Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb canım ben de sayfanıza katılmak istedim biraz bodoslama daldım ama kusura bakmayın candy crush sağa bende oynyom 250 bölümdeyim kolay level atlamak isteseniz yani küçük bir hilesi var isterseniz söleyeyim
öncelikle hoş geldin 2. olarakta yaa ben 2 haftadır 119. bölümü geçemiyom söylesenee

mrb canım ben de sayfanıza katılmak istedim biraz bodoslama daldım ama kusura bakmayın candy crush sağa bende oynyom 250 bölümdeyim kolay level atlamak isteseniz yani küçük bir hilesi var isterseniz söleyeyim

canım özel mesaj attım bi bakarmısın.

Hoşgeldin öncelikle
Sonra da hadi söyleseneeee

googledan tr gala sayfasına girin önce sayfaya girdiğinizde sağ tarfda kategori başlığı var altında da oyn listesi oradan candy cursh sagy bulun ve ona girin en baştaki hileyi uyguluyorsunuz orada sizi yönlendiriyor

İyi geceler arkadaşlar...

yarına bol eksili bir gün olur umarım...

Benim midem çok bulanıyor hiiç iyi hissetmiyorum şu an kendimi.. ( hamile değilim. )

Öptüm sizi ..

Benim midem çok bulanıyor hiiç iyi hissetmiyorum şu an kendimi.. ( hamile değilim. )

Öptüm sizi ..

Geçmiş olsun canım mideni mi üşüyün acaba leblebi felan yesen bastırır belki
Benim az bi eksim vardı onu da bugün heba ettim sanırsam

Öptüm sizi ..

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. iyi geceler

Benim büyük kızım çok sever bikaç sefer aldım marketten çok güzeldi

sanırım 2 gün dolapta durunca kendilerinden geçtiler. şifa niyetine yedim bikaç tane artık.

ben kaçıyom kızları uyutayım çok geç olmamışsa belki gelirim gene....iyi geceler hepicinize....

geçen yıl sonunda tartıya çıktığımda 90 kilo olmama 3 kilo kalmıştı. büyük bi şok yaşamıştım o an, hiç unutamam, sonrasında acilen bir diyetisyene gitmem gerektiğine karar verdim başladım şu an oldukça iyi bir kilodayım. yaza kadar fit bir vücuda sahip olmak istiyoruuum. bu istikrarlı diyetimi ve cihaz takviyelerimi devam ettirirsem başarılı olacağım gibi, çok heyecanlı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…