- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
Yılmazlar da kıskanırlar bu hatunlar şimdi canım
sagolasin kuzummmnuhan bu ev amerikan mutfak koltuk takımı alsam çok kalabalık olcak en iyisi bi köşe o pufun yerinede portatik 2li bi kanepe almayı düşündüm ben sonradan sünger masrafı falan çıkartırlarsa baya pahalıya gelir ne gerek var o fiyata kampanyalardan yenisini alırsın süngerleri deiştirmiceksen daha ucuz olur o zaman iyi tabi kasası sağlam bulamazsın
güçlü kadın olmak iydir candırr
hiç yaşam tarzım deildir her işimi kendim yaparım hoş yapmasam da koca nerde buluyonda yapıyon
asker eşi olmak zaten başlıbaşıan güçlü olmayı gerektiriyo
musluklara kadar deiştirirsin elektirikten anlarsın çarşı pazar yaparsın doğuda adam dağdadır canlı gelsin diye dua etmekten başka dileğin isteiğin yoktur batıdada kavga ayır etmekten hırsızlıktan devriyeden adamı bulamazsın
benimkide güçlü kadın olmanın deişik versiyonu işte
her kadın deişik derdi var
ama acı gerçekler bak alttaki gibi 6 il gezdim 10 yılda neler gördüm kadın olmak hakkaten zorrr anlatsam ağzınız açık kalır okadar dertlileri varkiii offf off ama çoğu cahillikten geliyo kadın türkiyede onun için erken olgunlaşıyoo
başbakanlık kadının statüsü ve sorunları genel müdürlüğünün yaptığı araştırmanın sonucu, türkiyede kadın olmak ne demek yeterince açıklıyor.
-aile içi suçların yüzde 87si, kadınlara karşı işlenmiş
-varoş olarak nitelenen gecekondu semtlerindeki kadınlar arasında yapılan araştırmada, kadınların yüzde 97sinin aile içi şiddete maruz kaldığı belirlendi.
-ailelerin yüzde 34ünde fiziksel, yüzde 53ünde ise sözlü şiddet görülüyor.
-lise ve daha üstü eğitimli 15-24 yaş grubunda bulunan kadınların yüzde 39.6sı işsiz, kentli kadınlarda bu oran yüzde 37.4 iken kırsal alandaki kadınlar için bu oran yüzde 45.3e ulaşıyor.
-kadınları yüzde 20si okuma yazma bilmiyor.
-üniversite ve diğer yüksek eğitim kurumlarında görev yapan toplam 53 bin 805 öğretim elemanının 17 bin 828i kadın. yani kadın öğretim elemanlarının tüm öğretim elemanlarına oranı yüzde 33.1 oranında.
-türkiye'de kadınların yüzde 40ı görücü usulüyle evleniyor, yüzde 20si ise nikahsız yaşıyor.
-eğitim gören 100 kadından sadece 2 tanesi yüksek öğrenim görüyor.
-kadınların yüzde 55i doğum kontrolü uygularken, yüzde 64ü hamilelik döneminde doktora gitmiyor.
-yılda 2 bin 500 kadın anne olmak isterken yaşamını yitiriyor.başbakanlık kadının statüsü ve sorunları genel müdürlüğünün yaptığı araştırmanın sonucu, türkiyede kadın olmak ne demek yeterince açıklıyor.
-aile içi suçların yüzde 87si, kadınlara karşı işlenmiş
-varoş olarak nitelenen gecekondu semtlerindeki kadınlar arasında yapılan araştırmada, kadınların yüzde 97sinin aile içi şiddete maruz kaldığı belirlendi.
-ailelerin yüzde 34ünde fiziksel, yüzde 53ünde ise sözlü şiddet görülüyor.
-lise ve daha üstü eğitimli 15-24 yaş grubunda bulunan kadınların yüzde 39.6sı işsiz, kentli kadınlarda bu oran yüzde 37.4 iken kırsal alandaki kadınlar için bu oran yüzde 45.3e ulaşıyor.
-kadınları yüzde 20si okuma yazma bilmiyor.
-üniversite ve diğer yüksek eğitim kurumlarında görev yapan toplam 53 bin 805 öğretim elemanının 17 bin 828i kadın. yani kadın öğretim elemanlarının tüm öğretim elemanlarına oranı yüzde 33.1 oranında.
-türkiye'de kadınların yüzde 40ı görücü usulüyle evleniyor, yüzde 20si ise nikahsız yaşıyor.
-eğitim gören 100 kadından sadece 2 tanesi yüksek öğrenim görüyor.
-kadınların yüzde 55i doğum kontrolü uygularken, yüzde 64ü hamilelik döneminde doktora gitmiyor.
-yılda 2 bin 500 kadın anne olmak isterken yaşamını yitiriyor.
he eeheee peki eşimizedemi cıplak ölçtürcez
:92::92::92::92::92::92::92::92:
ahh bu nursena niye bi başta bi ortada var benden başkadamı var aceppp
yaznünüm yaz doğum günü partisinden geldim 2 kaçakta orda yidim sonaa da yaz da tam olsun
gelmiş geçmiş olsunnn
hheee o nursena varya boyu posu devrilmeyesice bugün tosladı doğum gününün sahibesi öğretmen cafede yaptılar pasta haricinde arkadaşları 1 er çeşit getirmiş anam 15 çeşitti içinden gözüme kestirdimi yidim amma sonuçta hamur işiydi akşam yemaği yemedim 2 çatal kızımın pastasının içindeki bademleri yedim yiyemiyo ağzıma verdi anne hamm anne hammm anneeside hammmmmmmmmmmm yaptı bitti gitiiittiiiii
Esracim cooook tesekkürler tatlisimmmcansın sen can
Artıdoksan 101 (artıdoksana giriş) dersimizin en temel bilgilerini sunduğunuz için teşekkür ederiz
alemsin canım ya
çok mu çalıştın bugün
benimkiler mavi ve beyaz
19 kg verince;
göğüsten 10 cm
belden 15 cm
göbekten 19 cm
basenden 17 cm gitti benim
clutch 5
canım çok geçmiş olsun eşine. of sen anlattıkça benim canımdan can gitti. nasıl dayanmış öyle ya.
olur o kadar canım, sen iradelisin ben biliyorum. regl öyle yapıyor insanı. ben de yarın olucam. hafta boyunca 80den aşağı inemedim. karnım da doymadı bi türlü dünyaları yediğim halde. ayda bir de olur o kadar deyip kapatalım bu mevzuyu
Al bendende o kadar canim soranlara 2 degil 3 cocugum var benim diyorum o derece yaniÇok yakın arkadaşım öyle seftali gibi tüylü yiyeceklere elleyemez..
Yaniii...Bu genişliğe bir de kıyafetlemi yapiciizz allasen..:)
sarı-siyah
Bugün çay saatin de yapılan kaçamak..acaba nedir nedir :)))
Eşimin de resmen hastane ve doktor fobisi var . itiraz etse de bence öyle..
Çok kızıyorum o yüzden ona...
İyi geceler arkadaşlar...
yarına bol eksili bir gün olur umarım...
Benim midem çok bulanıyor hiiç iyi hissetmiyorum şu an kendimi.. ( hamile değilim. )
Öptüm sizi ..
kızlar yatmadan yeni nesil LPG denilen bir cihaz varmış, aranızda bilgisi olan var mı??? ben de ilk kez kullanıyorum ve daha yeni başladım. daha önce kullanan ya da duyan varsa anlatabilir mi? zayıflamada oldukça etkiliymiş, ne dersiniz??
iş yerinde benm face açılmıyor artık sonra denerim sanım saollkızlar yapabildiniz mi
peki :) ben başka başlıkla araştırayım en iyisi. iyi geceler canım:)Biz diyet ve spordan başka bir yöntem bilmiyoruz da uygulamıyoruz da canım
kızlar yatmadan yeni nesil LPG denilen bir cihaz varmış, aranızda bilgisi olan var mı??? ben de ilk kez kullanıyorum ve daha yeni başladım. daha önce kullanan ya da duyan varsa anlatabilir mi? zayıflamada oldukça etkiliymiş, ne dersiniz??
sizi çaktirmadan reklam yapamaya çalişan kandirikçi bir üyemisiniz?
dün alışverişe gittik pantolonlarımın belimden düşmesi üzerine :) direkt 42 beden pantolonlara sarıldım , Allahımm nolur gireyim şu pantolonun içine diyerekten girdim kabine .. ve hiç zorlanmadan , direk girebildim içine , dünyalar benim oldu :) evet artık 42 beden bir pıtırcığım :)
dün alışverişe gittik pantolonlarımın belimden düşmesi üzerine :) direkt 42 beden pantolonlara sarıldım , Allahımm nolur gireyim şu pantolonun içine diyerekten girdim kabine .. ve hiç zorlanmadan , direk girebildim içine , dünyalar benim oldu :) evet artık 42 beden bir pıtırcığım :)
aferin pıtırcığımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?