Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yener:112:
clutch bence kesinlikle ödülü hak ettin. Bende tabiki, yarin dukan usulu tremisu yapayim... onu yerim olur biter..afiyet olsun canım.ama yaramasin:90::90:

Zazaa yı bildirdim bakalım büyüklerimiz ne diyecek :))

Aramızdaki erkek kişiler istenmiyorsunuz hadi kahvenize gidirn,okey neyin oynayın bol vaktiniz varsa...

Süperisin asucugum, yeni sistemde takir takir... ellerine sağlık.. Benim bu saate burada olmamam lazim ama bugun cuma biraz daha kalabilirmiyim?

spor listemizi yaptım herkesi kutlarım azimle spora devam
hatam eksiğim varsa affola
yarın kardeşler yeğenler bende olacak sabah erken gelecekler anaları aöf sınavına gidecek
bugünden bişeyler hazırlayım diyorum ama adını koyamadım hem yemek hem çayın yanına bişeyler yapmam lazım

Ben bir veya iki saat sonra listeyi güncelleyeceğim..
OĞlum tepem de hiiç rahat vermiyor..Gönlünü yapayım oğluşun döneceğim...
bugün de hiç çocuk mızırtısı çekecek durumda değilim
KEyfim yok,sabrım yok..

*Bonus,ben de kendi içim de sıkıştım bugün...

Süperisin asucugum, yeni sistemde takir takir... ellerine sağlık.. Benim bu saate burada olmamam lazim ama bugun cuma biraz daha kalabilirmiyim?

benim de derhal çıkmam lazım mutfak beni bekliyor sen de git benceişine gücüne bak sonra buluşuruz burda tekrar:))
yenacım hayırdır sadece havadan vs dir durumun değil mi
benim de kıpırdayasım yok ama ne mümkün
nuhancım artıdakiler için düşündüğün acil eylem planı süper ama işler mi bilemedim ben ancak pazartesi başlarım herhalde bugün de biraz kısıntılı giderim tabii

Ya valla deryacım bide ben ne yaptığımı bilsem çok iyi olcak ama deli gibi yediğimi çok iyi biliyorum akşama kadar bi sorun yok ama akşam kendimi kaybediyorum resmen ama düzelecek eminim ve ümitliyim sonuna kadar
evet ceco abla reglim yakın ödemde olabilir çünkü ne su nede yeşil çay hak getire içmiyorum doğrusu ama bunlarlada kendimi kandırmakta istemiyorum sonuçta gerçekten ipin ucunu kaçırdım bu hafta ve benim kendime bi cez uygulamam lazım malesef
canım sende hoşgeldin aramıza umarım başarılı olursun ve biran önce kurtulursun kilolarından
Kizlar kendi rekorumu kirdim....
Cuma yarisi bana yaradi...

81.1 i gördüm... gecen hafta 82.7 giden 1.6

spor 360 dak. geçmisi okuyup birde üzerimi değisp geleceğim... yağmur yağiyor islandimda.... çok heycanliyim..
helali hoş olsun sana nurhan abla tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum seni
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
valla ben varım olur bu ceza bile az bence benim dışarı çıkıp bağırmam lazım ben şişkonun tekiyim diye valla çok kızıyorum kendime of ya offff

kızlar bütün spor yapan arkadaşları tebrik ediyorum
asu eline koluna emeğine sağlık canım

Ellerine sağlık Asumanım. kızlar size tebrik yok, sporu bana mı yapıyosunuz :) kendinize yapıyosunuz şaka şaka, hepinizi tebrik ediyorum

Esracığım, değilmi kopeem olsun kilolar benim...PEeehhh..

Bu arada düzeltiyorum 106 değil 107 :))

o bir kilo için de geçerli kopeeklik :)

Zazaa yı bildirdim bakalım büyüklerimiz ne diyecek :))

Aramızdaki erkek kişiler istenmiyorsunuz hadi kahvenize gidirn,okey neyin oynayın bol vaktiniz varsa...

bu arada biz burda kendi kendimize takılıyoruz ya canım, aslında erkekleri savmak için en büyük silah bu. erkek olanlar bir süre sonra aman bunlarla mı uğraşcam deyip terki diyar ediyor bence
Yener:112:
clutch bence kesinlikle ödülü hak ettin. Bende tabiki, yarin dukan usulu tremisu yapayim... onu yerim olur biter..afiyet olsun canım.ama yaramasin:90::90:

yedim bile :) tadı hiç öyle rüyalarıma girdiği kadar güzel değildi. neyse 10-15 gün idare eder bu beni inşallah :) sen de haftada bir yapabilirsin bence dukan usulü :) ama fazla değil :)

maşallah ya, 20 bininci kez çok özendiğimi yazmayayım artık
bence börek ikisinin yanına da oluyor canım. masada yemeyen çayla yer, nasıl olsa yabancı değilsiniz. kolay gelsin şimdiden.

Asucugum bu son mesajim. yazip gideceğim aksama gelirimi artik... Evet yena havadandir.

Aslinda sadece artı olanalar değilde katilmak isteyen herkes olabilir... Mesajim biraz sertmi oldu ne... Biz tombikler alinganiz bende patavatsiz olabiliyorum bazen. İnsallah nursenanin kabini kirmamisimdir. O beni dövün diyince birden bire aklima geldi. Onun mesaji üzerinden ilerledim. Yoksa yok hiçbirimizin birbirinden farkı. Birde sanalin mimikleri yok ya ben asılnda yazarken eğleniyorum ve espirik yapiyorum.

kızlar kızlar çok güzel karanfilli yeşilçayım var ikram edebilirim buyursanız ya :)

ben yesil çayi limonlu içiyorum.. bu seferilki karanfilli deneyebilirim eline sağlık.

efem çok mersi... sende kizma kendine yarinlar bizim..

nihayet yaptım yedim meşhur kremalı kekimi :) neredeyse bunun için ankaraya gidiyordum Asumana :) tadı o kadar da güzel değildi. hatta hala ağzımda nişasta tadı, hiç sevmedim. akşama yemek yesem mi, yemesem mi bilemedim. yersem de fırında domatesli patlıcanla yoğurt yicem. sağlıklı şeyler yani. bu akşam benim azılı misafirler döner herhalde. kaldı 4 gün, o da geçip gider umarım bir an önce. zaten bu 4 günde yüzlerini görmemek için spor salonundan çıkmamayı planlıyorum.

ben de gidip yemeğimi yapayım. hepiniz işlere dağılıyorsunuz belli. şimdiden kolay gelsin hepinize :)

kusura bakmayın erkenden bildirim yapamadım misafirlerim vardı......geçen hafta 92:0 bu hafta 91:800 bu hafta olmadı pek ama olsun 200 gramıda azımsamamak lazım.....içtiğim antibiyotikler beni mahfetti yaaaaa belki bana sonradan + olarak bile dönebilir...neyse herkese hayırlı akşamlar kızlar.....

ellerine saglik asucum kiloda eksilerde olamasamda sporumu yaptim bu hafta HEPINIZI TEBRIK EDERIM KIZLAR

ben görüyorum.....

teşekkür ediyorum :)
ben de ilk geldiğimde niye bunlar kendi aralarında konuşuyor diyordum

lafa dal tam göbeğinden canım, alırız biz seni aramıza, severiz :13:
saol canım ya, aynen böyle hissediyorum ben de.
neden böyle yazdın merak ettim...

neden acaba herkesler görüyor merak etme sen

az önce bişey sordum ya, çizelge güncellemeyle ilgili hatta iki kez yazdım. iki kişi cevap verdi yalnızca saolsunlar, ondan yazdım.
bi de bişeyler yazınca, sizin sohbetler daha koyu olduğu için pek reaksiyon almıyor, bi kaç beğeni dışında, ondan bi kendimi hatırlatayım dedim. çünkü ben burayı çok sevdim, sohbet dışı kalıp,uzaklaşmak istemiyorum.

fırında domatesli patlıcan nasıl bişey? çok severim patlıcanı, merak ettim

selamün aleyküm kuzularımm nasılsınız kac gundur gıremedım

lıste yayılandımı bılmıyorum ama

kilom 92,7
spor yayınlanmıs ama 150 dk cıkk

gezmelerdeydım kacgundurr bır de netımız de sorun vardı aksam bakıyordum koptu falan ugrasmadım kapattım

oyuzden gıremedım pek
şimdi de yemek yapmaya gıdecem ınsallah gece gelır bakarımm

kıloverenlerıı spor yapanları derceye gırenlerı tebrık edıyorum

bugun tartı bana essek sakası yaptı

zemınden dolayı bı 92,,, küsür bırde tam 92 cıktı sonunda baska bırsey olcerek dogru sonucu buldumm

hoşcakalınnn

fırında domatesli patlıcan nasıl bişey? çok severim patlıcanı, merak ettim

ben de tarifini aşağıdaki linkten buldum ve ilk kez yapacağım. kızartmasından başka türlü pişenini yemiyor eşim patlıcanın. dilini yara ediyor. ben de bunu deneyeceğim bakalım. 4 patlıcanı kuşbaşı doğradım. 5 tane de domates rendelicem o tuzlu suda beklerken. 3 kaşık da yağ katıcam bu sosa. fırınlıcam, umarım güzel olur.

yemek bir aşk: iftar sofrası

ellerine sağlık :)

patiskacigim ben senin nasil bir diyet yaptigini hatirlamiyorum? müsait olunca yazar misin?

tabi ki :) bi iki ay önce diyetisyene gitmiştim, pek istikrarlı uygulamadım ama. onun yolundan gidiyorum şimdilik. sabah iki dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum,peynir,5 zeytin vs şeklinde. ya da bir kepekli peynirli tost oluyor.
öğlen çalıştığım için ya sebze yemeği, yoğurt, bir dilim ekmek şeklinde oluyor ya da ızgara ve salata.
akşam da evde sebze ya da ızgara et şeklinde öğlen ne yediysem diğerinden tüketmeye çalışarak bol salatalı bi yemek yiyorum. aralarda süt-yoğurt ve akşam yemeğinden sonra da meyve yiyorum. emzirdiğim için daha katı bişey yapmaya çekiniyorum açıkçası. bir süre böyle vermeye calışacağım, tıkandığı yerde de diyetisyene gdeceğim yeniden. bi de ufaklıktan ve yarattığı uykusuzluktan fırsat buldukça evdeki koşu bandıyla yürüyüş yapmaya çalışıyorum canım, nasıl sence?

ben de denemeliyim en kısa zamanda, patlıcanla olan herşeye bayılırım :) yemek nasıl olacak yazar mısın bize ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…