Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eneee aynıymışız ya kuşum. bende geçen sene görümce vardı, sende kayın :)))

ilk 1 seneyi saymıyoruz o yüzden, daha yeni evliyiz hepimiz :)

evet kuşum aynıyızzz , Allahım yavv nedir bu kayınlardan görümcelerden çektiklerimiz yaaavvv

eet yaa... biiiiiiiiiiibbbbbbbbb olsada yesek...

cucusum bende özlemisim...

hapinizi ayrı ayır çok öptüm.. işler beni bekler..

Nünüüüü bende özledim cücüşümmm , bırak o biiippppleri cıısss onlarrr cıısss , sen yeme sen gelin olacan , ben yiyiiiimm
kolay gelsin kuzuummm

aaa özel hayata saygı istiyoruz şekeriiiiimmmm , dimi ama yaaaa

kolay gelsin kuşummm , geçmiş olsun , öpeyimde geçsiinn

ayy bizimki askerden sonra iyice kötü oldu, adama 86 kilo ile gitti 75 ile geri döndü , şimdi 79 oldu çok şükür azcık kendine geldiii

ayy insan yorgun olunca yapacağı varsada yapmıyo , tek istek uyku oluyorr

ayy kıyamam yaa utandımı demek , seninki içeri girmiş , benimki gelmiyo valla , doktor öyle bişey dese nasıl tepki verir bilmem

ahahaha bildiğin yakışıklı haaa , bana hiç denk gelmedi öyle bi cinekolog yaavv , benim doktor kısacık bi adam kafa içeri gömülü arabayı bi sürüşü var gülmekten ölürsünn , benimki tipi bildiğinden içi rahat ondan gelmiyo belkiii

Kızz ben yorgun oluyodumda benimki erken geldiği için cin gibiydi valla Tabi ben sinir olduğumu belli etmiyodum ama içimden de keşke vazgeçse de uyusa diyip duruyodum

Benimki de ilk defa geldi benim zorumla. Ben geçen ay 10 gün gecikmeli adet oldum ve düşük yaptım sanmıştım. O kokuyla gittik doktora. Baktım millet eşiyle giriyo odaya, tuttum kolundan götürdüm odaya. Daha önce gittiğimde bebek istediğimi söylemiştim, adam ondan dedi zaar gün aşırı diye Eşim diyoki sen bana doktor genç demedin. Yahu niye söyleyeyim önemsiz bi ayrıntı dedim. Doktoru kıskanan da bi tek benimki vardır.

sen öyle yanaştığında horluyo numarası yap , belki vazgeçer ,gerçi öyle bi durumda uyandırana kadar uğraşıyorlar , pek vazgeçtikleri görülmemiştir heralde

ahahah "neden doktor genç demedin" diyo haa , doktoru kıskanan ilk koca olarak tarihe geçecek seninki o haldee

bende dün geldiğimde ağrıyo falan dedim , o da ne yaptığını falan sordu , bende anlattıımm , üstünede dedimki ; aşkım sen kadın olsan bitmiştik biz , vayy bizim halimize dedim , çünkü çok nazlı mızmız bi karı olurdu eminimmm

Canım gidiliyor bende senin anlattığın şikaywler vardı gittim yumurtlama ile ilgili sorun vardı bende ihmal etme git hemen

kız benimki de aynı valla. Çok nazlıdır çok. Valla ben en son totoyu da doktora gösterdikten sonra( bakınız anüs çatlağı muaynesi) artık hiçbişeyden tırsmıyorum. O zaman ne cesaretle gittim tek başıma doktora. Bu arada ben erkek doktora hiç alttan muayne olmadım.

selam güzeller..

multivasyon yerim benim burası çok sık aranıza katılamasamda iş yerinde arada sırada bakınıyorum ama geçmişi kaçırmıyorum hep okuyorum evde ise eşten bana maalesf pc sırası gelmiyor zaten eve gidince yemek v.s derken vakit geçiyor.diğer pc yede eşim internet bağlatmıycakmış evde 1 internet yeter diyor aklında ne varsa artık

hep aklımdasınız öpüldünüzzzzz

ayyy iyikide herif olmuşlar o haldee

bende hep doktora tek başıma giderim , ne doktoru olursa olsun farketmezz benim doktorum erkek , her seferinde bi bakıyo ,o kadar alıştımki , hemen geçiyom paravanın arkasına ,yapacak bişey yokkk

Son düzenleme:
Anammmm muhabbetin kralını yapıyormuşsunuzda az daha kaçırıyormuşum

Komşu ablam gidince hemencecik öğlenlik bir çorba yapıverdim ve kendimi buraya attım
Maşallah kızlar neşeniz bol olsun Valle herifler bu muhabbete deng gelseler bizim hatunlar neymiş derler herhalde

Valla bende bu şans varken hatun yarın sabah kahvaltıya diye gelir ( büyük ihtimal eşim direk bize getirir diye tahmin ediyorum ) sonrada ay uçaktan çok yoruldum diye annesine telefon açıp ben bir iki gün dinlenip öyle gelirim der
Neyse artık koca hatrı için çekeceğiz mecbur ama gece nasıl bilinç altıma yerleştiye erken gelme ihtimali bütün gece rüyamda onla kavga ettim hatta içimdekilerin hepsini nasıl döktüysem sabah sırıtarak uyandım
Oh be rüyada da olsa içimdekileri saydım derken buldum kendimi
Hayırlısı ne diyelim

Valla bende hazır alıyorum ama aslında kendim yapsam daha iyi
Eskiden sık sık ananneme köye giderdim ve her seferinde bana taze süt verirdi dönerken ama şimdi zaten gidemiyorum ve son bir kaç kez gittiğimde sütcüye satıyorum bahanesiyle vermemişti.
Bizim mahalleye gelen bir sütcü var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum açıkcası. Zaten süt fiyatlarından da haberim yok. Pastörizeyle de pek hoşuma gitmiyor ama şimdi sen söyleyince yine kafama takıldı eşimin teyze kızı birinden alıyord numarasını isteyeyimde banada bari haftada bir getirsin ( önce bir sorayım tabi süt nasıl diye teyze kızına )

İyi yapmışsın canım şakayla karışık da olsa bu konunun konuşulması iyi olmuş
Sonra beni niye uyarmadın demez
Ayşeninde dediği gibi bende inanıyorum senin bir bebişinin olacağına bugün nikah yarın bebiş olayına girmek şart ama

Sen çok yaşa emi Aynur yeminle karnıma ağrı girdi gülmekten
Adamcağızın gözleri pörtlemiştir kesin o hesabı yaparken

Benim kadındoğumcumda erkek hatta kızımın renkli ultrasonunu hastanede başka bir doktor yapacaktı o desen tam artist hatta bir kaç kere tvde çıkmıştı tüp bebek konusunda Adam buyrun bu odaya dediği anda eşim len bumu doktor demişti öbürüne alışmıştı hatta benden çok o memnun kalmıştı hani çok güzel ilgileniyor falan diye her muayenede benle geldiği için
Diğerini görünce bu tam artıst yaaa demişti ama ultrasondan sonra bizimle konuştuktan sonra odadan çıkınca yaw artis martis aldığı parayı hak ediyor ş.... ( küfür etmişti hesapta iltifat ) sonrada sormuştu kız buna yine gelecekmisin bak geleceksen banada söyle diye

gulmacığım nasılsın görünmüyorsun yine...

ben ona bi ara kankalik teklifi yollayayim o zaman, merakliyim ben de cok :))))

gulmacim ne olursan ol gel kuzum. kac kere tovbeliyiz hepimiz kacamaaklara ama yine de umudumuzz var :)
tilkinin hesap donup yıne gelıyorum yuvama
yenacım bız komsudan alıyoruz net ı oda bır bağlanıyor bır baglanmıyor o yuzden gıremıyorum az once esıme soyledım yap su net dıye oda yaptı saolsun okula gıdecem ama kac gunun hasretı var gecmıse baktım bıraz bırde baktım kı50 sayfa olmus son sayfaya atladım hemennn

mehabalar kızlar ve cücüşlerrr hepinizi saygıyla selamlıyorumm

nasılsınız gecmıstende anladıgım kadarıyla gayet ıyı hersey
ben yıne kayıplardaydım şimdi geldımokula gıdecegım oglumu almaya 5 dk kaldı inşallah gece yıne olurda netımız bakabılırım bu arada da yag kas su olcumu yapan tartıdan aldım belkı ben zayıflatır dıye ama varya iğrenc yaglarımı olcemedı cıhaz eror da demedı erorohh gıbılerınden bır sey yazdı yanı cok asırı yag varmıs üzüldüm ama bugun guzel yemek yedım bakalım aksama Allah kerım
neyse ben kacıyoruım hadı hoşcakalınnn

senin kv geliyorrrrrrr demeeekkk acaba neden :44::44:

komutan yaaa anında kural disiplin kaçmıyor hatundan

bizde özlüyoruz bebeeeğiim. hayırlı bir zamanda bir bebişiniz olur inşallah artık hergün müüü gün aşırı mı bilemennn

umutttt geçmiş olsun

selam kızlar,
evi temizleyip öyle bir geleyim dedim. başım çok ağrıyor nedense. vücudumda bu regl yüzünden kan kalmıyor hastaneye gidip kan nakli isticem o derece artıkın.

HÜRREM SULTANIM turkey e geliyormussun daha cok var ama heyecan basmış

günaydın....
hastaları azalttık. ortalık sakinleyince ara ara geçmişi okuyabildim..
hürremsultan anavatana geliyormuşsun... bekleriz efendim..

sagolun canlarimmmmmm insallah gelicem heycanliyim tabi, hem ilk defa yanliz ucucam ondan korkmuyorum aslinda, cok cesaretli kizimdir,
ama nebilim seneden seneye anca görüyoruz memleketi, kuzenleri felan özledim valla

kiz noldu kizzzzzzzzzzzz hahaaaaaaaaay takma kafana kuzum yaaa ilk kavgalarda güzeldir
valla ben cok kavga ederim "kendi kendime"
biraz huysuz biriyim ne yalan söyliyim, cok cabuk parlarim ve nazliyimdir
ay benimde sevgilim olur belki yakinda insallaaaaaaaaaah
yani Allah nasip etsin insallah artik
ama busefer fazla beklemicem
evlenceksek ok, kimseyi cekemem artik 1-2 sene kimsede kusura bakmasin

Anammmm sen çok yaşa emi Mehtap
Ay bugün çok güldüm hayırdır inşallah yoksa harbi rüyamdaki gibi gelince KVyle kapışcağızmı ne
Emin ol birini öldür ceza yemiyeceksin günahıda yazılmayacak dense kV kesinlikle beni öldürür
Bazen çok dellendiğimde eşime bende diyordum valla öbür tarafta hesabı olmasa bu taraftada ceza yemesem tek ananın öldürürdüm diye eşim bile gülüyor sonuçta biliyor karıncayı bile incitemem bilerek dikkat et anam seni öldürmesin diyor

Bu arada sanada çok geçmiş olsun
Umarım çabucak geçer başının ağrısı

Eveeeeet gelelim bugunki kacamaklarima
sayiyim en iyisi
bugunku kacamaklarimmmmmmm "SIFIR" yahoooo, aksama kadarda olmicak zaten söz veriyorummm,
artik kacamak yapmicam öyle hergün, yasakkkkkkkkkkkkkkk
haftaici tutuyorum tutuyorum, haftasonuda büyük kacamak yapinca kilo filan verilmiyor, bunu anladim yaniiiiii

ha bu arada kizlar arada bi nefsinizi ufak tefek seylerle köreltin ya
mesela ufak bir bitter cikulata olabilir
ben gecen gün sinava giderken sey almistim, pakette böyle
biskivuli cikulata ama leblebi kadar ufak nerdeyse, hadi badem kadar diyim
onlardan 2-3 günde bi, 1-2 tane agzina atsan hem hicbisey olmaz (ama sabah yense daha iyi olur)
hemde nefis körelmis olur en azindan biraz
böyle tatlilari kekleri pogacalari caniniz cekiyor kiyamam yaaaaaaaaaa
bitek benimmi canim cekmedi helvayi

ay resime güldüm mehtap yaaaaaaaaaaaaaaaaa
banucum bencede kv kesin kalir sizde 1-2 gün ona göre sende simdiden kendini sakinlestirme metotlarina basla :))))
Allah sabirlarin en büyügünü versin valla, insallah sorunsuz atlatirsiniz ne diyelimmmm

Umutcummm esine cok cok gecmis olsun, ay valla insanin ödü kopar, allah korumus,
arabanin hasarinida umarim öderler
önemli olan can sagligi

Deryacim canim karnin agriyormus, benim reglde hep karnim agiyor, hatta yeni bitti reglm ve gecen hafta resmen 1 hafta boyunca agridi mübarek
yani nebilim anormal bi durum oldugunu sanmiyorum ama icin rahatlicaksa doktorunu ara bi görün istersen
gecmis olsun canim sicak tut kendini
bu arada reglken bende hic isinamam

Bende bitter çikolata yiyemiyorum, ama fıstıklı hele damak :)

Evde atarax var şekerim olmadı 3er 5er atıveririm ancak keser

Çok yoruldummm

Uzun aradan sonra leslie yaptım bugün. Yaparken de aynanın karşısında kendimi izledim. Salmışım çayıra mevlam kayıra o derece. Bacaklar lömbür lömbür. 3 mil yaptım ama 3. milde aşırı yoruldum. Elime de 1'er kiloluk ağırlıklar aldım. Geçen yaz leslie yaptğımda bu kadar yorulmuyodum. Bu hantallıgı atmam lazım üzerimden. Yazın güzel kıyafetler giymek istiyorum ama ben

ya kız gıcık bu herif lafı atıyor ortaya ben böyle kendi kendime konuşuyorum bide sinirleniyorum diye gülüyor hoşuna gidiyor sadistin. kapadım telefonu arasın arasın dellensin akşama kadar konusmasında benle aklı basıan gelsin

sağolasın bu resmi dün buldum cecoş sen yoktun topikte seni bekledim eklemek için. benim artık aklıma kaynana gelin denince sen geliyorsun yer ettiniz kv ile kalbimde eşin haklı abla ya kv seni bi kaşık suda boğar var o potansiyel o hatunda vallaha.

bisküvili çikolata tarifine bak ya leblebi kadar badem kadar

bende özledim leslie yi ya. geveze hatundur kendisi pek severim şu reglim bitsinde baslıyım. bu halde su içmeye gitmeye bile üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…