Ben biryere gitmedim. Sadece yenaya çok üzlüdüm... eger gruba gelmezse gerçekten daha çok üzüleceğim.
ben gidiyorum kızlar , bir müddet yokum , Asumancığım beni listeden çıkarırsan sevinirim canım , Allaha emanet olun ....
Sanırım bir süre gelmeyecek sanki Esra da mı o niyetteacaba nolur alınganlık yapmayalım hepimiz tanımadan sevgi bağı oluşturduk aramızda beklentimiz yok birbirimizden sadece paylaşıyoruz yaşadıklarımızı
Üç günlük dünya kimse kırılmasın üzülmesin herşey öyle boş ki ve hiçbir şeye de değmez emin olun
Gitmeyin kalın hepiniz
Ben herkesi çok seviyorum yaşantımız düşünce tarzımız kültürümüz her şeyimiz farklı bile olsa seviyorum
Durum hoş değil nuhancım
Herkes muayyen gününde herhalde alınganlık olmuş bence gerek yoktu
Ama yapacak bişey yok herkesin kararına ve fikrine saygı duyarım
Evet kimseye hakaret ya da saygısızlık etmedin. Ama canım cicim den sıkıldım diyerek buradaki jargonu küçümsemen, vaktinizi aldım diye trip yapman ortamı gerdi. Kimse normal hayatında bu kadar samimi değil, yaralarını açıp dertlesmiyor. Olumlu bi şekilde birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz, kimse kimseye bir şeyi dayatmıyor. Seni kırmak istemiyorum ama bugünkü gerçekçi dediğin tavrın önceki halinin samimiyetinden şüphe ettiriyor.
Senin kelimelerinde bana karşı bir sitem hissetim. Daha açık yada daha net olmak çok daha doğru bir yol olabilir. Benim hiç bir alınganlığım yok. Eger Esrada, Özlemde, yada Yenada hata aynurda, algınalık varsa, buda çok anlamsız ben kimseye hakaret etmedim. Sadece bugun biraz gerçekçi düsündüm...Kimsenin düsüncesine saygisizlik göstermedim. ve hayatta ölüm dişinda herşeye çözüm vardır.
Evet kimseye hakaret ya da saygısızlık etmedin. Ama canım cicim den sıkıldım diyerek buradaki jargonu küçümsemen, vaktinizi aldım diye trip yapman ortamı gerdi. Kimse normal hayatında bu kadar samimi değil, yaralarını açıp dertlesmiyor. Olumlu bi şekilde birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz, kimse kimseye bir şeyi dayatmıyor. Seni kırmak istemiyorum ama bugünkü gerçekçi dediğin tavrın önceki halinin samimiyetinden şüphe ettiriyor.
Asıl senin nasıl bir algın var? Ben sana obsesif demedim. Diyeti obsesyon haline getirmemek lazım diye genel bir şey yazdim. Ilk kez de yazmıyorum buna benzer şeyler. Vücuduna güven de demiştim daha önce. Nasil bir kötü niyet ki bu kendinle ilgili bilgi vermiş olmama bagliyorsun bunu... Kim kendini kandırıyor motivasyon adı altında? Artık gerçekten çok saçma bir hal aldı bu tahammülsüzlük.
Asıl senin nasıl bir algın var? Ben sana obsesif demedim. Diyeti obsesyon haline getirmemek lazım diye genel bir şey yazdim. Ilk kez de yazmıyorum buna benzer şeyler. Vücuduna güven de demiştim daha önce. Nasil bir kötü niyet ki bu kendinle ilgili bilgi vermiş olmama bagliyorsun bunu... Kim kendini kandırıyor motivasyon adı altında? Artık gerçekten çok saçma bir hal aldı bu tahammülsüzlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?