Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa evet portakalll ve tiremisu... yerken çok portakal kokusu gelmedi. ama yaparaken v epişrkeen buram buram koktu.. çok mersi..

sol anahtarlı......... gülü güle giy... arada bir yika..

canim ben telefonuma bir progam kurdum. yediklerimi yaziyorum oraya. buraya da yazarim, ama benim dietimde 1 parca ciklata falan kacamak degil : ) kirmiziyla yazmak mantikli olabilir o yuzden. benn varim yani

iyi aksamlar kizlar,
nasil keyifler? umarim hepiniz cok iyisinizdir.
biz esimle yemegi disarda yedik. simdi de dizi ve cay keyfi yapacagiz.
sizleri okuyorum ama yazmasi ve coklu alinti yapmasi zor oluyor.

hurremcim alinti yapamadim mesajini bulup; masallah kuzum sana. ne beceriklisin, olmussun sen

tembel öğrenci seni son gün mü çalışılırmış sınava
azcık dinlen bi kahve iç öyle başla canım
sorma asucum ya erken çalışınca unutuyorum diye son 10gün başlıyorum çalışmaya malum yaşlılık bu sefer son gün çalıştım yarınkileri de şimdi çalışıcam
1 saat kadar yattım dinlendim duşumu aldım anca kendime geldim

güzeller merhaba...

xay; sınavının iyi geçtiğine sevindim... insan oğlu ile sınva girince daha mı stres yapıyor ne???
teşekkür ederim canımcım evet canım hem oğlan hem gelin kem kaynana sınavdaydık ben stres yapmıyım da kim yasın gerçi onlar benden çok stres yapmışlardır annemiz geçerde biz kalırsak diye ayy ne kötüyümmm

azminiz daim olsun. hep cok iyi gecer sinavlariniz insallah.
çok teşekkür ederim amin inşallah canımcım

kızlar iyi akşamlar hafta sonu yoğunluğu pek girme imkanım olmadı.

nuhan papatyalı don alabilirmiyim bendee tatlım .

nuhan yazdıklarımızı günlük yazma konusunu bende gerçekleştiremem açıkcası (zaman dan dolayı)

xay canlı merhaba

aynen canım gecede ben erken uyuyorum artık eşlik edemiyorum hatuncuklara bende derse geçicem şimdi ara ara bakıyorum topike

aynen canım bende sabah çok erken işe gittiğim için uykusuzluk hat safha oluyorr.topik kaçmıyor sen derslerini çalış yarın için başarılarrr

canim papatyali yeni bitti. bahar çiçekli versek...

Son düzenleme:
Bende D smartta sinema keyfi yapiyordum... tarçin yatak odasinda yatiyordu topallaya topallaya çıktı...nereden atladi naptı görmedim ki...arka sol ayağı topalliyor. ben onu bu saate nereye götüreyim? resmen benim canim yaniyor... birde kedie öyle verilebicek ilaç falanda yok. nasi yapcaz sabahi artik bilimiyorum...

Son düzenleme:

kıyamam ya, inşallah birazdan geçer. azcık acımıştır belki sadece

ben de dayanamıyorum topallayan kedilere. her zaman alışveriş yaptığımız marketin orada var bi tane. içim acıyor her gördüğümde.

oy kıyamam geçmiş olsun sabaha bişey kalmaz inşallah yaramaz tarçının

ay canim ya cok sagolll, misafirleri ugurladik suan, hepside cok memnun kaldi bayila bayila yediler,
bide kocaman kocaman porsiyonlar koyuyorum yedirmeyi seviyorum
beceriklimiyim onu suan bilmiyorum pek olmadim daha bence ama becerikli olmayi cok istiyorum,
dafi ablam gibi 1-2 saatte kocaman menü hazirlamayi becermek istiyorum

bu arada sen naptin umarim daha iyisindir esracim, bence umursamamakla en iyisini yaptin cünkü nekadar kafamiza takarsak, nekadar bazi insanlar yerine biz üzülüp utanirsak kendimize yapiyoruz sadece,
kendimizi yipratiyoruz baska bisey degil, o yüzden sal cayira mevlam kayira :)))))

ay kiyamam offff bende hic kiyamiyorum hayvanciklara üzülürüm hemen,
insallah yarina biseycigi kalmaz belki gercekten acitti sirf,
yoksa sabahleyn hemen götürürsün bi doktora canim

Yenacigim varmi 2.5 kilo...

[/COLOR]

:)) Sen 2,5 de ,ben diyeyim 3 kilo gibi bi fark oluyor..

maşallah canım ne hamaratsın sen..
hele içli köfte yapmak başlı başına bir sanat..

sağol asucum...
benim çok gürdü saçlarım ama acaip dökülüyor...vakitsizlikten bakım da yapamıyorum...

epey geç çıkmışsın...Haftasonu nöbetlerin oluyormu.?

OĞlum bugün daha iyi ama tamamen rahat değil..
Aerochamber le kullandığımız ilacından sabah,akşam birer puff sıkıyorum..
Canım ben de 7 yaşını bekliyorum. çünkü kış ayları resmen kabusum oluyor hep diken üstündeyim
Ne pis şeymiş bu alerji olayı..

nerelerdesiniz kızlar? cumartesi akşamı yoklaması alıcam birazdan

Burdayım..

Geçmiş olsun tarçına umarım daha iyidir..

yattım ben şekerlerim Allah'a emanet olun.hayırlı geceler

aynen canım bende sabah çok erken işe gittiğim için uykusuzluk hat safha oluyorr.topik kaçmıyor sen derslerini çalış yarın için başarılarrr

biraz çalıştım ama gözlerim kapanıyor bıraktım artık sabah devam ederim olduğu kadar.teşekkür ederim canımcım

geçmiş olsun tatlım inşallah bir şeyi yoktur,benim de kedişim var o yüzden çok iyi anlıyorum seni benimkinin başına neler gelmediki garibimim
köşesine çekilir uyur o şimdi bizim gibi cazgır olmuyolar ,acılarını resmen içlerine atıyorlar.ama eminim bir şeyi yoktur gönlünü ferah tut

maşallah canım ne hamaratsın sen..
hele içli köfte yapmak başlı başına bir sanat..

bana icli köfte yapmak cok kolay geliyor aslinda hic zorlugu yok,
bulgurunu hazirliyorsun 2 yumurta ve biraz unla,
kiymasini kavuruyorsun birazda ceviz atiyorsun icine, bide baharatlarini tabi
sonrada yogur yogur dur :)
aslinda zor degilde biraz zahmetli diyelim, sarma gibi iste, tek tek ugrasiyosun
a$misim ben bunlari artik :)))))) hahaaaaay

Çok alçak gönüllüsün canım :)))

Zahmetli iş,çok el oyalıyor hele bir de bulguru dağılıyorsa bütün emekler boşa gider...
Çok severim ben..arada yaparım fakat haşlarım kızartma değil..

sizi hamaratlar sizi ben hiç içli köfte yapmadım ama yarın mantı yapacağım galiba
eşim mantı mantı diyip duruyor diyete başlamadan onu da yiyelim de bari aklımızda kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…