Bu topige gelen insanların eski düzenine ve huzuruna kavusmasın isterim.
iyi geceler diliyorum.
Kızlar yaaa iki gündür yine hamile kadınlara döndüm
Kücük kuzunun ameliyat stresinden kabızlık başladı ve resmen gergin davula döndüm
Doğursamda kurtulsam modundayım
Bu saatte soda içiyorum belki rahatlarım diye ama yok
Kızlar yaa size birşey danışacaktım ( tabi birileri gelirse)
Ya benim iki gündür ayıptır söylemesi çok çok az akıntıyla karışık kanamam var ve karnımda inanılmaz bir ağrı
Reglm biteli iki hafta olucak neredeyse :26:
Sizce neden böyle bir şey olmuş olabilir :44:
Selam kizlar. Dün hemen size ufak bi özet gecip uyumusum. Muz yiyeyim dedim onu bile yiyemedim. Bugünde gec kalktik. Bugün saatlerin alindigindan bile haberim yok. ama genede sizlrden 1 saat gerilerdeyim :) Saat farkiyla. Sabah kalktik bir dilim siyah ekmekle kahvaltimi ettim. haslanmis yumurtami yedim- simdi aciktim tekrar tek haslanmis yumurtayi lüpletmeyi dusunuyorum. Evde bir ton is var. evimi cok ozlemisim. Cok sinirliyim bu günlerde. Diyetle alakasi yok. 23 nisanda trye annemin yanina gidiyorum 28 nisanda babamin 1 ci ssenesi. Mezarini yaptiricam. Annemi 2 senedirde gormedim ya. E haliyle cok ozledim. Bide yas kucuk olunca nazlaniyorum iste.. :) Melankoligim bugün. Hatta suan o yumurtayida yiyesim kacti. Dun bisey canimi cok acitti. Belkide bosuna kuruntu yapiyorum ama ne bileyim. Kayin validemler kölnden gelen misafirlerle kiz istemeye gittiler. Adam iste kizim cok kucuk falan demis 24 yasinda kiz unv okuyo cocukta okuyo. son seneleri iste. Annemde sinirlenmis vs vs ( kayin validem ) Geldi iste laflarken herkezin cocugu degerli iste benim cocuklarimda degerli falan dedi ama kendi cocuklarini soyledi sadece. normalde sende benim kizimsin fazlan var eksigin yok falan der. ben dun cok uzuldum. Ki ben ustlerine titrerim yani. 1 sene oldu en basinda nasilsam simdide ayniyim. ama kadin hicbiseyden memnun olmuyor. He biseymi dedi yok demedi. soyleyecegi zaman kesinlikle lafini cekmez zaten agzina ne gelirse sayarda, cok uzgunum. Bilmiyorum ya bosverin beni. Iyiki burdayim. iyiki sizleri taniyorum diyeyim. Yanlizlik tek basinalik cok zor.
iyi aksamlar topigimin guzelleri :)
bugunku menum
sabah 1 yumurta accik beyaz peynir (3 catal) domates maydanoz 6 zeytin 2 dilimde ekmek
öglen 10 kasik kabak yemegi ve 1 kase yogurt
yuruyuse gittim o arada 1 elma yedim cikmadan hemen once
aksam gene yogurtlu kabak yedim. benden baska yiyen yokevde kabagi o sebeple :)
suandada yaseminli yesil cay iciyorum iskence gibi allahtan limon varda icebiliyorum
merhabalar, dün aksamdan beri hasta gibiyim, icimden hicbirsey yapmak gelmiyor, kocaman birde kacamak yaptim.sanki yasam enerjim ucmus gitmis gibi.kizlar lütfen eski haline dönsün burasi.eski haline dönesiye kadar grev yapmaya karar verdim, artik bildirim yapmiyorum
Kızlar yaaa iki gündür yine hamile kadınlara döndüm
Kücük kuzunun ameliyat stresinden kabızlık başladı ve resmen gergin davula döndüm
Doğursamda kurtulsam modundayım
Bu saatte soda içiyorum belki rahatlarım diye ama yok
ayyyyy o zaman bu cuma seni yakalarımmmm
fırsat bu fırsat hahahha..
cecoşum şaka bir yana suyunu azaltıyorsunya ondan öyle oldun sanırım lütfen dikkat et bakma sen hem şişko hem fırsatçı iddiadaşına
evet buyrun; tatlı kuzucuk ve kaplancık:)
pekte kaplanCIK sayılmaz:) kükrerken ödüm kopuyo..... dehşet saçar gibi oluyo aynen.
Eki Görüntüle 673258 Eki Görüntüle 673259 Eki Görüntüle 673260 Eki Görüntüle 673261
geçmiş olsun canım yaaa....
aklıma şey geldi; eğer yanlış hatırlamıyorsam birde; yarım çay bardağı zeytin yağını içtikten yarım saat yada 1saat sonra rahatlama oluyomuş bazı kişilerde, hemen wcye çıkıyolarmış. istersen dene canım.
Gunaudin kuzular hqyirli hagta baslari.diliyorum hepimize bugun bende.melankolik takiliyorum mpralmanim bozuk neden derseniz okadar cok ki ne ben anlatayim ne.siz dinleyip te caninizi.sikin
Asummm gunaydinn cnmcim
banucum beni biliyn ayda iki kez regl oluyom dr gittim.bisi.vikmadi.sukur ama muayene hic ic avici degil sende biliuorsun zati:) ama yine.de gecmezse dr gorun derim opuyom seni de.kuzucuklari da
mertyy resimler.cok hos.yaa bayildim valla
canım benim bir arkadaşımda ayda iki kez regl oluyordu doktora gitti kist çıktı doktor ona bir ilaç verdi doğum kontrol hapına benziyo takvimli içiyor hapını ,3-4 aydır düzenli ayda bir defa regl oluyor artık ama ilacı burakınca ne olur bilmem bence sen de mutlaka bir doktora görünmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?