Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynurum cüücüşüm her sayfayı okuamıyorsun, sana ayrı hatırlatıyorum :)

PAZARTESİYE KADAR ÖLÇÜLERİNİ YAZMAYI UNUTMA

yok cücüşümm okudumm, için rahat olsunn , bildirecem ölçülerimi , hatta şimdi gideyim ölçeyim

ESOŞUMMM

bel ; 82

basen 97

Son düzenleme:
Herkese mutlu hafta sonları dilerim
11 e kadar uyudum tabii kahvaltıyı yetiştiremeyeceğimi anlayınca koşa koşa simit aldım eşime paket yaptım küçük kız hemen yedi dersaneye gitti bizde büyük kızımla yaptık kahvaltıyı 1 simit tulum peyniri domates salatalık yedim
Şimdi büyük kızım gidecek ebru kursuna onlara da Elmalı kurabiye yaptım giderken götürecek
Ben de azcık etrafı toplayıp yürüyüşe gideceğim inşallah
İş güç çok ama dün bir saat giderken bir saat de gelirken yürüdük çok yorulmuşum iş güç yapasım yok
Nuhancım ben Esra ya katılıyorum sen başarılısın malesef o gıdalardan tamamen kurtulmak mümkün değil arada bir ve ölçülü yenebilir bence de

selamun aleyküm kısceleriimmm
geçmişi atlaya zıplaya okuyup geldim ama biraz sonra yine köye gidicem ve yine birikecek
klilo veren veremeyen herkesi tebrikliyorum ama en çokta verenleri
spor yapan yapamayan herkescikleride tebrikliyorum ama tabikiside eennn çok yapanları
kaçamak yapanları tebriklemiyorum eenn çokta kendimi kınım kınım kınıyorum. 90.5 0lmuşum kaçamak yapmayan iradelileri tebrikliyorum.
esracım ölçülerimi bildiremiyorum mezuramı köye götürmüştüm biçilecekler bitmediğinden getirmemiştim.

cecooşş cimcimeye geçmişolsun geçmiş çok şükür inşaAllah bir daha problem yaşamaz
şimdi bana musaade

HAFTANIN 1.si __________ - 3,6 kg. ________ eylül____

HAFTANIN 2.si __________ - 2,9 kg. _____________ xay

HAFTANIN 3.sü __________ - 2,4 kg. ____ Gökçe_İremim :81::124:

AYIN 1.si _________ - 6 kg. __________ SahGizem

AYIN 2.si _________ - 5,8 kg. __________ eylül___

AYIN 3.sü ________ - 5 kg. ________________ xay

kızlar toplucana; hepinizi tebrik ederim:)

yenacım, asumanzeynepcim, nuhancım; ellerinize sağlık, çok teşekkürler tüm emekleriniz için....

geçmiş olsun canım.

güle güle kullan tavanı:)

ay beni güldürdün kız:)
cümle sonundaki sarı toplar ve habire bacaklarını karnına çekip duran avatar laflarınla
Allahta seni güldürsün emi:)
öptüm

sitedeki eksiklerini zamanla tamamlar, öğrenirsin hiç merak etme

şu linki bi tıkla, burada hareketli avatarlar var, bi bak bunlara;
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html

Yaaaaaaa ne güzel bir sürü şey yazmıştım hepsi gitti

Şimdi akrabalardan geçmiş olsuna geleceğini haber verenler oldu
Onlar gider gitmez yine damlar size silinen yazımı tekrar yazarım

Hepinizi kocaman öpüyorummmm
Bu arada kücük kuzum tamamen iyileşti diyebilirim vik vikte olsa yine konuşuyor cadı sesi henüz düzelmedi ama hiç ağrısı kalmadı şükür

Nuhanın sağlıksız gıdalar konusunda dediğine katılıyorum aslında ama hiçbir ülkede tamamen yasaklanmıyo bu tarz yiyecekler, bizim ülkemizde ana sorun mesela hangi gıdada gıda boyası var hangisinde yok ya da hangisinde gerçek şeker kullanıldı hangisinde kullanılmadı bunları bilmiyoruz. Mesela ben belki 3 ayda bir baklava yemek istiyorum ama şu ana kadar sadece bir marka çıkıp da ben gerçek şeker kullanıyorum dedi.

Nuhana katılmadığım konu şu, diyeti hayat memat meselesi haline getirmememiz lazım, tabiiki sağlıklı olmamız az yememiz gerekiyor ama her yediğimiz lokmadan sonra suçluluk duymamız bizleri daha da depresyona iter. Bizlerin metabolizması şimdiye kadar şok diyetlerlerle vs bozulduğu için 2 gün dikkat etmesek hooğ + çıkıyoruz ama üçüçnü gün devame debileceğimizi biliyorsan hayatın sonu değil ya. Mesela ben kendi adıma 4 kilo aldım ama bunu alırken de düzensiz beslendim, üst üste yememem gereken şeyler yedim, 2 kilosunu verdim 2 kilosunu daha veremedim çünkü kafamda ben bu diyete başlıycam günde şu kadar kaloriyi almam gerekiyor olayını tam oturtamadım.Alsında günde 1400 kalori beni zayıflaıtıyor bunu da biliyorum. Sabha 2 dilim , öğlen ve akişam 1er dilim ekmek beni şişmanlatmıyor mesela. Kısacası çok da strese girmeden bu işi halletmemiz gerekiyor. Suçluluk duyduğumuz her lokma artı olarak geri dönüyor bize

xay im,
ellerine sağlık... ben tatlandirici ile kek yaptigimda bazen acima oluyor sen hiç karşilaştin mi?
bu arada "yeme" desteklerin için çok sağol...

ben pekmezle ya da gerçek balla yapıyorum çoğu zaman keki, bal koyarsam da yarım su bardağı bal yetiyor, tatlandırıcı tamamen doğalsa sorun yokta doğal değilse bence kullanma

aynurcuğum kendine haksızlık etme sen çok iyi gidiyosun, kalanm birkaç kilon da gidecke bak, ama sakın yürüyerek kendini zorlama, önce sağlık önemli biliyosun beline dikkat et

O tavalar kullanışlı baya canım, gerçi benimli söküldü ben kullanmıyorum onu, temizlerken süngerin arkasıyla temizleme yumuşak tarafıyla temizle

Yenacım güle güle kullan tavanı canım
Ben de bir ara uğrayıp bakarım kaldıysa
Şimdi hazırlanıp çıkıyorum karnım da ağrıyor ama hava süper bugün yokuş yukarı 1 saat kadar yürüyeceğim sonra eşimle buluşacağız dönüşte yürüyemem herhalde eşimin vakti yetmez sanırım

Henüz gelen giden yok benimde işler bitti şükür

Nuhancığım yazını alıntılamıştım ama oda uçmuş
Zaten çoğunuz biliyorsunuz ama tekrar herkes için yazayım istedim
Ben her zaman eleştirilere açığım ve değil darılmak aksine çok çok memnun olurum beni bazı konularda uyarırsanız

Eleştiri demişken bende kendimi eleştirmek istiyorum

Banucuğum;
Son iki yıl öncesine kadar düzensiz ve sağlıksız beslenerek aslında kendine yapabileceğin en büyük kötülüğü yaptın ve Morbit obezliğe kadar çıkmayı başardın Şükür geçte olsa sağlığının elden gittiğini fark edip kendin ve çocukların için cabalamaya başladın. Başkalarına kıyasla çok yavaşta olsa bir 22 kilo vermeyi başardın ama maalesef başkaları için bu çok iyi bir sonuç iken senin için daha başlangıç sayılır Hadi kıyak olsun yolun yarısı diyeyim
Arada da olsa yine düzenini bozuyorsun, suyunu düzenli içmeyi ihmal ediyorsun ve bir iki hafta kilo veremeyince ümitsizliğe kapılıyorsun ve kısa süreli de olsa bu hiç hoşuma gitmiyor. SOnuçta çıkmadık candan ümit kesilmez demiyoruz boşu boşuna
Yılbaşına kadar 99u göreceğim diye yırttın kendini ve maalesef o hedefini tutturamadın ama bugünden itibaren kesinlikle yediklerine ve yaptıklarına çok dikkat edip en azından hazirana kadar 90ı görüyorsun yoksa senle külahları değişeceğiz
Ne olursa olsun geçmişte seni aslında bu duruma getiren başta KV ve görümcelerine Banunun ne kadar güçlü olduğunu, istediğinde herşeyi başarabileceğini göstericeksin Onlara tek bir kelime etmeden verdiğin kilolarla gereken tokatı atacaksın
Allahın izniyle sen bu işi başaracaksın ve yaza bile fıstık gibi olucaksın

Aslında konum yasaklanması değil, iyi olan besinde ulasabilmek çok zor yada pahalı. Gidaya güven yok. (hos içkinin yasaklandigi bir ülkede hersey yasaklabilir :) sigara bağımlıksa benim için cipste bağımlıktır..)Ben o kadar çok gida firmasına girip çiktim ki...en büyük marka dediklerimiz hele çok daha vahim. Bu zararlı hammaddelerin denetimi olmadigi sürece bu durum büyüyecek. Söyle söyliyim, 90li yillarda toz içecekler çok popülerdi, ilgili bakanlık önce bu ambalajların üzerine gerçek meyve resimlerinin konulmasını engelledi ve paralelinde bu toz içecelerin zararı gündeme geldi ve tükeci bu gidadan elini eteğini çekti ürünler satılmaz oldu. Şimdi bu toz iceklerin afrika ülkerine ihtacatı yapılıyor... Aynen gelismis ülkelerde kendi ülkelerinde tüketemedğini bizim ülkemize ihrac etmesi gibi... vs vs.. Herşey insanın kendisinde bunu çok iyi biliyorum.. ama çocukları korumak çok zor.
Bunun disinda kaçamak yapıp depresyona girmiş değilim... Buradaki pembe - kendimizi kandıran bizleri görmenizi istedim. ama sanki diyet desresyonundaymışım gibi anladınız...Hata obsesyon kelimesi benim için fazla biraz... Ben dünkü kaçamağımın pişmanlığı yaşamıyorum. Uzun süredir burada olup bir ileri bir geri giden insanları var onları gözlemliyorum ve hatayı arıyorum. Yazdiklarim değerlendirime neden sonuç ilişkisiydi. Burada birbirimize acaba fazlamı musamma gösteriyoruz? iyi niyet sevgi adı atında bundan birşey olmaz kelimeleri ile zarar mi veriyoruz?

Örnegin, acaba, clutch, bazı kaçamakları diyete zarar verecek ölümcül görümüyorum diyorsun ya, irade olarak başaramadığın için bazı şeyleri kendine kılıf çekiyor olabilir misin? diye düsünüyorum. Bagımlılık ya hep ya hiçtir... Alkol tedavisi görenlere yillar sonnra birkez bile alsalar sorunları yeniden başlıyor. iste bizim kilo alip vermelerimiz bunun gibi değil mi? İnternette biraz aradim taradim karbonhidrat eksikliği gerçekten depresyon yaparmi diye merak ettim. bulamadım... Sağlikli bir çok gidadan hamur isi yemeden vucudun ihtiyaci olan karbonhidrati alabiliyoruz. (bulgur- patates gibi). Sanırım kapı gene şu bizim moralimiz bozulunca yeme isteğimize geliyor.

Son düzenleme:

Banucugum seni tebrik ediyorum...

Banu,
Çocukluğundan buyana hep kilo sorun çekmiş sanırım.. hani çok sevimli, çok candan şeker, neşeli, eğlenceli tombikler vardır ya onun için süper bir örnek... Enerjisi ve disa dönüklüğü harika...Hayata bakış açısı ve yaşam tarzı süper...Muhteşem bir anne...Çok gayretli azimli, yeni gelen her yeni tombike çok çok özverili sanki içimizde onu en iyi anlayan o....herkesden kendinde birsey bulan o güzel bir kalp...Kiloların acıları çekmiş bir kadın.
Kilo vermeyi çok istiyor. istemek başarmanın yarısı dimi beyinde olayi çözmüşki kilo vermeyi başarmış. eminim spor salonunda spor yaparken o terleri akitirken acayip motive.... o koşu bandinda yürürken, içinden zayifliyacağım zayifliyacağım dedidini düşünüyorum...niye yavaş kilo veriyor arada azicik artı oluyor? cevap, bence bazen yanlış birseyler yiyiyor.... Kaçamak gibi...

Son düzenleme:

kız sen beni sanki küçüklüğümden beri tanıyormuşsun gibi hissettim hatta baya bir duygulandım
Ne mutlu bana ki sizlerin gözünde böyle bir izlenim yaratmışım
Hakikaten küçükkende bütün komşuların yanağını sıktığı herşeye atlayan ben yaparım diye koşturan o mahallemizin tombik uzun saçlı eşşek gözlü ufaklık bendim işte
Annelik konusunda buradaki diğer annelere nazaran bazen kendimi yetersiz yada sabırsız görebiliyorum sonuçta gerçekten mükkemmel anneler burada toplamış
İnan şu iki sene içinde hepinizden okadar çok şey öğrendim ki her ellerimi göğe açıp dua ettiğimde hepinizi dahil etmeye çalışıyorum hatta bazende sonrasında gülüyorum ulen say say bitmedi hatta uyuya kaldığım bile oluyor dua ederken
Rabbim hepinize gönlünüzden geçenleri hayırlı kılıp fazlasını nasip etsin....Aminnnnnnnnn

Kilo verememe konusuna gelince
Kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama arada şeytana uyuyorum uymuyorum desem yalan olur
Bak bu hafta uymadım az da olsa kilo gitti ( az dediğimde 1 kilo )
Ama dediğin gibi arada yanlış şeyler yiyebiliyorum, suyumu yetersiz tükettiğim oluyor yada düzenimi bozuyorum ( sonuçta sağlıklı şeylerde olsa bazen ara öğünü atlayıp öğlende biraz fazla kaçırabiliyorum :26:
Velasıl bir önceki mesajımdada zaten yazdığım gibi kesinlikle çok daha dikkatli davranmaya çalışacağım
Bugün maalesef yine spora gidemiyorum ama yarın eşim bir yere gitmezse ( gitme ihtimali varmış ama akşam belli olucak ) hemen kendimi spor salonuna atıp bol bol ter atip bir kez daha nelere elde etmek istediğimi hatırlayıp hedefime odaklanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…