Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenam demek sen erkeksin akşam cepten okuyorum beceripte cevap yazamıyorum şimdilik okuyorum sadece topiği.
kıkır kıkır güldüm yazına eşimde tip tip bakıyor ne oldu diye uyu sen uyu dedim

Allah senide güldürsünnn yenam.

günaydın canlarr.bu sabah çok mutlu kalktım çünkü dün gece sizi dinledim vee hiçbirşey yemeden uyudum:)Aslında farkettim ki çok uzu süre aç kalınca artık acıktığını hissetmiyormuşsun.hatta sabah kalktığımda da hissetmiyordum.bugün sporum yok ama birazdan pazara gidicem orsıda gidiş geliş 2 km eder nasılsa
Kahvaltı menüm şöyleydi(sporum olmadğı günler yarım porsiyon besleniyorum):
1 haşlanmış yumurta
1 yeşilbiber
5 adet yeşil zeytin
1 kk peynir
1 kupa tarçınlı yeşil çay

hay ben nerden girdim bu kırk yama işine parmağım delindii arkadaş ne zormuşşş

gulma akapunkturla zayıflayan çok ama burakınca 2 misli geri kilo alan arkadaışm daha çok:)))))))

herkezler oyle dıyor cnm benımde bır arkadasım gıttı daha oncelerınden o yuzden sormak istedimm

kız yenaa erkekmısın demek hayret yıllardır hıç anlamadımm:2::2::2:

asumancuım
kılom 93
gecen haftada 93 fark yok cnmm

sporum 90 dk rutın yuruyuşlerim

şimdiden ellerıne saglık cnmm

İnşallah ablacım inşallah artık her hafta daha umutluyum bu konuda yaz kapıda elbislerimi rahatlıkla giymem lazım

selamun aleyküm kızlaaarr
hayırlı bir gün, hayırlı cumalar ve bol eksili bildirimler diliyorum
biraz sonra köye gidicem gitmeden bildirim yapayım dedim.

asucum geçen hafta izinliydim bu hafta başlangıç olsun

kilo : 89.3
spor : koşturup durdum ama dakikasına bakmadım.

Selamün aleyküm....

asucum tartım bugün önce 87,6 gösterdi...hadi canımm dedimm tekrar tartıldım 91,7 dedi tekrar 91,7 diyince bunu üzülerekten kabul ettim..

kilo:91,7

spor:260 dakika

ağlamak istiyorummm....

Benim iş olayım olmuş yarın evrakları hazırlıycam

arkadaşım hayırlı olsun inşallah herşey gönlünce olsun allah utandırmasın

ben yaptırmıştım geçen sene 10 kılo vermiştim ama baya bır sure korudum daha sonra bır kısmını aldım verdığim kiloların
tek faydası baş ağrısını önlüyor birde acıktırmıyor sen zamanı geldığınde kendin yemek zorunda olduğun için yıyorsun

asumancım geçen hafta:104 kilo idim
bu hafta :104
fark yok
sporda yok
kaçamakta 3 tane
şimdi istediğin gibi olmuştur inşallah geçmişi okuyunca bildirimleri böyle istediğini gördüm kusura bakma

yolcu cnm ismin zeynepti demi yanlış hatırlamıyorsam inşallah cnm bende sabah tartıya çıktım 93.2 gösterdi dedim bidaha tartılayım sağlamasını yapayım:) keşke yapmasaymışım 3 kere 93.6 çıktı:) aynı durum sinir olmaak elde değil ama olsun onları da görcez inşallah bi 80 leri göreydim ne çektik beeeeeeeeeeeeeee bu kilolardan:)

yenaaaa sen erkek misin pippin mi var senin abboooooo

özlem seni tebrik ettim mi hatırlamıyom ettiysem de olsun duble olur hayırlısı olsun cnm maslak azıcık yol olarak ters bi yer ama olsun inş istediğin gibi olur. sonra gelsin paralar:)

banuu sağol cnm açıkladığın için:) demek cimcime de ceco diyor he he he yerim onu ben.

dafi ablacım kolay gelsin sana şimdiden

ideal bir diyet nasıl olmalı?

#bence ideal bir diyet, diyetten çok yaşam tarzı olabilecek kalitede bir beslenme sistemi olmalı. rasyonel olmalı, gerçekçi hedeflere yöneltmeli insanı.

alınması gereken kalorinin yarısını almanızı salık veren diyetler ideal diyet olamaz malesef. evet bu diyetlerle çok hızlı, çok kolay kilo verirsiniz. ancak "normal" beslenme düzenine geçtiğinizde verdiğiniz kiloları o hızla geri almanız çok olasıdır. haftada 1 kg, ayda 4kgdan fazla kilo kaybı kesinlikle vücudun tolere edemeyeceği bir durum olduğu araştırmalarla sabit.

Hzl kilo kayb neden tehlikeli? - Osman MFTOLU - Hrriyet

#ideal diyet hayat boyu sağlıklı bir yaşam sürmeniz için gereken besinleri hayatınızdan çıkarmamalı.

karbonhidrattan yoksun diyetler ne yazık ki sağlık konusunda bir çok tehlikeyi içinde barındırırken aynı zamanda ömür boyu uygulanabilir olmaktan çok uzak. hem fizyolojik olarak böbreklerin ve boşaltım sisteminin işleyişini bozma riski varken hem de psikolojik olarak depresyonu tetikleyebiliyor.

'Diyette ekmek yemeyen hastalanır' - Posta

#ideal diyet bırakıldığında kilo artışına sebep olmamalı, kilo korumayı sağlayabilecek kadar uygulanabilir olmalı.

alınması gereken temel besin gruplarını reddederek yapılan diyetler malesef bırakıldığında kaybedilen kilonun iki katını almaya çok daha elverişli. diyet yada sağlıklı yaşam tarzı önce zarar verme ilkesinde olduğu gibi önce kilo korumayı sağlayabilmeli. eksiklik psikolojisine sokarak kilo korumayı engelleyen diyetler kesinlikle başarılı diyetler olarak adlandırılamaz.

Yaşam Reçeteleri: Yo-Yo diyeti - Prof. Dr. Osman MÜFTÜOĞLU - Hürriyet

-----------------------------------------------

kendim için çıkardığım bu özeti sizlerle de paylaşmak istedim kızlar

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyy ne güzel bır damacana ne kadar rahatlamışsındır her açıdan hareketlerın, duyguların tebrikler arkadaşım darısı başıma

yok kızz yanlış anladın o damacana esradan çıktı benim biraz daha vaktim varr....ama ben anlamam o damacana çıkacak arkadaşş...:)))

evet canım zeynep....he yaa bu sağlama işi hiç iyi olmuyo ne güzel 87 yi görmüşüm ne kaşınıyosam demi yaniii...neyse şaka bir yana görücez inş hedeflediğimiz rakamları....

tekrar bir karar aldım akşamları en geç 7 den sonra ağzıma lokma koymıyacağım...bu sıra eşimin geç gelmesi sebebiyle biraz geçe kalıyodum ama

artık yalnız yesin ne yapam....bide düzenli yemek yiyince veriyorum ben öğün atlayınca gitmiyo hiç ve bu sıra bunuda çok yaptım bak hemen artı

olmuşum....aslında öyle abartılı yemiyorum ama uzun aç kalıyorum...ama geride kalıcak inş bu günler...he bide bu haftasonunu dua edin kazasız

atlatayım hem gün var yarın hemde annemler gelicekler....mamalar bol ve güzel olur.....yemicem işte yemicemmm....:44:

kadına bak yaaaa ben 80 kilodakileri kastetmiştim meğer bizi bikaç kişiyle birden aldatıyomuş anamm

hahahhaha alemsin Bacoşummm
senin bu hikayelerine bayılıyorum.
kızz enişten arabasından vazgecti ani bir kararla ama sanırım yanlıs anlatmısım aksam
dün istoçtan aldık geldik yenisini ama varya bugün dünden daha fenayım.
kardeşinin arabasıda,eski arabamızda suan hala kendi üzerine 3.de olmasın dedi ben ne kadar yok gelemem desemde senin üstüğne yapmalıyım dedi götürdü...hoş birsey yapmadım oturdum tüm gün ama yine de ilerledi hastalığım:2:

ah tüm kış hasta olma sen,nisan girmiş böle yatak döşek yat..bu revamıydı bana

zeynepcimmmm canım tartında bir sorun olmasın.89gösteriyor çizelgendeya bir haftada 2,7kg almıs olabilirmisin ki?
bu dijital tartılar ck hata veriyorya onsan meraklandım.
sporunda cok güzel maasallah sıkma canını sen

Canım üzülme belki ödem falan vardır Olmadı bir sonraki hafta biraz daha dikkatli davranır atarsın hemen o fazlalıklarıda

kadına bak yaaaa ben 80 kilodakileri kastetmiştim meğer bizi bikaç kişiyle birden aldatıyomuş anamm

Heee çapkınım hovardayım 24 ayardayım her gece bir bardayım .... Hobaaaaa

Asuman ablacımmm kolay gelsin canım artık yeni bir döneme giriyoruz bize ugur getirirsin umarım

ben bugün daha hasta uyandım kızlar..ay boğazım feciii yutkunamıorum.ne yapsam ne etsem geçer kızlarr?

bu arada ablacım bildirimimi de yapayım.gecen hafta yüz.bir bu hafta yüz.üç ay harflerle pek feci oldu

en iisi birde rakamla deneyeyim.(100.1-100.3)

sanırım 200gr.artıdayım neden ve nasıl anlamadm ama

Canım çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce iyileşirsin

Bende öğle yemeğimi yiyip az işlere girişeyim

arkadaşlar slm bugün nette gezinirken size rastladım ve kilo ile ilgili konuları okudum sabah 8den beri okumaya da devam ettim, ve bende aranıza katılmaya karar verdim şu anda 94 kiloyum ve bu durumdan bugüne kadar o kadar rahatsızdım ki anlatamam am bu günden itibaren bana inanılmaz bir şevk verdiniz okuduğum alıntılar ve yazılardan şunu çıkardığım bir sonuç var diyet yada rejim yapmıyorum sadece zayıflama ve kilo vermek istiyorum yorumlarınız beni daha da cesaretlendirecek inanan ve biraz önce iş molasında gidip saçıma fön çektirdim kaşlarımı düzelttirdim kendimi daha iyi hissediyorum ve besmeleyle başlıyorum iyişallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…