Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Umut epey yoğunmuş günün maşallah iyi yetişmişsin ben temizlikten sonra daha yerimden kımıldayamam
Tartıldınmı bugün merak ettim

En güzeli o zaten canım
Sağlıklı olsun yeter senle yaşayıp da sağlıklı beslenmeye alışmaması mümkün değil zaten spor da hayatında sen onlara en iyi örneksin
Ben de kızları yürütüyorum bolca fırsat buldukça tabii çok da seviyor ikisi de yürümeyi

yorucu bir gün geçirdim bu gün.. ama aynı zaman da keyifli ve verimliydi de..

vıııııınnnnn ttttıııııırrrrrtttttt
diyip kaçacaktım. ama eklemeden gitmeyeyim dedim..

HEPİNİZİ SEVİYORUM GÜZEL KADINLARR

Umut epey yoğunmuş günün maşallah iyi yetişmişsin ben temizlikten sonra daha yerimden kımıldayamam
Tartıldınmı bugün merak ettim

Tartıldım asumancığım Durum kötü gerçekten, +1.5 çıktım. Şöyle söyleyeyim, geçen yazın sonunda epeydir düşebildiğim en zayıf kilo ile şimdiki kilom arasında takribi 10 kilo fark var Acil toparlanmam lazım, biraz verince hep verebileceğini sanıyor insan, yaşadıklarını nasıl da unutuyor :))) Tuhaf varlıklar insanlar iyiye de kötüye de nasıl hemencecik alışılıyor. Öyle işte, tembelliği ve urdumduymazlığı bir kenara koyma vaktim gelmiş de geçiyor :))

Temizlikte hafif şeyleri yaptım ben canım, çamaşırları ve dolapları düzenlemek, buzdolabını temizlemek gibi. Asıl dışarıda koşturmak yordu. Zaten nasıl bitkinim son günlerde... Bahar yorgunluğu mudur nedir?

Artık iyi geceler dileyeyim, ikide birde bilgisayarım donuyor zaten, gecikmeli yazıyorum cevapları

İyi geceler umutcum bundan sonra hep eksi görelim beraberce bahar geldi bile göbekler pörtlemesin 2 ayda biraz yol almamız şart

geçmiş olsun canım.
benimde şuan bugün olanlara üzülüp sinirlendiğim için başım ağrıyo.

bugün olanlardan sonra içimde çok fena bi kırgınlık, kırıklık, üzüntü ve vesaire şeyler var; bastırsam bastıramıyorum, bıraksam dayanamıyorum.
içimdeki bu hale şuan için birazda olsa en güzel deva şu sözü buraya yazmak olacak galiba,
bu söz benim hissiyatlarımı anlatıyo.....
hatta şuan içimden ağlamak bile geliyo sinirden.
ne bileyim bişeyler bu kadar basit değil ya benim gözümde, yada bu kadar kolay değil.
of daraldım.
bu sözden sonrada artık susuyorum ben belli bi zaman bu konu hakkında. artık doktor; zaman....

"Dal rüzgarı affetsede; kırılmıştı bir kere....."

Iki gundur yazamadim kizlar selaam. Pertim cikti vallaha. Kölnden akrabalar geldi bugun esimin ailesine buttttun gun ayaktayim dunden beri. Mecbur onlarda kaldik sabah kalkip gitmeyeyim diye . Suan gidim halim yok hicnisey yiyemedim kosusturmadan. Muz yiyip yaticam cunku midem felaket agriyor. Sabah yazarim canlarim. Bys.

Umutcuğum benim de senden farkım yok, umarım bir an önce kararlı bir şekilde tekrar başlarız

Asumancığım benim de çok tuzlu yediğimde tansiyonum çıkar, yarın bol su iç canım

banucum gözünüz aydin tekrar, kizin kendini daha iyi hissediyormus, cok sevindim.

meyracim güzel bebegim benim, üzülme.90+ topigi bu olayi kendi icinde zamanla sindirip asar.herkesin zamana ihtiyaci var sadece.ben konuya dahil olan tüm kizlari cok iyi anliyorum.kotaririz biz bu isi.

ne feci nazarlara geldik.gözü olanin gözü ciksin diyesim geldi nerdeyse.

asuman tansiyonun yükselmis canim, gecmis olsun, benim kayinvalideme limonlu su cok iyi geliyor bir dene istersen.

kayinvalidem 26 nisdanda geliyor kizlar.bugün konustuk yine.üzerimde resmen korkunc bir baski var gibi sanki.bana iyilik yapmaya calisiyor biliyorum, vermeye baslamisken kilo, bastirayim iyice düzene girsin diye söyledikleri tüm cümleler ama bugün telefon konusmasindan sonra icimde acaip bir yeme istegi dogdu yeniden.bana yardim edin :S

hoşgeldin bitanem....

KV neler dediki canım sana??

hoşgeldin bitanem....

KV neler dediki canım sana??

ya meyracim kötü birsey demedi hic, bana 40 beden pantolon almis bana gelince icine girersin artik dedi ya ben o kadar kiloyu 26 sina kadar nasil vereyim :S birde böyle baski hissedince ben üzerimde ters tepiyor hersey ,bir acaip oldum ya :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…