Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

SahGizem .
saǧol dostlar sagolsun..
tesekkur ederim hoşbuldum

Son düzenleme:
hadi hayırlısı Özlemcim, eninde sonunda olacak mutlaka bir iş. yarınki de iyi geçer inşallah.

Saol esracığım, valla yarınki ön görüşme, işte beni görecekler beğenirlerse cv'mi asıl çalışacağım şirketle paylaşacaklar, bakalım artık neresi için eleman arıyolar

Senin nasıl gidiyo diyet?

Yaa ben bi uzmanlık sorusu sorucam,süt kaynatıyorum da yoğurt yapıcam ama benim önceki yogurt kötü olduğu için mayasını attım, pınarın organik yogurdunu aldım onla mayalasam olur mu? Tadına baktım da gerçekten d eorganik olabilir çünkü hafif ekşi tadı

valla süpersin şekerim hergün bu kadar yürüsen zannımca 3 kat daha fazla zayıflarsın ....

Evet canim bunu bana fizik tedavi doktorum onerdi .bir hastasi varmis ,bi atesenin hanimi ,kadinin boyu kisa 120 kg nin de uzerindeymis hic aksatmadan her gun uc saat yurumus siki bi diyet falan da yapmamis ama dikkat etmis tabii bir seneye yakin her gun yuruyunce sonuc 60 kg. Simdi benim doktor onu sikilastiriyodu nede olsa kadinin yarisi erimis

evet ya hergün yapabilsen - sek keşke benimde galiba fazla spora ihtiyacım var 3 saat mi yürüsem acaba ya yada 2 saat mi yapsam 40 dk filan yürüyorum yok hiç giden yok

İyi kilo vermiştin inşallah hepsini almamışsındır geri
iyi geceler arkadaslar
hepinize hos ve bol sohbetler diliyorum
yarin gorusuruz

İyi geceler

evet ya hergün yapabilsen - sek keşke benimde galiba fazla spora ihtiyacım var 3 saat mi yürüsem acaba ya yada 2 saat mi yapsam 40 dk filan yürüyorum yok hiç giden yok

Canim ben yaklasik iki aydir duzenli olmas da yuruyorum saglik sorunlarim vardi bir yandan da doktora gidiyorum yani onceleri cok az yuruyebiliyordum diger hastaliklar bir yana ayak agrisi beni olduruyordu ama sagligim icin topuklu suslu ayakkabilardan vazgectim,nereye gidersem gidiyim spor ayakkabi ve esofman yada rahat bir pantolon giyiyorum eger ev gezmesi falan varsa etegimi cantamda tasiyorum inan cok faydasi oldu bunun yurumeme yani yavas yavas artirdim ilk baslarda bir saatte yuridugum yolu simdi yarim saatte yuriyebiliyorum birde astim hastasiyim onun bile azaldigini dusunuyorum

sagolun dostlar sagolsun
daha 1,5 aylikti gorup koklayamadim bile
gurbetligin gozu kor olsun:'-(

Basin sagolsun canim ama uzulmeyin o simdi cennet bebegi oldu obur dunyaya da lazim cocuk Allah annesini srviyomus demekki ,cunku o bebek cennet kapisinda beklermis annem olmadan girmem diye insaallah bebegin hurmetine anne de girermis cennete

Kızlar bana müsaade

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Hava akşam karıştı yağmur rüzgar hatta 1 saate yakın elektrik kesildi
Uykum da geldi ama eşim maşallah gece yatmaz sabah kalkmaz türden yatmıyor adam yaaa

herkeslere günaydın:)

bugünün ilk günaydını benden olduuuu......

az önce okuduğum bi söz çok hoşuma gitti, o yüzden sizinle de paylaşmak istedim bu sözü.

'' Hep geçer diyorlar ya olric.. Sence geçer mi ?

-Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer ... ''

Oğuz Atay

yanlışlıkla 2kere gitmiş bi önceki mesajım.............

Son düzenleme:
evet canim. hem tok tutuyor hem protein acisindan zengin hemde kahvaltida yesillik yemekten migdem tursu gibi olmasin diye :) tavsiye ederim ama tabiki tuzsuz :)

tamam, saol:)

peki neden tuzsuz?

tamam canım.

yavrum döne döne yar geliyor,
amman döne döne yar geliyor:)

canim 28 yasindayim bekarim maratona mersinden katiliyorum :))

memnun oldum canım:)

Hos buldum ablacim evet uzun zaman oldu meleklerim iyi çok sukur
kotu seyler yasadim yegenimi kaybettik(ikizlerden biri) benim izine gittigim gunun bir gun oncesi de annemler kazayapti oyuzden yoktum sizler nasilsiiniz?

başınız sağolsun canım.
kaza içinde çok geçimş olsun.

Selamün Aleykümmmm

Hele şükür bu sabah erken uyanabildim
Aslında felaket uykum var hala ( bütün gece doğru düzgün uyuyamadım döndüm durdum yatakta ) ama inat ettim uyumamak için
Hemen limonlu, ballı suyumuda hazırlayayımda sonrada kızı okulu göndereyim

Umarım bugün düzenli bir gün geçiririm

Selamün aleykümm....

günaydınn...

bugün bende erkenciyimm....hazırlandım az sonra yürüyüşe gidicem çıkmadan bi bakayım dedim.....

bütün geceyi ayakta geçirdik gene küçük cadı yüzünden....5 te yattım 6da kalktım bakalım akşama kadar nasıl dayınıcamm....

ve aleyküm selam canım....

olmazsa canım öğlen vaktinde biraz yatarsın. 1saatlik öğlen uykusu; 2saatlik gece uykusuna bedelmiş.
şöylede bi durum var; gündüz uykusu gece uykusundan çalıyomuş birde.
eğer ben gece az uyurda normak uykumu alamazsam öğlen uyuduğum ile eksiği tamamlarım vede geceden çalmaz bende.

doğru söylüyosun canım daa benim yamyamlarla biraz zor anca akşam babamız gelince çocukları ona satıp yatabilirimm...

Hayırlı sabahlar
Kızları sırayla gönderdim bugün yatmayacağım inşallah ama uykum var tabii
Bugün için bir planım yok bakalım zaman ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…