- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selam kizlar. Dün hemen size ufak bi özet gecip uyumusum. Muz yiyeyim dedim onu bile yiyemedim. Bugünde gec kalktik. Bugün saatlerin alindigindan bile haberim yok. ama genede sizlrden 1 saat gerilerdeyim :) Saat farkiyla. Sabah kalktik bir dilim siyah ekmekle kahvaltimi ettim. haslanmis yumurtami yedim- simdi aciktim tekrar tek haslanmis yumurtayi lüpletmeyi dusunuyorum. Evde bir ton is var. evimi cok ozlemisim. Cok sinirliyim bu günlerde. Diyetle alakasi yok. 23 nisanda trye annemin yanina gidiyorum 28 nisanda babamin 1 ci ssenesi. Mezarini yaptiricam. Annemi 2 senedirde gormedim ya. E haliyle cok ozledim. Bide yas kucuk olunca nazlaniyorum iste.. :) Melankoligim bugün. Hatta suan o yumurtayida yiyesim kacti. Dun bisey canimi cok acitti. Belkide bosuna kuruntu yapiyorum ama ne bileyim. Kayin validemler kölnden gelen misafirlerle kiz istemeye gittiler. Adam iste kizim cok kucuk falan demis 24 yasinda kiz unv okuyo cocukta okuyo. son seneleri iste. Annemde sinirlenmis vs vs ( kayin validem ) Geldi iste laflarken herkezin cocugu degerli iste benim cocuklarimda degerli falan dedi ama kendi cocuklarini soyledi sadece. normalde sende benim kizimsin fazlan var eksigin yok falan der. ben dun cok uzuldum. Ki ben ustlerine titrerim yani. 1 sene oldu en basinda nasilsam simdide ayniyim. ama kadin hicbiseyden memnun olmuyor. He biseymi dedi yok demedi. soyleyecegi zaman kesinlikle lafini cekmez zaten agzina ne gelirse sayarda, cok uzgunum. Bilmiyorum ya bosverin beni. Iyiki burdayim. iyiki sizleri taniyorum diyeyim. Yanlizlik tek basinalik cok zor.
Canım belliki kvn çok üzülmüş kızı vermediler diye. Kim bilir hangi uslupla söylediler ki kayınvaliden bukadar sinirlenmiş.
Bak daha çok yeni sayılırsınız ve birbirinize tamamen alışmanız zaman alıcaktır
Kendin de dedin melankolik hissediyorsun kendini
Babacığının senesi olması ( tekrar başın sağ olsun)
Anneciğinden uzakta olman bunlar herşeyi tetikleyebiliyorİnan ben ilk almanyadan istanbula evlendiğimde ilk bir sene gak dese eşim ağlıyordum guk dese ağlıyordum Şu anda 14 sene bitecek haa özlemiyormuyum tabiki çok özlüyorum ama artık kabullenme çoktan oldu ve onların iyi olduklarını bilmek bile bana huzur veriyor
Gitmene de az kalmış zaten
Eminim kayınvaliden o an senin alınabileceğini düşünmemiştir, seni kendi evladı gibi gördüğü içinde öyle demiş olabilir
İçini ferah tut benim KV gibileri çok şükür numuneo yüzden eminim seninki o an senin üzüleceğini düşünmeden söylemiştir
Ceco bilemedim ben neden öyle oldu bikaç gün daha takip et bakalım geçmezse Dr görün
Dilara takma kafana bence iyi düşün iyi olsun babana da Allah rahmet eylesin
Kızlar yaa size birşey danışacaktım ( tabi birileri gelirse)
Ya benim iki gündür ayıptır söylemesi çok çok az akıntıyla karışık kanamam var ve karnımda inanılmaz bir ağrı
Reglm biteli iki hafta olucak neredeyse :26:
Sizce neden böyle bir şey olmuş olabilir :44:
hee banucum maşallah cimcimene baya toparlanmışş...bikaç gün sonra hiç bişeyciği kalmıyacak inşş..tekrardan geçmiş olsun canım..he senin durumuna gelince ameliyat dolayısıyla sıkıntılı bi süreç geçirdin canım ondan olmuştur belki düzensizlik ama tabi sen genede ihmal etme bi görün doktora canımcımm..
Ayyyy ben bugün akşam balıkları hüplettim çok yedimmm yaaaaaa
yaaa dünn ne olduuu inanın anlamaya çalıştım anlayamadım birileri gitmiş vedalaşmış ama olmaz kiiii yaaaa çok moralim bozulduuuu
banum cecom adetin 12-15 gün sonrasında yumurtlama olur. bu dönemde yumurta akı gibi bir akıntı olur. zaman zamn da jhafif bir kanama olur. yaklaşık 1-2 gün sürer geçer.. bence endişelenme..
şimdilik bu kadar.. uyumazsam tekrar gelirim..
Eki Görüntüle 673194 menüm yok fotolar yok kalorinin dibine vurdum hafta sonu ipin ucu hepten kaçtıı hayırlısı olsun inşallah hafta içi düzelirim
fotosuz kalmayalım diye face de bulduğum resmi yükleyim size hepicinizi seviyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?