Aynurum cüücüşüm her sayfayı okuamıyorsun, sana ayrı hatırlatıyorum :)
PAZARTESİYE KADAR ÖLÇÜLERİNİ YAZMAYI UNUTMA
yok cücüşümm okudumm, için rahat olsunn , bildirecem ölçülerimi , hatta şimdi gideyim ölçeyim
ESOŞUMMM
bel ; 82
basen 97
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]470dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]405dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]240dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]240dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]ilknur83[/TD]
[TD]210dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]190dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]sahGizem[/TD]
[TD]180dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]150dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]meyra_[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]clutch[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]tuba79s[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]ozka82[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]arnazar[/TD]
[TD]45dk.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN 1.si __________ - 3,6 kg. ________ eylül____
HAFTANIN 2.si __________ - 2,9 kg. _____________ xay
HAFTANIN 3.sü __________ - 2,4 kg. ____ Gökçe_İremim:81: :124:
AYIN 1.si _________ - 6 kg. __________ SahGizem
AYIN 2.si _________ - 5,8 kg. __________ eylül___
AYIN 3.sü ________ - 5 kg. ________________ xay
Kaçamak Şikosu-------------------------------gulma-------------------------:131::131::131::84::84::84:
Kaçamak Donbilisi -------------------------------egedeniz03-------------------------:131::131::84::84:
Kaçamak Tombulu -------------------------------clutch-------------------------:131::84:
Kizlar ya anca girebildim kizim sagolsun migrenim tuttu dinlenemedim bilene.ya(( bugun dr gittim deeim ya bisey cikmadi sukur hormon testi yaptik ama dr bi ise yaramaz dedi adetin 2. Gunu gelmeliymisiz o yizden almadik ama asistan dr kadar lanet bisy yok ya sinir oldum ultrason icin dediler ki su ic sisir mesaneni neyse ictim bekle bekle bi sıkıstim sonra demesinler mi alttan ultrason.bakacagiz git mesaneyi bosalt hayde pkadar bosuna mi bekledim dedim kadin bana umrumdami dedi oldursem hafifletici sebebim var yani neyse bisey cikmadi neden boyle oluyp dedim bisey plaz dedi super tedavi yaniboyle gecti gunum
banucum cok gecmis olsun kuzucugunaa
ya kizlar nasil ikiser ucer gidiyo bu kilplar benim hep stabil gidiyo bize de soyleyin yaa nasil veriyonuz spora mi abaniyonuz anlamiyom:)) neyse tekrar girecegim kuzuyu yatirayim bi
Günaydın hatun kısmısı
egedeniz,esra,nuhan,özlem ben de sizin döküm grıll tavanızdan aldım...
Dün bim'e uğradım fiyatı 40 lira..orda görünce hemen aldım hiç düşünmeden..Umarım çok dandik bişi çıkmaz...
2 yıl garantisi varmış..Markası -mehtap- cheef serisiymiş, yaaa..:) Tencereleri de 45 liraydı..
her cumlenın sonuna eklediğiniz sarı toplarnasıl yapıyorsunuz bır sorum da şu olacak değişik avatarlar var bır tanesıne bayıldım hanı kilolu bir bayan habıre bacaklarını karnına çekip duruyor
onları nerlerden bulabılırım
canım bu zararlı gıdaların yasaklanmasını sağlayamaz devlet. malesef bu faşizm olur. insanlara doğruyu ve yanlışı gösterip seçim yapabilecekleri zemin hazırlayabilir ancak. dediğin gibi sağlıklı beslenmek için çokça emek, biraz da para harcamak gerekiyor. markete gidip 5 tlye bir poşet abur cubur doldurabilirken, yarım kg tavuk bile alamıyoruz malesef.
kafamızda oluşturmamız gereken bilinç bence şu; ben sağlıklı beslenmeliyim, ruhsal ve fiziksel sağlık bütünlüğüm için sağlıklı beslenmem gerekiyor. ama arada(!) kendimi şımartmak için hiçbir faydası olmayan bu gıdalardan da yiyebilirim (bu gıdalar hepimizin kendine göre kaçamak dediği şeyler). çocuklarımıza da bunu öğretmemiz gerekecek. biz çok şanslıydık ki çocukken işlenmiş gıdalara zor ulaşabiliyorduk. ama artık çok rahat ulaşabiliyor herkes. bizi sapıttıran da bence, yıllarca ulaşamadığımız şeyler şimdi en ulaşılabilir şeyler. bizden sonraki neslin doğru yetiştirildiğinde bizim kadar saldırmayacağını düşünüyorum ben bu junk foodlara. doğru bilinci oluşturmak da bizim elimizde.
ben açıkçası senin yaptığın bu üç kaçamağı da diyete zarar verecek derecede ölümcül bulmuyorum. yaşam tarzını değiştirme işleminin kaçamaksız olması mümkün değil. önemli olan zamanını, miktarını doğru belirleyebilmek bu kaçamakların. senin moralin çok bozuktu dün, o kaçamağı yapmasan bugün daha da mutsuz olacaktın. özellikle karbonhidrattan eksik diyetler depresyon oluşturuyor vücutta bir süre sonra. bu durumda vücudun yiyebildiğini görmesi çok önemli. sen de vücuduna isyan etmemesi için 4 ayda 3 kez kaçamak yaparak (bu çok ideal bir rakam bence) yiyebildiğini gösterdin. lütfen diyeti obsesyon haline getirme. bu şekilde yapıp bitirlmesi gereken bir şey gibi algılıyor zihin diyeti. oysa bir ömür devam etmesi gereken bir şey bu diyet, yani yaşam tarzı. içinde bilinçle yapılmış kaçamakları da barındıran.
xay im,
ellerine sağlık... ben tatlandirici ile kek yaptigimda bazen acima oluyor sen hiç karşilaştin mi?
bu arada "yeme" desteklerin için çok sağol...
evet kuşumm, aynen dediğin gibi oldu , ama koca gelince değilde aslında aralıkta kaynana gelince fire vermeye başladım ben ,sonrasındada toparlayamadım , belki kaynana gelmese, koca gelene kadar bu iş biterdi , neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artıkınnn
15 tatilde memlekette tam bi felaket yaşadım , geldim okulumda mutsuzluklarım devam etti , sağlık sorunlarım çıktı derken , işte son durum budurr , ama herşeyin farkındayıımm
irade konusunda , evet inatım inat , ..... 2 kanat mantığında biriyim , yeterki isteyeyimm , elimden bi uçan birde kaçan kurtulurrr
sende irade konusunda çok iyisin bence 130 gündür dukan amcama sadık olman bile bunun bir göstergesidir , ama sırf nikah ağustosa alındı diye salıvermeni hiiiiiçç yakıştıramadım sana , ben inanıyorumki sen artık bundan sonra hep fit bir insan olacaksın , kimin NÜNÜsüsün sen beee, hey yavrrumm heeyy , bak bozarsan saçını çekerim haaaaa
Günaydın hatun kısmısı
Çok güzel ve her açıdan verimli haftasonu geçrimemiz dileğiyle muckkss..
Nuhancığım şimdi sana bişi soracağım çok önemli :))
Konu;neye göre kaçamak...
Şimdi ben bugün zeytinyağlı lahana sarması yapacağım ( ne çektik özlemden ) O kaçamakmı.? bana göre değil..
10 değil de 20 adet yersem kaçamak olur ama..
Sonracıma..Öğlen yemeği yerine yenen bir paket bisküvi kaçamakmı.? Bana göre değil..Algı olayı anladıınn :)))
Şaka şaka.. ben de artık o listede olmak istiyorum :) Nasıl olsa her hafta listede olurum...en azından liste görürüm :)
---
egedeniz,esra,nuhan,özlem ben de sizin döküm grıll tavanızdan aldım...
Dün bim'e uğradım fiyatı 40 lira..orda görünce hemen aldım hiç düşünmeden..Umarım çok dandik bişi çıkmaz...
2 yıl garantisi varmış..Markası -mehtap- cheef serisiymiş, yaaa..:) Tencereleri de 45 liraydı..
Henüz gelen giden yokbenimde işler bitti şükür
Nuhancığım yazını alıntılamıştım ama oda uçmuş
Zaten çoğunuz biliyorsunuz ama tekrar herkes için yazayım istedim
Ben her zaman eleştirilere açığım ve değil darılmak aksine çok çok memnun olurum beni bazı konularda uyarırsanız
Eleştiri demişken bende kendimi eleştirmek istiyorum
Banucuğum;
Son iki yıl öncesine kadar düzensiz ve sağlıksız beslenerek aslında kendine yapabileceğin en büyük kötülüğü yaptın ve Morbit obezliğe kadar çıkmayı başardınŞükür geçte olsa sağlığının elden gittiğini fark edip kendin ve çocukların için cabalamaya başladın. Başkalarına kıyasla çok yavaşta olsa bir 22 kilo vermeyi başardın ama maalesef başkaları için bu çok iyi bir sonuç iken senin için daha başlangıç sayılır Hadi kıyak olsun yolun yarısı diyeyim
Arada da olsa yine düzenini bozuyorsun, suyunu düzenli içmeyi ihmal ediyorsun ve bir iki hafta kilo veremeyince ümitsizliğe kapılıyorsun ve kısa süreli de olsa bu hiç hoşuma gitmiyor. SOnuçta çıkmadık candan ümit kesilmez demiyoruz boşu boşuna
Yılbaşına kadar 99u göreceğim diye yırttın kendini ve maalesef o hedefini tutturamadın ama bugünden itibaren kesinlikle yediklerine ve yaptıklarına çok dikkat edip en azından hazirana kadar 90ı görüyorsun yoksa senle külahları değişeceğiz
Ne olursa olsun geçmişte seni aslında bu duruma getiren başta KV ve görümcelerine Banunun ne kadar güçlü olduğunu, istediğinde herşeyi başarabileceğini göstericeksinOnlara tek bir kelime etmeden verdiğin kilolarla gereken tokatı atacaksın
Allahın izniyle sen bu işi başaracaksın ve yaza bile fıstık gibi olucaksın
Banucugum seni tebrik ediyorum...
Banu,
Çocukluğundan buyana hep kilo sorun çekmiş sanırım.. hani çok sevimli, çok candan şeker, neşeli, eğlenceli tombikler vardır ya onun için süper bir örnek... Enerjisi ve disa dönüklüğü harika...Hayata bakış açısı ve yaşam tarzı süper...Muhteşem bir anne...Çok gayretli azimli, yeni gelen her yeni tombike çok çok özverili sanki içimizde onu en iyi anlayan o....herkesden kendinde birsey bulan o güzel bir kalp...Kiloların acıları çekmiş bir kadın.
Kilo vermeyi çok istiyor. istemek başarmanın yarısı dimi beyinde olayi çözmüşki kilo vermeyi başarmış. eminim spor salonunda spor yaparken o terleri akitirken acayip motive.... o koşu bandinda yürürken, içinden zayifliyacağım zayifliyacağım dedidini düşünüyorum...niye yavaş kilo veriyor arada azicik artı oluyor? cevap, bence bazen yanlış birseyler yiyiyor.... Kaçamak gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?