Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar..herkese hayırlı bır cuma dılıyorum....

hepinizın bol eksılı bır gunu olsun...

ammmaa ben malesef artıdayım...adetım oluyor...bundan dolayı olsa gerek.

88.3 geldım...

kılo veren herkesı gonulden kutluyorum...

günaydın..

eve gidip bayılmadan bildirimimi yapayım hemen..

spor 90dk

kilo 84,5 du dün bu gün ne olur bilinmez.. yani kaç haftadır gelen de yok gidende..

Son düzenleme:
Günaydın canım geçen haftaki kilonu da yazarmısın

Hayırlı cumalar güzel bayanlar
Tekrar hatırlatayım bildirimleri
Geçen hafta - bu hafta - fark şeklinde yazarsanız beni mutlu edersiniz

Gunaydin,hayirli cumalar
Bol eksiler...

gnaydın kılzar önce hemen bildirim yapayım çünkü kahvaltıya çağırıyolar
geçen hafta 94 yada 94.1 tam hatırlamıyom 100 gr lafı olmaz demi asu:)
bu hafta 93.6
spor 60 dk:) hemencik gelcem öptüm şimdilik

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksi bildirimli bi gün diliyorum valla yine çok güzel sohbet edilmiş yüzümdeki gülümseme ve kahkaha hiç kaybolmadan okudum hepsini sizleri çok seviyorum kızlar öpüldünüz

Canım hayırlı uğurlu olsun inan çok mutlu oldum sıkma sakın canını ne olursa olsun bebek haberi herzaman insanın yüzünde bi gülümseme oluşturuyo
Ayrıca yaş konusunu asla kafan takma benim çok tanıdığım var 40 yaşında doğum yapan hemde hiç sorunsuz tıp artık çok ilerde herşeyin bi çözümünü buluyolar oyüzden sen hamileliğinin tadını çıkarmaya bak
Banu ablacım inan içime bi su serpildi gerçi yenam sağolsun rahatlattı ama yinede senin ağzından duymak farklı oldu doğrusu
Ben inanın burda herkesi çokk seviyorum ve asla kimsenin kalbini bilmedende olsa kırmak istemem
Canım geçmiiş olsun dikkat et kendine
Ayrıca yeni alacağınız araba içinde hayırlı uğurlu olsun rabbim kaza bela vermesin...Amiiiiinnnnnnnnn
bende 87 kiloyum benide aranıza alırmısınız?ya ben diyetim güzel gidiyo ama bazaen kaçamak falan oluyo yarın hava güzel olursa kızımıda alıp yürüşe çıkıcam bakalım:)
Hoşgeldin canım aramıza

Asuman ablacım

Geçen hafta : 97
Bu hafta : 95
Fark : 2

Çok şükür kilom yine hareketlenmeye başladı valla çok mutluyum

Son düzenleme:
unutmadan Umutu da yazayım dün okurken allah allah inşallah bişi yoktur dedim yazının başında sonra anammm şok oldum yaa:) çok sevindim umutcum senin adına planlı olsaydı senin psikolojin açısından belki daha iyi olabilirdi ama olsun kısmetiyle gelsin +90 ın bebişi o artık halka mal olmuş bi bebek:) iki tane kuzun var ikiside küçük allah yardımcın olsun ben bile şuan benim cimcimem 3 yaşına girecek korkuyorum ya istemeden hamile kalırsam diye anammmmmmmm ama inşallah herşey gzel gider bebişin sağlıkla dünyaya gelir siizzi çok mutlu geniş bi aile yapar canım ben inanıyorum sen bunun da altından kalkarsın becerikli hatunsun vesselam.

banu kız bişi soraacam dün aklıma takıldı ceco nun anlamı ne :) ne salak şeyler takılıyor aklıma ya:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize kocaman bol enerjili, bol eksili bir günaydınnnnnnnnnn :122: :122: :122:

İnşallah herkes eksilerde bildirimler yapar ve hedeflerimize bir tık daha yaklaşırız

eşinde KK kadınlarının güçüyle kumalığı kabul edenler arasında girmiş tebrikler
Benim girmediğim bir günü bile görmediğinden eşim ağlayamıyor
Ancak arada bir şeye kızdığımda ( bilgisayar başında fazla oturuyorsun suçlaması karşısında ) tamam ya girmiyorum bundan sonra hatta bilgisayarın başına oturursam ne olayım diyorum hemen gülüyor dayanamazsın sen KKya girmeden durmaya diyor
Ben inat edincede laptabu alıp kendi kuçağıma koyuyor hadi hadi şimdi kızlar seni merak etmiştir çekinme gir diye tabi biliyor blöf yaptığımı yada inadım tutarsa ondan acısı çıkacağını

Asuman ablacım

Geçen hafta : 97
Bu hafta : 95
Fark : 2

Çok şükür kilom yine hareketlenmeye başladı valla çok mutluyum

Canım süpersinnnnnnnnnn
Maşallah inşallah hep daha aşağıları görürüz

banu kız bişi soraacam dün aklıma takıldı ceco nun anlamı ne :) ne salak şeyler takılıyor aklıma ya:)

Canım bu ceco lakabı seneler önce eşimin şirketinde çıktı
Şirket maillerini oluştururken eşimin isminin ilk iki harfi birde soyadımızın ilk iki harfini kullanmışlar herkesin bizdede ceco çıktı o zamandan beri eşime şirkettede herkes ceco der tabi bende hatta bu aralar bizim küçük cimcimede babasına ceco diyor
Çok hoşuma gittiği için bende kullanıyorum ceco'yu üyelik gerektirecek yerlerde
Kendi baş harflerimle yapmayı düşünmüştüm ilk KKya üye olurken ama Baco hoşuma gitmedi ne o bacanak der gibi

aramıza hoş geldin

arkadaşlar herkese gunaydın
bu hafta kılo çizelgesini kım tutuyor değişmiş gıbı galıba
benım kılom aynı
spor yok kaçamak çok
kılo verenlerı ve spor yapanları tebrik ediyorum bu hafta benım için çok yoğundu kendıme vakıt ayıramadım hiç bir anlamda ne yeme ne spor ne uyku.....
say say bıtmez anlıyacağınız gıcık bır haftaydı
neyse bildirimimi yaptım ben ıraz geçmişe göz atmaya devam edeyım

ayyyyyyyyyyy ne güzel bır damacana ne kadar rahatlamışsındır her açıdan hareketlerın, duyguların tebrikler arkadaşım darısı başıma

Neyse bende bildirimimi yapayım aklımdayken

Bugün 98.5 gördüm tartıda ( analog tartıda 99 ve 98 arasındaydı malum digijal hakkın rahmetine kavuştu )
Geçen hafta 98 di

Sporum; sadece 50 dakika sonuçta ancak dün gidebildim
İnşallah haftaya çok daha güzel bir bildirim yaparım

günaydın hayırlı dualar güzelelr Allah bugün bütün dualarımızı kabul etsinnnn

ASUMANCIM ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM EMEK VERECEKSİN
YENAMDA SAOLSUN BU VAKİTE KADAR HEP YAPMIŞ HELAL EDİN HAKKINIZI.

GEÇEN HAFTA :102,5
BU HAFTA :101,9
FARK :0,600 GR CIKKK

SPORUM 95 DK

sevgilerle
eline emeğine sağlık

Asucuğum,

BEYZUŞ 96 kilo imiş bilgine..

Günaydınlar,
hepinize güzel bildirimler ve hayırlı cumalar diliyorum :)

Asuman abla dün gece anlaştığım gibi bugünkü kilomu yazıyorum sadece

kilom 81.2 kg. sporum yok ablacım. şimdiden kolay gelsin sana, ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…