Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gulmaaaa :3::3:

Cumaya kaç kiloyu göreceksin.? ona göre ben hedefimi çekeceğim.:1:
rekabet olayı anladııın..:37:

bu gün 45 dk bantta yürüdüm 30 dk da plates yaptım yena canina ne oldu canım sıkma tatlı canını bende yena ne anlama geliyor bende onu uzun zaman düşündün benimki bebe leri min baş harfleri birde null yazıyorsunuz o ne anlama geliyor nutella falan mi ...:) Allah rahatlık versin rüyanız da hangi kiloda olmak istiyorsanız o halde görün ben bazen görüyorum mutlu oluyorum görüşmek üzere

ağlamak istiyorummmmmmm.....ühüüüü ühüüü ben daha küçüğü uyutamadım büyükte uyandıı....öksürük nöbeti tuttu gene...

ayyy gözlerimi açamıyorum ama nafilee.....

yena alıntı yaptım ama uçtu 91 i ucundan göreyim Diyorum kismetse senin hede fin nedir kaça olur akşam pazarı

bu gün 45 dk bantta yürüdüm 30 dk da plates yaptım yena canina ne oldu canım sıkma tatlı canını bende yena ne anlama geliyor bende onu uzun zaman düşündün benimki bebe leri min baş harfleri birde null yazıyorsunuz o ne anlama geliyor nutella falan mi ...:) Allah rahatlık versin rüyanız da hangi kiloda olmak istiyorsanız o halde görün ben bazen görüyorum mutlu oluyorum görüşmek üzere

Keşke görebilsem öyle rüya görmüyorum hiçç..
İnşallah sadece rüyada değil gerçekte istediğimiz kiloda oluruz gulmacım...

Yena nın anlamı farsça ''geliyorum'' demek..
Bir de alman bir şarkıcı vardı nena,ben ergen iken :))

PEki gulma nedir.??

null esra telefondan girdiğin de yazıyor..Nedenini bilmiyorum...

Son düzenleme:
yena alıntı yaptım ama uçtu 91 i ucundan göreyim Diyorum kismetse senin hede fin nedir kaça olur akşam pazarı

Uzat bakiiim elini şöyle en sıkısından..:13: 93 leri göreyim diyorum olurmu.??
Yada direk 89 nasıl olur. :1:

ağlamak istiyorummmmmmm.....ühüüüü ühüüü ben daha küçüğü uyutamadım büyükte uyandıı....öksürük nöbeti tuttu gene...

ayyy gözlerimi açamıyorum ama nafilee.....

Kıyamam yaaa :( Perişan oldunuzz..

Öksürüklerde gece azıyor zaten...

vıcks buharı önermiştin bana.. onu yapsan belki yine iyi gelir....

olur tabi yena hemde süper olur ama söz dikkatli ve kaçamak siz birde sms ama sen çalışıyor sun yürüyemezsen hak geçmesin 89 süper olur yena yıllardır özlediğim ve ramazan ayında susuz lu gün alt safhada olduğu bir vakit görmüştüm iftara yakın tabi gerçekçi değil di su kaybiy di benim nick in anlamı kuzuları min baş harfleri öpüyorum

MERHABALAR...

Yenacım paylaşımını okudumda ne gereksiz şeyler yüzünden nice kalpler kırılıyor...1 dk sonramızı bilmezken...

Umut bebek geliyormuş çok güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin...

Meryem canım öncelikle geçmiş olsun..acayip salgın var çevremdeki herkes hasta...
arabanız hayırlı olsun canım kendine güvenebilyorsan kullanırsın bende otomatik vitesle başladım... şimdi manuelde zorlanıyorum kendime güvenemiyorum...boşuna sattırdım adama arabayı çok yakıyor diye:18:

dün akşam iş çıkışı yoluda uzatarak 45 dk yürüdüm..
malasef görümcemde gün sonrasına denk geldiğim için

2 adet zy üzüm sarma
2 kaşık şehriye salatası
çeyrek dilim peynirli börek
domates salatalık yedim...

hiç rahatsız olmadım bana göre hafifti...

herkese huzurlu sağlıklı bereketli günler diliyorum...

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum bugün evde olanlara iyi dinlenmeler benim gibi emele olarak çalışanlara iyi çalışmalar diliyorum dünden beri bende çok kötüyüm bi kuru öksürük başladı felaket valla boğazım yırtılıyo tamda yarın yeni evimi temizlicektik kötü oldu valla salı günüde hayırlısıyla taşınıyorum sonunda neyse hepinizi öpüyorum kızlar :16::16::16::54::54::54:
of yaa çok yoruldumm...işlerim bitti sayılır şimdilik ama yüzüme gözüme bi ateş bastı ve ben üşüyorum niyekiii....:44:

uykum varrr...yatmak istiyorummm...dün gecede yatağa kalın pijamalarla girdiğim halde bir türlü ısınamadım...en son eşim su kaynattı su torbasına doldurdu verdide ısınınca mayışmışım...bunlar bi hastalık belirtisi değildir umarımm...

canım çay istiyooo....bi demleyin gari....içek...olmazmı....
Canım sende üşütmüşsün galiba geçmiş olsun bende fenayım yine salgın var heryerde havalar bi iyi bi kötü insan ister istemez hasta oluyo :34::34::34:Ayrıca senin cimcimeler için sana büyük sabırlar diliyorum kuzum çok zor valla Allah kolaylıklar verin :16::16::16:
Neyse kızlar bana da ufak ufak müsaade :3:

Yarın KV geliyor uykumu alayımda güzel görsün beni :60:
Eşim havaalanına giderken beni spora bırakacak büyük ihtimal :1: artık ben eve dönene kadar rahat rahat dedikodumu yaparlar :60: tabi benim ajanımı göz önünde bulundururlar :1: Büyük kızın yanında pek konuşmazlar herhalde ya yetiştirirse diye :1: pek öyle huyları yok ama gıcık olduğu birşey söylenirse kesin iletir :1:

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler :3:

Banu ablacım senin kurtlar vadisi geliyo demek rabbim sanada bugün sabırlar versin inşallah yine canını sıkacak bişey yapmaz:16::16::16:

Günaydın arkadaşlar...
Huzurlu ve sağlıklı haftasonu geçirmemiz dileğiyle inşallah iyisinizdir...:16:

bende dün gördüm,sabaha kadar cok üzüldüm ,kim bilir ailesi ne durumda geride biraktigi evladi hic annesini göremicek..ne bileyim hayat gercekten seninde yazdigin gibi cok kisa bos ve anlamsiz

akabeciğim, ben de sabaha kadar uyuyamadım bir de çok metanetliymişim gibi geçmiş konularını yazılarını okudum.:43:
umarım çocuğuna çok iyi bir baba olur eşi...

Gece sürekli çocuklarıma baktım, kendimi düşündüm falan.:(

MERHABALAR...

Yenacım paylaşımını okudumda ne gereksiz şeyler yüzünden nice kalpler kırılıyor...1 dk sonramızı bilmezken...

Umut bebek geliyormuş çok güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin...

Meryem canım öncelikle geçmiş olsun..acayip salgın var çevremdeki herkes hasta...
arabanız hayırlı olsun canım kendine güvenebilyorsan kullanırsın bende otomatik vitesle başladım... şimdi manuelde zorlanıyorum kendime güvenemiyorum...boşuna sattırdım adama arabayı çok yakıyor diye:18:

dün akşam iş çıkışı yoluda uzatarak 45 dk yürüdüm..
malasef görümcemde gün sonrasına denk geldiğim için

2 adet zy üzüm sarma
2 kaşık şehriye salatası
çeyrek dilim peynirli börek
domates salatalık yedim...

hiç rahatsız olmadım bana göre hafifti...

herkese huzurlu sağlıklı bereketli günler diliyorum...

Aynen öyle gereksiz yere kalpler kırılıyor...Bencillik diz boyu insanlar da...Bir hırs sanki küçük dağları ben yarattım edasında..Oysa hayat o kadar kısa ki...

Bu arada akşam için tebrik ediyorum seni..gün mönüsü ve sen ne kadar ölçülü yemişsin..:nazar:

olur tabi yena hemde süper olur ama söz dikkatli ve kaçamak siz birde sms ama sen çalışıyor sun yürüyemezsen hak geçmesin 89 süper olur yena yıllardır özlediğim ve ramazan ayında susuz lu gün alt safhada olduğu bir vakit görmüştüm iftara yakın tabi gerçekçi değil di su kaybiy di benim nick in anlamı kuzuları min baş harfleri öpüyorum

Gerçeğini göreceksin gulmacığım..hep böyle hırslı ol tamammı..

Ben artık her gün gitmiyorum işe...Haftada 3 veya 4 gün yada 2 gün belli olmuyor iş durumuna bağlı...

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum bugün evde olanlara iyi dinlenmeler benim gibi emele olarak çalışanlara iyi çalışmalar diliyorum dünden beri bende çok kötüyüm bi kuru öksürük başladı felaket valla boğazım yırtılıyo tamda yarın yeni evimi temizlicektik kötü oldu valla salı günüde hayırlısıyla taşınıyorum sonunda neyse hepinizi öpüyorum kızlar :16::16::16::54::54::54:

Canım sende üşütmüşsün galiba geçmiş olsun bende fenayım yine salgın var heryerde havalar bi iyi bi kötü insan ister istemez hasta oluyo :34::34::34:Ayrıca senin cimcimeler için sana büyük sabırlar diliyorum kuzum çok zor valla Allah kolaylıklar verin :16::16::16:

:

Canım geçmiş olsun...Umarım toparlanırsın..Tam da taşınma arefesin de hasta olman kötü olacak..

sana kolaylıklar diliyorum ,herşey yolunda gider ve hemen yerleşirsiniz yeni evinize size şans ve uğur getiririr inşallah canım..
KAç gün izin aldın.?

Son düzenleme:
fırat kim.??

..
Sen Fırat'ı tanımıyormusun canım Esra gelince daha iyi anlatır sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/onkol...-damar-kanseri-epiteloid-hemanjiotelyama.html

Hayat çok kısa,çok boş ve anlamsız..:14::14::14:

Gece gece çok dağıldım yaaw.

Hayat gerçekten kısa ve boş ben öğrendim artık bunu hiç bir şey için cn sıkmaya değmez
Sen de gece gece okumasan iyi olurdu canım
Efeeeem kolay gelsin ve geçmiş olsun canım dikkat et de ilerlemesin tam da taşınma zamanı
Zeynepcim senin bu kızlar sana uyku uyutmuyor ya yazık sana valla

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar...
Huzurlu ve sağlıklı haftasonu geçirmemiz dileğiyle inşallah iyisinizdir...:16:

akabeciğim, ben de sabaha kadar uyuyamadım bir de çok metanetliymişim gibi geçmiş konularını yazılarını okudum.:43:
umarım çocuğuna çok iyi bir baba olur eşi...

Gece sürekli çocuklarıma baktım, kendimi düşündüm falan.:(

Aynen öyle gereksiz yere kalpler kırılıyor...Bencillik diz boyu insanlar da...Bir hırs sanki küçük dağları ben yarattım edasında..Oysa hayat o kadar kısa ki...

Bu arada akşam için tebrik ediyorum seni..gün mönüsü ve sen ne kadar ölçülü yemişsin..:nazar:

Gerçeğini göreceksin gulmacığım..hep böyle hırslı ol tamammı..

Ben artık her gün gitmiyorum işe...Haftada 3 veya 4 gün yada 2 gün belli olmuyor iş durumuna bağlı...

Canım geçmiş olsun...Umarım toparlanırsın..Tam da taşınma arefesin de hasta olman kötü olacak..

sana kolaylıklar diliyorum ,herşey yolunda gider ve hemen yerleşirsiniz yeni evinize size şans ve uğur getiririr inşallah canım..
KAç gün izin aldın.?

canımsın yena çok saol destegın ıcın cnm cok ıncesın cok düşücelısın arkadasımm
bende cok üzüldüm canım illet hastalık gırdımı bırakmıyor :43::43:

günaydın yavrukuşlarrrıımmm :16::16::16::16:

mutlu, az kalorili, huzurlu bir haftasonu olsun inşAllahhh ;))

bi haftasonum var ondada sabah sabah hortladım , makineye çamaşır attım , evde 2 tur attım , mutfağa geçtim pc başında , bi yandan kahvaltı hazırlıyom , bi yandan takılıyommm ;)

benim paşa hazretleri halen uyuyorr , teşrif ettiklerinde kahvaltı yapacaz inşAllahhh :9::9::9:

JULYET aşağıda gördüm ismini ,önceden geliyordun topicimize , nerelerdesin ?

Back
X