- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
İlk hafta için güzel bir rakam vücut ödemlerini atıyor hem motivasyona da iyi geliyor bu yüksek rakamlar azmin daim olsun inşallahkızlaar yine ben:) sabah erken kalktım önce cildim için eczaneye gittim yüzüm için krem aldım sonrada eve gelip spora gittim.3.5 km tempolu yürüdüm 20 dk da bisikletteydim.bugün baya kalori yaktım inşallahbu ilk haftam 2.8 kilo vermişim.sizce nasıl?:26:sizler ilk haftalarınızda kaçar kilo vermiştiniz??
Vasfiye teyzenizden rol mu çalıyosunuz bakiimm
Hadi gözün Aydın canım hayırlı olsun Allah iyilerle karşılaştırsın inşallahBenim iş olayım olmuş yarın evrakları hazırlıycam
Kolay gelsin canım çok yorulacaksın ama çok da hayırlıbir iş yapıyorsun ne güzel ne mutluAllah sağlık versin yarın öbürgün bir bakmışsın seni beni beğenmiyor
ya sorma düğün geldi canım. hayırlısıyla bir atlatsak
yarın lokum yapılacak iki fırın yapsak yeter inşaAllah. gecede yemekleri yapmaya başlarız artık iki gün uyku yok bize
köy düğünü olunca biraz yorucu oluyor.hemde çok kalabalık olur. pazar gün rahat oluruz biraz. pazar günü ikram salona ait.
hayırlı olsun canım,inşallah gönlüne göre olur her şeyÇok teşekkür ederim hanımlarr
Maslak itü'de çalışma yeri. İlk gün kendim gidicem 6.5 gibi çıkıp, ondan sonra servisi öğrenicem. Evim uzak malum. İş yoğun ve stresli ama başlangıç olarak iyi oldu, daha rahat mesaisiz bir iş bulma açısından bir basamak olacak
iyiyim tatlım sadece yorgunummmmayşe ablaaa pek bi durgunsunnn....iyisin dimiiii.....
Dafi ablacım Allah kolaylıklar versin sen üstesinden gelirsin evelallah ben buna eminim ablacım
sağolun canlarımİlk hafta için güzel bir rakam vücut ödemlerini atıyor hem motivasyona da iyi geliyor bu yüksek rakamlar azmin daim olsun inşallah
Hadi gözün Aydın canım hayırlı olsun Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
Kolay gelsin canım çok yorulacaksın ama çok da hayırlıbir iş yapıyorsun ne güzel ne mutlu
hayırlı olsun canım,inşallah gönlüne göre olur her şey
ben genelde aöf sınavlarıma maslak itü de giriyorum,mayısdaki nereye çıkacak acaba:44:
iyiyim tatlım sadece yorgunummmm
burda da değildim mutfaktaydım kek yaptım light
ismim altta görünür çünkü kapatmıyorum
dünürümm allah kolaylık versin canım,telaşınız çok ama güzel telaşlar bunlarsağolun canlarım
ablam var çok eli pratiktir bana fazla iş düşürmez ama yinede herşey bizim evde yapılacağı için koşturmak bana düşecek. bizim ev annemlerin bahçesinde. aynı bahçe içindeyiz. babam rahatsız olduğu için gelenler bizim evde ağırlanacak. yani düğün sahibi oluyoruz
sadece elektrikciler sıktı canımı. şu saat oldu gitmemişler köye.hadi alt kata üstten elektrik çekeriz dedim birde panodan yukarıya çıkan kabloları giriş katın bacasından geçirip bacayı kapatmışlar. dün maşınga soba koydum. yemekleri üzerinde ısıtırız dedik. sobayı denemek için bir yaktım bütün duman içeriye doldu. baca tamamen kapanmış. içine harç döküldü zannettik birde baktık kablolar bacanın içinden geçiyor. gelin düzeltin dedik.adamlar şimdide telefonu açmıyorlar. dünyada dürüst insan kalmadı dedirtecekler insana.
Benim iş olayım olmuş yarın evrakları hazırlıycam
şimdide benim eşim geldi , akşama arkadaşlara gitcez yemeğe , herüfümün halı saha maçı varr , buralarda yokum beenn(
sana kolay gelsin kuşumm
Allah sağlık versin yarın öbürgün bir bakmışsın seni beni beğenmiyor
ya sorma düğün geldi canım. hayırlısıyla bir atlatsak
yarın lokum yapılacak iki fırın yapsak yeter inşaAllah. gecede yemekleri yapmaya başlarız artık iki gün uyku yok bize
köy düğünü olunca biraz yorucu oluyor.hemde çok kalabalık olur. pazar gün rahat oluruz biraz. pazar günü ikram salona ait.
Hanımlar ben de size katıldım şu an 85 kiloyum mükemmel bir diyetle yeni nesil lpg uygulamasına başlamıştım 2 veya 3 hafta içinde 6 kilo verdim ve devam ediyorum. hem kilo verip hem de fitleşmek mükemmel yaza bomba gibi gireriz umarım.
meyracım,o listeyi paylaşmamdaki sebep,kaçamak yapın kızlar demek değildi sakın yanlış anlaşılmasın çok üzülürüm sonra.
ben sadece kendimizi yıpratmamızı istemiyorum.göstermek istediğim insanız ve ideal kilomuza da gelsek ömrümüzün sonuna kadar yediklerimize dikkat etmemiz gerekecek.böyle oluncada çok sıkı heleki kendi kendimize yaptığımız diyetler bize yarardan çok zarar getirebilir,bıkmamak adına arada yenen bazı şeyler, ikindiye kadar olanlar ve tabiki ertesi güne spor la birlikte dengeleyerek,çok fazla bi zarar vereceğini düşünmemem.şuda gözden kaçmamalı ki çok sıkı yapılan diyetler,sonrasında bıkkınlıkla beraber bize +2kat olarak geri dönebiliyor .bir yola girdik ve hayırlısıyla yolun sonuna çok sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş ulaşıcaz....
biz bu kiloları birden almadık,birden de veremeyiz...
sağlıkla,bilinçli olarak en önemlisi de kimse için değil kendimiz için azimle amacımıza ulaşalım inşallah
yazıp yazıp sildim...
ne denir ki...üzücü..şaşırtıcı..2 yıla yakın burdayım ilk kez şahit olduğum bir durum...
Arkadaşlar merhaba,
oğlumu doktora götürdüm düşündüğüm gibi bronşlar tıkalı hava verildi.
Öğleden sonra tekrar gideceğiz..
Başım ağrıyor çok fena. uykusuzlukla alakalı. Bu durum çok yıpratıyor beni..
Büyüse ve düzelse rahatsızlığı...
----
Arkadaşlar gereksiz yere çok üzücü durumlar yaşanıyor...Basit problemler. problem dahi olmayan meseleler büyüdükçe büyüyor...
Buraya yakışmıyor..
Konulara objektif bakılmalı önyargıyla değil...
Artık konu kapansın lütfen her an yine ne olmuş diye açmak istemiyorum burayı..zaten yeterince meşguliyetimiz var..Buraya rahatlamak iki paylaşım yapmak için geliyoruz içine edilmesin..
Bundan sonra gelen arkadaşlarımdan ricam ne olur hiç birşey yokmuş gibi davranın...bakın benim derya'ya mesajım da hiç bir art niyet yoktu aksine iyi niyet vardı ama aldığım cevabı gördünüz ona rağmen bişey demedim demeyeceğim de...
Ayrıca yazdım ama sildim demeyin..Bitti gitti...
Hehe şerbetli ama baksana hala hastalanıyor...
Sen nasılsın,düğün az kaldı değilmi.?
Çok sağol tatlım...
İnşallah. ben de sabırsızlıkla 7 yaşını max 12 yaşını bekliyorum....
Allah başka keder vermesin..Buna da şükür...
Yeni tavamda tavuk yaptıydım geçen de..Çok beğendik ailecek..
Belirtmek istedim...
Ben gidiyorum, yemek yapacağım..
Akşam toplaşalım..
Benim iş olayım olmuş yarın evrakları hazırlıycam
sağolun canlarım
ablam var çok eli pratiktir bana fazla iş düşürmez ama yinede herşey bizim evde yapılacağı için koşturmak bana düşecek. bizim ev annemlerin bahçesinde. aynı bahçe içindeyiz. babam rahatsız olduğu için gelenler bizim evde ağırlanacak. yani düğün sahibi oluyoruz
sadece elektrikciler sıktı canımı. şu saat oldu gitmemişler köye.hadi alt kata üstten elektrik çekeriz dedim birde panodan yukarıya çıkan kabloları giriş katın bacasından geçirip bacayı kapatmışlar. dün maşınga soba koydum. yemekleri üzerinde ısıtırız dedik. sobayı denemek için bir yaktım bütün duman içeriye doldu. baca tamamen kapanmış. içine harç döküldü zannettik birde baktık kablolar bacanın içinden geçiyor. gelin düzeltin dedik.adamlar şimdide telefonu açmıyorlar. dünyada dürüst insan kalmadı dedirtecekler insana.
Arkadaşlar yenacım dinlenecek bir süre listeyi ben yapacağım inşallah
Sizden ricam bildirimlerinizi
Geçen hafta
Bu hafta
Fark
Şeklinde yapmanız
Spor listesi tarzında bir liste yapmayı planlıyorum yardımlarınız için teşekkürler
caneeem ben şimdiden yapıyım bildirimlerimi;
kilo ve spor bildirimi
geçen hafta:100.4
bu hafta:100.4
fark:0
60dk da ispor.
öpüyorum asumancım
bende gideyim artık kızlar, işler beni bekliyoooooo.
görüşürüz.
Çok teşekkür ederim hanımlarr
Maslak itü'de çalışma yeri. İlk gün kendim gidicem 6.5 gibi çıkıp, ondan sonra servisi öğrenicem. Evim uzak malum. İş yoğun ve stresli ama başlangıç olarak iyi oldu, daha rahat mesaisiz bir iş bulma açısından bir basamak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?