Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günayyyydııınnnnnnnnnnnn sabah kızlar uyutmuyoki dikiliyolar tepeme erkenden

kahvaltı canım istemrdi sütle nesfit yiyorum kızı kursa götürcem kurstan 11 buçukta geliyo eşimde o zamana kalkar teferruatlı ailecek kahvaltı ederiz artıkın hayırlı günler

Günaydın Yenam

Tavanı iyi günlerde kullan inşallah bi tanede ben almak istiyorum ama bi evime taşınayım öle

Son düzenleme:
gunaydın herkese
cecoş geçmiş olsun allah şifalar versin
arkadaşlar amma çok konuşmuşsunuz ya oku oku bıtıremedim
okumadan da olmuyor hem neler olmuş dıye merak edıyorum hemde.........
neyse malum hafta sonu çalışanlardan bırıde benım
ben gıbı çalışanlara kolay gelsın evde olanlara da ıyı tatıller

arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum
bu arada listeleri hazırlayan emeği geçen tüm arkadaşlarımın ellerine yüreklerine sağlık

Ellerine sağlık Asumancım, başın ağrıyorken uğraşmışsın
sizleri de tebrik ederim kızlar, harikasınız. özellikle Yenama çok sevindim

HAFTANIN 1.si __________ - 3,6 kg. ________ eylül____

HAFTANIN 2.si __________ - 2,9 kg. _____________ xay

HAFTANIN 3.sü __________ - 2,4 kg. ____ Gökçe_İremim :81::124:

Yenam ellerine sağlık

kızlar siz ne ettiniz böyle ya, maşallah

tebrik ediyorum hepinizi

AYIN 1.si _________ - 6 kg. __________ SahGizem

AYIN 2.si _________ - 5,8 kg. __________ eylül___

AYIN 3.sü ________ - 5 kg. ________________ xay

üçünüz bir ayda toplamda ilkokul çocuğu kadar kilo vermişsiniz

maşallah sizlere

arkadaş ben bu listenin gediklisi oldum yauvv

ellerine sağlık Nünüm

günaydınlar cincon hanımcıklar nasılsınız bakalım bugun kalktım oh mis çamaşırlarımı serdim hava soğuk yaaaaaaaaa üşüdümmmm şimdi kahvaltı hazırlıyım şöööyyyyylllllllleeeeeeeeeeeee bi yiyim bi yiyim ... neyse yemiyim yada zaten 1 ayda 1 kilo ancak verdik gitmiyor bu göbüş ne çok seviyor beni anlamadım ki hayır ben sevmiyorum seni diyorum yok lafta anlamıyor...

Günaydın kuzular,
Nasıl keyifler? hepiniz çok iyisinizdir umarım. ben daha iyiyim bugün. vücudum çok dirençli çıktı sanki bu sefer
Dün öğleden sonra koltukta uyuyup kalmışım. eşim gelince anneme gittik. boğazımdan çorbadan başka bir şey geçmedi. sonra toparlandım biraz. kuzenler geldi, gelirken de kocaman pizza getirmişler, bikaç dilim ondan yedim, kuruyemiş yedim. yedim de yedim anlayacağınız, tok mideyle uyudum yatarken saat 2ye gelmesine rağmen. eşim seminere gitti, akşam yine anneme gideceğiz, başka bi kuzenim geliyor bugün yurtdışından... bu akşam yemicem ama cısslardan.

yavrular nassınızz ? benden iyilik sağlık , bel ağrılarım 2 gündür dayanılır gibi değil maleseff
geçmişi okuyayım dedim , helak oldum haa, maşAllaahh çenemizeee

canım geçmiş olsun, inşallah tamamen geçer ağrılarının hepsi kuzum benim.

Kuzum valla girecem listeye de ben senin için hafif bi rakibim. Ama eğer iş yarışmaya gelecekse çok pis gaza gelirim ona göre Haftaya ikimiz de az çıkarız umarım hem adet de bitmiş olur.

kaç aydır ayda ortalama 2 kg bile veremiyorum canım, senin neren hafif

hem gelelim ikimiz de gaza, güleşelim mi

artikim bu kadar becerebildim.... bi peynirli bi zeytinli yedim...ay nasil mutluyum..

orjinal mesajdaki fotoyu sildim görenlerin canı istemesin diye :)
çok güzel olmuş canım, afiyet olsun. olur öyle arada, dert etme.

canım geçmiş olsun, umarım şimdi geçmiştir başının ağrısı

Yenacım ben de yemekle ikame edebildiğim şeyleri kaçamak saymıyorum. bu kaçamak listesi yediklerimizin ne kadarı gerekli diye düşünmek için iyi oluyor. Nününün ellerine sağlık

kuzum tavanı iyi günlerde kullan. döküm tavalar ağır oluyor ayırt edici bir özellik olarak. bir de sıcakkaen soğuk suya tutmamak lazım. bunların tencerede en iyisi staub, tavada le creuset. iki markada esse de satılıyor, bazen iyi indirime de giriyor.Derya da düşünüyordu sanırım, belki uygun bulur o Almanyada bu markaları. yerli olarak da hechanın iyi olduğunu söylüyorlar, ben de ondan aldım. mehtap da denemek için üretmiş olabilir, sen de etüt edersin kullanışlı olup olmadığını onla. beğenirsen daha iyi bir şey alırsın. ama şu var ki etler gerçekten çok daha lezzetli oluyor bu tavalarda. yalnız temizlemesi biraz sıkıntılı. makineye atamıyorsun, metal pişirme aparatı kullanamıyorsun, suda bekletemiyorsun. bunlar pas yapabiliyor. bir de yapışmazlığını korumak için arada uyguladıkları seasoning işlemi var ki ben o topa hiç girmiyorum. umarım sen de çok memnun kalırsın :)

arkadaşım o tavaya uygulana sesonıng işlemı nedir
cahıllımı bağoşla
yanlız bir açıklarsan sevinirim ona göre almaya gıdınce nelere dikkat etceğimi öğrenmiş olurum
şimdiden teşşekkür ederim

canım tavaları toz emayeyle kaplıyorlar yapışmasını önlemek için. ama bir süre sonra yapışamaya başlıyor tavalar emaye uçup gittikçe. bunun için yanma noktası yüksek bir yağı (mesela argan yağı) tavaya sürüyorsun ve tavayı olabilecek en yüksek sıcaklıkta birkaç saat fırınlıyorsun. ne kadar gerekli açıkçası ben de yeni kullanmaya başladığımdan kestiremiyorum. ama bu tavaları torunlarına verenler var, bu şekilde koruyorlarmış onlar da.

günaydııınnnn yavrukuşlarııımmmmm

mutlu , huzurlu , bol eksili , az kalorili bir haftasonu olsun inşAllahhhhhh
bir haftadır sıkmama rağmen tartı bi aşağı bi yukarı gösterip sapıyıyordu , ama dünden bu yana aşağı aşağı iniyor çoook şüküürrr , benim olacak 69 binicem üstüne vuracam kırbacı vuracam kırbacı diyorum o haldeee

AZİM BÖCÜŞÜMM hoşgelmişsenn sefalar getirmişseennnn

ayrıca bu hafta kilo verenleri kınıyorum , utanır insan hiç bu kadar çok kilo verilirmi yaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84:

hayır yani verennnn varrr veremeyen vaarr , yazık değilmi yaaaavvvv

Meryemim işaret büyük yerden gelmiş, almışsın mesajı aferim kuzum sanaaa , suu en güzel içecektirr, ayıpsıınnn

bende açıktım ama 1 bardak ayran doldurdum eşimde karşımda yulaflı kaymaklı bisküviiyi nescafeye batır batıra yiyooo ah be adaletsiz dünyaaaa

ben her yemekte söylüyorum bunu , aşim ve benim yediklerime bi bakıyorum , adama kömüş gibi yiyo ama kilo almıyo ,ben kuş gibi yiyom ama tık yokk ,
ADALETİNNN BU MU DÜNYAAAAAAA

ayy şekerim anlamıyor onlar laftan anlamıyorlarr, sen güzellikle anlatma arada şiddet uygula o zaman çakıyolarrr

:) :) olsun ya sorun değil onda sorun yo k sorun bende kilo veremiyom ki :)

sağol canım benimm, geçmiyo ağrılar, heleki buaralar hava sıcak soğuk devam ediyor, o zaman daha fena oluyorr, ama nappim Allah can sağlığı versin diyorummm

cücüşüümm vücut arada bir direnç gösteriyor ,heleki 80 bence tam bi kırılma noktası , orayı atlatınca geri dönmüyo çok şüküürr

sen yapacaksın annemm inanıyom sana sık dişini verme canınıı :129::129::129::129:

ben böcüşümü buldum Esoşş , hadi sende bul kuşumm,kapışak olmazmı ???

BENİM OLACAK FISTIKK BİNİCEM ÜSTÜNE VURUCAMM KIRBACIIIII

cevabın için teşekkürler
şimdi anladım bu argan yağı aktarlarda satılan hanı saçlara ıyı gelen ondan mı?

canım benim ya, kıyamam. hava düzelsin de rahat et sen de inşallah.

tamam kuzum, bugünü atlatayım ben de bulcam o böcüğü. çok pis gaza geldim dün gece zaten. kapışalım, güleşelim

cevabın için teşekkürler
şimdi anladım bu argan yağı aktarlarda satılan hanı saçlara ıyı gelen ondan mı?

aktarda satılan yağlar genelde esansı konmuş yağlar oluyor, zenginleştirilmişini bulmak lazım sanırım. ama o argan bu argan, saça, yüze iyi gelen. yanma noktası yüksek başka bir yağ da kullanabilirsin bu arada canım.

her cumlenın sonuna eklediğiniz sarı toplarnasıl yapıyorsunuz bır sorum da şu olacak değişik avatarlar var bır tanesıne bayıldım hanı kilolu bir bayan habıre bacaklarını karnına çekip duruyor
onları nerlerden bulabılırım

canım benim ya, kıyamam. hava düzelsin de rahat et sen de inşallah.

tamam kuzum, bugünü atlatayım ben de bulcam o böcüğü. çok pis gaza geldim dün gece zaten. kapışalım, güleşelim

alırım anahtarınıııı MAYYYKKKKKKKKKKKKKKK

canım KULLANICI KONTROL PANELİne gir HESABIMda SEÇENEKLERİ DÜZENLE var , orda imzaları , avartarları ,grafikleri göster kutularına tick at , sonra mesaj yazarken gelmiş olduklarını görürsünnn

ya neden olmadığını anlamıyorum bu yazıyı yazdığım yerın altında olmalı dımı
mesaj simgelerı var orda bu gulen yuzler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…