Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu topige gelen insanların eski düzenine ve huzuruna kavusmasın isterim.
iyi geceler diliyorum.

Ohhh beeee valla üzerimden büyük bir yük kalktı
Canım bizim huzurumuz herkes buradayken olur Sakın bir yere ayrılma bak hepimiz bunalıma girip yiyecektik az daha
Şükür geldinde hepimiz yine bir ara yarın sabahtan itibaren çok daha sıkı sarılırız beslenmemize

Kızlar yaaa iki gündür yine hamile kadınlara döndüm
Kücük kuzunun ameliyat stresinden kabızlık başladı ve resmen gergin davula döndüm
Doğursamda kurtulsam modundayım

Bu saatte soda içiyorum belki rahatlarım diye ama yok

herkesler burda ne güzel...

öyle yoğun bir gün geçirdimki...
sabahtan kahvaltıya bursadan ünv arkadaslarım geldi:))

masa başı sohbetimiz çok güzeldi..bir cok sey hazırladım onlara oldum olası aynı yeriz ama en kglusu 63 olan arkadaslarım
bekarlık sultanlık dedim ohhhhhhh
işlerini bulmuşlar yiyip içip geziyorlar..
bende evdi..krediydi..işti...çocuktu.. düşün dur.işin komigi olmayan cocugun derdi bendeki:26:

kahvaltımı düzenli yaptım ama aksam yemeginde biraz kaçtı sanki oyüzden demesem daha iyi..
kalabalıkla dışarda yerken anca o kadar oldu

ama keyfim yerine geldi..eski sohbetler,olaylar,bol kahkaha..

ayyyyy o zaman bu cuma seni yakalarımmmm
fırsat bu fırsat hahahha..

cecoşum şaka bir yana suyunu azaltıyorsunya ondan öyle oldun sanırım lütfen dikkat et bakma sen hem şişko hem fırsatçı iddiadaşına

selam kk milleti:)
saat kaç oldu daha ben buralardayıııım, amanııııın
en son yaklaşık 1saattir balık temizledim kestim, sonra onları poşetledim, buzluğa yerleştirdim, kalan bulaşık tezgah vs yıkadım.....
yoruldum yaffff.....
yatmadan da bi size bakayım dedim az da olsa:)

biz eşimle nişanlıyken hayvanat bahçesine çok sık giderdik:)
biliyosunuz eşim evde kedi istemediği için ben eve kedi alamıyorum malesef
neyse epeydir kedi sevmeyen ben bugün gündüz eşimle otururken ben kedi sevmek istiyorum dedim eşime:)
o da hadi o zaman hayvanat bahçesine gidelim istersen dedi:)
ordakileri seversin dedi:)
bende tamam dedim ve gittik.
orada çok tatlı bi kuzucuk vardı, fotosunu çektim dayanamadımda, sizede göstermek istiyorum onu şimdi:)
çok tatlıydı yaaaa:) çekirdek verdim biraz, tek tek yedi:)
sonra annesi gelince beni sattı gitti annesini emmeye koyuldu:)
birde kaplanın fotosunu çektim yakın yakalamışken:)
kaplanı çekerken eşim diyoki durmadan bana; dur çekme, ben kızdırıyım kükrerken çek diyo:)
ellerini uzatıyo falan....
ya hu dur diye diye zar zor engelledim kaç kere adamı:) çocuk gibi haaa:)
neyse eşime dur dur derken 2ara 1derede çektim artık fotosunu kaplanın:)

evet buyrun; tatlı kuzucuk ve kaplancık:)
pekte kaplanCIK sayılmaz:) kükrerken ödüm kopuyo..... dehşet saçar gibi oluyo aynen.

geçmiş olsun canım.
inşaallah mühim bişey değildir.

canım Allah var keder yok değilmi?:)
Allah hep yar ve yardımcın olsun inşaallah, işte rabbim bizleri çeşit çeşit sıkınıtlarla imtihan ediyo,
imtihanı kazananlardan olalım inşaallah canım.

aman KVnide çok takmamaya çalış bence canım.
baban içinde; Allah rahmet eylesin.
bende babamı yeni kaybettim, temmuzda da benim babamın ilk yılı dolucak..........

canım senin yaş kaç:)
nerdensin? evli bekar?:)

geçmiş olsun canım yaaa....

aklıma şey geldi; eğer yanlış hatırlamıyorsam birde; yarım çay bardağı zeytin yağını içtikten yarım saat yada 1saat sonra rahatlama oluyomuş bazı kişilerde, hemen wcye çıkıyolarmış. istersen dene canım.

emine bu kuzucuğu görürse bayılır bayılır:))))

kız ceco nerelerdesin, doğurmayamı gittin yoksa dermişim:)

benimde çok uykum geldi, haydi bende yatam artık bari, banucum öpüyorum seni canım.
iyi geceler....

Vayyyy fırsatçı iddadaşım
SEnin canın sağ olsun canım arkadaşım Varsın benden önce gitsin kilocukların
Valla herhalde iki günün acısı çıkıyor olmadı ayran detoksu yada ayşenin metabolizma hızlandırma diyetini yaparım yetişirim sana
Şaka bir yana ama gerçektende suyu değil azaltmak resmen unuttum diyebilirim Bütün gün gelen gidene koşturmaktan ancak bir 5 dakika misafir yanında fırsat bulunca çay içtim. Yarından itibaren toparlarım inşallah kendimi
Hazır neşemde yerine geldi

Herşey eksisinden çok daha güzel olucak bundan sonra

Anam ben o kuzuyu yerimmmmmmmmmmmmmmm ( etobur ceco )
Çok şirin anlamında dedim hemen herkes anammm der gibi gözleri pörtletmesin
Bende bayılırım kuzulara
Türkiyede henüz kaç senedir hiç gidemedim ( bekarken gülhanedekilere giderdim ama artık yok onlar )
Almanyada kaldığımız yere yakın bir hayvanat bahçesi var artık bu gidişimde yine giderim hem benim küçük kuzuda görsün

Valla salatada falan sorun olmuyorda direk içemem herhalde :26:
Offf valla patlayacak gibi hissediyorum kendimi
Bebeklere gaz çıkartırmışcasına karnımı ovuşturup duruyorum uzun zamandır böyle olmamıştım

İnşallah geçer birazdan da yatıp uyuyabilirim

Meyracım ne tatlı fotolar onlar öyle
Eşin ne iyi yapmış da gitmişsiniz sen çok mutlu olmuşsun belli ki

Gunaudin kuzular hqyirli hagta baslari.diliyorum hepimize bugun bende.melankolik takiliyorum mpralmanim bozuk neden derseniz okadar cok ki ne ben anlatayim ne.siz dinleyip te caninizi.sikin
Asummm gunaydinn cnmcim

banucum beni biliyn ayda iki kez regl oluyom dr gittim.bisi.vikmadi.sukur ama muayene hic ic avici degil sende biliuorsun zati:) ama yine.de gecmezse dr gorun derim opuyom seni de.kuzucuklari da

mertyy resimler.cok hos.yaa bayildim valla

günaydıın hanımlar bende bugün çorba diyetine başlıyorum, bakalım sonuçları ne olacak .öğünlerde sadece çorba içiliyormuş sonuç alırsam sizede tavsiye edecem ama önce ben bir deneyim bir de dayanabilecekmiyim bakalım ne olacak bu hafta 90 ın altına inmeyi istiyorum. inşallah dualarınıza beni de katın olur mu

canım benim bir arkadaşımda ayda iki kez regl oluyordu doktora gitti kist çıktı doktor ona bir ilaç verdi doğum kontrol hapına benziyo takvimli içiyor hapını ,3-4 aydır düzenli ayda bir defa regl oluyor artık ama ilacı burakınca ne olur bilmem bence sen de mutlaka bir doktora görünmelisin

KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi hafta diliyorum şükür sorunlar biraz aşılmış gibi görünüyo ama Yena ve Aynurumun gitmesine üzüldüm lütfen ama hepiciğiniz kalın valla ben sizleri herkese anlatıyorum burdaki dostuluğu samimiyeti sevgiyi ben hiç bir yerde böle iyi insanlarla karşılaşmadım sanki özenle seçildik buraya neyse lafı daha fazla uzatmıcam BEN SİZLERİ ÇOOOOOKKKKK SEVİYORUM

Banu abla cimcime artık daha iyiymiş valla çok sevindim inşallah bundan sonra daha rahat eder kuzucuk

Asuman abla geçmiş olsun bugün daha iyisindir umarım

Meyra kuzum o nasıl tatlı bişey öle valla bizde biraz daha havalr ısınsın bizim sıpayı götürcez hayvanları çok seviyo

Neyse ben işlerimin başına döneyim öpüldünüz kızlar

Neyse kizlar günaydin.... Bana müsade :) 4haftaligina türkiye'ye gidicem birazdan... Sizede evden çikmadan bir yazayim dedim! Kendinize coook iyi bakin!!! Kilocuklari vermeye devam edin!!! (Insallah kilo almam türkiye'de...)

O yüzden beni 4hafta izinli yazin kilo bildirimi için. Belki internet kafeden falan girerim. Giremezsem izinli yazarsiniz...

Hepinizi öpüyorum!!!

merhaba kızlar...

şükür kavuşturana ben baya bayanezle oldum kızlar bugün sabah kalktım tıkanmış hissediyorum kendimi...

geçmişe dalayım 2 günde okurum sanırım...

canım ben geçen gün gittim dr a kist falan çıkmadı şükür hormon testi yaptık adetin son günüydü iyi çıkmaz dedi o yüzden adetin ikinci günü tekrar gideceğim hormonlarıma bakılacak bende anlamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…