amannbak kırıldımmm kızdırırsan bunalıma girer yemek yerim ona göre:))))))))
yok be her şey zayıflamak için birbiirimizin ruh halinden okadar anlıyoruz kii eminim aldığımız her artıda içimiz acıyo ben mesela çok zayıflayıpta iradesizliğimizden geri kilo alıp gelen arkadaşları okuyunca okadar üzülüyorm kii hep aynı hatalardan dolayı obezite ile uğraşıyoruz malesef sonuçta görsellikten ziyade sağlık için sağlığımız için
bu arada saldığımın farkındayım isafir falan bahane çok sıkılmıştım rejimden abarttım ama evde pasta canarları varken zor oluyo malesef inşallah haftaya cuma görümcem gidicek ve benim adetimde biter bende düzene girerim :))))))))
bide bilgisayar başına çok oturamıyorum ne kadar çok burda konuşusam okadar az yiyorum
bende bazaen yazdıklarıma alınırmı ki diye silip silip yazdığım oluyorr
çok alıngan olup zayıflamak istemeyen bi afra bi tafra yapıp gidiyo uğramıyo bidaha zaten topiğee
ooyyy ellerin dert görmesin yena
tebrik ederim kızlar sizlerii
Yenacigim ellerin gözlerin dert görmesin. Tesekkürler...
Mehtabim bu hafta ikinci benim. Bir süprizin varmi? yoksa resimdekini giyim mi?
Eki Görüntüle 627987
xay, 8. takimda durumlar düzeldimi? nasilsiniz? merak ettim..
zar zor da olsa bildirimi yapabildik sanırım bir kişi haricinde diğerleri devam edecek,diğeride bence bi müddet sonra döner yani umuyorum canım
hayır canım 2 hafta paylaşımda da bildirimde de bulun ama listeye 2. hafta dahil olursunbende vakit bol, azim bol (en azından yarından itibaren bol olacak), paylaşım da bulunurum, sıkılırsınız bile hatta bi yerden sonrada simdi ne desem , nasıl yapsam bilemedim, zamanla tanısırız insallah hepinizle.. hepimizin amacı aynı, 10 kiloda olsa 40 kilo da olsa hepimiz kilo vermek istiyoruz sonuçta... o zmn iki hafta kilo bildiriminde bulunmuyorum ben, doğru anladım değil mi
canım hoşgeldin ama kalıcı geldin ona göre kaçmak yok aldıklarını da daha önce nasıl verdiyesen aynen öyle göndereceksin tatlımasumanımmmmmmmerhaba herkese beni tanıyan tanımayan herkese slm nasılsınız kızlar ben iyiyim eskiler bilir iyiydim değil mi sağlığım iyi çok şükür ama verdiğim bütün kiloları geri aldım bir kaçı dışında :)))
resim yüklenmedi bir türlü..Eki Görüntüle 628004
hayır canım 2 hafta paylaşımda da bildirimde de bulun ama listeye 2. hafta dahil olursun
yaptığın sporları da bildirirsen spor listesine de alınırsın bildrimde bulun sen yani:))
canım hoşgeldin ama kalıcı geldin ona göre kaçmak yok aldıklarını da daha önce nasıl verdiyesen aynen öyle göndereceksin tatlım
bayıldım ben bunahaftaya 2. olurum inşallah:)))
selam kızlar... bende aranıza girebilir miyim, kabul edermisiniz ki?
bi türlü yazamadım valla viranşehirde çalıştık 3 yıl dön dösen dönerimmm hiç kafana takma yeterki eşin yanında olsun bana batımı urfamı desen urfa derim yaniii peygamberler şehri oraların dostluğu arkadaşlıkları başka arap arkadaşlarım var hala görüşürüm aşadığın yeri güzel kılan insanlarıdır bence
inşallah eşinin yanına gidersin belki urfa merkeze aldırırsınız taini
mmıımm aklıma geldii cartlak kebabını yerken bizi hatıla:)))))))))))not nuhan duymasın
ahhha ahhhh sorma arkadaş gelen yerleşiyooo dafi bir ben 2 topiktee her türlü yatılı miiso ağırlanır nede olsa hizmet sınırsızzz:))))))
etmezmiiyiizzz hoşgeldinnn kaç kilocuksun arkadaşım evlimisin bekarmıı
asumanımmmmmmmerhaba herkese beni tanıyan tanımayan herkese slm nasılsınız kızlar ben iyiyim eskiler bilir iyiydim değil mi sağlığım iyi çok şükür ama verdiğim bütün kiloları geri aldım bir kaçı dışında :)))
teşekkür ederim canımcım
evet canım güzel bir tespit yapmışsın,ne diyelim bilemedim bende
hımmm mis mis eline sağlık tatlım
asucugum, sen ol ben kendi ellerimle sana photoshopta çiçeklisini yapacağım...
Teşekkür ederim kızlar, hoşbuldum.. peki bu pylaşımları spor ve menü, herşey burada demi, buraya yazıyoruz yani, kilo bildirimini de burdan yapıyorsunuz de mi?
birde kilo cetvelinizi nasıl ekliyorsunuz ?
güzel sevindim...Bu takım isi zor valla. En güzeli burası. takim benim gaza gelmimi sağladı bu hafta daha iyi kilo verdim. Çünkü milimetrik olarak ne yedigini yaziyorsun. baskasi bise demese bile kendin ölçüp tartabiliyorsun. ama buradaki oksiyen yok :2:
inş cnm işbaşına hazırlanmalıyımmHoşgeldin aramıza, İnsanHaklarıDerneği :))))
nursenacığım ben yeni üye olduğum da sen urfadaydın galiba öyle hatırlıyorum...
Hoşgeldin Semirancığım
ÖZlettin kendini,bir tatil yaptın ve bitti artık işbaşı :)
MEsajımı yazdıktan hemen sonra mesaj yolladım KAzen ilgilenmiş sağolsun....
Ben de böceklisini istiyorum.:)
tabi ki :) bi iki ay önce diyetisyene gitmiştim, pek istikrarlı uygulamadım ama. onun yolundan gidiyorum şimdilik. sabah iki dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum,peynir,5 zeytin vs şeklinde. ya da bir kepekli peynirli tost oluyor.
öğlen çalıştığım için ya sebze yemeği, yoğurt, bir dilim ekmek şeklinde oluyor ya da ızgara ve salata.
akşam da evde sebze ya da ızgara et şeklinde öğlen ne yediysem diğerinden tüketmeye çalışarak bol salatalı bi yemek yiyorum. aralarda süt-yoğurt ve akşam yemeğinden sonra da meyve yiyorum. emzirdiğim için daha katı bişey yapmaya çekiniyorum açıkçası. bir süre böyle vermeye calışacağım, tıkandığı yerde de diyetisyene gdeceğim yeniden. bi de ufaklıktan ve yarattığı uykusuzluktan fırsat buldukça evdeki koşu bandıyla yürüyüş yapmaya çalışıyorum canım, nasıl sence?
ben de denemeliyim en kısa zamanda, patlıcanla olan herşeye bayılırım :) yemek nasıl olacak yazar mısın bize ?
HAFTANIN 1.si ___________ - 1,8 kg. ___________ xay
HAFTANIN 2.si ___________ - 1,6 kg. _________ nuhan:81:
HAFTANIN 3.sü __________ - 1,4 kg. ___________ flizz:122:
asumanımmmmmmmerhaba herkese beni tanıyan tanımayan herkese slm nasılsınız kızlar ben iyiyim eskiler bilir iyiydim değil mi sağlığım iyi çok şükür ama verdiğim bütün kiloları geri aldım bir kaçı dışında :)))
Yena, asu,
Sandiginiza koyun.. ikinci olunca çikartir giyersiniz.
Eki Görüntüle 628105 Eki Görüntüle 628106
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?