güzeller merhaba... sabah hastalar az diye topicte gezerken bir hasta akınına uğradım.. 8 de biten mesaiden 9:30 da ayrılabildim... malum eldeki hastalar bitmeden yatacaklar yatmadan, tedaviler bitmeden çıkamıyorum... eve gelip duş alıp yattım hemen... saat2:30 gibi uyandım. akşam için bişeyler hazırlayıp yürüyüşe çıktım eşimle... 1 saat yürüdük..
bu arada bi arkadaşım bizi akşam yemeğine davet etti... oraya gideceğiz..
YENA cım sosyetik iş planlarım var... ama bu modacılık değil.. o işten hiç anlamam..
umarım oğluşun hemen iyileşir.. allerjik problemler 6-7 yaştan sonra azalıyor...yakında kurtulur bu illetten..
nuhancım... donlar süper... bende sol anahtarlı alyım... mümkünse
bu arada umarım portakallı tiramisuyu beğenmişsindir.. bizimkiler çok sevdi ancak bir arkadaşım portakal aromasının baskın olmasından pek hoşlanmadı... kişiye göre değişiyo tebiii..
ben yemek bildirimine pek yetişemiyorum... olduğu kadar artık...
xay; sınavının iyi geçtiğine sevindim... insan oğlu ile sınva girince daha mı stres yapıyor ne???
Malumunuz ben cuma yarişlarindan ayrıldım. Nedeni merak edenlere için açıklıyorum. Şok şok.. az sonra,
Burada gördügüm sobeti, samiyeti, candanliği, tobiği takip etmeyi, kısa geçmişi okumayı, destek olmayı, moral vermeyi, affetmeyi, özür dilemeyi, sevgi göstermeyi, nezaketi, anlayışı, hissedemedim. Bende gicik bi tipip aslında,
Neysem, yarisin en güzel artisi neydi biliyormusunuz? hergün içtigin suyu bile yazma zorunluğun olması... yazarken yoruluyorsan demek ki çok yiyorsunben bu sayade bu hafta kendi rekorumu kırdım. Eger izin verirseniz, ben cumartesi pazar disinda hergün yazacağim.
Benimle birlikte hergün yazmak isteyenler varmi?
ve kurallar aşağıdaki gibi olabilir mi? Eklemek isteyen, onaylayan onaylamayan, değiştirmek isteyen yazarsa çok menun olurum.
Kaçamak Yarışması
1- Bütün günün sonunda yada ertesi sabah yenilen içilen hersey liste halinde gönderilecek.
2- 3 gün siteye giremeyen 3. günün sonunda 3 günü toplu halde yazabilir. (bazilarimiz hafta sonu buraya hiç uğrayamiyor.)
3- 3 günden fazla mazereti olan varsa izinli sayılabilir.
4- Misafir, nişan, düğün, doğum günü, kutlama vs gibi bütün durumlar -Hastalik Disinda- mazeteret olarak gösterilmez. O hafta hastalanan kişi izinili sayılır.
5- Bütün haftanın bilidiriminin yapılması mecburidir.
6- Yeni gelen kişi yarışmaya iki hafta sonra katılabilir.
7- Kişi yaptigi kaçamağı listesini yazarken kırmızı yazar. (Çünkü herkesin diyet listesi farklı)
8- Cuma günü ben kaçamakları ben sayarım.
Kaçamak Şikosu (birinci)
Kaçamak Donbilisi (ikinici)
Kaçamak Tombulu (üçünücü) biçiminde ben yayin
9- Yenanin hazirladigi tabloda
birinci olan kaçamak şişkosuna
ikinci olan kaçamak dombilisine
üçünücü olan kaçamak tonbuluna eğlenceli olan, yazarak yapabiliceği bir ceza verir.. (elbete abartmadan ve harakete girmeden)
sorma asucum yatembel öğrenci seni son gün mü çalışılırmış sınava
azcık dinlen bi kahve iç öyle başla canım
teşekkür ederim canımcımgüzeller merhaba...
xay; sınavının iyi geçtiğine sevindim... insan oğlu ile sınva girince daha mı stres yapıyor ne???
çok teşekkür ederimazminiz daim olsun. hep cok iyi gecer sinavlariniz insallah.
merhaba canım hoşgeldinkızlar iyi akşamlar hafta sonu yoğunluğu pek girme imkanım olmadı.
[
xay canlı merhaba
xay 'cım bizim hatunlar gece coşuyor bu saatte in cin top oynuyo misaliyiz.
aynen canım gecede ben erken uyuyorum artık eşlik edemiyorum hatuncuklarabende derse geçicem şimdi ara ara bakıyorum topike
Bende D smartta sinema keyfi yapiyordum... tarçin yatak odasinda yatiyordu topallaya topallaya çıktı...nereden atladi naptı görmedim ki...arka sol ayağı topalliyor. ben onu bu saate nereye götüreyim?resmen benim canim yaniyor... birde kedie öyle verilebicek ilaç falanda yok. nasi yapcaz sabahi artik bilimiyorum...
Bende D smartta sinema keyfi yapiyordum... tarçin yatak odasinda yatiyordu topallaya topallaya çıktı...nereden atladi naptı görmedim ki...arka sol ayağı topalliyor. ben onu bu saate nereye götüreyim?resmen benim canim yaniyor... birde kedie öyle verilebicek ilaç falanda yok. nasi yapcaz sabahi artik bilimiyorum...
iyi aksamlar kizlar,
nasil keyifler? umarim hepiniz cok iyisinizdir.
biz esimle yemegi disarda yedik. simdi de dizi ve cay keyfi yapacagiz.
sizleri okuyorum ama yazmasi ve coklu alinti yapmasi zor oluyor.
hurremcim alinti yapamadim mesajini bulup; masallah kuzum sana. ne beceriklisin, olmussun sen
Yenacigim varmi 2.5 kilo...
[/COLOR]
Selam kizlaaaaaaaaaaar hemen bi meraba diyim dedim
pogaca yaptim puf puf pek güzel olduuuuuuu
icli köftelerimi kizarttim sonracimaaa, dün aksamdan yaptigim,
bide dün aksam sardigim sarmalari pisirdi anacim
sonracima tatli yapiverdim kadayifli muhallebili,
birazdan patates salatasini yapip cay demlicem,
aksama köylülerimiz geliyor misafirler :))))
annem bana dua ede ede bi hal oldu canim annem
busefer cogu isi ben yaptim ondan, pogacayi ve icli köfteyi ve tatliyi tamamen kendim yaptim,
sarmayida birlikte sardik iste
tabiiki abartmicam,
meryemcim hosgeldin canim seni cok özledik
ceco banucum iyi sporlar hayatim
meyracim annenler geliyormus cok sevindim gözün aydin canim gelmislerdir suan
yenacim barisa gecmis olsun, ben köpekleri severim ama yakin cevremde sevmem
bana dokunduklari zaman kiyafetim pislenicek diye sinir oluyorum,
bide gercekten cok agir bir koku yapiyorlar, resmen basagrisi yapiyor
uzak tutmak lazim cocuktan coluktan,
yoksa aslinda severim köpekleride kedileride..
nuhancim merak etme kilo alarak dönmüs olmicam :)))
öptüm herkesiiiiiiiiiiiiii
ha bu arada o dondan bende isterim
ama mavi :)) masmavi olsun hatta lacivert, ben mavi hastasiyim
yenacım barış ilerlemeden atlatır inşallah bence de kendini suçlama canım her zaman korumak mümkün olmuyor işte
ben de saçım azcık gür olsa kısa kestirirdim ama çok az o yüzden kısa da olursa kel gibi olurum iyice:)
güzeller merhaba... sabah hastalar az diye topicte gezerken bir hasta akınına uğradım.. 8 de biten mesaiden 9:30 da ayrılabildim... malum eldeki hastalar bitmeden yatacaklar yatmadan, tedaviler bitmeden çıkamıyorum... eve gelip duş alıp yattım hemen... saat2:30 gibi uyandım. akşam için bişeyler hazırlayıp yürüyüşe çıktım eşimle... 1 saat yürüdük..
bu arada bi arkadaşım bizi akşam yemeğine davet etti... oraya gideceğiz..
YENA cım sosyetik iş planlarım var... ama bu modacılık değil.. o işten hiç anlamam..
umarım oğluşun hemen iyileşir.. allerjik problemler 6-7 yaştan sonra azalıyor...yakında kurtulur bu illetten..
nerelerdesiniz kızlar? cumartesi akşamı yoklaması alıcam birazdan
aynen canım bende sabah çok erken işe gittiğim için uykusuzluk hat safha oluyorr.topik kaçmıyor sen derslerini çalış yarın için başarılarrr
maşallah canım ne hamaratsın sen..
hele içli köfte yapmak başlı başına bir sanat..
bana icli köfte yapmak cok kolay geliyor aslinda hic zorlugu yok,
bulgurunu hazirliyorsun 2 yumurta ve biraz unla,
kiymasini kavuruyorsun birazda ceviz atiyorsun icine, bide baharatlarini tabi
sonrada yogur yogur dur :)
aslinda zor degilde biraz zahmetli diyelim, sarma gibi iste, tek tek ugrasiyosun
a$misim ben bunlari artik :)))))) hahaaaaay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?