Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde nedense bugün akşamdan bu yana acayip bi iştahım var, neler yedim hala banamısın demiyo...
resmen açlıktan gözüm dönmüş gibi iştahım var......
galiba stressten oldu.
kolay kolay böyle olmam ben.
şimdi şekerli vsli zararlı şeylerede dalmak istemiyorum, yatıcaktım az önce sonra baktım durum böyle olunca bi ıhlamur yapıp içiyim
bari dedim, şimdi onu içiyorum, ıhlamur iştahı kesiyor demişti bana diyetisyen, belki faydası olur bakalım.
seninde iştahın açılmış ya canım, istersen sende dene ıhlamuru.

Ben kimseye kırgun değilim ama keşke olaylar bu noktaya gelmeseydi, herkes birbirini yanlış anladı, çok da uzatmamak lazım artık zaten, öle kimse bi yere gitmesin ama, hadi 1 güncük izinli olun ama sonra gelmeyeni fena tepelerim

hımmm anladım canım.

ne çektin be özlem..... napacan işte.......

özlemcim seni görünce direk aklıma bu sözler geliyo

ıhlamurum yeni bitti, ıhlamuru içince biraz rahatladım galiba, yüzüm güldü baksanıza:)

o hoooo özlem uçmuş:)
çevrimdışı şuan.

neyse bende yatıyım artık, görüşürüz kızlar, iyi geceler.

Neyse kimsecikler kalmamış bende kaçayım bari

Herkese hayırlı geceler ve iyi uykular

günayydınnnnnnn

yenacığım ve aynur cücüşüm sizi seviyorummmmm biraz dinlenip geri dönün lütfennnnnnnnnnnn

Gunaydin kizlar nasiliz bugun umarim hepimiz iyiyizdir canlar bugun herseye yeniden baslayalim:))) sakin gitmeyi de dusunmeyin haaa getirmeyin.beni oralara

bugun saat 11 bucukta kalktk nasil basim agiriyo anlatamam bi tarcinimi iceyim de azicik esneme hareketleri yapip oyle kahvalti yapayim:) sizi sevorummmm kendinize ii bakin

canım benim helal olsun inşallah darısı başıma

Düşünmek için oldukça vaktım oldu. Ancak sahaba karşı biraz uyudum. Belki birisi derki, sanal bir yaşam, paylaşım için bu kadar üzüntüye değermi.... Ama bende buradaki bir çok insan gibi sizlerle sanal bir durum yaşamadım. Ben bendim ve benimle ilgili hiç bir şeyi gizlemedim saklamadım değiştirmedim. Emin olun buradan bukadar büyük bir üzünütü yaşacağıma inansaydım ya da bilseydim başka türlü davranmaya gayret ederdim. Böyle bir sonuç olacağını zerre kadar bilemezdim.

Dün sabah ilk yazimi yazarken, içimde en ufacık bir kötü niyet, bir insanı kıskanma, hor görme, küçümseme, kalbini kirma, ne bilim başka hiç bir olmusuz niyetim yoktu... Sadece ve sadece bir an durdum ya biz burada ne kadar pembeyiz dedim... canım onu ye o kadarciktan birşey olmaz, canım bunu ye sen çok güzelsin o sana birsey olmaz... Bunu bende yaptim fakat yapmamalımıyız diye düsünüdüm.... yazarken ki ana fikrim buydu fakat kimseyi kirmadan nasıl yazabileceğimi belki bilemedim. Kendimden örnekler vererek yol aldım ve kendimizi ölçüp biçelim tartalim, elestirelim istedim. Bu aşamada Yenanın alınacağı bir şey yaptıysam gerçekten çok ama çok özür dilerim. Yenaninda çikip nüket bana bunu dedin suna alindim demesini çok isterim. Ben bir dal kıracak rügarsam eger emin olun, bilerek esmedim. Oysaki ben dün hafta sonu olmasına rağmen, bu bilgasayarın başına, çalismak için oturdum. Sanırım çok çalışmak kafanın çok fazla ve gereksiz de çalismasina neden olabiliyor... Keşke ben sadece calışsaydım. Hem kendimi hemde sizleri bukadar çok üzmezdim. Ben işimle hayattakalmayi beceren bir insanım. Şükürler olsunki bir işim var. işim disinda hayata tutunabilceğim hiç bir şeyim yok. Neyse konuyu gene dağıttım...

Ben, kanserli tümor ve hemen ardindan yaşanan istismar(lar) sonrası, uzun dava sürece geçirmiş adamin biriyle 3 yil kadar savaşmış , ve bir elinde kedi bir elinde bilgisayarla kaçak yaşamış, ve sonuça vardıktan sonra, uzun süreli intihar girişimlerinden sonra, borderline tadavisi görmüs kadınım. Geçen hafta, buradaki sohbet esansinda geçmisi hatirladım ve biraz dağıldım. Bilyorum ki esranında hiç bir kötü niyeti yok fakat ben bir kelimeye çok takıldım ve dağıldım toparlanamadım. Üzerine, ben benden örnek veriyorum oysaki konu hepimizin konusu benim dünkü yaptigim kaçamağın vicdani değil dememe rağmen, israr edilmesi ve derdimi anlatamak beni çok sinirlendirdi. Ben öfkeli, sinirili asabi, dominat, sert, patavatsız, aklina geleni hemen söyleyen, düşüncesiz birisisi olsamda affetmeyi ögrendim. Dünkü alınganliğim, için esrayi ve özlemi affediyorum ve hepinizden özür diliyorum.

Hayat yeniden başlamaklardan ibaret. Ben son 15 yilimda bunu defalarca yaptım. Yeni yeni başlangıç bir öncekinden daha zor ama hep daha güçlü oldu.
Ben, 130 gün kilo vermem konusunda, boyunca bana burada verdiginiz, destek azim ve moral için çok ama çok teşekkürederim. 4 yildir veremedigim, kilolarımı sizlerin sayesinde verdim. Allah her birinizden ayrı ayrı tek tek razı olsun hakkiniz helal edin. Benden yana bütün haklarım vansa eğer helaldir. Azim böcükleriniz hiç birzaman eksik olmasın.

tıııııııııııırrr vinnnnnnnnnnnnn

Selamün Aleykümmmmmmmm kızlarrrrrrrrrr :122:

Anamm bu saatlerin ileri alınması iyice bozdu beni
Gece çok geç yatınca 11de uyandım diye sevinirken meğer saat 12ymış
Kücük kuzu artık boğazı ağrımıyor diye sert birşeyler yemek istedi tabi biz vermeyincede acım diye ağlayıp durdu
Sabah sabah ona patates püresi yaptım ve tabi ondan sonra kahvaltıyı hazırlayıp yemek yiyene kadar oldu saat 1
Neyse artık kahvaltı ve öğle yemeği bir oldu

Kuzucuğum kaç gündür evin içinde olduğu için çok sıkılmış ve aç olduğu halde yemek yemeği red etti ancak tamam seni dışarı cıkaracağım dedikten sonra bir kaç lokma birşey yedi :34.
Bakalım eşimle bir anlaşalımda benim sporuda etkilemeden az dışarı çıkartalım

Eşimin işi varmış gitti bikaç saat yok
Kızlar da odalarında
Ben salonda tv karşısında uyuşuk uyuşuk oturuyorum
Bugün yürüyüş yapmam büyük ihtimalle evde çok iş var zaten canım istemese de azcık ucundan tutayım en iyisi
Hava da çooooookk güzel

canım inan bu yazdıklarını okurken içim çok kötü oldu, okumam bittiğinde de çok duygulandım.....
ben kırıldığımı ifade eden sözümü senin için yada bir başkası için yazmadım, yani şahsa özel yazmadım, benimkisi toplu bi kırgınlık oldu gerçekten, oyüzden sırf kendi üzerine alma sakın, ve insan sevdiğine kırılır, sevmediği umrunda bile olmaz bence, ve burada ben herkesi çok seviyorum ve değer veriyorum gerçekten.....

zaten tam olarak dünki konuyada vakıf değilim, kimseyede hiç bişey demiyorum ben.
hatasız insanda olmaz, hatasız dostta olmaz, bunlarıda çok iyi biliyorum canım.

tek isteğim eskisi kadar güzel bi ortamımız olsun yine.....
dostluklar kolay kolay böyle parçalanmamalı.
ve zaman herşeyin ilacıdır bence.

bence topiğimiz nazara gelmiş olabilir, nazar haktır sonuçta, ve nazar değdiği şeyi tersine çeviriyor bi anda.
yani çok güzel bi ortamımız, bağımız vardı; ve birden bu ortam ve bu bağlar bozuldu, tersine döndü, oyüzden nazarda olabilir.
hayırlısı artık.

herkese selametle.....

Hayırlı pazarlar
Saatlerde ileri alınınca daha kahvaltı bile yapmadık şu saatte

aynen bizde 2,5 gibi oturduk kahvaltıya:)

ve burda da hava çok güzel:)
yumuşacık, ılık bi hava var.
burdada deniz olsaydı gider sahilde yürürdüm ne güzel......
deniz insanın sıkınıtısını alıp götürüyor gerçekten yaaa.

herkese iyi pazarlar.....

ben kaçayım artık, eşim dışarı çıkmıştı o gelicek birazdan.
görüşürüz.

Selam kizlar. Dün hemen size ufak bi özet gecip uyumusum. Muz yiyeyim dedim onu bile yiyemedim. Bugünde gec kalktik. Bugün saatlerin alindigindan bile haberim yok. ama genede sizlrden 1 saat gerilerdeyim :) Saat farkiyla. Sabah kalktik bir dilim siyah ekmekle kahvaltimi ettim. haslanmis yumurtami yedim- simdi aciktim tekrar tek haslanmis yumurtayi lüpletmeyi dusunuyorum. Evde bir ton is var. evimi cok ozlemisim. Cok sinirliyim bu günlerde. Diyetle alakasi yok. 23 nisanda trye annemin yanina gidiyorum 28 nisanda babamin 1 ci ssenesi. Mezarini yaptiricam. Annemi 2 senedirde gormedim ya. E haliyle cok ozledim. Bide yas kucuk olunca nazlaniyorum iste.. :) Melankoligim bugün. Hatta suan o yumurtayida yiyesim kacti. Dun bisey canimi cok acitti. Belkide bosuna kuruntu yapiyorum ama ne bileyim. Kayin validemler kölnden gelen misafirlerle kiz istemeye gittiler. Adam iste kizim cok kucuk falan demis 24 yasinda kiz unv okuyo cocukta okuyo. son seneleri iste. Annemde sinirlenmis vs vs ( kayin validem ) Geldi iste laflarken herkezin cocugu degerli iste benim cocuklarimda degerli falan dedi ama kendi cocuklarini soyledi sadece. normalde sende benim kizimsin fazlan var eksigin yok falan der. ben dun cok uzuldum. Ki ben ustlerine titrerim yani. 1 sene oldu en basinda nasilsam simdide ayniyim. ama kadin hicbiseyden memnun olmuyor. He biseymi dedi yok demedi. soyleyecegi zaman kesinlikle lafini cekmez zaten agzina ne gelirse sayarda, cok uzgunum. Bilmiyorum ya bosverin beni. Iyiki burdayim. iyiki sizleri taniyorum diyeyim. Yanlizlik tek basinalik cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…