Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbuldum canim :)uzun zamandir okuyodum sizi ama kendimi hazir hissetmiyordum diyete .gecen hafta tahlillerimi yaptirdim pazartesi basladim umarim veririrm bu sefer

Bişe olmaz geçer...soruydu? okadar...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür totoşum yer gördü
İnanın öğleden beri inanılmaz koşturmaca içindeydim
Bu arada Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız
Öğlende doktorla tekrar konuştuk ve eşimde eninde sonunda olucak bu ameliyat bari en erken tarihe gün alalım dedi. Hastanede büyük görümcemin Görümcesi söylerken bile komik yaa dıdımın dıdısı der gibi çalıştığı için onunla konuştuk yaw bu ne fiyatlar birşey yapılamazmı dedim ve sağ olsun çalışan yakını hesabı 600 den 500e indirtti.
En erken tarih diyince doktor o zaman gelin bugün tahlilerini yapalım yarın sabah ameliyat ederiz dedi
Şaşırdım tabi sonuçta ben en azından bir kaç gün sonrasına bekliyordum ama iyi bari dedim ve direk tekrar hastaneye gittik

Tahlillerde ameliyata engel bir durum çıkmadı şükür
Tabi kuzucuğumdan ilk kez damardan kan alındığı için kıyamet koptu Allahtan çilekli şekerleme alalım diyince anında sustu
Sabah 7de Hastaneye gideceğiz ve Allahın izniyle herhalde 8 yada en geç 9 gibi ameliyata alınacak :26:
Allah hepinizden razı olsun yazdıklarınız beni bir nebzede olsa rahatlattı
İnşallah bizde hemen atlatırız

Hastane dönüşü eşimin Anannesine uğradık uzun zamandır gitmiyoruz diye oda çok sevindi hatta eşime birazda fırça attı
Akşam 7 gibi eve geldik ondan sonra asıl koşuşturma başladı benim için
Yemeğimizi yedikten sonra bütün eve girişmek zorunda kaldım Mutfak, salon, banyo, balkon falan derken daha yeni oturdum Hemen yatacaktım ama size yazmadan edemedim
Yarın akşama doğru eve gönderecekler zaten ama şimdi eşimin halaları, kızkardeşim falan geçmiş olsuna gelirler ev temiz olsun dedim

Bu arada bende bildirimimi bu geceden yapayım
Yarın hastaneye tabletide götüreceğim ama girmeye fırsatım olurmu bilmiyorum

Yenacığım 98i gördüm ucundan da olsa
İnşallah bu stresten sonrada görürüm

Asucuğum Sporumda toplam 240 dakika bugün koşturmaktan gidemedim yoksa bir 60 dakika daha olurdu en az

Esracığım ölçülerimi yarın gece yada en geç cumartesi yazarım

Hepinize iyi geceler
Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi sizlere hayırlı kılsın....Aminnnnnnnnnn
Kücük kuzum için dualarınızı eksik etmeyeceğinize eminim zaten

Yarın eve geldikten sonra inşallah kuzu biraz daha iyi olurda gelen giden olmazsa ilk fırsatta damlarım nasılsa
En geç gece buralardayım

Geride kalan arkadaşlarada hoş sohbetler ve hayırlı geceler

oyyyy kiyamam minik kuzuyaaaaaaaa
simdiden cok cok cok gecmis olsun canim hayirlisiyla gecer gider insallah
benim kizimdada ayni sorun var ama babasi benden beter ameliyat islerinden korktugu icin yaptirmayi düsünmüyor bakalim nereye kadar bekliycez:18::18::18:
Öp yerime minik kelebegiiiii

canim son mesajinida okudum yarin dualarimda minik meleginde olucak.merak etme sakin hersey cok yolunda gidicek.Allah meleginin yardimcisi olsun(amin)

kendin icin birseyler yap ama oldu mu? bak abla tavsiyesi :))
Herkes mezurasinin rengini söylesin....

benimkisi acik pembe :)))

kuzum tebrik ederim canim, süpersin.afferim sana, aynen devam

hosbuldum canim :)uzun zamandir okuyodum sizi ama kendimi hazir hissetmiyordum diyete .gecen hafta tahlillerimi yaptirdim pazartesi basladim umarim veririrm bu sefer

e sende hosgeldin fistik

Esracim ve yenacim destek veren cümleleriniz icin cok tesekkür ederim.ve haklisin yena ben o kalbi kocaman adami tanidgim icin cok sansli biriyim.cok özlücem.ve her daim dualarimda olucak, emegi cok büyük üzerimde, evliligimde, cocuklarimda.....

meyracim iyi olmaya calisiyorum bebegim,ne yazik ki icimden geldigi gibi yas tutamiyorum,bakmak zorunda oldugum 2 cocugum var.sagol bebegim sordugun icin

ben bildirimlerimi simdiden yapayim, yarin esim evde olucak gündüz gelemem buraya.

Yenacim

kilom 79
gecen hafta 81
fark 2 kilo

Asumancim

sporum 180 dakika

nuhancim kacamagim hala 1

esracim

belim :96cm
kalcam:107 cm

emekleriniz icin simdiden cok tesekkür ediyorum.hakkinizi helal edin

şahgizemim bak diyete en uygun mezura sende:)

cecosum hadi hayirlisi ile başarili ameliyatlar olsun....

bende gidip azicik uyum kalkayim isleri tamamliyim viiiiiiiiiiiinnnnnn toplantiya gideyim...
bugun çok yaramazlik yaptim..

Son düzenleme:

cecoşummm geçmiş olsun. minicik kuzunuda öpüyorummm çok.
nekadar küçükken olursa o kadar iyi haklısın.bende arkadasları okudum da demekki çok görülüyor geniz eti.

bize yarın güzel haberlerle gel........

Yena ya verdigin bildirime de

kızlar geçmişe baktım gözlerimi heba ettim siz için
acayip uykum geldi sabah erken kalktım yürüyüş yaptım sonra misafirlerim geldi..
öle kosturmalı gectiki 2 günüm..
yarın sabah erkenden görüşürüz bugün aç dolaştım yarın bildirim günü

selamün aleyküm şekerlerim hayırlı cumalar
birazdan kahvaltımı edip spora gidicem

xayim sana bir şiir yazayim,
pamuk elli al yanaklı tontoş kaynoşum benim...
dili tatlı, ak mezuralı tontoş kaynoşum benim....
artikim oldumu bilmiyorum..
oy oy nuhanım polisim sabah sabah çok mutlu oldum
güne gülümseyerek başladım,harika olmuşş,teşekkür ederim canımm

topiği candy crush saga mafyası bastı
aman amann bir oyun delisi olaraktan ben bulaşmıyımmmmmm

İyi geceler arkadaşlar...

yarına bol eksili bir gün olur umarım...

Benim midem çok bulanıyor hiiç iyi hissetmiyorum şu an kendimi.. ( hamile değilim. )

Öptüm sizi ..
geçmiş olsun tatlım

yerim ben o ptırcıkııı aperimm

banuşummm, erkene gün almanız iyi olmuş canım,yoksa sen uzadıkça kurup kurup düşüncektin.olcak bitcek anlamıcanız bile.cimcimeye kolay bi ameliyat diliyorum, rabbim onu korusun,bi çırpıda olsun bitsin güzel güzel nefesler alsın kızımız Allahın izniyle inşallah.aminn.akşama seni rahatlamış olarak görcez inşallah tatlım

oy oyy 98 ler nede yakışmıştır benim kendi güzel içi güzel banuşuma,gelsinn 89lar,79lar,69lar veee59 larr inşallah hepimize
çok geçmiş olsun çok çokta öpüyoruz hem seni hem cimcimemizi,tez zamanda hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah

günayydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr

gece pc açık uyuya kalmışım

kilommm kaçamak çok olunca az az verdik malesef neyse 85 üstü olmmamak çok iyi benim için

yeni kilom 84.500
spor yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…