Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh selam kizlar bugün nisan 1 in azizligiyle gune basladim esim ise gittikten sonra gorumcem aradi ve karsidan karsiya gecerken araba carpti kenana dedi beynimden vurulmusa döndüm terliklerle anahtari aldim firladim disari. Inanmamin sebebi arkadan siren sesi gelmesi. tam apartmandan ciktim firladim disari aradi nisaan 1 diyo. Hayatimda hic tmedigim kufurleri ettim sanirim. sonradan sinirim gecince kendi kendime kikirdadim o arada agzima geleni saydirdigim icin hahaha tipimi gormeliydiniz yani. herneyse simdide kahvaltimi ediyorum haslanmis yumurtam domatezim sari biberimi kestim azcik peynir 5 tane yesil zeytin 1 dilimde siyah ekmek yesil cayim. Tahil ekmegi diyonuz galiba heh ondan Yumurtam haslansada yesem . nim nim nim misss :)))

Canım biraz geç oldu ama selam bazen burası açık kalıyo ama ben işimin başında oluyom oyüzden göremiyorum kusura bakma canım
Yena ne kötü oldum birden aman şükür şaka yapmış cadı neyseki
Ayrıca duan içinde kocaman bi AMİİİİİNNN diyorum canım

şimdi size söylicem nisan1 şakası değil:)
az önce öyle kuvvetli bi şekilde başım döndüki, resmen 1metre ileri gitti geldi gibi oldu kafam, pc masasından zor tutundum düşmeyim, bayılıyıp falan etmeyim diye, o denli şiddetli döndü başım yaaaa.
şimdide başıma ağrı girdi, az az dönüyo başım. ne olduğunu anlamadım ben yaaaa.
böylesine başım çok nadir döner benim yaaaa, hiç birşey yokken birden bire oldu.
neyse arada bir olur galiba herkese, oyüzden endişe yapmicam kendi içimde.
ben kendimde vertigo olabileceğini düşünüyorum, belki bu da vertigo ile bağlantılı bişeydir........
baya etkilenince sizinle paylaşıyım istedim kızlar......

banucum sen nasıl oldun dün geceden beri?? asayiş berkemal oldumu canım?:)

senin cimcimeyi de götürürsün evet:) iyi olur bencede....

bence her çocuk, her bebek hatta; zaman zaman hayvanlarla bir araya gelmeli bence(güvenli bi şekilde tabiki).

güle güle git gel canımcım.....

merhaba kızlar...

şükür kavuşturana ben baya bayanezle oldum kızlar bugün sabah kalktım tıkanmış hissediyorum kendimi...

geçmişe dalayım 2 günde okurum sanırım...

geçmiş olsun bitanem.....

çörekotu kahvesini nerden çıkardın kızzzz......

hep merakta ediyodum çörekotu kahvesi nasıl oluyo ki diye de zaten............
tadı nasıl oluyo??

AYIN 1.si _________ - 11 cm __________ Nothingg

AYIN 2.si _________ - 9 cm __________ Şahgizem

AYIN 3.sü ________ - 4 cm ________________ Nursena & Nuhan

tebrikler kızlar

ellerine sağlık esracım, tüm emeklerin içinde çok teşekkürler güzel arkadaşım benim......:)

Oğlumu okula bırakıp evde ki işlerimi hallettikten sonra işe gideceğim bugün...

Görüşmek üzere..

görüşürüz yenaaaam:)

Umaım bu ay hepimiz 3 veya 4 kilo veririz...

çok zor ama inşaallah:)

biraz kötü bi şaka olmuş bence......
ben olsam bende sayardım heralde baya bişeyler.....

sen neden yumurta haslamasını çok yiyorsun canım? özel bi nedenimi var zayıflamak için falan mesela?

Canım ne diyim geçmiş olsun böle şakada olmazki ama ya hepimiz olsak aynı şeyi yaparız o telaşla

Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine ama geçende sölemiştim vertigo olma ihtimalin çok yüksek çünkü benim annemde var ve ben en yakın gözlemcisiyim kesinlikle ihmal etme önce böle yavaş yavaş oluyo sonra birden şiddetleniyo o baş dönmeleri annem bi ara kafasını kaldıramıyodu yastıktan düşün artık yani inşallah öle olmaz ama yinede doktora görünmende fayda var canım

meyracım geçmiş olsun canım
bu tür başdönmeleri orta kulakla ( denge ) ilgili olabilir

arkadaşlar merhaba ben geldim yogun bi hafta sonu geçirdim abimin düğün alışverişşi kendime bişeyler almak derken iice yoruldum hatta ayaklarım su bile toplamış cok acıyo
sizler nasılsınız iiisinizdir inşallah..
bu günkü menümde de hiç bişey yok daha yeni alışverişten işe geldim ara öğün filan yapamadım...
sadece tavuk döner (sade) ve 2 dilim ekmek yiyebildim ayran içtim o kadar....

Bencede bu resmen eşşek şakası olmuş
Bir yandan güzel ki görümcenle şakalaşabilecek samimiyetiniz var Valla bende olsam ana avrat sayarım herhalde tabi benim görümce değil şaka yapmak için senede bir hal hatır içinde olsa aramaz
Bugün henüz nisan 1 şakasına maruz kalmadım ama benim kocamın kendisi zaten şaka gibi
Demin telefonda konuşurken yeğenlerimin Forum istanbuldaki oyun alanında kızımın çekilmiş videosunu görünce bizde istiyoruz diye ağlaştıklarını, zaten bende kaç gündür çıkmamıştım akşam hep birlikte yemeğe çıkalım çocuklarıda biraz oyun alanına götürelim dedim tamam aşkım sen organizasyonu yap gideriz dedi. Daha evvel görüştüğümde kız kardeşime söylemiştim zaten hatta o bir kaç gün daha geçsin öyle gidelim falan demişti de ben yok ya bu akşam gidelim çok sıkıldım demiştim. Daha sonra tekrar arayıp ısrar edeyim diye aradığımda bulamadım evde gezentiyi
Biraz öncede eşim tekrar arıyor ve ya aşkım akşama amcaoğlum birde diğer kuzenler oturmaya geliyorlar ona göre demezmi Bir başladım söylenmeye len daha bir saat önce ben sana dışarı cıkalım kardeşimle demedim mi diye Demezmi aaa unuttum ben onu diye hayır çocuklarada tamam demiş bile eh be herif ömrümü yedin ne güzel hava alacaktım Allahtan baldızını evde bulamadımda kesinleştirmemiştik yoksa yanmıştın dedim
Evde nasılsa pek birşey yok sana ceza akşam yemeğini sen yapacaksın dedim akşamlık menümüz Baharatlı ızgara tavuk, salata ve ayran
BUgünde eve tıktı beni ya bundan beter Nisan 1 şakası olmaz bence
Yarın olmasını dört gözle bekliyorum gidip bari spor salonunda bir iki saat stres atayım bir iki arkadaşla bir araya gelip sohbet edeyim

Yok valla hala şişlik var eskisi kadar değil ama var hala
Şimdi bir tane activya hüplettim belki iyi gelir diye ama henüz tık yok
Sabah erkenden aç karnına meyvesuyu içtim bir bardak buz gibi normalde anında midemi bozar o ama yok anam nasıl mıh gibi olduysam ne gelen var ne giden
Neyse belki akşama bol bol salata yersem düzelir

Evet bencede her çocuk daha çok ufak yaşta hayvanlarla bir araya gelmeli
Benim küçük kızımda büyük kızımda hayvanları çok severler özellikle köpek küçüğü hem köpek hem kedi
Sokakta sevmediğimiz kedi yok hatta bazen insanlar böyle oluyorlar bizi görünce neymiş mikrop kaparmış çocuk bende hemen diyorum bütün gün ellediğimiz paralar sanki daha temiz diyorum anında susuyor millet
Kızkardeşimde hayatta elletmez sokakta hayvanları çocuklarına bende kıllığına alıp elime onlarada sevdiririm cıldırıyor tabi ay mikrop kapacaklar diye ama umurum değil
Sırf çocuklar niyetlenmesin diye ay ısırır ay tırmalar diye korkutuyormuş eksiden ama artık sayemde korkmuyorlar
Annelerinin yanında niyetlenmiyorlar ama ben varsam hemen aaa teyze kedi aaa köpek diye seviniyorlar
Benimkilere izin versek biri kedi diğeri köpek almak istiyor ve emin ol yatağa bile sokarlar hayvanları anaları kılıklı

nursenacım çörökotu kahvesi nedir nasıl yapıyosun onu merak ettim bide zayıflamayla alakası varmı

bakarmısın nasıl atladım hemen sorgu sual

saol canım, eğer devam ederse gidicem zaten, inşaallah etmezde gitmem:)
anneciğine de çok geçmiş olsun canım.

meyracım geçmiş olsun canım
bu tür başdönmeleri orta kulakla ( denge ) ilgili olabilir

sağol dafi ablacım.

yiğenlerine büyük iyilik yapıyorsun bencede:) hem fikiriz bu konuda canım:)
benim eşimde kediyi evde istemiyo ya, içimden bazen seninkiler misali çocuklarım olursa ilerde eve kediyi zorla getirirler ilerde diye
düşünüyor istiyorum bende kendi kendime:)
onlardan istifade edip bende kedi sevmiş beslemiş olurum hem:)

canım yaaa demek hala tam rahatlayamadın
benimde olur böyle bazen; birşeye çok sıkılırsam acayip derecede olurum, sıkıntı stress bağırsak hareketlerini yavaşlatabilirimiş ve buna neden olabilirmiş bazen, bende de yapıyo bu şekilde işte.
kuru kayısıyı ıslat, yumuşasın, git gel bol bol ye akşama kadar; bence bununda faydası olur sana banucum şuan için, istersen dene.

Maalesef bizim ev normal 2 + 1 ama kızkardeşimin ki dubleks ben hep diyorum ona bende öyle büyük teraslı bir evim olsa kesinlikle şimdiye kadar almıştık köpekte kedide
Balkonumuz kapalı ama bir yandanda hayvana yazık günah diye istemiyorum. Üstelik büyük sorumluluk hani çocukların bir anlık istekleri içinde günaha girmek istemem he bahçeli ufak bir evim olsa ( gecekondu ) kesinlikle şimdiye almıştım
Nasip kısmet belki ilerde nasip olur da ailemize birte tüylü birey katılır

Çok sağ ol canım şu an evde kuru kayısım yok ama eşime söylerim nasılsa bir saat sonra gelicek hemen yaparım belki işe yarar

kesinlikle çok doğru düşünüyorsun canım, hayırlısı ve kısmet artık ikimiz içinde kedi köpek açısından:)

İnşallah olmasın tabi canım rabbim düşmanımın başına vermesin böle bişeyi...Amiiiinnnnnn
Geçmiş olsun dileklerin için ayrıca teşekkürler tatlım

AYIN 1.si _________ - 11 cm __________ Nothingg

AYIN 2.si _________ - 9 cm __________ Şahgizem

AYIN 3.sü ________ - 4 cm ________________ Nursena & Nuhan
ennemmm şaka deil demii ben alışkın deilim listeye neye girmeyee alışkanlık yapmasın:)))
kızın da kalpten götürecek seni

oyyyy vala sen anlattın ben yoruldummm
oyyy kız sen döne döne hamile kalcan hee yakında

tansiyonunu bi ölçtür istersen bu ara çok oldu sana
nursenacım çörökotu kahvesi nedir nasıl yapıyosun onu merak ettim bide zayıflamayla alakası varmı

bakarmısın nasıl atladım hemen sorgu sual
çörek otu kahvesi geçen eşim kuruyemişciden almış çok deişik ttat burakıyo ağzında
bide sanırım zayıflatıyomuş dediler ben zayıflattığını bilmeden aldım bilmediğim içinde 1 kesmeşekerli pişiiriyorum kahvemi zaten zayıflatacanı sanmıyorum yane şekersiz olsa belkii
nettenn bi araştırayımmm

İyi akşamlar
1 saatten az fazla yürüdüm bugün nedense yoruldum hava sıcaktı ondan olabilir şimdi karıştı hava rüzgar var yağmur gelecek sanırım
Eve gelince saçma sapan ne bulduysam yedim akşam yemeğiyemem artık

nursena ben kahveyi bir kaşık balla yaptım çokta güzel oldu çörekotu kahvesi oldukca hafif nohut kahvesi gibi. beni pek kesmiyor bende gölhisara gittiğimde beş paket almıştım dördünü kullandım birisi kalmış kenarlarda bugünde onu açtım.ama hiç kesmedi normal kahveyle karıştırdım

iyi akşamlar hatuncuklar nasılsınızzzzzzzz .... ne var ne yok kilocuklar ne alemde benim yine aynııııı ah a h ne olcak bu halim bilmem neyseki adet oldumda baya hafifledim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…