Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İlk hafta için güzel bir rakam vücut ödemlerini atıyor hem motivasyona da iyi geliyor bu yüksek rakamlar azmin daim olsun inşallah
Vasfiye teyzenizden rol mu çalıyosunuz bakiimm

Benim iş olayım olmuş yarın evrakları hazırlıycam
Hadi gözün Aydın canım hayırlı olsun Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
Kolay gelsin canım çok yorulacaksın ama çok da hayırlıbir iş yapıyorsun ne güzel ne mutlu

İncecik bir yağmurun altında 1 saat kadar yürüdüm eve geldim kızlar bişeyler atıştırdı sonra yemeklerimi hazırladım şimdi oturdum suyumu aldım yanıma bir de yeşil çayımı tabii
İlknurcum ben mercimek çorbası yaptım kızlara köfte bana da pırasa
Akşam ben pırasa ve yoğurt yerim bolca
Eşim ikindiden sonra yemeğe davetli o evde yemez akşam

hayırlı olsun canım,inşallah gönlüne göre olur her şey
ben genelde aöf sınavlarıma maslak itü de giriyorum,mayısdaki nereye çıkacak acaba:44:

ayşe ablaaa pek bi durgunsunnn....iyisin dimiiii.....
iyiyim tatlım sadece yorgunummmm
burda da değildim mutfaktaydım kek yaptım light
ismim altta görünür çünkü kapatmıyorum

Dafi ablacım Allah kolaylıklar versin sen üstesinden gelirsin evelallah ben buna eminim ablacım

sağolun canlarım
ablam var çok eli pratiktir bana fazla iş düşürmez ama yinede herşey bizim evde yapılacağı için koşturmak bana düşecek. bizim ev annemlerin bahçesinde. aynı bahçe içindeyiz. babam rahatsız olduğu için gelenler bizim evde ağırlanacak. yani düğün sahibi oluyoruz
sadece elektrikciler sıktı canımı. şu saat oldu gitmemişler köye.hadi alt kata üstten elektrik çekeriz dedim birde panodan yukarıya çıkan kabloları giriş katın bacasından geçirip bacayı kapatmışlar. dün maşınga soba koydum. yemekleri üzerinde ısıtırız dedik. sobayı denemek için bir yaktım bütün duman içeriye doldu. baca tamamen kapanmış. içine harç döküldü zannettik birde baktık kablolar bacanın içinden geçiyor. gelin düzeltin dedik.adamlar şimdide telefonu açmıyorlar. dünyada dürüst insan kalmadı dedirtecekler insana.

Son düzenleme:
selam kk milleti:)

henüz daha hiç geçmişe bakmadım.....

bugün sabah kalktığımdan beri koşturmadayım:)
biz genelde haftada 1 apartman içinde oturuyoruz apartmancak, denk gelmezse 2haftada 1oturuyoruz, toplam 7daireyiz.
sabah bana haber ettiler müsaitsen bu hafta sana gelelim diye, tamam dedim.
sabahki telefondan bu yana hep ayaktaydım:) daha yeni oturdum, 15dk önce misafirlerim gittiler işte.
baya koşturdum ama, neyse çok şükür çok yorulsamda yetişti oldu ikramlarım falan ve hepsi.
daha mutfakta bi dünya bulaşık var kalkması gereken, neyse yaparım bi ara bugün artık.
size bi bakayım, hemde oturup dinlenmiş oluyum dedim.

ben bildirimlerimi de yine şimdiden yapayım:

asuamanzeynepcim:
bu hafta: 100.4 kg
60dk da ispor:)

şimdiden ellerine sağlık asumancım.....

bende öyle ablacım sürekli açık görünüyorumdur...ama hep bişeylere koşturuyorum falan arada bakıp yazıyom kaçıyom....

dünürümm allah kolaylık versin canım,telaşınız çok ama güzel telaşlar bunlar
sende çok yoruluyorsun,bu haftayıda atlat da hayırlısıyla sonra rahat edeceksin inşallah.
tekrardan hayırlı uğurlu olsun canımcım.Allah tamamına erdirsin

hadi hayırlı olsun canım, çok sevindim :)

şimdide benim eşim geldi , akşama arkadaşlara gitcez yemeğe , herüfümün halı saha maçı varr , buralarda yokum beenn (

sana kolay gelsin kuşumm

olsun canım, başka akşam sohbet ederiz :)

sana iyi eğlenceler

Dafi abla şimdiden hayırlı uğurlu olsun. bir yastıkta kocasınlar inşallah...
size de kolay gelsin. ağız tadıyla atlatırsınız inşallah. ben çok severim köy düğünlerini, keşke yakın olsaydı da gelebilseydik.

Arkadaşlar yenacım dinlenecek bir süre listeyi ben yapacağım inşallah
Sizden ricam bildirimlerinizi
Geçen hafta
Bu hafta
Fark
Şeklinde yapmanız
Spor listesi tarzında bir liste yapmayı planlıyorum yardımlarınız için teşekkürler

menümü yazacağım ben yine. umarım devam edebilirim her gün.

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 fincan sütle kahve

öğle
7 kaşık yeşil mercimek yemeği
5 kaşık yoğurt

ara
1 tane activia
1 tane elma
yeşilçay

akşam
1 fincan (150mllik) makarna
2 kaşık et sote
bol salata

ara
1 porsiyon meyve

Hanımlar ben de size katıldım şu an 85 kiloyum mükemmel bir diyetle yeni nesil lpg uygulamasına başlamıştım 2 veya 3 hafta içinde 6 kilo verdim ve devam ediyorum. hem kilo verip hem de fitleşmek mükemmel yaza bomba gibi gireriz umarım.

hoşgeldin....dee o yeni nesil lpg ne yaa..:44:

yeniyomu dermişim...karnım acıktıda gidip yemeğimi yiyeyim....

-------------------------------------------------------------------

HZ.MEVLANA'NIN YEDİ ÖĞÜDÜ

1* Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol.
2* Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.
3* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
4* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
5* Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
6* Hoş görülülükte deniz gibi ol.
7* Ya olduğun gibi görün, Ya göründüğün gibi ol.

HZ.MEVLANA

Gitmek isterse sevdiğini özgür bırak; geri dönerse hep senindir, eğer geri dönmezse zaten senin hiç olmamıştır......

Sevmek güzeldir ama zordur!

Sabır; ferahlığın anahtarıdır.

HZ.MEVLANA

--------------------------------------------------------------------

Doğruluk güneş gibidir; elbet birgün doğar.....

--------------------------------------------------------------------

seni anladım ve şuanda da anlıyorum ablacım:)

yazıp yazıp sildim...

ne denir ki...üzücü..şaşırtıcı..2 yıla yakın burdayım ilk kez şahit olduğum bir durum...

bende 3yıla yakındır bu topikteyim ve bende görmedim böyle bi sorun bu topikte böyle.
ilk yani

canım sana da oğluna da çok geçmiş olsun

biran önce barış iyi olur inşaallah yenam......

Hehe şerbetli ama baksana hala hastalanıyor...

Sen nasılsın,düğün az kaldı değilmi.?

Çok sağol tatlım...
İnşallah. ben de sabırsızlıkla 7 yaşını max 12 yaşını bekliyorum....
Allah başka keder vermesin..Buna da şükür...

AMİN.

Yeni tavamda tavuk yaptıydım geçen de..Çok beğendik ailecek..
Belirtmek istedim...

Ben gidiyorum, yemek yapacağım..

Akşam toplaşalım..

saza niye gelmedin, söze niye gelmedin,
gündüz belli işin vardı gece niye gelmedin:)

hayırlı olsun canım:)))
çok sevindim.....

kolay gelsin dafi ablam tekrardan........

caneeem ben şimdiden yapıyım bildirimlerimi;

kilo ve spor bildirimi
geçen hafta:100.4
bu hafta:100.4
fark:0

60dk da ispor.

öpüyorum asumancım

bende gideyim artık kızlar, işler beni bekliyoooooo.
görüşürüz.

merhaba kızlarr nasılsınızz

sıze bır sey soracagımm akapunktur la ılgılı
akapunktur yaptırdınız mı deneyenınız oldumu veye bır yakınından bılgısı olan var mı cevaplarınızı beklıyorumm

faydasnı goren oluyormu bilgilendirirsenız cok mutlu olucammm

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba :)

Önce geçmişi okudum, birkaç gün buradan uzak olunca merak etmiştim, herkeslerin buralarda olduğunu görünce keyiflendim. Ben Pazartesi gününden beri başka bir alemde yaşadığım için gelip gidemedim.

Buraya da yazmıştım Pazartesi günü doktora gideceğim diye. O gün çok bitkindim ama gene de kalktım gittim. Doktorumla 7 yıldır tanışıyoruz, eski bir dostla karşılaşmış gibi hoş beş ettik, alternatif doğum kontrol yöntemlerini konuştuk, rutin muayene etti beni, rahim ağzında polip varmış ama önemsiz bir şey dedi, açıkladı. Sonra da "yeni bir doğum kontrol yöntemi seçmemize gerek yok, en azından bu yakınlarda gerek yok çünkü hamilesin" dedi bana "Şaka yapıyorsunuz değil mi" diye sordum, 1 Nisan'dı o gün çünkü. "Yooo çok ciddiyim" dedi, 6 hafta+1 günlük dedi. Hiç aklıma gelmemiş değildi ama "yok canııııım olmaz öyle şey" diye uzaklaştırmıştım aklımdan. Öyle bir şok oldu ki anlatamam. Beni ilk gördüğünde de "ay seni nasıl özlemişim, hadi 3. bir tane doğur da daha sık görüşelim" demişti. Ben de "bu yaştan ve 2 çocuktan sonra hiç niyetim yok" demiştim. Benim yaşadığım şoku ve başta söylediğim sözler üzerine, "eşinle konuş ne yapacağınıza karar ver, tekrar haberleşelim" dedi.

Aklımda binlerce soru ve şok, neyi düşüneceğimi şaşırdım; "tam çocuklar üyüdü, biraz nefes aldım, hayatıma farklı bir yön çiziyordum"
"bebek büyütmek ne kadar zor ve ben 7 senedir aralıksız çocuk bakıyorum, oğlum 4-kızım 7 oluyor, rahata eriyordum"
"3'ü de ufak 3 çocuğa birden nasıl bakacağım"
"eğitimlerini ve ihtiyaçlarını nasıl karşılacağız"
"bu eve sığmayız, nasıl ne zaman yeni bir düzen kuracağız"
işte böyle bir sürü soru... Bir bebek öyle güzel bir şey ki, onun hayali her şeyi unutturuyor. Ama ben o heyecanı iki defa yaşadığım için bunu bile aklıma getiremedim doğrusu. Allah isteyen ve bakabilecek herkese doğru zamanda versin inşallah. Nankörlük etmek istemiyorum ama hiç beklemiyordum işte. Bir de Mayıs ayında 38 yaşıma gieceğim, yaşımdan kaynaklanan endişelerim de var ((

Tüm bunların üzerine aşırı bitkinlik, bulantı ve halsizlik eklenince leyla gibi oldum. Günde 20 saat uyuyorum neredeyse. O kadar kötüyüm ve devamlı hasta gibi hissediyorum ki kendimi bilgisayarın yakınındna bile geçmedim. 3 gündür ne duş aldım ne dışarı çıktım, sadece yatıp uyuyorum. Son 1-2 saattir biraz başımı kaldırabildim hemen sizlere yazdım.

Eşim bu haberi düşündüğümden çok fazla tezahüratla karşıladı. Bırak aldırmak gibi bir şey düşünmeyi davul zurna çalıp herkese duyuacaktı nerdeyse. "Henüz embriyoyu bir görmedi doktor, kimseye bir şey söylemeyelim" dedim ama dinleyen kim? Hemen herkese söyledi Sadece çocuklara söylemedik, henüz çok erken diye. Ayın 10'unda tekrar kontrolüm var, ondan sonra söyleriz belki duruma göre?

Asumancığım bu durumda ister beni listeden çıkar, ben arada gelip kilomu durumumu bildireyim (bir ara Özlem'in yaptığı gibi) ister fasulyeden bile olsam listede kalayım :) Bana da biraz moral olur belki. Bu sabah itibariyle kilom 81.5, spor hiç yok ne yazık ki

İşte böyleyken böyle arkadaşlarım. Herşeyin hayırlısını diliyoum artık, hala da kendimi alıştırabilmiş değilim, şu 1-2 haftayı atlatıp bulantı ve hasta hissetme durumunu atlatırsam daha kolay alışacağım sanırım :)))

Özlemciğim hayırlı uğurlu olsun işin. Her şey gönlüne göre olur umarım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…