Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi gözün aydın canımcım,tekrar geçmiş olsun

merhaba kızlar acele geldim acele kaçmak zorundayım kusuruma bakmayın...

önce hepinizi öpüyorum...

kilom aynı Yenacım...ne yapıyım nasıl olsa direnci kırıcam

sporum 90 dk Asuman ablacım...

Nuhancım kaçamağı ben saymadım bu hafta ...bu haftada dombili damgası yememeyim

Esram ölçülerimi haftasonu ölçerim...

Allaha emanet olun..Cumanız mübarek olsun...

kilo bildirimimi de yapıyım

kilo bildirimim: 89.5

geçen hafta :92.4

aradaki fark :2.9

spor :470dk sadece spor salonundaki
arada dışarda yürüdüklerimi de yazmadım utandım

haftaya benim klasik olay olur ve ben tartıda 92 gelirim artık nerelerden atarım kendimi bilemiyorum

Beyzuş abla tekrar gelmiş geçmiş olsun diyelim kilo olayını kafaya takma sen üstesinden gelirsi nasıl olsa

hayırlı cumalar

geçen hafta :78.3

bu hafta:77.8

spor: yok haftada 3 gün yarımşar saat yürüyorum ama tempolu bir yürüyüş olmadığı için spordan saymıyorum

kızlar merhaba madem aranıza girmek istiyorum bende yazıyım dedim ölçülerimi ve kilomu.

kilo: 92 kg

bel:100 cm

basen 128

sporu sanırım haftalık saat olarak yazıyorsunuz artık bende bu hafta kayıt tutarak spor yapıp haftaya cuma yazarım.

ayy buda tartımm,görmemişin 89 u olmuş tutmuş şeetmiş hesabı
bida görmemem falan kayıt altına aldım çerçeveletedebilirim
Eki Görüntüle 671663

esracım ölçülerimi pazartesi sabah bildirrim tatlım

slmmmm kızlarr nasılsınızzz...dilerimm herkezlerr iyidirrr...veee güzell kilocuklarr verilmiştirr yağlardannn...benn çok şükürr iyileştim ve bugun resmen ayaklandımm..sağlıkk gibisi yokkk..böle mutluyum ama kilomm maesef yine aynıı.eşimin okadar yedirmelerine aynı olmasınada şükrediyorumm..2 gün sonra 81 leri görür gibi olurumm şimcikk acık acık gelip gidiyorr ama 82 sabitt kilomm... :)

kilo bildirimimm...

kilo:: 82...

sporr...yokkkkkkkkkk.....

arkadaşlar gunaydınlar
hemen kılo mu bıldırıyım yenacım
1 kılogıtmış 104 oldu
sporda sadece 120 dk

karnım çol ağrıyooo
Temizlik de yapmam lazım amaaa

Geçmiş olsun canım...Yarına bırak temziliği bugün dinlen..Pijama,tv takıl..

Nasıl sevindim anlatamam...Fikrimin ince gülü seni..

kilo konusunda sadece şunu söyleyeceğim..Biliyorsun bizim kajumuz var..Anlaşıldımı merkezz

Yenacığım;buradasın ne güzel...Şimdi seni arayacaktım sonuçlar için ama buradaymışsın...Daha güzel bir şey için aramak nasip olur inşallah.Gerçi buda güzel de....

Dayanamadın aradın çok sağol..beni bana özel hissettiriyosun öperim bilirsin..:)))

Ölçülerim:

Bel: 108

Basen: 130

Tatlım ikimiz de ne kaddann ince belliyiz değilmi kendi kendimin hastasıyım..

Kuzum sen çldırdınmııı O ne öyle.. 3 kilo veren var veremeyen var..

Bu arada 80 ler benim için de neredeyse kutsal rakam..

Son düzenleme:
Kizlar sizden cesaret aldim ayseyi besledim simdi ahahaha biraz kacamak oldu gibi sanki. neyse aksam yemeginde dengelerim. Kafayi yicem su kilo merediyle yarappim. Yerken aklim nerdeyse artik. ama dün aksam yemediysem dahada yemem heralde. dun misafir icin cikolatalar meyveler aburcuburlar masanin ustundeydi cikolataya dokunmadim bile vallaha. Ayse doydu simdi
. aksama baslar konusmaya ahaha

canım 88.6 kilo ile nasıl 42 beden giydin? ya boyun uzun yada çok sıkısın hangisi çok özendim doğrusu.

bende kaliptanmidir nedendir bilmem 42 ye gorebiriyorum bazen 94.1 im suanda.boyumda 1.73,5 nasil mutlu oluyosun bi bilsen ihihih armut denilenlerdenim. Annemin hediyesi kocaman bi kalca babamin hediyesi uzun bi boy. su gobeklerle bacaklar incelse kalca iyidir iyi :)))

kilo veren butun arkadaslarimi tebrik ediyorum. bende bildirim yapsam benide 2 hafta sonra listenize alirmisiniz acaba
kilo bildirimim 117 ben gene de yapiyim motive olmak amacli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…