Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Özlemcim kolay gelsin canım koşturma başlamış uzun süre evde olduktan sonra zor gelecek haliyle ama eminim iyi gelecek sana canım inşallah daha iyi imkanlar da çıkar bu arada karşına:54:
Fırsat buldukça gel mutlaka vasfiye teyzem:16:

Hoşgeldin aramıza Allah sağlıkla istediğin kiloya ve bebişe kavuşmanı nasip etsin inşallah
Öğlen de bol salata ayran ve yarım pide yiyebilirsin :34:
Ankara'da mısın 06 dikkatimi çekti de ben de Ankaradayım
evet ankaradayım k.ören :34: bakalı yemesemde haşlanmış gögüsle ayran yerim artık işyerinde salata yapmak olmuyor:34:

Burdayım hanımlarr

Dün gittim kendime biraz alışveriş yaptım, 1 çivili siyah kot, 2 tane de bluz aldım şimdilik. Malum evde olduğum ve kilo veremediğim için kendime hiçbişey almamıştım. Allahtan spor giyim serbest, ilk gün de siyah kotumu üzerine de sade bir bluz giyicem zaten

Dün akşam feriköyde arkadaşlarımıza davetliydik. Çocuk itü'de doktora yapan bir araştırma görevlisi, kız da 2 aydır işsiz, kimya mezunu ama film sektörğnde işe başlamış, 2 yıl çalışmış(26 yaşında) ve çalıştığı sektörde onun yaptığı işle ilgili kısım kapanınca işsiz kalmış, işsizlik maaşı alıyor ama kız bunalıma girmiş ilaç vs kullanıyor. Onlarda yemek yedik. Gece de geç geldik, ben stresten 2 gündür uyuyamadığım için ve dün de geç yattığım için başım inanılmaz ağrıyor. Yalnız mobilyalarına bayıldık yaa, salon eşyaları özel yapım ağaçtan, o kadar güzel gözüküyorki, örneğini bulsam eklerdim , aslında baya uyguna da almışlar, sıkı bir pazarlıkla 9bintl'ye maletmişler.

Bugün çok işim var, temizlik yapıcam, yemek, çamaşır. Artık benim için ev işleri kabusa dönüşecek ama eşimle paylaşıcaz, gerçi benimki biraz tembel, temizliği cuma akşamları yaparım diye planladım,cumartesi pazar dinlenmem lazım malum. Sabahları sanırım 5.45de kalkıcam, ilk hafta buna alışmam baya zor olucak, dün malesef resmen kölelik sözleşmesi imzaladım hanımlar. Bi insan kaynakları firması üzerinden çalışıcam malum, sözleşmede eğer iş sona ererse sorgusuz sualsiz işten çıkarılacağımız, mesai konusunda aşırı gevşek olacağımız yazıyor:9: Ben bu arada iş arama sürecin devam edicem bakalım. Bir de maaşım brüt üzerinden yatıcak, yıl sonlarında baya düşme oluyor brüt olunca

Diyete gelince ben 3,4 gündür dikkat edemiyorum ve bundan dolayı çok mutsuzum. Artık haftaiçi spor yapma imkanım olmayacak, yediklerime çok dikkat etmem gerekiyor, buraya yazmayı bırakırsam sanırım ipin ucu iyice kaçar,sizlerden uzak kalmak istemiyorum

ÖZlemciğim hayrılı olsun yeniden..Aldıklarını iyi günlerdekullan...

Çok iyi gelecek sana bu iş hem maddi hem manevi anlamda..
Ama burayıda ihmal etme tabii.:) yerin çok belli diğer sağduyulu arkadaşlarımız gibi..

Özetle seni seviyoruz be özlemm.:))

Ozlemcim tekrar hayırlı uğurlu olsun. Bu işte belki hakettigini alamayacaksın ama umarım gönlündeki iş icin güzel bir basamak olur.

Aldıklarını güle güle kullan. Spor giyim gerçekten şans işte de.

Kilo konusunda da fırsat bulmaya çalış, uzak kalmak tehlikeli gerçekten. istersen perşembe akşamı kilonla bildirim yap. Başta fazla çıkarsın ama zamanla bir düzen oluşur.

Cok sevindim buradan kopmama kararına

Canım saolasın. Evet aynen dediğin gibi umarım daha iyisini bulurum. Canım spor klasik karışık giyinilebiliyor, veet gerçekten şans ama ben bankada çalışıp klasik giyinmeyi isterdim:9::9:
Canım haftaiçi spor yapamıycam da yediklerime dikkat etmek zorundayım. İlk günden yanımda ara öğünümü bulundurucam, kilo bildirimi de yaparım da benim en korktuğum şey kabızlık, malum önceki işimde karnım 7 aylık gibi oluyodu:9:
Canım hakkında hayırlısı olur inşallah Esranında dediği gibi burası başka bi yer için sana iyi bir basamak oluşturur:34::34:
Aldığın cicileride güle güle giyin valla selbest kıyafet çok büyük bi rahatlık ben bu konuda çok rahatım mesela :34::34:
Ayrıca kiloyuda kafana fazla takma sen bu şekildede üstesinden gelirsin eminim :34::34:Burdan sakın kopma bizi senden habersiz koyma aradada olsa gir gözük bize haberlerini alalım herzaman canım :16::16::16::16:

Saol canım. Kiloyu kafama takmıyorum da insan korkuyor, yoğun bir ortam, eleman ihtiyacı çok fazla ve gelen kaçtığı için gelen elemanın hemen iş yapmasını bekliyorlar. O yüzden kilo alıcam diye korkuyorum ama artık böyle bir lüksüm de yok. Az yiycem bunun tek çaresi bu

ÖZlemciğim hayrılı olsun yeniden..Aldıklarını iyi günlerdekullan...

Çok iyi gelecek sana bu iş hem maddi hem manevi anlamda..
Ama burayıda ihmal etme tabii.:) yerin çok belli diğer sağduyulu arkadaşlarımız gibi..

Özetle seni seviyoruz be özlemm.:))

Yenacığım teşekkür ederim canım

Umarım dediğin gibi olur,en azından yeni bir iş için basamak olur çünkü işsizken iş bulmak daha zor, benden yeni haberler bekleyin,kafama koydum mutlaka kadrolu bir iş bulacağım

İhmal etmem canım, akşam mutlaka 15dakika da olsa uğramaya çalışırım.

Ben de sizi çok seviyorum

İzmir de hava çok güzel güneşli..
Çocuklarımla dışarı çıkacağız dondurma yieyeceğiz.. kızımı provaya bırakıp oğlanı da oyun alanına götürmeyi planlıyorum..

---

Aynurcuğum,sen nasılın.? keyifsiz gibi geliyorsun bana nedense...
bel ağrın nasıl.?

Çocuklarımla dışarı çıkacağız dondurma yieyeceğiz.. kızımı provaya bırakıp oğlanı da oyun alanına götürmeyi planlıyorum..

---

bel ağrın nasıl.?

ne güzel çocuklarla dondurma sezonunu açmışsın :)
iyi eğlenceler canım.

Aynur bana da keyifsiz geliyor, iyi ol seni cücüş seni :16:

h.b boyun 1.68 69 hedefim vallah 68 olsam yiter bana yaşıma uygun olur bu arad yaşım 39 hamilelik düşünüyorum zaten 83 kiloyada hamile kaldım bu yılın icinde 2 kere ama maglesef her ikisinide 3 aylıkkene kaybetdim:(

canımsın sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşAllaahh , bizlerdende burda bebek için çaba sarfeden bir çok arkadaşımız var , bende bunlardan biriyim , inşAllah hedefime ulaşıp bebiş sahibi olmak istiyorumm ,sende doğru yoldasın canım, en kısa zamanda hedefine ulaşman dileklerimlee;))

ÖZLEMim işin tekrardan hayırlı uğurlu olsun , cicişlerinide güle güle kullan , bende siyah kot istiyorum ama sadece istemekle kalıyorum buaralarr :9::9::9:

azcık daha vereyim , alacam bi siyah kot inşAllahh ;)

Esracım bende yol almak istiyorum artık...kendimi frenlemem şart. Akşam aradım gündüz dönüş yapamamıştım sonra pişman oldum eşin gelmişti rahatsızlık vermek istemem ama dayanamadım yahu..birden nerden çıktı bu arkadaşlar diye düşünmüştür tabiki eşin:27:

Özlem tekrar hayılı olsun diyelim.bir düzene girer zamanla seninde düşüncen borçları rahatlatmak zaten...ev işi vs halledilir bir şekilde tabiki baya yorucu olucak özelliklede yol ama bünye alışıyor...birde evdeki işler olmasa..eşim diyorki herşey kullan at olsa uğraşmazdın diyor:52: oldu dedim...anladığım kadarıyla c.tesi pazar tatil o süper ya. çünkü sadece pazar bir bayana yetmiyor ben bu konuda çok zorlanıyorum:43:

artık c.tesi akşamı ilerimi halletmeye çalışyıorum tabiki eşim fırsat verirse birde bizde böyle komik bir durum var..beyimiz o evdeyken benim iş yapmama sinir oluyor iyide eve aynı anda giriyoruz çoğu zaman.vede izin günleri aynı klonlatacam kendimi:52:

kızlar menümü sabah ve öğlen olarak paylaşmak istiyorum çünkü akşam tamamen doğaçlama bende.

sabah
1 adet(2 dilim yerine geçer sanırım halk ekmeğin) tuzsuz çavdar ekmeği

1 yumurta yağsız omlet olarak
2 zeytin
1 tk reçel
domates salatalık
yarım kk kadar süzme peynir.

ara
kepek ekmeğini ucunu kopardım içine 3 çatal menemen koydum
1 adet salatalık
1 fincan yeşil çay

öğle
2 adet biber dolması (orta boy)
1 kase mercimek çorbası
yoğurt

ara öğün
10 -15 fındık
3 kuru kayısı (yada elma)

şimdilik gittim yemeğimi yiyeyim...

---

bel ağrın nasıl.?

ne güzel çocuklarla dondurma sezonunu açmışsın :)
iyi eğlenceler canım.

Aynur bana da keyifsiz geliyor, iyi ol seni cücüş seni :16:

iyi olmaya çalışıyorum cücüşlerimm , okulun yoğunluğu arttı iyice ,yazılı falan filan insanın 14 tane ayrı sınıfı olunca not çilesi hiiç bitmiyooorrr :25::25::25:
onun haricinde ağrım sızım olmassa keyfim yerinde oluyor , hafta başında çok kötüydüm ama 2-3 gündür bişeyim yok şükürler olsunn ;))

yaaa sizin gibi fıstıklarla muhabbet ederimde keyfim yerinde olmazmıı , ayıpsınızz :16::16::16::16::16:

Esracım bende yol almak istiyorum artık...kendimi frenlemem şart. Akşam aradım gündüz dönüş yapamamıştım sonra pişman oldum eşin gelmişti rahatsızlık vermek istemem ama dayanamadım yahu..birden nerden çıktı bu arkadaşlar diye düşünmüştür tabiki eşin:27:

Özlem tekrar hayılı olsun diyelim.bir düzene girer zamanla seninde düşüncen borçları rahatlatmak zaten...ev işi vs halledilir bir şekilde tabiki baya yorucu olucak özelliklede yol ama bünye alışıyor...birde evdeki işler olmasa..eşim diyorki herşey kullan at olsa uğraşmazdın diyor:52: oldu dedim...anladığım kadarıyla c.tesi pazar tatil o süper ya. çünkü sadece pazar bir bayana yetmiyor ben bu konuda çok zorlanıyorum:43:

artık c.tesi akşamı ilerimi halletmeye çalışyıorum tabiki eşim fırsat verirse birde bizde böyle komik bir durum var..beyimiz o evdeyken benim iş yapmama sinir oluyor iyide eve aynı anda giriyoruz çoğu zaman.vede izin günleri aynı klonlatacam kendimi:52:

kızlar menümü sabah ve öğlen olarak paylaşmak istiyorum çünkü akşam tamamen doğaçlama bende.

sabah

2 zeytin
1 tk reçel
domates salatalık

ara
1 adet salatalık
1 fincan yeşil çay

öğle
1 kase mercimek çorbası
yoğurt

ara öğün
10 -15 fındık

Nursenacığım cumartesi pazar tatil derken haftaiçi dahil cumartesi pazar ne zaman iş olursa çalışacağıma dair sözleşme imzaladım, gerçi mülakatta da söylemişti çalışacağım müdürüm, bizde tatilin garantisi yok yani ama normalde tatil tabii, belki size anlatmışımdır önceki işimde tam eşimle bayramda eşimin ailesinin yanına gidecekken ben gidememiştim, tatile 1 gün kala kimseye tatil yok dmeişlerdi:9::9: Ev işlerini de olduğu kadar yapıcam, ev işiyle zaman geçirmeye vaktim olmaz artık, ama ben dağınıklığı sevmediğim için eşimi ite kaka beraber yağmaya zorlayacağım

sabah

2 zeytin
1 tk reçel
domates salatalık

ara
1 adet salatalık
1 fincan yeşil çay

öğle
1 kase mercimek çorbası
yoğurt

ara öğün
10 -15 fındık

yok canım rahatsızlık diye düşünme, çok memnun oldum ben :16:

canım kafanda bir şeyler netleşti ya, yol alman çok daha kolay artık. biz senin yanındayız, sonuna kadar destekçiniz. sen de zaten çok güzel gidiyorsun, menülerin olabilecek en güzel şekilde. bu işi başaracaksın sen.

iyi olmaya çalışıyorum cücüşlerimm , okulun yoğunluğu arttı iyice ,yazılı falan filan insanın 14 tane ayrı sınıfı olunca not çilesi hiiç bitmiyooorrr :25::25::25:
onun haricinde ağrım sızım olmassa keyfim yerinde oluyor , hafta başında çok kötüydüm ama 2-3 gündür bişeyim yok şükürler olsunn ;))

yaaa sizin gibi fıstıklarla muhabbet ederimde keyfim yerinde olmazmıı , ayıpsınızz :16::16::16::16::16:

canım benim bi daha hiç ağrımaz inşallah. bu dönem çok yoruluyorsun gerçekten. okullar kapanınca kafanı dinlersin inşallah.

öpüyorum kocaman seni, gün arkadaşların olarak biz de çok mutlu oluyoruz senle muhabbet edince :9:

Nursenacığım cumartesi pazar tatil derken haftaiçi dahil cumartesi pazar ne zaman iş olursa çalışacağıma dair sözleşme imzaladım, gerçi mülakatta da söylemişti çalışacağım müdürüm, bizde tatilin garantisi yok yani ama normalde tatil tabii, belki size anlatmışımdır önceki işimde tam eşimle bayramda eşimin ailesinin yanına gidecekken ben gidememiştim, tatile 1 gün kala kimseye tatil yok dmeişlerdi:9::9: Ev işlerini de olduğu kadar yapıcam, ev işiyle zaman geçirmeye vaktim olmaz artık, ama ben dağınıklığı sevmediğim için eşimi ite kaka beraber yağmaya zorlayacağım

ne çektin bee Özleemmm , kocaya ite kaka evişi yaptırdında noldu be yavvrrumm , 3 gün gün sonra yine kirlendi ev , yazık be yavrumm helak oldunuz temizlik deyiii :9::9::9:

Özleemm Vasfiye teyze orçunun sevgilisi olan kızmış ya, ben yeni öğrendim , cahal aynur hemide kara cahaaall :)))

canım benim bi daha hiç ağrımaz inşallah. bu dönem çok yoruluyorsun gerçekten. okullar kapanınca kafanı dinlersin inşallah.

öpüyorum kocaman seni, gün arkadaşların olarak biz de çok mutlu oluyoruz senle muhabbet edince :9:

inşAllah cücüşümm , her ağrı kesildiğinde aynı şeyleri diliyorum ama 2-3 gün sonra yine aynır be guzuummmm ;))

ahahahah yerim ben o gün arkadaşlarımı , ay pardon yemeyeyimm, daha az önce kahvaltı yaptım ,tok karnını olmazz , ara öğünde 2 tahıl değişimi olarak yiyebilirimm :9::9::9:

bence bir gün kadınlar hamamınada çevirelim burayı , gün paklamıyo , biliyonmuuu :)))))

inşAllah cücüşümm , her ağrı kesildiğinde aynı şeyleri diliyorum ama 2-3 gün sonra yine aynır be guzuummmm ;))

ahahahah yerim ben o gün arkadaşlarımı , ay pardon yemeyeyimm, daha az önce kahvaltı yaptım ,tok karnını olmazz , ara öğünde 2 tahıl değişimi olarak yiyebilirimm :9::9::9:

bence bir gün kadınlar hamamınada çevirelim burayı , gün paklamıyo , biliyonmuuu :)))))

hamam dersen dolma derim yine olmaz :)))

ben hamama temizlik için değil de muhabbet için gidiyorum. arkadaşlarla pek hoş oluyor valla ya. hele düğün hamamıysa göbek atmalar falan :32:
eve gelince duş alıyorum pis hissedip, o ayrı :9:

hamam dersen dolma derim yine olmaz :)))

ben hamama temizlik için değil de muhabbet için gidiyorum. arkadaşlarla pek hoş oluyor valla ya. hele düğün hamamıysa göbek atmalar falan :32:
eve gelince duş alıyorum pis hissedip, o ayrı :9:

oooo lütfen deme , duymamış olayımm ;)))

şaka bi yana ben hiç hamama gitmedim biliyormusun ?? aslında bi gideydim iyiydiii :))

ahaha hamadan gelipte duş almakta ayrı bir durum kuzumm , olsun içini rahat ettirde gerisi no problemmm :D

oooo lütfen deme , duymamış olayımm ;)))

şaka bi yana ben hiç hamama gitmedim biliyormusun ?? aslında bi gideydim iyiydiii :))

ahaha hamadan gelipte duş almakta ayrı bir durum kuzumm , olsun içini rahat ettirde gerisi no problemmm :D

inanmıyorum hiç gitmedin mi :53:
canım büyük kayıp valla ya :(
gelin hamamı en güzelidir. onun dışında da zevkli oluyor. olmadı bi ara beraber gidelim, nasıl olacaksa :9:

Selam kızlarrrrrrrrrrr :122:

Tam spor salonu için hazırlanacaktim sizlere bir selam vereyim dedim :3:
Geçmişi artık gelince okurum maalum hafta sonu olunca evdekilerden iş bitmiyor :1:
Gidip bir güzel sporumu yapayım da şu kilolardan az daha kurtulayım :32::32::32:

Hepinize bol enerjili, az kalorili ve çoooook güzel bir haftasonu diliyorum :34:
Akşam KV bizde olucakmış galiba ama gece de olsa uğrayacağım inşallah :54:

Back
X