Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım 88.6 kilo ile nasıl 42 beden giydin? ya boyun uzun yada çok sıkısın hangisi çok özendim doğrusu.
Bu mevzuyu bende cözemiyorum..
77li rakamlardayım. 42 bedene giremiyorum.

ayrica suna çok siniriliyim..
saat 13,30 toplantim var...
cep telefonu evde unutmus bana malilde sinava giriyorum diyen bilgisayrida araabayida yaninda götüren bir adam var onu her an kapını önüne koyabilirim... ne yapacağımı şaşırdım..

Son düzenleme:
Kuzum sen çldırdınmııı O ne öyle.. 3 kilo veren var veremeyen var..

Bu arada 80 ler benim için de neredeyse kutsal rakam..

çıldırdımmı bilemiyorum yenacım da şu an sevindirik ve görmemiş modundayım

:124::124::124:

Özlemcim listeye girmen çok iyi olacak, dişime göre bulduğum 580680. rakip olarak belki senle gaza gelirim :)))
geçmiş olsun sana da canım.

Beyzuş abla gözün aydın, bir daha korkulu rüyalar görmezsin inşallah hiç.

Ayşe abla neettin sen :))) Deryayla kaptının tahtı valla, maşallah size

Mamelek aramıza hoşgeldin. kullanıcı adın nerden? hukukçu musun yoksa sen de?

canım öncelikle sakin ol, yalnız kotaramaz mısın? ulaşımı da halledersin bir şekilde dışardaysa toplantı. sen yalnız da halledersin, dert etme.

aman canım sakin,erkekler işte düşünce 0 malesef

canım öncelikle sakin ol, yalnız kotaramaz mısın? ulaşımı da halledersin bir şekilde dışardaysa toplantı. sen yalnız da halledersin, dert etme.

taman diyelim kurtköyden kavaciga taksi ile gittim.. Sunum yapacağim ve laptop adamda... ya buna yapilir mi ya.. müsteriye telefon edecegim ne diyecegimi düsünüyorum..

Selam kizlar

Merak etmissinizdir diye bir mesjlikta olsa giryim dedim
Kuzu cok sukur iyi tamin ettigim kadar huysuzluk yapmiyor ama tabi agrisi var
Saat 4den sonra eve gidecegiz i sallah

Aysecigim sag ol aramissin ama telim kizimdaydi o yuzden donemedim sana
Allah razi olsun canim hepinizden .... Aminnnnn

Neyse simdilik kactim kuzu uyandikca mizikiyor anne diye insallah yarina birseyi kalmaz

selam kk milleti:)

eneeeem yine geçmiş olmuş bir tarih kitabı
istemeden atladıklarım oldu ise af ola.

ben bugün sabah pek bi hüzünlü kalktım ruhsal olarak, belli bi nedeni yok ama.
az önce açtım volkan konaktan cerrahpaşayı dinledim 2kere, o söyledikçe ben rahatladım baya, birazda ağladım
ağlamakta biraz iyi geldi.....
gerçekten herkesin bir derdi var, durur içerisinde.........
yakayımmı bu dünyayı kızlar, bizde uzaya gideriz dermişim sonrasında da
neyse üzerine esranın o gün koyduğu begüm begüm huuuu iyi gitti......
bazen herşey üst üste birikip doluyo galiba.
ve babamsız bi hayat bana daha zor geldi
neyse yaaa geçtim bu konuları, ben dolmuşum galiba bugün, kapandı konu.

ben dün ev işlerimi yapamadım, yetişmezdi çünkü, sadece wc ve lavaboyu yaptım, bugün yapıcam artık evin işlerini.

ben birde alıntılarıma bakayım şimdi bi......

taman diyelim kurtköyden kavaciga taksi ile gittim.. Sunum yapacağim ve laptop adamda... ya buna yapilir mi ya.. müsteriye telefon edecegim ne diyecegimi düsünüyorum..

anladım canım, ne denir hakikaten...
telafi edersin sen ama daha sonra...

afferim o akıllı bıdığa, hiç üzmüyor bak annesi seni. inşallah hemen toparlar canım. tekrar geçmiş olsun.

cerrahpaşa ve hastane önünde incir ağacı bana da çok dokunuyor.
canım Meyracığım her şeye alışılıyor zamanla. boşluğu dolmuyor biliyorum, ama devam etmek zorundayız canım. seni çok seviyorum.

Müsteri aradım biraz geç kalacağım dedim...Çok sükür olumsuz bir yanıt vermediler...

•.sinavin saati bellidir hos sinav saatinin bizim toplantı saatimize aşması ihtimali var ise, ben toplantiya gelimiyorum dersin...tipis tisip otobusle okuluna gidersin... oturup ağlıcam ya.

Selamün Alyküm canlar hayirli cumalarrr hepinizeeee
Gecmi kaldim bilmiyorum ama bildirimimi bende yapayim gerci cok ic acici degil ama
Gecen Hafta : 100.1
Bu Hafta : 99.3 :26::26::26:
Kacamak : 4
Basen Kalca ölcüsünü vermeye utaniyorumm o listeye biraz daha incelirsem girsem diyorummm
Öptüm kizlarrr

bence gayet sağlam, yüzünü yaptırsan, ahşap kısımlarınada cila attırsan yeterli.
tarçında geziniyo oralarda:))))
işte abi bunlar benim tırmaladıklarım, bakın nasıl olmuş:)

maşaallah tebareke allah.

azmine hayranım......
daim olur inşaallah.

meyracim iyi olmaya calisiyorum bebegim,ne yazik ki icimden geldigi gibi yas tutamiyorum,bakmak zorunda oldugum 2 cocugum var.sagol bebegim sordugun icin

rica ederim bitanem.....
çok haklısın, ve her zaman hayat herşeye rağmen devam ediyo, herkes için geçerli bu......
öptüm

Buda küçük Prensesimin ameliyat öncesi hali

Eki Görüntüle 671479

çok geçmiş olsun canım.
cimcime biraz korkmuş gibi, gözlerinde öyle bi ifade gördüm kendimce.

geçmiş olsun canımcıııım.....
bol bol dinlen....

hadi gözünaydın beyzuş ablam tekrardan....
çok sevindim gerçekten.
öpüyorum kocaman.

hadi gözünaydın:)

birde senin tartının markası nedir? güzelmiş baya:)

ben konuyu pek anlamadım....
ama nişanlın için dediysen eğer; bazen çoğu erkek çok düşüncesiz oluyo gerçekten..... belkide o da öyle şuan.....
ve böyle zamanlarda da mecbur alttan almak düşüyo kadına bence.
atsan atılmaz, satsan satılmaz hesabııı.

Ablacım sonsuz tebrikler diyorum önünde saygıyla eğiliyorum ne yapsak acaba bundan sonra senin şu listeleri bizdemi uygulasak ne valla süper bi duygudur eminim yani
Nuhan ablacım sıkma canını işallah sorunsuz halledersin bu günü ben eminim sen üstesinden gelirsin ablacım

Hay maşallah kuzucuğa tekrar gelmiş geçmiş olsun banu abla iyi olmanıza çok sevindim

canım olmazsa müşteriyle güzelce konuşur iptal edersin başka bir güne, bi sorun çıktığını ifade edersin,
belki anlayışla karşılar, insanız sonuçta değilmi canım.

birde yapılırmı deme canım, erkekler yaparrrr, ben daha daha mislini gördüm eşimden, ne biliyim çoğu erkek yapıyo bazen böyle şeyler.
bilemiyorum artık yinede canım.

canım çok sevindim iyi olduğuna, hadi geçmiş olsun, Allah kolaylık versin canım.
senide kuzunuda öpüyorum, mucks:)

bende seni çok seviyorum canım kardeşim benim..... çok sağolasın.
evet boşluğu dolmuyor, dolmicakta....
kanadımın bi kenarı hep bi yaralı olacak bunuda biliyorum....
ama işte uçulmuyo değil, uçarım ama bi yeri hep acır.
neyse canım.

bak güldüm:)
sende gül hadi:)
mucks.......

kızlar merhaba....maaşallah herkese yaaaa bayaaa kilo verenler olmuş...bende kilo bildirimimi yapayım geçen hafta 91.300 bu hafta 89.800 birde dün gece adet oldum inşallah daha fazla vermişimdir yaaaa..beni gören herkes zayıfladığımı anlıyor o zaman dahada fazla seviniyorum....ama dün gece adetten kaynaklanan bişey sanıyorum 4-5 tane küçük eklerden yedim çok pişman oldum ama iş işten geçti...artık bundan sonra dahada dikkatli olmaya çalışıcam...kızlar hiç bitkisel cay içen varmı aranızda tabiiii yeşil çay hariç...ben bitkisel bir çay içiyorum ama korkuyorumda bir yan etkisi olacak diye....ama vücudumdaki ödemimi aldı diye düşünüyorum iştahımıda kesti ama bilmiyorum hala korkarak içiyorum...neyse lafı daha fazla uzatmayayım Allaha emanet olun.....yenacım şimdiden ellerine sağlık canım.....

hadi atlattınız çok şükür
bundan sonrası demek ,cimcikin daha rahat nefes alması demek

tatlım zaman zaman hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz,insanız çünkü ve yaşamamızda gerekli her zaman lay lay lom olamayız olmamalıyızda.buda bir çeşit terapi tatlım

maşaallah tebareke allah.

azmine hayranım......
daim olur inşaallah.
sağolasın meyracım bu aslında hepimizin başarısı,siz olmasaydınız benimde azmim ve motivem olmazdı
iyiki varsınız ve iyiki bir şekilde hayatımdasınız.hepinizi çok seviyorum,inşallah el ele daha güzel azimli motiveli günlere:13:

Ablacım sonsuz tebrikler diyorum önünde saygıyla eğiliyorum ne yapsak acaba bundan sonra senin şu listeleri bizdemi uygulasak ne valla süper bi duygudur eminim yani
efemimm canımm sağolasın canım benim
hepimiz inşallah güzel güzel kilocuklar vericez

canımcım sonuçta bitki çayı o kadar korkmana gerek yok,zaten içtiğin de anlarsın sana ve vücuduna etkilerini.anlattığına göre de iyi gelmiş.netten de araştır canım içindeki bitkileri ve yararlarını içine siner hem

4 kaçamakla 800 gr gayet iyi canım, tebrikler

bi de utanma ya, hepimiz birbirimizden beteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…