Hayırlı cumalar arkadaşlar....
Az önce Dr'umla konuştum.Sonuçlarım iyi Hamdolsun.Sadece fibrokistmiş...
Geçmiş olsun deyip hayır duanızı esirgemediniz.Hepinize çok teşekkür ederim.Aranızda tek tek cevap veremediğim olduysa tekrar
tekrar teşekkür ediyorum...Rabbim cümlemizi sağlıktan yoksun etmesin...
Şimdi gelelim kilo bildirimine...Ne çektin Beyza, ne çektin bu kilodan diyesim var..Biraz moralsizlik biraz korku duyguları ile yedim arkadaşlar ve cevabımı aldım..
Yenacığım;
Kilom:96......
Haberler çok güzel ablacığım çok sevindik. Sağlık çok önemli haklısın moralsiz olmakla, umarım bir daha böyle korkular yaşamazsın
Geçmiş olsun deyip hayır duanızı esirgemediniz.Hepinize çok teşekkür ederim.Aranızda tek tek cevap veremediğim olduysa tekrar
Şimdi gelelim kilo bildirimine...Ne çektin Beyza, ne çektin bu kilodan diyesim var..Biraz moralsizlik biraz korku duyguları ile yedim arkadaşlar ve cevabımı aldım..
Yenacığım;
ayy buda tartımm,görmemişin 89 u olmuş tutmuş şeetmiş hesabı
bida görmemem falan kayıt altına aldım çerçeveletedebilirim
Eki Görüntüle 671663
esracım ölçülerimi pazartesi sabah bildirrim tatlım
ayy buda tartımm,görmemişin 89 u olmuş tutmuş şeetmiş hesabı
bida görmemem falan kayıt altına aldım çerçeveletedebilirim
Eki Görüntüle 671663
esracım ölçülerimi pazartesi sabah bildirrim tatlım
arkadaşlar gunaydınlar
hemen kılo mu bıldırıyım yenacım
1 kılogıtmış 104 oldu
sporda sadece 120 dk
karnım çol ağrıyooo
Temizlik de yapmam lazım amaaa
Yenacığım;
Yenacığım;buradasın ne güzel...Şimdi seni arayacaktım sonuçlar için ama buradaymışsın...Daha güzel bir şey için aramak nasip olur inşallah.Gerçi buda güzel de....
Ölçülerim:
Bel: 108
Basen: 130
kilo bildirimimi de yapıyım
kilo bildirimim: 89.5
geçen hafta :92.4
aradaki fark :2.9
spor :470dk sadece spor salonundaki
arada dışarda yürüdüklerimi de yazmadım utandım
haftaya benim klasik olay olur ve ben tartıda 92 gelirim artık nerelerden atarım kendimi bilemiyorum
Kizlar sizden cesaret aldim ayseyi besledim simdi ahahaha biraz kacamak oldu gibi sanki. neyse aksam yemeginde dengelerim. Kafayi yicem su kilo merediyle yarappim. Yerken aklim nerdeyse artik. ama dün aksam yemediysem dahada yemem heralde. dun misafir icin cikolatalar meyveler aburcuburlar masanin ustundeydi cikolataya dokunmadim bile vallaha. Ayse doydu simdiGeldim ama herkes gitmiş
Neyy saat 3de akşam yemeğimiii. İyide motora yağ koymazsan işler mi. Mide öğledne sonra 3den sabaha kadar boş, şimdi metabolizmamımızın adı ayşe olsun, ayşe 3den sonra hiç yemek yiyemiyor, sabah kalkıyorsun ayşeye yemek veriyorsun, ayşe ilk yediği lokmayı yağa dönüştürür çünkü aç kalıcam zanneder. Anlatabildim mi acep
canım 88.6 kilo ile nasıl 42 beden giydin? ya boyun uzun yada çok sıkısın hangisi çok özendim doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?