Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oğlumu okula bırakıp evde ki işlerimi hallettikten sonra işe gideceğim bugün...

Görüşmek üzere..

SELAM KIZLAR

Ay ne kadar mutlu oldum anlatamam yani Aynur gelmiş Yena gelmiş valla içim içime sığmadı resmen HOŞGELDİNİZ KIZLAR SİZLERİ SEVİYORUM

ESOŞumun yoğun ısrarları sonucu , merhaba kızlarr

artık bundan sonra kırmızı yok , smile yok , cücüş mücüş yokk , o kadarrr !!!!
Kuzum hoşgeldin sen gedin ya smile olmasada olur
AYIN 1.si _________ - 11 cm __________ Nothingg

AYIN 2.si _________ - 9 cm __________ Şahgizem

AYIN 3.sü ________ - 4 cm ________________ Nursena & Nuhan
Kızlar tebrik ederim
Esracım eline emeğine sağlık canım
Merhaba arkadaşlar,

Her açıdan iyi bir hafta geçiririz umarım..

Esracığım eline sağlık...İncelenleri tebrik ediyorum..ciddi incelme var ne güzel..

Yena kuzum sende hoşgeldin sefa geldin iyiki geldin

esracım evde tekrar ölçtüm doğru idi ölçümler sende yayınlamışsın ellerine emeğine sağlık kuzum

selam güzeller

umarım herkes için iyi bir hafta başlangıcı olur

hafta sonu sadece geçmişi okuyarak geçirdim.yazamadım....

ama şimdi herşey eskisi gibi ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM

YENAM AYNURUM NUHANIM HOŞGELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ BEN YENİYİM AMA SİZLERSİZ OLMUYOR YARIM KALIYORUZ

SEVGİLER HEPİNİZE ÇOK ÇALIŞMAMMM LAZIM ÇOKK

Güya sütle gevrek yiyecektim ama olmadı kahvaltı öğle yemeği karışık yedim işte
Şimdi mutfağı toparladım makineyi çalıştırdım
Arada hem buraya hem tv ye bakıp bir yandan da günlük işleri yapıyorum

Nasılsın zeynepçiğim...
Küçüğün iyileştimi.?

iyiyim canım sağol...küçüğümde iyi inş böyle devam eder...iki gecedir de uyuyo sadece acıkınca ağlıyo...biraz dinlendim bende...

sanada kolay gelsin canım....

kızlar kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir yedim arada bir portakal şimdi köfte pişiyo 5tane köfte yiyeceğim...akşamada kilis tava yapıyorum bir dilim yemeyi düşünüyorum bir kasede çorba olur muhtemelen...salata malzemem bitti bir iki gün salatasız kalcam ama olsun idare ederim artıkın...menüm nasıl sizce..:44:

zeynepcim menü güzel ama kilis tava neyki

benimde sabah 1 katı yumurta 1 kk peynir 1 ekmek ucu beyaz ekmek( tam buğday getirmeyi unutmuşum iş yerine) domates ve 1 fincan açık çay

ara 1 elm

öğle 1 tabak taze fasulye salata yoğurt

ara gene 1 elma

akşam pırasa havuçlu az pirinçli 1 kase yoğurt salata (olur muhtemelen)

1 fincan yeşil çay içtim su içmeye çalışıyorum

hadi bu sefer kaçtım yetiştiremiyeceğim maliyetlerim var pufffff......

tam olarak bu canım....

tam olarak bu canım....

tepsi kebabı da deniyor buna...Güzel görünüyor..
Bir kez denemiştim ben...köfteyi tercih ettiklerini söylemişti ev halkı :)

afiye olsun size....

Son düzenleme:
Kızım öğlen yemeğe geldiğin de ayakkabılarını çıkarırken yüzüme bakmadan '' anne çok kötü bişey oldu bugün. merdivenlerden yuvarlandım o yüzden coğrafya sınavına giremedim..''
Bir çığlık atıp yüreğime inmek üzereyken ''nisan biiiiir'' yaptı sıpa..

Umaım bu ay hepimiz 3 veya 4 kilo veririz...

tepsi kebabı da deniyor buna...Güzel görünüyor..
Bir kez denemiştim ben...köfteyi tercih ettiklerini söylemişti ev halkı :)

afiye olsun size....

bende ilk kez deniyeceğim merak ettim...ama sanırım bende köfteyi tercih ederimm...hattaa yarım ekmek arasınaa domates kıvırcık soğan falan koycannnköfteleri koycann afiyetle yicennn...eskiden olsa mutlaka böyle yapardım....aman tamam dövmeyin bi daha yapmıcamm...zaten beyaz ekmek yemeyeli okadar uzun bir zaman oldukiii.....

ay bu çocuklar alem valla okurken ben bile bi hıııı oldum sonra allah seni ne etmesin çocuk dedimm...

şakalandın ha Yenam. kızın çok hainmiş :))
benim de pazara gitme iptal oldu, arkadaşımla buluşup kahve içeceğiz. evi süpürken kaç zamandır 1 nisanın bir şey ifade etmediğini düşünüyordum. belki arkadaşım eker beni şaka diye, belki de gideceğimiz yer hesabı şişirir şaka mahiyetinde :))) bu 1 nisandan umutluyum, dur bakalım :)

Selamün aleyküm millettttttttttttt

Anam dün gece saat 4de geliyordu ancak uyuyabildim
Hani cizgi filmlerinde şişman birine iğne batırdıklarında bütün havası sönüyor ya bir ara keşke öyle olsak diye bile düşündüm uykusuzluktan tabi haliyle sabahta 11e kadar uyumuşum
Allahtan küçük kuzu yanında uyuyan olduğu sürece uyuyorda sorun olmadı
Tabi doğal olarak haftanın ilk gününden düzenim bozuldu hatta daha beteride bugün öğretmen sene sonuna geldiğimiz halde ilk veli toplantısını yapmış ve ben uyuya kaldığım için gidemedim
Gelincede büyük kızdan bir güzel fırça yedim valla unuttum onu dediysemde söylendi durdu söz verdim çarşamba yada en geç perşembe kızı doktora kontrole götürdüğümde öğretmeninede uğrayacağım
Dedim izah edersin yarın kardeşim yeni ameliyat oldu annemde koşturmaktan yorgun düşmüş o yüzden gelememiş diye

Aslında bir sorunda yokmuş onunla ilgili ama işte keşke gelseydin diyor haklı olarak

Kaç günlük bir diyet bu :44: Metabolizmayı şaşırtmak içinse belki işe yarar ama uzun vadede hem yorar hemde metabolizmayı yavaşlatabilir İnşallah işe yararda bizde sonuçunu bildirirsin

Canım sana hayırlı yolculuklar şimdiden
Şu an belkide havadasındır Umarım çok güzel bir tatil geçirirsin ve eksilerle geri dönersin

merhaba kızlar...

şükür kavuşturana ben baya bayanezle oldum kızlar bugün sabah kalktım tıkanmış hissediyorum kendimi...

geçmişe dalayım 2 günde okurum sanırım...

Çok geçmiş olsun canım
Umarım çabuk toparlarsın kendini !

Bak ne güzel kilolar vermişsin Senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var canım ne olur uyma içindeki obez şeytana
Buradan uzaklaşmak maalesef kimseye yaramıyor o yüzden elinden geldiğince uzak kalmaki bari gidenler geri gelmesin

Hepimiz burada birbirimize inanıyor ve güveniyoruz o yüzden her zararlı şeyi ağzına atmaya niyetlendiğinde bizleri düşün
Bir iki güne kadar toparlarsın inşallah kendini

Harikasınız kızlarrrrr
Ben maalesef öğlene kadar uyuyunca ancak evi toparlayıp gelebildim
Eşim geçen gün dolabı toplarken mezuremide nereye soktuysa bulamadım ama akşamda olsa listeye girmesemde ölçümü alıp yazarım bakalım bende fark varmı

Süpersiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Darısı bizlerinde başına

Esracığım seninde ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et

Canım süper bir menü heleki akşam yemeğinin görüntüsü müthiş olucakmış
Ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun

Baya bir yüreğine indirmiş desene
Aman Rabbim bütün evlatlarımızı korusunda böyle şakalarda kalsın Aminnnnnnn

Bu arada ben henüz birşey yapmadım eşime hala düşünüyorum ama ondanda birşey bekliyorum o ayrı

Ay deli kız yaa ben bileoldum
İnşallah ben de bu ay istiyorum kilo vermeyi hepberaber veririz inşallah

selamun aleyküm kızlaaaarrr
akşam köyden geldim ilk işim netbuku elime almak oldu. ama almamla uyumamda bir olmuş hiçbirşey okuyamadım. o kadar yorulmuşumki bugün bile dinlenemedim. resmen bütün vücutum şişmiş.
akşamda o kadar işin üstüne kalkıp inegöle gittik dün çeyiz serildi çeyiz bakmaya gittik. döndüğümüzde dökülüyorduk sanki. haliyle hemen uyumuşum. sabah geçmişe bakayım dedim şok oldum neler olmuş böyle diyecektim şakadır bu şaka dedim. bizim topiğimizde böyle şeyler olmaz dedim. sonra baktım herkes burda ve inanıyorum bunlar şakaydı
ay nursenacım bendede var çorekotu kahvesi. gölhisardan almıştım iyiki hatırlattın dur bende bir fincan içeyim belki kendime gelirim.

Ve aleyküm selam....

hoşgeldin ablacımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…