Aynurcum tebrikler canım
75 hedefim hayalim offfff
Tünaydin kizlarrrr!!!
Ben bildirimimi yapayim. Kosturmacam devam etsin :) Ay carsambadan beri yoruldum vallahi ya...
Gecen haftaki kilom 92,5kg bu haftaki kilom 90.1kg
405dk sporum var bu hafta
Simdiden ellerinize saglik kizlar!!!
Gökce irem maşşalah sana amma guzel kılo vermışsın arkadaşım
tebrikler valla
herkes eminım guzel guzel bildirilerde bulunacak akşama kadar çokca spor yapan arkadaşlara daha çok tebrikler
Eki Görüntüle 671597
işte benim mamalarım yena listelesem seni geçer herhalde daha zeytin de yedim
Ahahaha evet..
İş görüşmesine gitmiştir.
Özlem muckkss.
aman o kurabiyeyi sokmasan ölün gözümüze demiiii:)))
afiyet olsunnnnnnn ohhhhhhhhhhh missssssssssssssss
Tekrardan hayırlı sabahlar canlar :)
hepinize güzel bir cuma günü, güzel bildirimler diliyorum.
ben gece boyu uyuyamadım. bademciklerim şişmiş, sinüzitim de azmış. hala sersem gibiyim. bi de regl oldum üstüne. inşallah bir an önce toparlanırım.
Banucuğum çok sevindim bir an önce ameliyatın olacak olmasına. sana kururp kurup üzülecek çok zaman kalacak böylece :)
Allah yardımcınız olsun canım, meleğin hiçbir şey anlamadan olur biter inşallah. çok öpüyorum seni.
Deryacığım seni kocaman tebrik ediyorum canım. harika gidiyorsun maşallah
Sen de bu azim varken kayınvaliden gelmeden 75i bile görürsün :) az sürtüneyim de bana da bulaşsın
belden 4 cm, basenden de 5 cm gitmiş. ilk bildirimi sen yaptın ama birinciliğe oynadığına eminim ben bu tembel hatunlar içinde
tebrikler Nursena, emin adımlarla gidiyorsun. su ve sporu da arttırsa daha da fazla gidecek eminim.
maşallah güzel gelincik
inşallah hiçbir şey anlamadan çıkar minik prenses. nasıl da tatlı maşallah
canım 1 cm gitmiş belden :) bende de 1er cm gitmiş :))) az olsun bizim olsun napalım
canım 1er cm kalınlaşma var ama sen en son ölçü verdiğinde 80 kgdın. 3 kg alıp 1 cm kalınlaşmak da çok iyi bence. demek ki yağ değil de su topladı vücudun. sen bi dahaki ay okursun onun canına
afiyet olsun canım
2şer cm incelmişsin, tebrik ederim
öncelikle gününüz aydın olsun :)
bildirimimi yapayım, hasbehal ederiz.
Yenam kilom aynı, ne 80miş arkadaş,
Asumanım sporum 120 dakika,
Nuhancım kaçamağım hala 5 tane.
Üçünüzün de elleri dert görmesin inşallah. şimdiden çok sağolun canım arkadaşlarım.
maşallah subhanallah
aminnnAllah'ım;
Bu Mübarek CUMA Günü Hürmetine ;Evlerimizi Aş'sız,
Kalplerimizi Aşksız,Dillerimizi Duâ'sız bırakma..!
Evlatlarımızı hayırlı,Bedenimizi sağlıklı,İşlerimizi başarılı kıl...!
Fakirlere yardım et..Zalimlere fırsat verme Ya Rabbi...!
Amin..
[url=http://......./c25MCx][/URL]
geçmiş olsun canımcımTekrardan hayırlı sabahlar canlar :)
hepinize güzel bir cuma günü, güzel bildirimler diliyorum.
ben gece boyu uyuyamadım. bademciklerim şişmiş, sinüzitim de azmış. hala sersem gibiyim. bi de regl oldum üstüne. inşallah bir an önce toparlanırım.
Banucuğum çok sevindim bir an önce ameliyatın olacak olmasına. sana kururp kurup üzülecek çok zaman kalacak böylece :)
Allah yardımcınız olsun canım, meleğin hiçbir şey anlamadan olur biter inşallah. çok öpüyorum seni.
buyrun benimmmGeldim ama herkes gitmiş
Neyy saat 3de akşam yemeğimiii. İyide motora yağ koymazsan işler mi. Mide öğledne sonra 3den sabaha kadar boş, şimdi metabolizmamımızın adı ayşe olsun, ayşe 3den sonra hiç yemek yiyemiyor, sabah kalkıyorsun ayşeye yemek veriyorsun, ayşe ilk yediği lokmayı yağa dönüştürür çünkü aç kalıcam zanneder. Anlatabildim mi acep
geçmiş olsun canım,çok yormadan kendini üstten yap temizliğinikarnım çol ağrıyooo
Temizlik de yapmam lazım amaaa
çok teşekkür ederim :116:
Hayırlı cumalar arkadaşlar....
Az önce Dr'umla konuştum.Sonuçlarım iyi Hamdolsun.Sadece fibrokistmiş...
Geçmiş olsun deyip hayır duanızı esirgemediniz.Hepinize çok teşekkür ederim.Aranızda tek tek cevap veremediğim olduysa tekrar
tekrar teşekkür ediyorum...Rabbim cümlemizi sağlıktan yoksun etmesin...
Şimdi gelelim kilo bildirimine...Ne çektin Beyza, ne çektin bu kilodan diyesim var..Biraz moralsizlik biraz korku duyguları ile yedim arkadaşlar ve cevabımı aldım..
Yenacığım;
Kilom:96......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?