Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende ayin seyi senin için düsünüyorum.... A diye anlatigmi bir konuyu B gibi anlayıp - israrla konu B değil o A dememe rağmen, bana haksızlık yaptiğını, umarım farkedersin...
Birde bu ikimizi kapsiyor ikimiz anlasamayıp başka sahışların alinmalarına neden olduk budaa benim üzüntümdür. Ben kendi payima düsün %50 için okuma firsatı olan herkesten özelikle Yena dan özür dilerim.

Banu minikkuşun ameliyat olmuş çoook çok geçmiş olsun...ameliyat saatini bilseydim o saatlerde dua ederdim.neyse zaten atlatmışsınız..

Beyzuş abla sana da çok geçmiş olsun umarım bunları birdaha yaşamassın

kızlar topicte esen fırtınanın sebebi bulundu sanırım açlık başımaza vurdu

bugunku menum sabah 1 dilim beyaz peynir 6 zeytin 2 dilim ekmek domates maydanoz
oglen firinda domates ve soganla yagsiz et yaptim yaninda salatayla yedim
sonra yuruyuse gittim 2 saat yurudum :)kendimle gurur duydum o sirada
donunce 1 litre suyu icince dahada sevindim
aksam 1 kase mercimek corbasi ve salata yedim yalniz bu sefer cok az yag koydum salataya
saat 8dede 1 elma yiyerek kapattim olayi
yani ayse bugun cok calisti :)
kizlar gecmisi okuyup doncem hemen

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Yahu bir kaç saat ayrı kaldım topikte ufakta olsa bir kırgınlık rüzgarı esmiş
Hayırdır inşallah acaba havalardanmıdır yoksa bu ara herkesin yoğunluğundanmıdır herhalde sinirler biraz bozulmuş ve benim geçmişi okuduğum halde anlayamadığım bir konu olmuş :44:
Neyin ne olduğunu acıkca tekrar okuyup anlamaya çalışmadım ama şuna adım kadar eminim ne Yena, ne Nuhan, ne Özlem nede Esra kötü niyetli insanlar değiller
Yena sağ olsun okadar koşturmaca arasında bizlere motivasyon sağlamak için aylardır hatta ben buraya başladığımdan beri bizler için kilo listesini tutuyor ( Allah bin kere razı olsun hastalık demedi iş demedi bizler için uğraştı )
Nuhancığım sendende Allah bin kere razı olsun ki şu kaçamak listesini devreye sokup bizleri kaçamak yapmaktan alı koymaya çalıışıyor ve her mesajımızı tek tek okuyup her gün yapılan kaçamakları okadar iş güç arasında derleyip topluyorsun
Esrada aynı şekilde her ay bizlerin ölçülerini topluyor ve arada farkı bizlere bildiriyorsun ( sendende Allah razı olsun )
Özlemde liste düzenlemesede bizlere en azından diyetisyen deneyimleriyle yol göstermeye çalışıyor ( sendende Allah razı olsun )

Ben acıkcası Nazara geldiğimize inanıyorum ve eminim bir iki gün sonra herkesin siniri geçince yine hep bir arada aynı şekilde hoş sohbetlerimiz olucak
Kendi adıma sizler olmadan bir topik düşünemiyorum
Ben çok zaman öncede bu tarz bir sorun olduğunda söylemiştim; bizler yazışıyoruz ve ben okumadan okumaya fark olduğunu düşünüyorum Eğer ben birşeyi pozitiv düşünerek okuyorsam o şekildede algılarım ( belkide öyle algılamak isterim )
Aynı cümleyi şüpheyle okursam bir çok şey çıkartabilirim sonuçta konuştuğunda insanların ses tonundanda mimiklerindende şaka olup olmadığını yada kinaye olup olmadığını gözlerine bakarak anlayabilirsin.
Burada o şansımız yok ama eğer benim Adım Banuysada ( ki öyle ) ben Nuhanın daha bir mesajında zerre kadar kinaye yada laf sokma niyetinde yazdığını hissetmedim
Yena desen zaten asla kimseye laf söyleyecek insan değil
Aslında kimseden öyle bir durum hissetmedim şimdiye kadar çok şükür ve hepimizin karşımızdakinin iyiliğini istediğine eminim hee bazen cümle kurma tarzımız farklı olduğundan öyle bir his doğabilir başkalarında ama ben dediğim gibi asla hissetmedim şükür

Sözü fazla uzatmayacağım :26:

Ben hepizinizi çooooooook seviyorummmmmmmmmmmm ve kimsenin kimseyi isteyerek bilerek kirmadığını düşünüyorum
Belki bazı insanlara abartılı geliyordur ama şu smileyleri bile sırf hangi anlamda söylediğimi vurgulayabilmek için daha fazla kullanıyorum
SEVİYORUMMMMM ULENNNNNNNN HEPİNİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

bağırtırmayın beni gece gece
Oturun yamacıma da beni zayıflatmaya devam edin

cok tesekkurler bende sormustum yapamamistim bi turlu :))

offff tüm keyfim kaçtı...
şu güzel cumartesi gecesinde güzel sohbetler yaparız diye düşünüp kv bile gitmemiştim

aslında sölemek istediklerim var ama olay daha da büyüsün istemiyorum.
sadece Yena için üzülüyorum neredeyse 2 yıldır burdayım onsuz düşünemiyorm hiç

İyi geceler kuzular
Zamanla her şey eskisi gibi olacaktır yena da azcık dinlensin ben tacize başlarım gelir inşallah

Ben bugün çok yedim galiba bir de tuzlu şeyler yedim tansiyonum çıktı herhalde kalbim kafamda atıyor sanki
Hafta sonu diyet yapmak zor valla
Neyseki bugün dönüşte de yürüdük yani 1.5 saat yürüdüm toplam

Canım çok geçmiş olsun
Biraz limon sıkıp içseydin belki iyi gelir
Umarım birazdan daha iyi hissedersin

Banu cimcime nasıl oldu

Çok şükür canım bugün hiç bir şeyimiz kalmadı desem yeridir
Sabah kahvaltıya salça oldu hatta dedim herkes ekmeğine sahip çıksın yaklaştırmayın cadıyı
Korktum birşey yerse yine kanama olur diye sonuçta daha taze yarası ama öğlene doğru karnım aç diye ağlayınca mercimek çorbası yapıp blenderden geçirdim iyice pıtırlık kalmasın diye onu içti soğuk.
Hiç boğazım ağrımıyor artık diyor ama hala sesi miki fare gibi
Yarından sonra ufak ufak pürelere geçeceğiz inşallah da çocuk düzgün doyacak
Valla bir günde bile sanki hafifledi gibime geldi zaten zayıftı iyice aç kalıyor diye içim içimi yiyor.
Ona kalsa sabah elma yiyeceğim diye tutturdu

Şükür çabuk atlattınız bikaç gün sonra iyice normale döner herşey
Çocuk rahat uyur rahat yer bakarsın tombik bir cimcime olur

İyi geceler arkadaşlar :)

Oldukça yorucu ve uzun bir günün sonunda eve gelip bilgisayarımı açtım, geçmişi okudum. Gergin mesajlar hakkında yorum yapmak istemiyorum, konuyu fazla uzatmak da istemem zaten.
Yalnız belirtmek istediğim bir şey var; Asuman da yazmış; yetiştiği ve yaşadığı çevreler farklı, düşünceleri farklı, hayatları farklı kadınların birbirine destek verdiği özel bir platform bence burası. Benim kendimi bütünüyle serbest ve başka yerde olmadığım kadar samimi hissettiğim özel bir mecra. Ruhları bedenlerinden çok daha ince onlarca kadının sayesinde, bu destek grubunun sayesinde, önemli değişiklikler oldu benim hayatımda. Hatırı sayılır şekilde inceldim, inceldikçe iyi hissettim, özgürleştim, bel ve sırt ağrılarım azaldı, çocuklarımla çok daha rahat ilgilenmeye başladım, kocamla muhabbetim arttı vb. vb.

Benim duygularımı paylaşan çok kişi olduğuna da eminim. Kopuşların değil birleşmelerin olduğu bir grup olmalı burası, öyle olduğunu da düşünüyorum ben. Bir süredir ihmal ettiğim halde grubumuzun değerini vurgulamak ve düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Yarın Pazar sakinliği ile ve dinlenmekle geçer diye tahmin ediyorum, Pazartesi ise herkes daha keyifli ve azimli bir başlangıç yapacaktır haftaya...

Sevgiler, iyi dilekler

Umutcum koşturmacalarınız bitmedi mi hala canım çok yoruldun sen de bebek ne zaman doğacak inşallah

Umutcum koşturmacalarınız bitmedi mi hala canım çok yoruldun sen de bebek ne zaman doğacak inşallah

Canım, o koşuşturmalar bitti. Kayınvalidemi yolcu ettikten sonra telefonla bile aramadım aslında kızcağızı (5-6 gün oldu). Doğum Temmuz başı bekleniyor.
Benim bugünkü koşturmamın sebebi başka: Evde 15 günde bir olan büyük temizlik günüydü, saat 14.00'e kadar onunla uğraştım sonra yardımcıma devredip Beykoz korusuna gittik eşim ve aile dostlarımızla, orada çok koşturdu çocuklar biz de peşlerinden tabii. Eve gelip üzerimizi değişir değişmez 19.30'da babamın ısrar ettiği bir ekinliğe katıldık ailece, yükses sesli müzik vb. olan gene çocukların peşinden koştuğumuz kalabalık bir yerdi, pilim bitti işte bu saatte :))

Son düzenleme:
Şükür çabuk atlattınız bikaç gün sonra iyice normale döner herşey
Çocuk rahat uyur rahat yer bakarsın tombik bir cimcime olur

Çok şükür bu kadar çabuk beklemiyordum acıkcası ama belki lazerle olduğundan öyle çabuk topladı
Valla tabiki rahat uyusun, dilediği şeyleri yesin ama inan ben kızımın tombik olmasını hiç istemiyorum
Mide büyüdümü sonra anası gibi senelerce uğraşmak zorunda kalsın istemem
Sağlıklı olsun yesin ama tombik olmasın
İnan şimdiden hangi spora yazdırsamda hayatında spor olmazsa olmazı olsun diye düşünüyorum
Hayatının bir parçası olmasını istiyorum ki hem dilediği gibi abartmadan yesin hemde sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…