Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım belliki kvn çok üzülmüş kızı vermediler diye. Kim bilir hangi uslupla söylediler ki kayınvaliden bukadar sinirlenmiş.
Bak daha çok yeni sayılırsınız ve birbirinize tamamen alışmanız zaman alıcaktır
Kendin de dedin melankolik hissediyorsun kendini
Babacığının senesi olması ( tekrar başın sağ olsun )
Anneciğinden uzakta olman bunlar herşeyi tetikleyebiliyor İnan ben ilk almanyadan istanbula evlendiğimde ilk bir sene gak dese eşim ağlıyordum guk dese ağlıyordum Şu anda 14 sene bitecek haa özlemiyormuyum tabiki çok özlüyorum ama artık kabullenme çoktan oldu ve onların iyi olduklarını bilmek bile bana huzur veriyor
Gitmene de az kalmış zaten
Eminim kayınvaliden o an senin alınabileceğini düşünmemiştir, seni kendi evladı gibi gördüğü içinde öyle demiş olabilir
İçini ferah tut benim KV gibileri çok şükür numune o yüzden eminim seninki o an senin üzüleceğini düşünmeden söylemiştir

Kızlar yaa size birşey danışacaktım ( tabi birileri gelirse )

Ya benim iki gündür ayıptır söylemesi çok çok az akıntıyla karışık kanamam var ve karnımda inanılmaz bir ağrı
Reglm biteli iki hafta olucak neredeyse :26:
Sizce neden böyle bir şey olmuş olabilir :44:

Tesekkür ederim guzel dileklerin icin.. bilmem belkide dogru soyluyosun. barut gibiyim.. Tesekkür ederim onemseyip cevapladigin icin :) iyi pazarlar canim :*

Ceco bilemedim ben neden öyle oldu bikaç gün daha takip et bakalım geçmezse Dr görün
Dilara takma kafana bence iyi düşün iyi olsun babana da Allah rahmet eylesin

Ceco bilemedim ben neden öyle oldu bikaç gün daha takip et bakalım geçmezse Dr görün
Dilara takma kafana bence iyi düşün iyi olsun babana da Allah rahmet eylesin

Bakalım iki güne kadar geçmezse Çarşamba kücük cimcimeyi doktora kontrole götürmüşken bende Kadın doğuma görünürüm
O hastanenin doktorunu pek iyi diye anlatıyorlardı birde o görsün tübe tübe hiçde sevmem ama mecbur
Aslında kücük cimcimeye hamileyken gittiğimi çok beğeniyorumda maalesef hastane çok pahalı o yüzden biraz daha uygun olanı seçeyim dedim Umarım gerek kalmaz

Selamün aleykümm.....

çok yoğun geçen iki günün ardından tekrar burdayımm...fırsat buldukça gelip geçmişi okumaya çalıştım..oyüzden çok birikmedi şükür..

cuma akşamı uzun zamandır görüşemediğimiz arkadaşlar geldiler bebişleriyle beraber...çok yorucu ama çokta güzel geçti sonra k.valideler geldi gene o akşam ve bugun gittiler..mutfaktan çıkamadım desem yeridir..bugünde hava çok güzeldi onlar gittikten sonra kızları parka götürdük...

benim küçük cimcimem çayıra salmışım gibi elimizi bırakıp koşmaya çalıştı tabi her denemede düştü...yavaş yürürken sorun yok ama koşmaya çalıştımı yere kapaklandı ama hiç ağlamadı ve pesde etmedi herseferinde yeniden denedi sonunda biraz alıştı...büyük kızda öyle çok sevindiki...bütün kışı evde geçirdi çocuklar ne yapsınlar neyse sonuçta kurtlarını döktüler bir güzel...banada temiz havaya çıkmak iyi geldi...eve gelincede bıcı yaptırdım kızlara şimdi oynuyolar beraberce...

iki gündür evde misafir olunca güzel yemekler döktürdüm tabii...ve bende çok yedim..ama artık toparlanma zamanı bugün itibariyle başlıyorum tekrar...ama artıdamıyım eksidemiyim bilmiyorum...ayağımın acısı baya hafifledi inş komşumla yürüyüşe gidicem bu hafta ilk günler çok tempolu yürüyebilirmiyim bilmiyorum ama olsun zamanla acım tamamen geçince oda olucak nasılsa...

sizlersiz olmaz kızlar..ben bukadar kiloyu sizin desteğinizle verdim ve benim gibi biçok arkadaş var...yarın yeni bir gün ve hep beraber herşeyi geride bırakıp yeni bir başlangıç yapalım....

hepinizi çok seviyorumm....

hee banucum maşallah cimcimene baya toparlanmışş...bikaç gün sonra hiç bişeyciği kalmıyacak inşş..tekrardan geçmiş olsun canım..he senin durumuna gelince ameliyat dolayısıyla sıkıntılı bi süreç geçirdin canım ondan olmuştur belki düzensizlik ama tabi sen genede ihmal etme bi görün doktora canımcımm..

iyi aksamlar topigimin guzelleri :)
bugunku menum
sabah 1 yumurta accik beyaz peynir (3 catal) domates maydanoz 6 zeytin 2 dilimde ekmek
öglen 10 kasik kabak yemegi ve 1 kase yogurt
yuruyuse gittim o arada 1 elma yedim cikmadan hemen once
aksam gene yogurtlu kabak yedim. benden baska yiyen yokevde kabagi o sebeple :)
suandada yaseminli yesil cay iciyorum iskence gibi allahtan limon varda icebiliyorum

canim bence vakit kaybetmeden bir doktora git bisey cikmaz ama seninde icin rahat eder demi :)

Bugün hava güzel lumda duramadım kalktım iki balkonu da yıkadım epeyce kirliydi
Ortalığı topladım süpürdüm heryerleri sildim toz aldım derken yoruldum ben
Yemek de yapmadım salata yedim kocaman tulum peynirli bikaçgaletayla
Az bir ütüm vardı onu da yaptım pilim bitti:)

yaaa dünn ne olduuu inanın anlamaya çalıştım anlayamadım birileri gitmiş vedalaşmış ama olmaz kiiii yaaaa çok moralim bozulduuuu

güzeller nasılsınız??

ben dün gece geç yatıp sabah erken kalkınca ve de tüm gün kursta olunca çok yoruldum.. ama keyfli bir yorgunluktu..

nuhancım samimi tirafların için kutlarım seni.. bu cesaretinin göstergesi.. hepimiz zaman zaman bu tip şeyler yaşıyoruz.. biz birbiimizi anlarız.. hepsi geçer.. dostluklar kalır..

banum cecom adetin 12-15 gün sonrasında yumurtlama olur. bu dönemde yumurta akı gibi bir akıntı olur. zaman zamn da jhafif bir kanama olur. yaklaşık 1-2 gün sürer geçer.. bence endişelenme..

şimdilik bu kadar.. uyumazsam tekrar gelirim..

Bakalım Egedeniz sağ olsun neyin sebep olabileceğini yazmış ama olurda bir iki güne kadar geçmezse mutlaka göreneceğim doktora
Bu arada geçmiş olsun dileklerine ayrıca teşekkür ederim
Çok şükür hiç ameliyat olmuş gibi değiliz Sabah açım açık diye söylendi durdu hatta akşam üzere eşim görmeden önünden ekmek aldı tam ısıracakken elinden aldık mecbur ve kıyamet koptu
Ye diye yalvarırken şimdide önünden alıyoruz herşeyi mecburiyetten. Çarşamba günü doktora gideceğiz tekrar inşallah geçti der de normal düzene döner cadı kızım

Ayyyy ben bugün akşam balıkları hüplettim çok yedimmm yaaaaaa

Olmuşla ölmüşe çare yok canım
Maalesef bende balık yaptığımızda biraz fazla kaçırabiliyorum özellikle salatayı eğer buğlamaysa çok fazla sorun yok diyelim ve yatana kadar biraz dolanıp eritmeye bak Yeşil çay falan iç belki hazmın kolaylaşır
En güzeli aslında sadece tabağa yememiz gereken kadar koyup takviye yapmamak ama bende yapamıyorum bazen maalesef
Tabi bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım malum Nününün vesilesiyle tüm topiğe söz verdim

yaaa dünn ne olduuu inanın anlamaya çalıştım anlayamadım birileri gitmiş vedalaşmış ama olmaz kiiii yaaaa çok moralim bozulduuuu

Canım inan benimde tadım yok ama inanıyourm ki eski huzurlu ve neşeli günlere döner bu topik :122: :122: :122:

Çok sağ ol canım içimi rahatlattın Dediğin gibi akıntıyla birlikte olan birşey ama ilk kez karşılaşınca biraz şaşırdım. İnşallah 1 - 2 güne geçer dediğin gibi

Sana iyi istirahatler canım
Umarım dinlenmeye fırsatın olur

menüm yok fotolar yok kalorinin dibine vurdum hafta sonu ipin ucu hepten kaçtıı hayırlısı olsun inşallah hafta içi düzelirim
fotosuz kalmayalım diye face de bulduğum resmi yükleyim size hepicinizi seviyorum iyi geceler

Çok güzelmiş canım
Yarın bekliyoruz yine güzel menülerini ee ipin ucu ancak öyle toplanır
Ben de boooool yürümek istiyorum inşallah fırsatım olur
Ben deyatıyorum hayırlı geceler

merhabalar, dün aksamdan beri hasta gibiyim, icimden hicbirsey yapmak gelmiyor, kocaman birde kacamak yaptim.sanki yasam enerjim ucmus gitmis gibi.kizlar lütfen eski haline dönsün burasi.eski haline dönesiye kadar grev yapmaya karar verdim, artik bildirim yapmiyorum

Nuhan umarım bu mesajı okursun.
Artık daha fazla üzülmeni istemiyorum. bu tatsızlık çözülsün diye ben olanları arkada bırakmaya hazırım. sana karşı kırgınlıklarımı unutmaya hazırım. umarım sen de beni affedersin. gerçi affetiğini yazmışsın ama buraya gelip bir daha yaz ve hiç gitme lütfen. hepimiz yeterince üzüldük, daha fazla üzmeye hakkımız yok kızları.

kızlar sizlerden de özür diliyorum. dün her şey çok hızlı gelişti. telefondan yazdığım için smiley falan ekleyemeyince, bir yandan çorba çevirip bir şeyler hazırlayıp yazdıklarımı toparlayamayınca yanlış anlaşıldım sanırım. gerçi doğru anlaşılsam ne, yazdıklarım çoğu eğlence amaçlıydı. bu kadar ciddiye alıp üzüleceğini anlamadım Nuhanın. umarım arkada bırakabiliriz tüm olanları. size çok saçma gelebilir ama koca koca kadınlar telefonlarda ağlaşıyoruz. bu hepimizin buraya çok fazla değer verdiğini gösteriyor. umarım her şey yavaş yavaş düzelir.

Aynurum sen de duy sesimi de artık dön.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…