Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sagolasin kuzummm Yediklerinde yaramasin emiiiiii
Esracim cooook tesekkürler tatlisimmm
Söz dinlemedi canim napayim o kadar söylemesem

Al bendende o kadar canim soranlara 2 degil 3 cocugum var benim diyorum o derece yani
İyi geceler arkadaşlar...

yarına bol eksili bir gün olur umarım...

Benim midem çok bulanıyor hiiç iyi hissetmiyorum şu an kendimi.. ( hamile değilim. )

Öptüm sizi ..

Coooook gecmisolsun canim benimmm sabah biseyin kalmaz insallahhhh

kızlar yatmadan yeni nesil LPG denilen bir cihaz varmış, aranızda bilgisi olan var mı??? ben de ilk kez kullanıyorum ve daha yeni başladım. daha önce kullanan ya da duyan varsa anlatabilir mi? zayıflamada oldukça etkiliymiş, ne dersiniz??

Biz diyet ve spordan başka bir yöntem bilmiyoruz da uygulamıyoruz da canım

kızlar ben cııkıyorum yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum ii gecelerr

sizi çaktirmadan reklam yapamaya çalişan kandirikçi bir üyemisiniz?

dün alışverişe gittik pantolonlarımın belimden düşmesi üzerine :) direkt 42 beden pantolonlara sarıldım , Allahımm nolur gireyim şu pantolonun içine diyerekten girdim kabine .. ve hiç zorlanmadan , direk girebildim içine , dünyalar benim oldu :) evet artık 42 beden bir pıtırcığım :)

sizi çaktirmadan reklam yapamaya çalişan kandirikçi bir üyemisiniz?

neden öyle bi algı uyandı anlayamadım. konuya dair internette deil gibi araştırma yapıyorum ama bulamıyorum. kafayı yedim. ben de forumlarda bilgisi olan var mı diye araştırma yapıyorum. sonuçta o kadar para verip denediğim bi yöntem. tavuk gibi yolunmadığımı hissetmek istemiyorum. kötü oldu benim için bu yorum

aferin pıtırcığımıza

tebrikler

Tebrik ederim fistikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…