eneee aynıymışız ya kuşum. bende geçen sene görümce vardı, sende kayın :)))
ilk 1 seneyi saymıyoruz o yüzden, daha yeni evliyiz hepimiz :)
eet yaa... biiiiiiiiiiibbbbbbbbb olsada yesek...
cucusum bende özlemisim...
hapinizi ayrı ayır çok öptüm.. işler beni bekler..
he ya benimkinde de var o. tepeme dikilip okuyor :) aman ne bulacaklarsa sanki
evi temizlemem lazım benim ya. kaçayım yavaş yavaş. kolum ağrıyor diye yavaş yavaş yapıyorum. öperim seni de diğer kızları da. hoşçakalın cücüşler
Kız libidomu kalıyo işden güçten. Hele ben çalışırken gece gelip direk yatıyodum. Bana işkence gibi geliyoduBazen uyurken yanıma yaklaştığında sinir oluyodum hatta
Kız korktuğundan değil, doktor öyle diyince utandı garibim. Bi de benim doktor bildiğin kaslı maslı bi tip. Bu nasıl doktor diyo benimkiAdam bildiğin yakışıklı diyo.
evet kuşum aynıyızzz , Allahım yavv nedir bu kayınlardan görümcelerden çektiklerimiz yaaavvv
Nünüüüü bende özledim cücüşümmm , bırak o biiippppleri cıısss onlarrr cıısss , sen yeme sen gelin olacan , ben yiyiiiimm
kolay gelsin kuzuummm
aaa özel hayata saygı istiyoruz şekeriiiiimmmm , dimi ama yaaaa
kolay gelsin kuşummm , geçmiş olsun , öpeyimde geçsiinn
ayy bizimki askerden sonra iyice kötü oldu, adama 86 kilo ile gitti 75 ile geri döndü , şimdi 79 oldu çok şükür azcık kendine geldiii
ayy insan yorgun olunca yapacağı varsada yapmıyo , tek istek uyku oluyorr
ayy kıyamam yaa utandımı demek , seninki içeri girmiş , benimki gelmiyo valla , doktor öyle bişey dese nasıl tepki verir bilmem
ahahaha bildiğin yakışıklı haaa , bana hiç denk gelmedi öyle bi cinekolog yaavv , benim doktor kısacık bi adam kafa içeri gömülü arabayı bi sürüşü var gülmekten ölürsünn , benimki tipi bildiğinden içi rahat ondan gelmiyo belkiii
Kızz ben yorgun oluyodumda benimki erken geldiği için cin gibiydi vallaTabi ben sinir olduğumu belli etmiyodum ama içimden de keşke vazgeçse de uyusa diyip duruyodum
Benimki de ilk defa geldi benim zorumla. Ben geçen ay 10 gün gecikmeli adet oldum ve düşük yaptım sanmıştım. O kokuyla gittik doktora. Baktım millet eşiyle giriyo odaya, tuttum kolundan götürdüm odaya. Daha önce gittiğimde bebek istediğimi söylemiştim, adam ondan dedi zaar gün aşırı diyeEşim diyoki sen bana doktor genç demedin. Yahu niye söyleyeyim önemsiz bi ayrıntı dedim. Doktoru kıskanan da bi tek benimki vardır.
Selamün Aleyküm kizlar,
dün regl oldum, normalinde persembe olmasi geriyordu, neden bilmiyorum erken geldi, ve nasil agrili geldi, ölücem dedim dün gece , hala daha agrim var. ayaklarimida bir türlü isitamiyorum(sicak su torbasina ragmen) bu yüzden bir türlü gecmiyor karin agrim, ayaklarim buz gibiicmedigim cay kalmadi sanirim. yarin sabahada böyle cikarsam doktora gitmeyi düsünüyorum ama gidilir mi kizlar kanama varken ? ben daha hic gitmedim böyleyken?
sen öyle yanaştığında horluyo numarası yap , belki vazgeçer ,gerçi öyle bi durumda uyandırana kadar uğraşıyorlar , pek vazgeçtikleri görülmemiştir heralde
ahahah "neden doktor genç demedin" diyo haa , doktoru kıskanan ilk koca olarak tarihe geçecek seninki o haldee
bende dün geldiğimde ağrıyo falan dedim , o da ne yaptığını falan sordu , bende anlattıımm , üstünede dedimki ; aşkım sen kadın olsan bitmiştik biz , vayy bizim halimize dedim , çünkü çok nazlı mızmız bi karı olurdu eminimmm
kız benimki de aynı valla. Çok nazlıdır çok. Valla ben en son totoyu da doktora gösterdikten sonra( bakınız anüs çatlağı muaynesi) artık hiçbişeyden tırsmıyorum. O zaman ne cesaretle gittim tek başıma doktora. Bu arada ben erkek doktora hiç alttan muayne olmadım.
Banucum çok sağol cevap için. turşu ve diğer tuzlu salamuralar da hamurileri kadar kilo aldırıyor aslında, hele de hamilelikte. dikkat edip boğazımızı tutucaz artık biz de sıramız gelince :)
kayınvalidemler burda ne kadar sorun yaşarsa yaşasınlar döneceğiz diye haber verdikleri tarihten önce dönmezlerdi memlekete. konu komşu ne der derlerdi. o süreyi sağda solda geçirmek zorunda kalirlardı. muhtemelen kayınvaliden orda sorun yaşadı ve gidecek yeri de olmadığından dönüyor. bunlar hem kel hem fodul ya. zaten misafirlik adabından bir habersin, evladın da olsa haddinden uzun kalmayı göze almışsın. bari hırlı dur değil mi. ama yok, hepsi ayrı bir olay. inşallah dönünce sana sarmaz.
Kızlar dün gene yogurtlarla ilgili bir haber okudum. Markette satılan yoğurtların güvensiz olduğunu biliyordum da kendim de ispatlamış oldum. Geçenlerde yoğurt almıştım. Biraz yedik sonra ben kendim yogurt yaptıgım için kaldı,yaklaşık 10 gün durdu dolapta. Tadına bakayım dedim ekşimemiş. Nasıl oluyor da ekşimiyor bu yoğurtlar. Doğal olsa zaten ekşir. Mesela bi kere de organik yogurt aldım o ekşidi. Doktorlar da kesinlikle kendi yogurdunuzu kendiniz yapın diyor. Ben bazen annemden istiyorum süt, zonguldaktan otobüse veriyor ben burdan alıyorum,onla yaptığım yogurt nasıl güzel oluyor. Burda süt bulamıyorum ama eski oturduğumuz siteye gelen bir sütçü var, eski komşum kendine alırken bana da alıyor, ben ondan alıyorum. Dün akşam da 3 kilo kadar mayaladım, sabah açtım nasıl güzel tutmuş hiç su yok üstünde. Yarına kadar açmıyacağım için(2 gün bekletince daha güzel oluyo) şimdilik market yogurdu yiyorum. Sizler güvenli buluyomusunuz market yoğurdunu?
:) çok tesekürederim... ben zaten pazarlik yaptım... dedim ki bak çocugum falan olmazsa bosanmam, evlat falanda edinmem birtane daha kedi aliriz. Razimisin dedim...Bide kötü bir şey yaptim, espirik eğlence ayağına kağida yaz imzala sonra cayarsin falan dedim. oda yazip imzaladi..sakliyorum çayarsa çikartıp göstererim sadece baska ne yapabilirim ki.... hayirlisi bakalım...
hehehe aramızda geçen muhabbeti duysan gülmekten çatlardınn
ben (internetten bu erken adeti araştırırken bulduğum bilgileri herifime aktarırken ) : aşkım hamilelik için en uygun günler adetin 10. 12. 14. günleri arasıymış
eşim : parmaklarıyla hesap yaparak , nasıl yani şimdi biz 1 hafta boyunca hergün ..... yok arttıııkkkkk :44::44::44::44:
ben yerlere atmıştım en son kendimiii
[/B][/FONT][/COLOR]
Kız libidomu kalıyo işden güçten. Hele ben çalışırken gece gelip direk yatıyodum. Bana işkence gibi geliyoduBazen uyurken yanıma yaklaştığında sinir oluyodum hatta
Kız korktuğundan değil, doktor öyle diyince utandı garibim. Bi de benim doktor bildiğin kaslı maslı bi tip. Bu nasıl doktor diyo benimkiAdam bildiğin yakışıklı diyo.
gulmacığım nasılsın görünmüyorsun yine...
tilkinin hesap donup yıne gelıyorum yuvamaben ona bi ara kankalik teklifi yollayayim o zaman, merakliyim ben de cok :))))
gulmacim ne olursan ol gel kuzum. kac kere tovbeliyiz hepimiz kacamaaklara ama yine de umudumuzz var :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hepinize tünaydın
Sabah erken kalktım yine şükür ama bir ara eşimi uyandırmak için yatağa gidince yine ona uydum bir yarım saatcik uzanayım dedim2 saat uyumuşum ( 08:00 - 10:00 arası )
Birazdan komşum kahve içmeye gelecek ama ben yinede bir sizlere bakayım dedimgelene kadar.
KV sabah mesaj atmış oğluşunaBugün öğleden sonra uçağa biniyormuş ve yarın sabah 7 de istanbula inmiş olucakmış Aslında daha 10 gün kalacaktı ama ne olduysa erken dönmeye karar vermiş
Eşimde işte annesi rahatsız ya ondan dönüyordur sen olsan dönmezmisin diyince bastım kahkayılen dedim ben baştan gitmem zaten. Kesin birşeyler oldu ama hayatta bana söylemezler neyse çokta lülü
Komşu gidince kendimi yine buraya atarım spora gitmeden sohbet ederiz inşallah
:
Kaçamak Yarışması Kurralanı
1- İsteyen üye, bütün gün boyunca yediği, içtiği herşeyi liste halinde topikte yayınlayabilir.
2- Abartılı, ekonomik koşulları zorlacak, imrendirecek, yemek isimlerini bilidirim listenize yazarken dikkat ediniz.
Örneğin;
Portakallı pekin örneği yerine: Tavuk yemeği
Mantarlı biftek yerine: Et yemeği yazabilirsiniz.
3- Diğer üyeler yayınlanan liste hakkında ukala, kırıcı olmayan, yapıcı, yardımcı yorumlar yapabilir.
4- Üye, gün içinde yaptığı kaçamağı kırmızı renk olarak topikte "x adet kaçamak" şeklinde yaptiği kaçamağın ismini vermeden yayınlar.
5- Siteye girilmeme durumunda bir haftalık kaçamak bilgisi verilebilir.
6- Yeni gelen üye kaçamak yarışmasına 2 hafta sonra katılabilir. İlk günden itibaren yemek listesini isterse paylaşabilir.
7- Misafir, nişan, düğün, doğum günü, kutlama vs. gibi bütün durumlarda yapılan kaçakmaların affı yoktur. Kaçamak kaçamaktır.
8- Hastalık dışında kaçamak yapmanın mazereti kabul edilmez..
9- Her hafta cuma günü yapılan kaçamaklar sayılır.
• En çok kaçamak yapan: Kaçamak Şikosu
• İkinci sırada kaçamak yapan: Kaçamak Donbilisi
• Üçünücü sırada kaçamak yapan: Kaçamak Tombulu
Kaçamak yapmayanlar:
Topikte yazarak yapabiliceği hakarete girmeyen, incitici olamayan espirili bir ceza verir.
bebişlerim ben geldiimm
okul çok yormaya başladı yaa, sanırım bu tempoya alışana kadar böyle gidecek
dün eve geldiğimde eşimin surat ifadesi çok endişeliydi , sonucun ne çıktığını merak ediyordu , aslında pozitif çıktı deyip azcık kandıracaktım ama acıdım garibime , sonra yüreğine falan iner
dün bende sonucu beklerken çok karmaşık duygular içine girdim, henüz bebiş istemiyoz ama ya varsa nasıl bir tepki veririm diye kendi kendimi sorguluyordum , olsaydı sağlık olsun büyür giderdi , ama yokmuş yine sağlık olsun zamanı gelince olur inşAllahh
dün akşam doğum yapmış arkadaşımıza bebiş görmeye gittik , birde 3 yaşında oğlan var , eşim ortamı görünce bir kez daha erteledi , doktorun üstüne birde öyle bi durumla karşılaşmak adamı iyice ürküttüü
sizlerde neler var neler yok yavrukuşlarr ? özledim vallaa
HÜRREM SULTANIM turkey e geliyormussun daha cok var ama heyecan basmış
günaydın....
hastaları azalttık. ortalık sakinleyince ara ara geçmişi okuyabildim..
hürremsultan anavatana geliyormuşsun... bekleriz efendim..
derse gitmiştim kızlar hava buz gibiydi dona dona geldim. :18::18: az öncede erkek arkadasımla ilk kavgamı yapmış bulunuyorum ona kalırsa ben kendi kendime kavga etmişim. uyuz herif!!
neyse ben gidip uyuyayım sakinleşeyim. sizi seviyorumiyigeceler
senin kv geliyorrrrrrr demeeekkkacaba neden :44::44:
Eki Görüntüle 636943
komutan yaaaanında kural disiplin kaçmıyor hatundan
bizde özlüyoruz bebeeeğiim. hayırlı bir zamanda bir bebişiniz olur inşallah artık hergün müüü gün aşırı mı bilemennn
umutttt geçmiş olsun
selam kızlar,
evi temizleyip öyle bir geleyim dedim. başım çok ağrıyor nedense. vücudumda bu regl yüzünden kan kalmıyor hastaneye gidip kan nakli isticem o derece artıkın.
Eveeeeet gelelim bugunki kacamaklarima
sayiyim en iyisi
bugunku kacamaklarimmmmmmm "SIFIR"yahoooo, aksama kadarda olmicak zaten söz veriyorummm,
artik kacamak yapmicam öyle hergün, yasakkkkkkkkkkkkkkk
haftaici tutuyorum tutuyorum, haftasonuda büyük kacamak yapinca kilo filan verilmiyor, bunu anladim yaniiiiii
ha bu arada kizlar arada bi nefsinizi ufak tefek seylerle köreltin ya
mesela ufak bir bitter cikulata olabilir
ben gecen gün sinava giderken sey almistim, pakette böyle
biskivuli cikulata ama leblebi kadar ufak nerdeyse, hadi badem kadar diyim
onlardan 2-3 günde bi, 1-2 tane agzina atsan hem hicbisey olmaz (ama sabah yense daha iyi olur)
hemde nefis körelmis olur en azindan biraz
böyle tatlilari kekleri pogacalari caniniz cekiyorkiyamam yaaaaaaaaaa
bitek benimmi canim cekmedi helvayi
Bende bitter çikolata yiyemiyorum, ama fıstıklı hele damak :)
ay resime güldüm mehtap yaaaaaaaaaaaaaaaaa
banucum bencede kv kesin kalir sizde 1-2 gün ona göre sende simdiden kendini sakinlestirme metotlarina basla :))))
Allah sabirlarin en büyügünü versin valla, insallah sorunsuz atlatirsiniz ne diyelimmmm
kiz noldu kizzzzzzzzzzzzhahaaaaaaaaay takma kafana kuzum yaaa ilk kavgalarda güzeldir
valla ben cok kavga ederim "kendi kendime"
biraz huysuz biriyim ne yalan söyliyim, cok cabuk parlarim ve nazliyimdir
ay benimde sevgilim olur belki yakinda insallaaaaaaaaaah
yani Allah nasip etsin insallah artik
ama busefer fazla beklemicem
evlenceksek ok, kimseyi cekemem artik 1-2 sene kimsede kusura bakmasin
Anammmm sen çok yaşa emi Mehtap
Ay bugün çok güldüm hayırdır inşallahyoksa harbi rüyamdaki gibi gelince KVyle kapışcağızmı ne
Emin ol birini öldür ceza yemiyeceksin günahıda yazılmayacak dense kV kesinlikle beni öldürür
Bazen çok dellendiğimde eşime bende diyordum valla öbür tarafta hesabı olmasa bu taraftada ceza yemesem tek ananın öldürürdüm diyeeşim bile gülüyor sonuçta biliyor karıncayı bile incitemem bilerek dikkat et anam seni öldürmesin diyor
Bu arada sanada çok geçmiş olsun
Umarım çabucak geçer başının ağrısı
Eveeeeet gelelim bugunki kacamaklarima
sayiyim en iyisi
bugunku kacamaklarimmmmmmm "SIFIR"yahoooo, aksama kadarda olmicak zaten söz veriyorummm,
artik kacamak yapmicam öyle hergün, yasakkkkkkkkkkkkkkk
haftaici tutuyorum tutuyorum, haftasonuda büyük kacamak yapinca kilo filan verilmiyor, bunu anladim yaniiiiii
ha bu arada kizlar arada bi nefsinizi ufak tefek seylerle köreltin ya
mesela ufak bir bitter cikulata olabilir
ben gecen gün sinava giderken sey almistim, pakette böyle
biskivuli cikulata ama leblebi kadar ufak nerdeyse, hadi badem kadar diyim
onlardan 2-3 günde bi, 1-2 tane agzina atsan hem hicbisey olmaz (ama sabah yense daha iyi olur)
hemde nefis körelmis olur en azindan biraz
böyle tatlilari kekleri pogacalari caniniz cekiyorkiyamam yaaaaaaaaaa
bitek benimmi canim cekmedi helvayi
Çok yoruldummm
Uzun aradan sonra leslie yaptım bugün. Yaparken de aynanın karşısında kendimi izledim. Salmışım çayıra mevlam kayıra o derece. Bacaklar lömbür lömbür. 3 mil yaptım ama 3. milde aşırı yoruldum. Elime de 1'er kiloluk ağırlıklar aldım. Geçen yaz leslie yaptğımda bu kadar yorulmuyodum. Bu hantallıgı atmam lazım üzerimden. Yazın güzel kıyafetler giymek istiyorum ama ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?