim şu, hergün mutlaka milimetrik olarak ne yediklerini yazsinlar... bende kendime görev yaptim... bildirimleri sayip yayinlacağım. eksik bildirim yapan olursa,
Topige, 20 kez "Ben tombik ve sevimliyim diye kendimi kandiriyorum.Aslinda sağlıksız bir şişkoyum" yazsın.
ne deresiniz?
eğer haddimi asiyorsam özür dilerim yukarida yazidiklarimi yok sayin...
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD]420dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]360dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]fadime02[/TD]
[TD]320dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]280dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]200dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]130dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]clutch[/TD]
[TD]110dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]mehtabb[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]fllzz[/TD]
[TD]60dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]eriny
[/TD]
[TD]420dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.
[/TD]
[TD]nuhan
[/TD]
[TD]360dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.
[/TD]
[TD]fadime02
[/TD]
[TD]320dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.
[/TD]
[TD]ceco34
[/TD]
[TD]280dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.
[/TD]
[TD]xay
[/TD]
[TD]200dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.
[/TD]
[TD]asumanzeynep
[/TD]
[TD]130dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.
[/TD]
[TD]nothinggg
[/TD]
[TD]120dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.
[/TD]
[TD]WAW
[/TD]
[TD]120dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.
[/TD]
[TD]clutch
[/TD]
[TD]110dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.
[/TD]
[TD]mehtabb
[/TD]
[TD]100dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.
[/TD]
[TD]egedeniz03
[/TD]
[TD]90dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.
[/TD]
[TD]dafi
[/TD]
[TD]90dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.
[/TD]
[TD]fllzz
[/TD]
[TD]60dk
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Esracığım, değilmi kopeem olsun kilolar benim...PEeehhh..
Bu arada düzeltiyorum 106 değil 107 :))
Zazaa yı bildirdim bakalım büyüklerimiz ne diyecek :))
Aramızdaki erkek kişiler istenmiyorsunuz hadi kahvenize gidirn,okey neyin oynayın bol vaktiniz varsa...
Yener:112:
clutch bence kesinlikle ödülü hak ettin. Bende tabiki, yarin dukan usulu tremisu yapayim... onu yerim olur biter..afiyet olsun canım.ama yaramasin:90::90:
spor listemizi yaptım herkesi kutlarım azimle spora devam
hatam eksiğim varsa affola
yarın kardeşler yeğenler bende olacak sabah erken gelecekler anaları aöf sınavına gidecek
bugünden bişeyler hazırlayım diyorum ama adını koyamadım hem yemek hem çayın yanına bişeyler yapmam lazım
benim de derhal çıkmam lazım mutfak beni bekliyor sen de git benceişine gücüne bak sonra buluşuruz burda tekrar:))
yenacım hayırdır sadece havadan vs dir durumun değil mi
benim de kıpırdayasım yok ama ne mümkün
nuhancım artıdakiler için düşündüğün acil eylem planı süper ama işler mi bilemedim ben ancak pazartesi başlarım herhalde bugün de biraz kısıntılı giderim tabii
kızlar kızlar çok güzel karanfilli yeşilçayım var ikram edebilirim buyursanız ya :)
ellerine saglik asucum[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD]420dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]360dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]fadime02[/TD]
[TD]320dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]280dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]200dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]130dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]clutch[/TD]
[TD]110dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]mehtabb[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]fllzz[/TD]
[TD]60dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben görüyorum.....
saol canım ya, aynen böyle hissediyorum ben de.ben de ilk geldiğimde niye bunlar kendi aralarında konuşuyor diyordum
lafa dal tam göbeğinden canım, alırız biz seni aramıza, severiz :13:
neden böyle yazdın merak ettim...
neden acabaherkesler görüyor merak etme sen
nihayet yaptım yedim meşhur kremalı kekimi :) neredeyse bunun için ankaraya gidiyordum Asumana :) tadı o kadar da güzel değildi. hatta hala ağzımda nişasta tadı, hiç sevmedim. akşama yemek yesem mi, yemesem mi bilemedim. yersem de fırında domatesli patlıcanla yoğurt yicem. sağlıklı şeyler yani. bu akşam benim azılı misafirler döner herhalde. kaldı 4 gün, o da geçip gider umarım bir an önce. zaten bu 4 günde yüzlerini görmemek için spor salonundan çıkmamayı planlıyorum.
ben de gidip yemeğimi yapayım. hepiniz işlere dağılıyorsunuz belli. şimdiden kolay gelsin hepinize :)
fırında domatesli patlıcan nasıl bişey? çok severim patlıcanı, merak ettim
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD]420dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]360dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]fadime02[/TD]
[TD]320dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]280dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]200dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]130dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]clutch[/TD]
[TD]110dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]mehtabb[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]fllzz[/TD]
[TD]60dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
patiskacigim ben senin nasil bir diyet yaptigini hatirlamiyorum? müsait olunca yazar misin?
ben de tarifini aşağıdaki linkten buldum ve ilk kez yapacağım. kızartmasından başka türlü pişenini yemiyor eşim patlıcanın. dilini yara ediyor. ben de bunu deneyeceğim bakalım. 4 patlıcanı kuşbaşı doğradım. 5 tane de domates rendelicem o tuzlu suda beklerken. 3 kaşık da yağ katıcam bu sosa. fırınlıcam, umarım güzel olur.
yemek bir aşk: iftar sofrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?