Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydin kizlarrrr!!!

Ben bildirimimi yapayim. Kosturmacam devam etsin :) Ay carsambadan beri yoruldum vallahi ya...

Gecen haftaki kilom 92,5kg bu haftaki kilom 90.1kg

405dk sporum var bu hafta

Simdiden ellerinize saglik kizlar!!!

Senide tebrik ederim maşallah topik bu hafta inanılmaz kilo verenlerle dolu maşallah hepiciğinize

Gökce irem maşşalah sana amma guzel kılo vermışsın arkadaşım
tebrikler valla
herkes eminım guzel guzel bildirilerde bulunacak akşama kadar çokca spor yapan arkadaşlara daha çok tebrikler

Sagol canim :) hem saglikli beslenip hemde o kadar spor yaparsam normal herhalde bu kilo diye dusunuyorum....

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen

Benim ölçüler aynı canım

merhaba kızlar hayırlı cuma lar misafirim var giremiyoru kilom 93 spor 100 dk kilo veren veremeyen emek verir uğraşan bütün arkadaşlarını tebrike telefon dan yazdım ama az önce silindi nuhan cim 20 kadar kaçamağı var aslında yazmaya utanıyorum ama burda olur yazdıklarımızdan olmaya çalışıyorum bir motivasyon patlaması gerçekleşecek onu umud ediyorum ve inşallah bir gün olacak neyse hoşçaka

selamün aleyküm şekerciklerim,hayırlı cumalar
spordan geldim kahvemi içtim geçmişi okudum birazdan öğle yemeğimi hazırlıcam.
banuşu aradım fakat ulaşılmıyor hastanede çekmiyor olabilir,mesaj attım dönerse öğreniriz durumlarını.
cimcime çıkmıştır ameliyatdan çoktan.rabbim şifa versin kuzucuk rahat nefesler alsın artık

Buda küçük Prensesimin ameliyat öncesi hali

Eki Görüntüle 671479
maşallah subhanallah
yerim ben o prensesiii

aminnn

geçmiş olsun canımcım

buyrun benimmm
ivit artık ben sizin metabolizmanızım ona göre,aç bırakmayın ayşeyi

karnım çol ağrıyooo
Temizlik de yapmam lazım amaaa
geçmiş olsun canım,çok yormadan kendini üstten yap temizliğini

Hayırlı cumalar arkadaşlar....

Az önce Dr'umla konuştum.Sonuçlarım iyi Hamdolsun.Sadece fibrokistmiş...

Geçmiş olsun deyip hayır duanızı esirgemediniz.Hepinize çok teşekkür ederim.Aranızda tek tek cevap veremediğim olduysa tekrar

tekrar teşekkür ediyorum...Rabbim cümlemizi sağlıktan yoksun etmesin...

Şimdi gelelim kilo bildirimine...Ne çektin Beyza, ne çektin bu kilodan diyesim var..Biraz moralsizlik biraz korku duyguları ile yedim arkadaşlar ve cevabımı aldım..

Yenacığım;

Kilom:96......

Son düzenleme:

Haberler çok güzel ablacığım çok sevindik. Sağlık çok önemli haklısın moralsiz olmakla, umarım bir daha böyle korkular yaşamazsın

Yenacığım;buradasın ne güzel...Şimdi seni arayacaktım sonuçlar için ama buradaymışsın...Daha güzel bir şey için aramak nasip olur inşallah.Gerçi buda güzel de....

Selamün aleykümm....

akşam misafirlerim var işim çok geçmiş okumaya daha sonra geleceğim hemen bildirim yapıp kaçam gerçi yapacak bildirimimde yok ya neyse...

kilo:aynı yaz yenacım tartımın pili bittiği için bilmiyorum...:44:

spor:100 dakika parmağımı sakatlamadan önce ancak bukadar yapabilmiştim...

yenacım asucum şimdiden ellerinze sağlık...

hadi kızlar görüşmek üzre öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…