Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah Yena ablacımmm.. aslında Sivereği insanlarını çok çok seviyorum ama eşimden uzakta olmak istemiyorum bir dönem bile olsa....bakalım hayırlısı bekliyoruz sonuçlar belli olsun yazcaaamm sizeeee:34:

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım inşallah

nursena bizim iştahlar kapanmaz canım her şey yemek için bahane sonuçta biz napalım değil mi ama
görümce de epeyce yerleşti sana ben bu hafta gider zannettim di
sen yine de önümüzdeki hafta daha dikkatli ol yeme konusunda canım

çok teşekkür ederim yenacım

kızlar elleriniz, kollarınız, parmaklarnız dert görmesin

HAFTANIN 1.si ___________ - 1,8 kg. ___________ xay

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,6 kg. _________ nuhan :81:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,4 kg. ___________ flizz :122:
kısceleerr tebriklerimi sunarım

Rabbim gönlüne göre versin Aytencim

İZmir Yüksek Teknoloji Enstitüsündeyim Yenacım.doğru hatırlıyorsun kızım var :) 14. ayında miniğim
eşim bana patiskam derdi, nickim ordan esinlenmedir, teşekkür ederim bu arada.
minik kızını güle güle büyüt şulecim

Son düzenleme:
inşallah Yena ablacımmm.. aslında Sivereği insanlarını çok çok seviyorum ama eşimden uzakta olmak istemiyorum bir dönem bile olsa....bakalım hayırlısı bekliyoruz sonuçlar belli olsun yazcaaamm sizeeee:34:
bi türlü yazamadım valla viranşehirde çalıştık 3 yıl dön dösen dönerimmm hiç kafana takma yeterki eşin yanında olsun bana batımı urfamı desen urfa derim yaniii peygamberler şehri oraların dostluğu arkadaşlıkları başka arap arkadaşlarım var hala görüşürüm aşadığın yeri güzel kılan insanlarıdır bence
inşallah eşinin yanına gidersin belki urfa merkeze aldırırsınız taini
mmıımm aklıma geldii cartlak kebabını yerken bizi hatıla:)))))))))))not nuhan duymasın
ahhha ahhhh sorma arkadaş gelen yerleşiyooo dafi bir ben 2 topiktee her türlü yatılı miiso ağırlanır nede olsa hizmet sınırsızzz:))))))
selam kızlar... bende aranıza girebilir miyim, kabul edermisiniz ki?
etmezmiiyiizzz hoşgeldinnn kaç kilocuksun arkadaşım evlimisin bekarmıı

Son düzenleme:
teşekkür ederim o zaman kü =)

Ben bekarım canım, bu sabah 97.0 dım, hergün yarın diyete başlıyorum diyorum ama bu defa kesin baslıyorum, kendin için zayıfla derler ya yok çok denedim ben kendim için zayıflayamıyorum Aman diyip diyip yiyorum.. Eski erkek arkadaşım askerdeyken süpriz olsun die 91den 68 e düşmüştüm, şimdide yenisi için 97den 80 e düşmeyi planlıyorum.. tabiki daha fazla zayıflamk istiyorum boyum kısa (1.62) ama 80 e kadar kendimi bi sıkayım tam sıkayım diyorum..

Birde gerçekten diyet yaparsam,ciddi anlamda dikkat edersem çok hızlı kilo veririm ben ama işte çok da hızlı alıyorum, çok dikkat etmem gerek.. mesela 2 haftada tam 6 kilo aldım, 91 dim 97 oldum

yarın sabah tam kilomu söylerim, diyete baslamadan tartılırım bir daha kilo bildirimi hangi gün, kime kilo bildirimi yapıyoruz, birde kilo cetveli imzaya nasıl ekleniyor ?

zaten diyetisyenin sifresini çözdüktensonra fazal para vermeye gerek yok....insallah kilo verme süreci eğlenceli olur. bebegin küçük mü? yoksa sendemi emziyorsun?

kilolarım aldı başını gidiyo ama ben agopun kazı gibi öğütmeye devam ediyorum

canım o kadar tatlı istiyoki ( sakın bana tarçınlı ballı süt demeyin)pekmez bidonuna ağzımı dayasam kanmam gibime geliyo

mutlunun kolumu yiyesim var dediğini hatırladım benimki de o hesap

buranın bana baya bi faydası dokunmuştu İNŞAALLAH tekrardan başarıcam başarıcaz hepbirlikte

selam kızlar... bende aranıza girebilir miyim, kabul edermisiniz ki?
hoşgeldin tabii ki kabul ederiz
cumaları kilo bildiriyoruz listeye alınman için 2 hafta düzenli paylaşım ve bildirim şartımız var

burdan ayrılanların hazin ve kaçınılmaz sonu malesef tekrar kilo almak
iştahı açık yemeyi seven tipleriz hepimiz kontrolü kaybettik mi geri geliyor kilolar

Valla bence msjin hic sert olmamis. Cok hosuma gitti. Hatta ilgilendigin icin minnettarlik hissettim birden sana. Allah razi olsun yani. Mesela ben artida ciktim. Beni alirmisiiiiiin. Artik yediklerimi yazip okumadan cikarim en kotu ihtimalle.

hoşgeldin tabii ki kabul ederiz
cumaları kilo bildiriyoruz listeye alınman için 2 hafta düzenli paylaşım ve bildirim şartımız var

bende vakit bol, azim bol (en azından yarından itibaren bol olacak ), paylaşım da bulunurum, sıkılırsınız bile hatta bi yerden sonrada simdi ne desem , nasıl yapsam bilemedim, zamanla tanısırız insallah hepinizle.. hepimizin amacı aynı, 10 kiloda olsa 40 kilo da olsa hepimiz kilo vermek istiyoruz sonuçta... o zmn iki hafta kilo bildiriminde bulunmuyorum ben, doğru anladım değil mi

asumanımmmmmm merhaba herkese beni tanıyan tanımayan herkese slm nasılsınız kızlar ben iyiyim eskiler bilir iyiydim değil mi sağlığım iyi çok şükür ama verdiğim bütün kiloları geri aldım bir kaçı dışında :)))

Xay,, senden de 1.8 gitmis. bende seni tebrik ederim. süpersin...

teşekkür ederim canımcım
evet canım güzel bir tespit yapmışsın,ne diyelim bilemedim bende

kızlar kızlar çok güzel karanfilli yeşilçayım var ikram edebilirim buyursanız ya :)

hımmm mis mis eline sağlık tatlım

Son düzenleme:

Yenacigim ellerin gözlerin dert görmesin. Tesekkürler...

Mehtabim bu hafta ikinci benim. Bir süprizin varmi? yoksa resimdekini giyim mi?

Eki Görüntüle 627987

ellerine sağlık asucum

ellerine sağlık yenacım

ayy birinçç olmuşum pek mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…