Ben sana bu şekilde neden laf sokayim? Kaç kez dertlestik, bi sürü şey paylaştık. Neden senin anlattığın şey üzerinden laf soktuğumu düşünüyorsun ki, bu kadar mı kötü biriyim ben gözünde? Yaptığın gerçekten haksızlık. Hiç aklıma gelmeyen bi şeyle sucluyorsun beni. Umarım farkedersin haksızlık ettiğini.
alırım anahtarınıııı MAYYYKKKKKKKKKKKKKKK
canım KULLANICI KONTROL PANELİne gir HESABIMda SEÇENEKLERİ DÜZENLE var , orda imzaları , avartarları ,grafikleri göster kutularına tick at , sonra mesaj yazarken gelmiş olduklarını görürsünnn
Ben bugün çok yedim galiba bir de tuzlu şeyler yedim tansiyonum çıktı herhalde kalbim kafamda atıyor sanki
Hafta sonu diyet yapmak zor valla
Neyseki bugün dönüşte de yürüdük yani 1.5 saat yürüdüm toplam
Canım çok geçmiş olsun
Biraz limon sıkıp içseydin belki iyi gelir
Umarım birazdan daha iyi hissedersin
Banu cimcime nasıl oldu
Çok şükür canım bugün hiç bir şeyimiz kalmadı desem yeridir
Sabah kahvaltıya salça oldu hattadedim herkes ekmeğine sahip çıksın yaklaştırmayın cadıyı
Korktum birşey yerse yine kanama olur diye sonuçta daha taze yarası ama öğlene doğru karnım aç diye ağlayınca mercimek çorbası yapıp blenderden geçirdim iyice pıtırlık kalmasın diyeonu içti soğuk.
Hiç boğazım ağrımıyor artık diyor ama hala sesi miki fare gibi
Yarından sonra ufak ufak pürelere geçeceğiz inşallah da çocuk düzgün doyacak
Valla bir günde bile sanki hafifledi gibime geldi zaten zayıftı iyice aç kalıyor diye içim içimi yiyor.
Ona kalsa sabah elma yiyeceğim diye tutturdu
Umutcum koşturmacalarınız bitmedi mi hala canım çok yoruldun sen de bebek ne zaman doğacak inşallah
Şükür çabuk atlattınız bikaç gün sonra iyice normale döner herşey
Çocuk rahat uyur rahat yer bakarsın tombik bir cimcime olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?