- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
hepinize iyi geceler kızlar, yarın güzel bildirimlerle görüşmek üzere
Tebrik ederim fistikkkk
hepinize iyi geceler kızlar, yarın güzel bildirimlerle görüşmek üzere
hosbuldum canim :)uzun zamandir okuyodum sizi ama kendimi hazir hissetmiyordum diyete .gecen hafta tahlillerimi yaptirdim pazartesi basladim umarim veririrm bu seferbende özledim cücüşş , ama el mahkum çalışmak çalışmak çalışmak durumu var biliyonnn
oohh sporunuda yapmış, afferim benim minik kuşumaaa :129::129::129:
İlknurcum geçmiş olsun canımm ....
CASTLE hoşgelmişsin bacımm
neden öyle bi algı uyandı anlayamadım. konuya dair internette deil gibi araştırma yapıyorum ama bulamıyorum. kafayı yedim. ben de forumlarda bilgisi olan var mı diye araştırma yapıyorum. sonuçta o kadar para verip denediğim bi yöntem. tavuk gibi yolunmadığımı hissetmek istemiyorum. kötü oldu benim için bu yorum
ayyyy banada banadaaaaaaaaabu bana birini hatirlatiyor ama cikaramadim
İyi geceler herkese
oyyyy kiyamam minik kuzuyaaaaaaaaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür totoşum yer gördü
İnanın öğleden beri inanılmaz koşturmaca içindeydim
Bu arada Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimiyiki varsınız
Öğlende doktorla tekrar konuştuk ve eşimde eninde sonunda olucak bu ameliyat bari en erken tarihe gün alalım dedi. Hastanede büyük görümcemin Görümcesisöylerken bile komik yaa dıdımın dıdısı der gibi çalıştığı için onunla konuştuk yaw bu ne fiyatlar birşey yapılamazmı dedim ve sağ olsun çalışan yakını hesabı 600 den 500e indirtti.
En erken tarih diyince doktor o zaman gelin bugün tahlilerini yapalım yarın sabah ameliyat ederiz dedi
Şaşırdım tabi sonuçta ben en azından bir kaç gün sonrasına bekliyordum ama iyi bari dedim ve direk tekrar hastaneye gittik
Tahlillerde ameliyata engel bir durum çıkmadı şükür
Tabi kuzucuğumdan ilk kez damardan kan alındığı için kıyamet koptuAllahtan çilekli şekerleme alalım diyince anında sustu
Sabah 7de Hastaneye gideceğiz ve Allahın izniyle herhalde 8 yada en geç 9 gibi ameliyata alınacak :26:
Allah hepinizden razı olsun yazdıklarınız beni bir nebzede olsa rahatlattı
İnşallah bizde hemen atlatırız
Hastane dönüşü eşimin Anannesine uğradık uzun zamandır gitmiyoruz diye oda çok sevindi hatta eşime birazda fırça attı
Akşam 7 gibi eve geldik ondan sonra asıl koşuşturma başladı benim için
Yemeğimizi yedikten sonra bütün eve girişmek zorunda kaldımMutfak, salon, banyo, balkon falan derken daha yeni oturdum Hemen yatacaktım ama size yazmadan edemedim
Yarın akşama doğru eve gönderecekler zaten ama şimdi eşimin halaları, kızkardeşim falan geçmiş olsuna gelirler ev temiz olsun dedim
Valla canım daha öncede 3 doktor görmüştü ve hepside ameliyat demişti ama ben geniz etinin bu kadar büyük olduğunu görünce inanamadımdüşünsene boğazında 1 parmaktan daha dar bir alan nefes almasına müsade ediyor %90ı kapalı geniz etinden :26:
Ya Egedenize gösterme imkanım olsa birde onun fikrini almak isterdimen azından biraz daha emin olabilirdim
Öyle aslında ama işte büyük kızımdada ameliyattan çıkana kadar ağlayıp durmuştum ki biraz daha büyüktü o :26: ufaklık birde çok cılız ve hastalandığında bile baygın düşüyor artık bu ameliyat sonrasında çok daha fazla huysuzluk yapacaktır. Tabi ben yine ameliyattan çıkana kadar içimi dışıma çıkartırım kesin ağlamaktan :26:
Rabbim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inşallah ....Aminnnnnnnnn
saol canım teşekkür ederim..hayat diyelimmi beni olgunlaştırana..bazen çok yorulduğumu gerçekten hissediyorum keşke yaşıtlarım gibi gezip dolaşsam günümü gün etsem kazandığım parayı rahatça harcaya bilsem diyorum ama olmuyo canım yapamıyorum alısmamısım...
15 yasımda bursaya merkeze okul için gittim orda yurtta kaldım mecburen kendi sorumluluğumu kendim aldım ve büyük bi yük sahibi oldum işte zaten böyle başladı hayat yorgunluğum..ama hiçte pişman değilim çünkü kendime sahip çıkmayı varı yoğu paramın kıymetini herşeyi daha ii öğrendim ama bazen diyorumki keşke öğrenmeseydim..sonra okul bitti calısmaya başladım düğün hazırlıkları sonra düğün borçları sonra tüp bebek masrafları derken kendime harcamaya ne para nede vakit bulabildim böyle işteeee
Herkes mezurasinin rengini söylesin....
dün alışverişe gittik pantolonlarımın belimden düşmesi üzerine :) direkt 42 beden pantolonlara sarıldım , Allahımm nolur gireyim şu pantolonun içine diyerekten girdim kabine .. ve hiç zorlanmadan , direk girebildim içine , dünyalar benim oldu :) evet artık 42 beden bir pıtırcığım :)
hosbuldum canim :)uzun zamandir okuyodum sizi ama kendimi hazir hissetmiyordum diyete .gecen hafta tahlillerimi yaptirdim pazartesi basladim umarim veririrm bu sefer
Bu arada bende bildirimimi bu geceden yapayım
Yarın hastaneye tabletide götüreceğim ama girmeye fırsatım olurmu bilmiyorum
Yenacığım 98i gördüm ucundan da olsa
İnşallah bu stresten sonrada görürüm
Asucuğum Sporumda toplam 240 dakikabugün koşturmaktan gidemedim yoksa bir 60 dakika daha olurdu en az
Esracığım ölçülerimi yarın gece yada en geç cumartesi yazarım
Hepinize iyi geceler
Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi sizlere hayırlı kılsın....Aminnnnnnnnnn
Kücük kuzum için dualarınızı eksik etmeyeceğinize eminim zaten
Yarın eve geldikten sonra inşallah kuzu biraz daha iyi olurda gelen giden olmazsa ilk fırsatta damlarım nasılsa
En geç gece buralardayım
Geride kalan arkadaşlarada hoş sohbetler ve hayırlı geceler
oy oy nuhanım polisim sabah sabah çok mutlu oldumxayim sana bir şiir yazayim,
pamuk elli al yanaklı tontoş kaynoşum benim...
dili tatlı, ak mezuralı tontoş kaynoşum benim....
artikim oldumu bilmiyorum..
aman amann bir oyun delisi olaraktan ben bulaşmıyımmmmmmtopiği candy crush saga mafyası bastı
geçmiş olsun tatlımİyi geceler arkadaşlar...
yarına bol eksili bir gün olur umarım...
Benim midem çok bulanıyor hiiç iyi hissetmiyorum şu an kendimi.. ( hamile değilim. )
Öptüm sizi ..
yerim ben o ptırcıkııı aperimmdün alışverişe gittik pantolonlarımın belimden düşmesi üzerine :) direkt 42 beden pantolonlara sarıldım , Allahımm nolur gireyim şu pantolonun içine diyerekten girdim kabine .. ve hiç zorlanmadan , direk girebildim içine , dünyalar benim oldu :) evet artık 42 beden bir pıtırcığım :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür totoşum yer gördü
İnanın öğleden beri inanılmaz koşturmaca içindeydim
Bu arada Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimiyiki varsınız
Öğlende doktorla tekrar konuştuk ve eşimde eninde sonunda olucak bu ameliyat bari en erken tarihe gün alalım dedi. Hastanede büyük görümcemin Görümcesisöylerken bile komik yaa dıdımın dıdısı der gibi çalıştığı için onunla konuştuk yaw bu ne fiyatlar birşey yapılamazmı dedim ve sağ olsun çalışan yakını hesabı 600 den 500e indirtti.
En erken tarih diyince doktor o zaman gelin bugün tahlilerini yapalım yarın sabah ameliyat ederiz dedi
Şaşırdım tabi sonuçta ben en azından bir kaç gün sonrasına bekliyordum ama iyi bari dedim ve direk tekrar hastaneye gittik
Tahlillerde ameliyata engel bir durum çıkmadı şükür
Tabi kuzucuğumdan ilk kez damardan kan alındığı için kıyamet koptuAllahtan çilekli şekerleme alalım diyince anında sustu
Sabah 7de Hastaneye gideceğiz ve Allahın izniyle herhalde 8 yada en geç 9 gibi ameliyata alınacak :26:
Allah hepinizden razı olsun yazdıklarınız beni bir nebzede olsa rahatlattı
İnşallah bizde hemen atlatırız
Hastane dönüşü eşimin Anannesine uğradık uzun zamandır gitmiyoruz diye oda çok sevindi hatta eşime birazda fırça attı
Akşam 7 gibi eve geldik ondan sonra asıl koşuşturma başladı benim için
Yemeğimizi yedikten sonra bütün eve girişmek zorunda kaldımMutfak, salon, banyo, balkon falan derken daha yeni oturdum Hemen yatacaktım ama size yazmadan edemedim
Yarın akşama doğru eve gönderecekler zaten ama şimdi eşimin halaları, kızkardeşim falan geçmiş olsuna gelirler ev temiz olsun dedim
Bu arada bende bildirimimi bu geceden yapayım
Yarın hastaneye tabletide götüreceğim ama girmeye fırsatım olurmu bilmiyorum
Yenacığım 98i gördüm ucundan da olsa
İnşallah bu stresten sonrada görürüm
Asucuğum Sporumda toplam 240 dakikabugün koşturmaktan gidemedim yoksa bir 60 dakika daha olurdu en az
Esracığım ölçülerimi yarın gece yada en geç cumartesi yazarım
Hepinize iyi geceler
Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi sizlere hayırlı kılsın....Aminnnnnnnnnn
Kücük kuzum için dualarınızı eksik etmeyeceğinize eminim zaten
Yarın eve geldikten sonra inşallah kuzu biraz daha iyi olurda gelen giden olmazsa ilk fırsatta damlarım nasılsa
En geç gece buralardayım
Geride kalan arkadaşlarada hoş sohbetler ve hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?