Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben gidiyorum kızlar , bir müddet yokum , Asumancığım beni listeden çıkarırsan sevinirim canım , Allaha emanet olun ....

Ben biryere gitmedim. Sadece yenaya çok üzlüdüm... eger gruba gelmezse gerçekten daha çok üzüleceğim.

Sanırım bir süre gelmeyecek sanki Esra da mı o niyetteacaba nolur alınganlık yapmayalım hepimiz tanımadan sevgi bağı oluşturduk aramızda beklentimiz yok birbirimizden sadece paylaşıyoruz yaşadıklarımızı
Üç günlük dünya kimse kırılmasın üzülmesin herşey öyle boş ki ve hiçbir şeye de değmez emin olun
Gitmeyin kalın hepiniz
Ben herkesi çok seviyorum yaşantımız düşünce tarzımız kültürümüz her şeyimiz farklı bile olsa seviyorum

Ben pek kimseyle özel mesajlasan birisi değilim. baska bir konudan dolayı, dün yena ile özel mesajlasma olmustu çok yorulduğu listeyi birakmayi düsündüğünü falan yazmıştı. Aslında konu benim, esranin ve özlemin arasinda gelisti. yena için herhangi bir son damla gerekiyordu. ben bu son damlada etken olmak istemezdim bunun için üzgünüm. Esranın alınganlık yapmasına gerek yok... Ben Obsesif kelimesine çok bozulmustum. Bunu torele edip özür bile diledim. Bu yüzden burayı terk ediyorsa gerçekten çok şaşırım. Hoş bende buraya daha az gelmeye burnumu batırmama gayret ederim.

Son düzenleme:
Durum hoş değil nuhancım
Herkes muayyen gününde herhalde alınganlık olmuş bence gerek yoktu
Ama yapacak bişey yok herkesin kararına ve fikrine saygı duyarım

Durum hoş değil nuhancım
Herkes muayyen gününde herhalde alınganlık olmuş bence gerek yoktu
Ama yapacak bişey yok herkesin kararına ve fikrine saygı duyarım

Senin kelimelerinde bana karşı bir sitem hissetim. Daha açık yada daha net olmak çok daha doğru bir yol olabilir. Benim hiç bir alınganlığım yok. Eger Esrada, Özlemde, yada Yenada hata aynurda, algınalık varsa, buda çok anlamsız ben kimseye hakaret etmedim. Sadece bugun biraz gerçekçi düsündüm...Kimsenin düsüncesine saygisizlik göstermedim. ve hayatta ölüm dişinda herşeye çözüm vardır.

Son düzenleme:
Asumancigim benim bi yere gittigim yok canim. Bi sure izin alacagim ama sizi okumadan duramam, cok sevdigim arkadaslarimsiniz siz. Olay cok farkli boyutlara tasindi gereksiz bir alinganlik yuzunden. Benim sizden tabiri caizse canimdan cicimden sıkılmam mumkun degil ama bi sure uzak durmayi istiyorum.
Yenayla konustum, cok uzgundu ve agliyordu. Su an konusamadigim icin aramiyorum ama aklim onda.
Lutfen sizler de uzulmeyin, su akar yolunu bulur. Zaten sizden uzak duramayacak kadar cok seviyorum size, yena da oyle eminim. Kusura bakmayin hepiniz. Keske verebilecegi tepkileri tartabilseydim nuhanin da bu duruma gelmesydi.

Keske verebilecegi tepkileri tartabilseydim nuhanin da bu duruma gelmesydi.

bu cümledeki imla hatalarını düzeltmek mükünmü? anlatilmak istenilenlerii anlamiyorum...

Evet kimseye hakaret ya da saygısızlık etmedin. Ama canım cicim den sıkıldım diyerek buradaki jargonu küçümsemen, vaktinizi aldım diye trip yapman ortamı gerdi. Kimse normal hayatında bu kadar samimi değil, yaralarını açıp dertlesmiyor. Olumlu bi şekilde birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz, kimse kimseye bir şeyi dayatmıyor. Seni kırmak istemiyorum ama bugünkü gerçekçi dediğin tavrın önceki halinin samimiyetinden şüphe ettiriyor.

Yok öyle bir sitemim canım yanlış anlama
Ben senin de diğer arkadaşların da düşüncelerine hatta tepkilerine de saygılıyım

Ben hala anlamıyorum sanki fazla büyütülüyor ve hassas davranılıyor
Yenayı tanıdığım kadarıyla çok ince düşünen birisi o nedenle yazılanlardan alındı
Ben olsam alınmam sanırım ama onu da neden alındı diye asla sorgulamam elimden gelen desteği veririm
Ben nuhanın da niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum yanlış anlaşıldı herhalde
Yani çözemedim ben daha fazla irdeleyip ben de hata yapmak istemiyorum
Yine diyorum gitmeyin kırılmayın üzülmeyin aynen devam edelim
Ben hepinizi seviyorum

cümlenin düzeltilmis halini de rica edebilir miyim?

esra burayi küçümsemedim, sana bir tepki verdim... gerilen sendin, çünkü benim elestidigimde sendin, gerçekleri sevmeye biliyoruz ama kabullenmemiz gerekiyor. Çünkü bilmeden hata yapabilyoruz.. bilmeden baskasina zarar verebilyoruz.. Motivasyonlar kendimizi kandirmayi ayırt etmemiz gerekiyor..
Önceki halim ile sunada hiç bir farkım yok. nasil bir alğın var? bunu çözmeye çalisiyorum. Birde bana obsesif diyecek kadar ben sana ne yapmis olabilirim ki...benim burada kendim hakinda bilgi vermis olmam senin bana en ufak kizgindinda böyle bir kelimeyle dönmeni gerektirmezki .. hos konu baska birseyken hep buna çevirmeye çalistin bunuda anlamıyorum..

Son düzenleme:
Sonbikaç şey yazayım ve susayımben
Sen şunu dedin ben bunu dedim diye kurcalamayın örtün üstünü derim ben
Kimse tatsızlık olsun istemiyor sonuçta ne esra ne de nuhan bence

Son düzenleme:
"Seni kırmak istemiyorum ama bugünkü gerçekçi dediğin tavrın önceki halinin samimiyetinden şüphe ettiriyor."

Ben gerçekten çok kiziyorum bu laf bi laf söyilimde nasil bir laf olursa olsun tavrimi...

Asıl senin nasıl bir algın var? Ben sana obsesif demedim. Diyeti obsesyon haline getirmemek lazım diye genel bir şey yazdim. Ilk kez de yazmıyorum buna benzer şeyler. Vücuduna güven de demiştim daha önce. Nasil bir kötü niyet ki bu kendinle ilgili bilgi vermiş olmama bagliyorsun bunu... Kim kendini kandırıyor motivasyon adı altında? Artık gerçekten çok saçma bir hal aldı bu tahammülsüzlük.

ben üzgünüdüm ama esrani en son yazidklarindan sonra kizgin ve öfkeliyim...
ben a demisim esra habire konuyu b gibi anlamaya çalismis. sonra özür dilemis sonra gene anlamsiz laflar etmis... ya gerçekten çok öfkeliyim..

evet saçmalamak için heryolu denedin... ego ne kadar kötü bir durum...aynen bazi durumları kabullenemen çok acı...

Son düzenleme:

Ben sana bu şekilde neden laf sokayim? Kaç kez dertlestik, bi sürü şey paylaştık. Neden senin anlattığın şey üzerinden laf soktuğumu düşünüyorsun ki, bu kadar mı kötü biriyim ben gözünde? Yaptığın gerçekten haksızlık. Hiç aklıma gelmeyen bi şeyle sucluyorsun beni. Umarım farkedersin haksızlık ettiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…