- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
arkadaşlar slm bugün nette gezinirken size rastladım ve kilo ile ilgili konuları okudum sabah 8den beri okumaya da devam ettim, ve bende aranıza katılmaya karar verdim şu anda 94 kiloyum ve bu durumdan bugüne kadar o kadar rahatsızdım ki anlatamam am bu günden itibaren bana inanılmaz bir şevk verdiniz okuduğum alıntılar ve yazılardan şunu çıkardığım bir sonuç var diyet yada rejim yapmıyorum sadece zayıflama ve kilo vermek istiyorum yorumlarınız beni daha da cesaretlendirecek inanan ve biraz önce iş molasında gidip saçıma fön çektirdim kaşlarımı düzelttirdim kendimi daha iyi hissediyorum ve besmeleyle başlıyorum iyişallah....
arkadaşlar slm bugün nette gezinirken size rastladım ve kilo ile ilgili konuları okudum sabah 8den beri okumaya da devam ettim, ve bende aranıza katılmaya karar verdim şu anda 94 kiloyum ve bu durumdan bugüne kadar o kadar rahatsızdım ki anlatamam am bu günden itibaren bana inanılmaz bir şevk verdiniz okuduğum alıntılar ve yazılardan şunu çıkardığım bir sonuç var diyet yada rejim yapmıyorum sadece zayıflama ve kilo vermek istiyorum yorumlarınız beni daha da cesaretlendirecek inanan ve biraz önce iş molasında gidip saçıma fön çektirdim kaşlarımı düzelttirdim kendimi daha iyi hissediyorum ve besmeleyle başlıyorum iyişallah....
hahahhaha alemsin Bacoşummm
senin bu hikayelerine bayılıyorum.
kızz enişten arabasından vazgecti ani bir kararla ama sanırım yanlıs anlatmısım aksam
dün istoçtan aldık geldik yenisiniama varya bugün dünden daha fenayım.
kardeşinin arabasıda,eski arabamızda suan hala kendi üzerine 3.de olmasın dedi ben ne kadar yok gelemem desemde senin üstüğne yapmalıyım dedi götürdü...hoş birsey yapmadım oturdum tüm gün ama yine de ilerledi hastalığım:2:
ah tüm kış hasta olma sen,nisan girmiş böle yatak döşek yat..bu revamıydı bana
zeynepcimmmm canım tartında bir sorun olmasın.89gösteriyor çizelgendeya bir haftada 2,7kg almıs olabilirmisin ki?
bu dijital tartılar ck hata veriyorya onsan meraklandım.
sporunda cok güzel maasallah sıkma canını sen
Pıssst kızlar naapan :)
Özka başladımı işe acaba.?? Özleyeceğiz kendisini..
Çok işim var yine ama benim başım ağrıyor canım iş yapmak istemiyor..
yemek te yapmam gerek...Siz ne pişireceksiniz.?
Ben sanırım bakla pişireceğim ama sizinkileri duyunca değiştirebilirim :)
Mercimek çorbam ve pırasam var ama pırasayı yemezler yemek yapmam lazım yani kendime karnıbahar da yapacağım bir de
Pıssst kızlar naapan :)
Özka başladımı işe acaba.?? Özleyeceğiz kendisini..
Çok işim var yine ama benim başım ağrıyor canım iş yapmak istemiyor..
yemek te yapmam gerek...Siz ne pişireceksiniz.?
Ben sanırım bakla pişireceğim ama sizinkileri duyunca değiştirebilirim :)
Kızlar,
hani altta niki sarı olan elemanlar oluyordu ve siz, özellikle xay çok merak ediyordu yaa..
Hıh işte aklıma gelmişken aydınlatayım sizi engin bilgilerimle.
Siteye yeni üye olan fakat üyeliği aktifleşmeyen kişiler oluyor sarı nikliler :)))
canım bugün belgeleri toplayıp teslim edecek, pazartesi başlayacaktı. Özkadan sorumlu devlet bakanı olarak haber vereyim dedim
özlücez valla, ama o serviste falan girer bence. özletmez kendini
benim de önce markete gidip sonra yemek, bulaşık ve çamaşırla ilgilenmem lazım. sabahtan beri iyice ağırlaştı hastalık anca kendime gelebildim duş yapıp.
ben yeşil fasulye ve bulgur pilavı yapacağımyanına da ayran alırım marketten.
:))) bakanım..
Güzelmiş menün..Benim de dolabımda ve buzluğumda var yeşil fasulye..
Gitmedin doktora tabii ağırlşatın iyice.bugün bir görünsen en azından aile hekimine haftasonu kötüleşme ihtimaline karşılık...
Çok geçmiş olsun canım..Öpeyim geçsin..
Mercimek çorbam ve pırasam var ama pırasayı yemezler yemek yapmam lazım yani kendime karnıbahar da yapacağım bir de
Esracımöpeyim ben de
Bir yandan sizi takip edip bir yandan liste yapmaya çalışıyorum da cevap veremedim o nedenle
gec kaldim ama hemen yapiyorum bildirimimi
gecen hafta 99.3
bu hafta 98.4
giden 900gr
spor 420dk
regl haftam o kadarda yürüyüs yaptim ama bunada sükürrr
oyy geçer kesin yarın o zaman :)
ya aile hekimi annemlerin orada, üşeniyorum şimdi gitmeye. bi de yemin ediyorum zeka yaşım 5miş gibi doktorlardan korkmaya başladım. böyle bi fobi gelişti, Allah bana akıl versin, Egedeniz de beni duymasın :)
eczaneye gidicem doğum kontrol hapı almak için (bırakacaktım ama korktum bi de bebek olur diye, birkaç ay daha devam edeyim), belki pastil alırım. o da şekerli ama yapacak bi şey yok artık.
sağol canım öpücük için bu arada
Asuman abla öpmedi ama, gözümden kaçmış değil
Karnıbaharı çok severim.. onuda kızım yemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?