Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün 3 saat 15 dakika yürüdüm oğlumun okuluna gitmiştim ,balgat a ,ordan yenimahalleye .aslında daha kısa sürebilirdi ama kayboldum bir iki kere sonunda evin yolunu bulabildim şükür .tabanlarıma basamıyorum şu an ama huzurluyum çünkü yürüyüşe başladığımda hedefim 3 saat yürümekti her gün bu gün ilk defa ara vermeden yürüdüm

Maşallah çok yürümüşsün ama her gün fazla olur
Nasıl dayanacaksın ki
Hem azdan başlayıp artırarak gitmek daha iyi olur bence

herkese iyi aksamlar
önce menumu yaziyim sonrada gecmisi okuyayim dedim
sabah cok gec kalktim kendime yogurtlu meyve salatasi yaptim elma kivi ve 1 muzdan olusan
oglen sebzeli(kabak sogan biber ) bulgur pilavi ve 1 tas yogurt yedim
aksamda ton balikli salata yaptim kendime bol limonlu
1 bucuk saatte yurudum

simdide gecmisi okumaya kaciyorum okuyup doncem

kirkbir kere masallah
asuman hakli yavas yavas arttirsan daha iyi degilmi hem vucudun alismamis olur kilo vermen durmaz diye dusunuyorum tabi sen bilirsin

yena hosgeldin
cok super saka yapmis ya cok guldum gerci sen pek eglenmemissindir :)

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz.
uzun zaman oldu belki beni hatirlayaniniz olur beni ben unutmadim sizleri asuman abla,yena abla,ceco ve digerleri hepinizi ozledim tlfon dan pek yazamiyorum zor oluyor insallah tekrar devam etmek istiyorum kabul ederseniz k

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Akşam yemeğinden hemen sonra kuzenler geldi ama çok kalmadılar
Hemen gelecektim ama bir yandanda kızın ingilizce dersleriyle boğuşuyoruz
Anam azda değilmiş Aslında çok seviyorum ingilizceyi ama bizim büyük huysuzla zor oluyor
O niye böyle, o niye şöyle ama bunu ben bilmiyorum falan diye söylenip durdu
Hala devam ediyoruz ama dayanamadım size bakayım dedim

selamlar, bugünde diyet yapmadim ben,izin verdim kendime,ne canim cektiyse yedim ama normal insanlar gibi yedim.yarin devam edicem yoluma gene.bu 2 günde tatil yaptim.sporda yapmadim.sonra dedim ki kendime ölmezsin 2 günden.öyle iste.

valla süpersin şekerim hergün bu kadar yürüsen zannımca 3 kat daha fazla zayıflarsın ....

Hoşgeldin canım nasılsın kayboldun ortalardan çok uzun süreoldu çocuklar nasıllar
selamlar, bugünde diyet yapmadim ben,izin verdim kendime,ne canim cektiyse yedim ama normal insanlar gibi yedim.yarin devam edicem yoluma gene.bu 2 günde tatil yaptim.sporda yapmadim.sonra dedim ki kendime ölmezsin 2 günden.öyle iste.

Yarın devam edersin canım arada insanın molaya ihtiyacı oluyor uzun süre devam etmesi zor
Bugün ben de diyette olmaktan bıktığımı düşündüm ama ne çare çok da koparsak hemen alıveriyoruz kiloları

aaaayyyyyyyyy dizicimide izledim geldim oy oy ne güzel çocuklarınız bilmem neyiniz var vakit geçiyor benim canım çok sıkılıyor evde yaaaaaaaaaaaa .......

Ben geldimmm

Herkesle nasıllar Yena, aynur, esra ve nuhan hoşgeldiniz

Ben bugün yemek açısından saçma sapan bir gün geçirdim. Düzensiz oldu yediklerim,görüşmem vardı malum. Sonra da eski işyerinden arkadaşımı gördüm, benim görüştüğüm firmadan ayrıldığı için eşyalarını felan almaya gelmiş, o da iş değiştirdi gene. Onunla yemek yedik, onun da kilo sorunu var, burger'dan koca hamburger, soğan halkası vs yedi ben yemedim tabisikine İş görüşmem normal geçti ama beni çalıştıracakları firma ingilizcenin çok iyi olmasını istiyomuş, dökümanlar vs herşey ingilizceymiş, olumlu ya da olumsuz geri dönün dedim, belki bir kere daha görüşmeye çağırabilirlermiş.

Dalga geçmeyin ama yarın gene görüşmem var, bugün bi mail geldi bi insna kaynakları firmasından, ilan yayınlamışlar bitane, benim de adresim onlarda varki bana da geldi mail, ben de cv'mi attım hemen aradılar, çalıştıkları bi telekom firması için eleman aranıyomuş, yarın levent'e gidicem ön görüşme için, firmayı sölemediler ama umarım görüşüp de olumsuz cevap aldığım bi friam değildir, eğer öyleyse boşuna gitmiş olucam çünkü olumsuz olunca 2. kez çağırmıyolar. Bugün de tüm günüm yolda geçti zaten

Hos buldum ablacim evet uzun zaman oldu meleklerim iyi çok sukur
kotu seyler yasadim yegenimi kaybettik(ikizlerden biri) benim izine gittigim gunun bir gun oncesi de annemler kazayapti oyuzden yoktum sizler nasilsiiniz?

kotu seyler yasadim yegenimi kaybettik(ikizlerden biri) benim izine gittigim gunun bir gun oncesi de annemler kazayapti oyuzden yoktum sizler nasilsiiniz?

Başınız sağolsun canım
Annemlere de geçmiş olsun çok kötü gerçekten sabır versin Rabbim geride kalanlara
Ben aynı bildiğin gibiyim canım buradayım hala görüldüğü üzere

hadi hayırlısı Özlemcim, eninde sonunda olacak mutlaka bir iş. yarınki de iyi geçer inşallah.

Başınız sağolsun canım
Annemlere de geçmiş olsun çok kötü gerçekten sabır versin Rabbim geride kalanlara
Ben aynı bildiğin gibiyim canım buradayım hala görüldüğü üzere

Allah razi olsun sagol ablacim gercekten cok kotuydu aci dolu gunlerdi
Annem Babam ve Gelinimiz vardi arabada cok sukur kalici biseyleri yok iyiler simdi
Ama ben iyi degilim simdide stresten aldim kilolari tekrar neguzel inmistim kiz kardesim erken dogum riski icin hastaneye yatti dogurdu ikizleden biri vefat etti derken stres uzuntu derken geldi kilolar.bi basladi geldi arkasi insallah verebilirim tekrar

Canım tekrar hoşgeldin
Yeğenin için başınız sağ olsun Rabbim sabırlar versin sizlere...Aminnnnn
Annenlerede çok büyük geçmiş olsun Rabbim kazdan beladan korusun hepinizi....Aminnnnn
İnşallah bundan sonra seni çok daha sık görürüz burada

Bizler şükür iyiyiz

aynen asuman, bende biktigimi hissediyorum ve dedigin gibi yapacak birsey yok, devam etmek gerekiyor diyete.bende iste o yüzden moral bozuklugunuda bahane ederek,mola vermistim ama yarin aynen devam edicem gene.söyle bir bakiyorumda geriye ne kadar kötülük etmisim kendime gecmiste, her moral bozuklugunda azgima doldurdugum cipsler ve cikolatalar icin simdi cok pismanim.zararin neresinden dönersen kar diyip teselli etmeye calisiyorum kendimi ancak kilo vermek cidden cok büyük sabir isi.

yeniden hosgeldin, Allah geride biraktiklarina sabir versin.ve sanada yeniden baslamak icin bol azim ve sabir versin.

Allah iyilik versin
tesekkur ederim dostlar saģolsun insallah gorusecegiz buralardayim tlfonda zor oluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…