Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Umutcum çok sevindim ben aslında, biraz da şaşırdım. anladığım kadarıyla korunuyordunuz, nasıl olur ki böyle bir şey?

inşallah hepiniz için hayırlı olur canım. gerçekten süpriz bir bebek olmuş. çok çok sevindim ya ben
sana da haksızlık etmek istemem, umarım hayırlı olur canım hepiniz için.

Teşekkür ederim meyracım
Bir ara ben de düşünmüştüm ama önermemişlerdi canım sanırım geri kilo alınıyor bırakınca yine de çok bi bilgim yok

Umutcum hayırlı olsun canım
Ben de şaşırdım valla Allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah
Ay nasıl duygulandırdın beni yaa içim bir hoş oldu geçen hafta ben de içimden demiştim şimdiki aklım olsaydı da bikaç sene önce 3. Doğursaydım keşke diye
Listede kalabilirsin canım senin hedefin az kilo almak olur sen nasıl istersen ben öyle yaparım hiç sorun yok

kızlarçok sağolun Allah razı olsun hepinizden

umuuutt hoş geldin
okurken kocaman gülümsedim sonra okumaya devam edince hüzünlendim sonrada sonunu okuyunco bir ohh dedim. yeğenimde ne oluyor diye yüzüme baktı
Allah (cc) bir canın var olmasını murad etmişse ona kimse mani olamaz. bu arada yaşananlar bizim imtihanımız. Rabbim cümlemizi imtihanı kazananlardan eylesin.
çok sevindim canım sen çok iyi bir annesin. yaş konusundada endişelenme benim kuzenim 42 yaşında doğum yaptı. ve önceki hamileliğinden çok daha rahat geçti hamileliği. doğumuda öncekinden daha kolay olduğunu söylüyor. Rabbim herşeyin, evladında hayırlısını versin

Sağol canım güzel dileklerin için :) Ben de anlamadım nasıl olduğunu, eçenlerde internette bir yazı okumuştum yaş ilerledikçe hamile kalma hızı ve şansı düşüyormuş, çok geç bir yaş değil belki ama gene de 38 yaşında, sorunsuz bir çiftin hiç korunmasa dahi 1 yılda hamile kalma şansı %12 imiş o yazıya göre. Korununca bu olasılık ne kadar olur sen hesapla işte :) Üstelik 5-6 ay önce böyle bi şüphe üzerine daha güvenli diye hap kullanmaya başlamıştım ben. Periyotlarımı bozunca bıaktım ama gene korunuyorduk. Anlayamadım işte :) Herkese 1 Nisan sürprizi oldu bizim ailede.

Benim aklımı 2 konu meşgul ediyor asıl olarak canım, yoksa zahmeti, büyütmesi filan değil. Biri yaşım ve onun getiebileceği riskler, 'sağlıklı bebek ve hamilelik olur mu' diye. Diğeri de çocuklara sağlamaya çalıştığımız gelecek ve standatlar konusu. Üç çocuğa arzuladığımız standartları sağlamak, büyütmek, özellikle eğitimlerine bütçe ayırmak çok zor. Büyüklerimizind ediği gibi kısmeti ile gelemsine güveneceğiz galiba artık :))

Sağol Asumancığım. Her gelen bebek-çocuk büyük coşku ve sevgi getiriyor insanın hayatına, neden oldu demiyor insan. Sen de niyetlen madem, gel beraber büyütelim :)

Listede kalayım o zaman canım, hedefim 8 kilo ile tamamlamak, önce sağlık tabii ama sonraki hedefim de az kilo alarak tamamlayabilmek :)

Benim iş olayım olmuş yarın evrakları hazırlıycam

hayırlı olsun özlemcim :)

daficim hayırlı uğurlu olsun mutlu sonla bitiyor ne güzel

umutcum tanışmıyoruz ama hayırlı olsun bebişin. inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin

Yenam paşa oğluşuna geçmiş olsun .bende astım hastasıyım zorluğunu bilirim kuzucuğun küçükken önlemini alırsan ilerlemez

sağol canım hayırlısıyla düğünüde atlatırız inşallah

Canım sağol güzel dileklerin için :) Sizde de güzel telaşla varmış, gençler murada eiyor demek, çok sevindim hayırlı olsun. Hepimiz için en iyisini, hayırlısını diliyorum ben de :)

canım öncelikle heyecandan nasıl olur diye sordum kusura bakma :)
gerçekten korunurken hep bu ihtimal var derler ama ben inanamıyordum, olabiliyormuş sanırım :)
kilo vermek de hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyorlar. onla ilgisi vardır belki. çok güzel bir haber bu bu her neyle ilgiliyse de

endişelerini anlıyorum canım. endişe hep var hayatta. inşallah ikiniz de çok sağlıklı olursunuz, inşallah çok güzel bir gelecek hazırlama şansınız olur onlara. gerçekten kısmet bir noktadan sonra her şey.

bir de ne güzel bir yenilenme, ne güzel bir heyecandır kim bilir şimdi yaşadığınız. biz bile burdan bu kadar etkilendiysek :))

Asuman abla sen de yap hakikaten, valla benim bile yapasım geldi bu koca göbüşle

Canım sağol güzel dileklerin için :) Sizde de güzel telaşla varmış, gençler murada eiyor demek, çok sevindim hayırlı olsun. Hepimiz için en iyisini, hayırlısını diliyorum ben de :)
amiiin çok sağol umutcum

Sporumu yapıp geldim :122:

Yahu bir hafta gidince bile hamlamışım
Kendime çok kızdım ama işte kuzucuğun koşturmasından gidemedim ama demekki iyice salmışım ki gitmek bile zor geldi
Neyse şükür yine 50 dakika da olsa Sporumu yaptım ve inanılmaz terledim
Bundan sonra gerçekten yapıcağım yapıcağım o gitmediğim günlerdeki spor hayalimi gerçekleştireceğim
( cümle biraz tuhaf oldu ama neyse )
Cumartesiyi iple çekiyorum hem sporumu yapacağım hemde yüzeceğim

Canım hiç öyle bir şey olurmu aklından bile geçirme
Allah razı olsun bu güne kadar gerçekten bir kez olsun benim acaba ne niyetle söyledi diye düşündüğüm bir cümle bile kurmadın

canım neden öyle bir kanıya vardın..:26:

Bence yoktur öyle bişey...Banuu senin yerine cevapladım :))

Ellerine ve ağzına sağlık canım
Efeemmmin mesajını görünce aksine kendime kızdım bir 10 dakika geç çıksaydın kızcağız bak kaç saattir acabalarla oturmuştur diye ama gerçekten yok öyle bir kırgınlığım seninde dediğin gibi

Benim iş olayım olmuş yarın evrakları hazırlıycam

Hayırlı olsun

Allah yardımcın olsun canım İnşallah kolaylıkla ve çok güzel geçer düğününüz
RAbbim bir daha asla ayırmasın gençleri Aminnnnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin o zaman
inşallah birlikte kilolardan kurtuluruz

Umutcuğummmmmmmmmmmm
İnan ben gülümsemekle kalmadım resmen sırıttım
Çok sevindim canım sizin adınıza hatta şöyle bir 75lerde olsaydım bende niyetine girerdim ama zaten zor gidiyor bende oyüzden Rabbim olmayanlara nasip etsin sanada kuzucuğunu sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnn
Sen zaten mükemmel bir annesin ve eminim çocuklarada çok çabuk sevdirirsin kardeş fikrini
Maddi acıdan bende bebeğin rıskıyla geldiğine inanırım bende ikincide acaba ne olucak diye kara kara düşünürken RAbbim yardımcı oldu ve bu güne kadar şükür eskiye nazaran daha güzel herşey
İnşallah herşey gönlüne göre olur ama bak buralardanda ayrılma ki fasülyeyi bizde takip edelim

buarada bildirim yapayım102,5 100 kilo ya bugün 2 saat spor hergün 1,5 saat düzenli yürüyüş 25 dk spor 15 gün sonra tartılacam inşallah tekrar bütün arkadaşlara başarılar düğün iyi eğlenceler allah mesut etsin

Canım kilon 102.5 mu bu hafta geçen haftaki kilonu da söylermisin
Bir de haftalık sporunu toplam dakikaolarak yazarsan listeye eklerim seni

Umutcuğum çok şaşırdım ben de, endişelerini çok iyi anlıyorum ama yine de çok güzel bir haber bu.

asucum cok saol cnmm arastırma safasındayım henüzz olmuyor kendı basıma beceremıyorum ıyı bır dıyetısyen bulurum belkı cok sey bılıyorum ama yanımda bırının olması lazımm

umuttt hayırlı ugurlu olsun cnm benımm cok sevındım ve endıselerını anlıyorum canım benımm Rabbım inş. denk getirir işlerinizi hayırlısıyla buyutursun inşallahh

amiiin
güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim kızlar

MERHABA
11 NİSAN DA 4-5 GÜNLÜĞÜNE İSTANBULA GİDECEĞİMDEN ARALIKSIZ ÇALIŞMAYA BAŞLADIM. BU GECE NÖBETÇİYİM. CUMARTESİ GECE VE PAZAR PAZARTESİ GÜNDÜZ ÇALIŞTIKTAN SONRA SALI DA BİR GECE NÖBETİ TUTUP DİNLENİP İSTANBULA GİDECEĞİM.
O YÜZDEN TOPİĞE GİREMİYORUM. GİRSEM DE GEÇMİŞİ OKUMAYA FIRSAT BULAMIYORUM..

AMAAAAA

Bu arada heycandan kocaman yazmışım

umutcum çok sevindim. hiç aklına kötü şeyler getirme. 38 yaş ilk bebek için riskli olabilir ama senin için riskli değil. hayırlı olsun. sevindim. bence güzel bir haber. yaklaşık olarak 21 aralık tahmini doğum tarihi sanırım

fırsat bulursam geçmişi okur bir iki yorum daha yaparım. ama pek de umudum yok..

söylemeden geçemicem.. ben ikinciyi 37 yaşında doğurmuştum.. olsa gene doğururum..

gulmacım akupunkturu sormuşsun. ben bir kez denedim.. ilk hafta 2 kilo kadar verip sonraki haftalarda geri almıştım. bıraktım. bence herşey beyinde. kendimi hazır hissettiğimde kolayca veriyorum. ama hazır değilken akupunktur çare olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…