Bu mevzuyu bende cözemiyorum..canım 88.6 kilo ile nasıl 42 beden giydin? ya boyun uzun yada çok sıkısın hangisi çok özendim doğrusu.
Kuzum sen çldırdınmıııO ne öyle.. 3 kilo veren var veremeyen var..
Bu arada 80 ler benim için de neredeyse kutsal rakam..
Bu mevzuyu bende cözemiyorum..
77li rakamlardayım. 42 bedene giremiyorum.
ayrica suna çok siniriliyim..
saat 13,30 toplantim var...
cep telefonu evde unutmus bana malilde sinava giriyorum diyen bilgisayrida araabayida yaninda götüren bir adam var onu her an kapını önüne koyabilirim... ne yapacağımı şaşırdım..
aman canım sakin,erkekler işte düşünce 0 malesefBu mevzuyu bende cözemiyorum..
cep telefonu evde unutmus bana malilde sinava giriyorum diyen bilgisayrida araabayida yaninda götüren bir adam var onu her an kapını önüne koyabilirim... ne yapacağımı şaşırdım..
karnım çol ağrıyooo
Temizlik de yapmam lazım amaaa
canım öncelikle sakin ol, yalnız kotaramaz mısın? ulaşımı da halledersin bir şekilde dışardaysa toplantı. sen yalnız da halledersin, dert etme.
taman diyelim kurtköyden kavaciga taksi ile gittim.. Sunum yapacağim ve laptop adamda... ya buna yapilir mi ya.. müsteriye telefon edecegim ne diyecegimi düsünüyorum..
Selam kizlar
Merak etmissinizdir diye bir mesjlikta olsa giryim dedim
Kuzu cok sukur iyi tamin ettigim kadar huysuzluk yapmiyor ama tabi agrisi var
Saat 4den sonra eve gidecegiz i sallah
Aysecigim sag ol aramissin ama telim kizimdaydi o yuzden donemedim sana
Allah razi olsun canim hepinizden .... Aminnnnn
Neyse simdilik kactim kuzu uyandikca mizikiyor anne diyeinsallah yarina birseyi kalmaz
selam kk milleti:)
eneeeem yine geçmiş olmuş bir tarih kitabı
istemeden atladıklarım oldu ise af ola.
ben bugün sabah pek bi hüzünlü kalktım ruhsal olarak, belli bi nedeni yok ama.
az önce açtım volkan konaktan cerrahpaşayı dinledim 2kere, o söyledikçe ben rahatladım baya, birazda ağladım
ağlamakta biraz iyi geldi.....
gerçekten herkesin bir derdi var, durur içerisinde.........
yakayımmı bu dünyayı kızlar, bizde uzaya gideriz dermişim sonrasında da
neyse üzerine esranın o gün koyduğu begüm begüm huuuu iyi gitti......
bazen herşey üst üste birikip doluyo galiba.
ve babamsız bi hayat bana daha zor geldi
neyse yaaa geçtim bu konuları, ben dolmuşum galiba bugün, kapandı konu.
ben dün ev işlerimi yapamadım, yetişmezdi çünkü, sadece wc ve lavaboyu yaptım, bugün yapıcam artık evin işlerini.
ben birde alıntılarıma bakayım şimdi bi......
kizlar uzmanlik sorum var gene?Eki Görüntüle 670617 Eki Görüntüle 670618
bunlar benim kedimin tirtikladigi koltuklarım...
yatas tina modeli artik üretilmiyor. ama buna benzeyen modeller 2700-3000tl civarı yatas 950 tlye yüzünü değistiriyor .. fiyat sizce nasil? yüzünümü değistirteyim yoksa yeni koltuk mu alayim?
menümü erkenden paylaşıyım bugün yorgunum ve uykum da var birazdan yatarım sanırım
bu menümün yarın son günü
sabah
ballı limonlu ılık su
kahvaltı
lor ve 1 yumurtalı omlet
2 kaşık lor peyniri
3 zeytin
ara
10 fındık
light sütlü tatlandırıcılı kahve
öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık kuru fasulyeli salata
yoğurt
ara
1 elma
2 kaşık yoğurt
akşam
4 kaşık haşlanmış kuru fasulyeli salata
1 bardak ayran
ara
yok
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 70dk
meyracim iyi olmaya calisiyorum bebegim,ne yazik ki icimden geldigi gibi yas tutamiyorum,bakmak zorunda oldugum 2 cocugum var.sagol bebegim sordugun icin
Tekrardan hayırlı sabahlar canlar :)
hepinize güzel bir cuma günü, güzel bildirimler diliyorum.
ben gece boyu uyuyamadım. bademciklerim şişmiş, sinüzitim de azmış. hala sersem gibiyim. bi de regl oldum üstüne. inşallah bir an önce toparlanırım.
Hayırlı cumalar arkadaşlar....
Az önce Dr'umla konuştum.Sonuçlarım iyi Hamdolsun.Sadece fibrokistmiş...
Geçmiş olsun deyip hayır duanızı esirgemediniz.Hepinize çok teşekkür ederim.Aranızda tek tek cevap veremediğim olduysa tekrar
tekrar teşekkür ediyorum...Rabbim cümlemizi sağlıktan yoksun etmesin...
Şimdi gelelim kilo bildirimine...Ne çektin Beyza, ne çektin bu kilodan diyesim var..Biraz moralsizlik biraz korku duyguları ile yedim arkadaşlar ve cevabımı aldım..
Yenacığım;
Kilom:96......
ayy buda tartımm,görmemişin 89 u olmuş tutmuş şeetmiş hesabı
bida görmemem falan kayıt altına aldım çerçeveletedebilirim
Eki Görüntüle 671663
esracım ölçülerimi pazartesi sabah bildirrim tatlım
Bu mevzuyu bende cözemiyorum..
Ablacım sonsuz tebrikler diyorum önünde saygıyla eğiliyorum ne yapsak acaba bundan sonra senin şu listeleri bizdemi uygulasak ne valla süper bi duygudur eminim yanikilo bildirimimi de yapıyım
kilo bildirimim: 89.5
geçen hafta :92.4
aradaki fark :2.9
spor :470dk sadece spor salonundaki
arada dışarda yürüdüklerimi de yazmadım utandım
haftaya benim klasik olay olur ve ben tartıda 92 gelirim artık nerelerden atarım kendimi bilemiyorum
Nuhan ablacım sıkma canını işallah sorunsuz halledersin bu günü ben eminim sen üstesinden gelirsin ablacımtaman diyelim kurtköyden kavaciga taksi ile gittim.. Sunum yapacağim ve laptop adamda... ya buna yapilir mi ya.. müsteriye telefon edecegim ne diyecegimi düsünüyorum..
Selam kizlar
Neyse simdilik kactim kuzu uyandikca mizikiyor anne diyeinsallah yarina birseyi kalmaz
taman diyelim kurtköyden kavaciga taksi ile gittim.. Sunum yapacağim ve laptop adamda... ya buna yapilir mi ya.. müsteriye telefon edecegim ne diyecegimi düsünüyorum..
Selam kizlar
cerrahpaşa ve hastane önünde incir ağacı bana da çok dokunuyor.
canım Meyracığım her şeye alışılıyor zamanla. boşluğu dolmuyor biliyorum, ama devam etmek zorundayız canım. seni çok seviyorum.
Selam kizlar
tatlım zaman zaman hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz,insanız çünkü ve yaşamamızda gerekli her zaman lay lay lom olamayız olmamalıyızda.buda bir çeşit terapi tatlımselam kk milleti:)
eneeeem yine geçmiş olmuş bir tarih kitabı
istemeden atladıklarım oldu ise af ola.
ben bugün sabah pek bi hüzünlü kalktım ruhsal olarak, belli bi nedeni yok ama.
az önce açtım volkan konaktan cerrahpaşayı dinledim 2kere, o söyledikçe ben rahatladım baya, birazda ağladım
ağlamakta biraz iyi geldi.....
gerçekten herkesin bir derdi var, durur içerisinde.........
yakayımmı bu dünyayı kızlar, bizde uzaya gideriz dermişim sonrasında da
neyse üzerine esranın o gün koyduğu begüm begüm huuuu iyi gitti......
bazen herşey üst üste birikip doluyo galiba.
ve babamsız bi hayat bana daha zor geldi
neyse yaaa geçtim bu konuları, ben dolmuşum galiba bugün, kapandı konu.
ben dün ev işlerimi yapamadım, yetişmezdi çünkü, sadece wc ve lavaboyu yaptım, bugün yapıcam artık evin işlerini.
ben birde alıntılarıma bakayım şimdi bi......
sağolasın meyracım bu aslında hepimizin başarısı,siz olmasaydınız benimde azmim ve motivem olmazdımaşaallah tebareke allah.
azmine hayranım......
daim olur inşaallah.
efemimm canımm sağolasın canım benimAblacım sonsuz tebrikler diyorum önünde saygıyla eğiliyorum ne yapsak acaba bundan sonra senin şu listeleri bizdemi uygulasak ne valla süper bi duygudur eminim yani
canımcım sonuçta bitki çayı o kadar korkmana gerek yok,zaten içtiğin de anlarsın sana ve vücuduna etkilerini.anlattığına göre de iyi gelmiş.netten de araştır canım içindeki bitkileri ve yararlarını içine siner hemkızlar merhaba....maaşallah herkese yaaaa bayaaa kilo verenler olmuş...bende kilo bildirimimi yapayım geçen hafta 91.300 bu hafta 89.800 birde dün gece adet oldum inşallah daha fazla vermişimdir yaaaa..beni gören herkes zayıfladığımı anlıyor o zaman dahada fazla seviniyorum....ama dün gece adetten kaynaklanan bişey sanıyorum 4-5 tane küçük eklerden yedim çok pişman oldum ama iş işten geçti...artık bundan sonra dahada dikkatli olmaya çalışıcam...kızlar hiç bitkisel cay içen varmı aranızda tabiiii yeşil çay hariç...ben bitkisel bir çay içiyorum ama korkuyorumda bir yan etkisi olacak diye....ama vücudumdaki ödemimi aldı diye düşünüyorum iştahımıda kesti ama bilmiyorum hala korkarak içiyorum...neyse lafı daha fazla uzatmayayım Allaha emanet olun.....yenacım şimdiden ellerine sağlık canım.....
bende seni çok seviyorum canım kardeşim benim..... çok sağolasın.
evet boşluğu dolmuyor, dolmicakta....
kanadımın bi kenarı hep bi yaralı olacak bunuda biliyorum....
ama işte uçulmuyo değil, uçarım ama bi yeri hep acır.
neyse canım.
bak güldüm:)
sende gül hadi:)
mucks.......
Selamün Alyküm canlar hayirli cumalarrr hepinizeeee
Gecmi kaldim bilmiyorum ama bildirimimi bende yapayim gerci cok ic acici degil ama
Gecen Hafta : 100.1
Bu Hafta : 99.3 :26::26::26:
Kacamak : 4
Basen Kalca ölcüsünü vermeye utaniyorumm o listeye biraz daha incelirsem girsem diyorummm
Öptüm kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?