Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günayın kızlarr güzel hafta sonlarııdun aksama kadar dısarsaydık cocuklarla bugunde cıkarz dıye dusunuyordum ama güneş olmasına ragmen serın ve esıyor bugun evdıyızzz

evi süpürdüm toz alıcam ve mutfaga gecıcemm
gun ıcınde goruzmek uzere
ha yarım sımıt 2 zeytın sekersız cay 1 dilim sucukla kahvaltımı yptım

dgünaydın..

günü bir kase yoğurt ve 2 kuru kaysı ile açtım.. şimdi çocuklar yüzmeden gelince kahvaltı yaparız.. yumurtalarıda haşladım kayısı kıvamında..

hala yorgun hissediyorum kendimi. dün gece TV karşısında yanımda laptopla uyuyakalmışım 2:30 gibi yatağıma geçtim. 8:15 de uyandım..

akşama gece mesaisi var. kaçta gelirim eve bilemem.. sonra pazar 8 de işte olacam yine..

cecom istanbula geliyorum. iznimi de ayarladım. nerde nasıl buluşacağımızı da ayarlayalım...

günaydınlar hanımcıklar nasılsınız dün kilo bildiremedim 89,2 valla gram gram zor gidiyor bakalım ama olacak olacak sonunda kırılacak inadı ... nöbet çıkışı olduğumdan bide başım çok ağrıyordu dün hiç açamadım cancıklar özledim valla sizi.... :6:

Olurmu altı üstü hiç fark etmez :1:
Aramıza hoşgeldin :3:
tmm h.b aman allahım hızınıza yetişmek zor ben şubat 5 de diyete başladım 83 84 kiloydum 1 ayda 8 kilo verdim 3 hafta takıldı şükür u hafta vermişm yine 73.5 gördüm dün acuk şımardım verdim diye bugun gene tam gaz yola devam:)):1::1::1:

Günaydın arkadaşlar...
Huzurlu ve sağlıklı haftasonu geçirmemiz dileğiyle inşallah iyisinizdir...:16:

Aynen öyle gereksiz yere kalpler kırılıyor...Bencillik diz boyu insanlar da...Bir hırs sanki küçük dağları ben yarattım edasında..Oysa hayat o kadar kısa ki...

Bu arada akşam için tebrik ediyorum seni..gün mönüsü ve sen ne kadar ölçülü yemişsin..:nazar:
Yenacım sen çok hassassın çok sıktın canını gece gece ama arada okumak gerekiyor...hani derlerya gece hastanelerin acilerine gitmek lazım silkelenmek için...ben katılıyorum bizim başımızda yoksa (ki şuzamanda herkesin ailesiin de yakınında var malesef) olmayacak anlamına gelmez...Allahım şükrü bilenlerden olmayı nasib etsin...

Yürüdümya zayi etmiyim dedim...canım çok istemedi...kendimi hafiflemiş hissetmeme rağmen kilom fazla...vücudumda şişlik var da hatta dilimde yarıklar oluştu nedenki bilemedim...son günlerde şütaş süzme peynirden yedim tuzlumu geldi..yada geçen akşam çilek yedim o yaparmı?

tuzu baya bir azaltıcam..hatta halk ekmeğin tuzsuz minik çavdar ekmekleri var ondan aldım...tavsiye ediyorum istanbuldaki arkadaşlara halk ekmeğe güvenin bilgim var tesis hakkında hem uygun hemde çok çeşitli sağlıklı ürünleri var....

günaydın yavrukuşlarrrıımmm :16::16::16::16:

mutlu, az kalorili, huzurlu bir haftasonu olsun inşAllahhh ;))

bi haftasonum var ondada sabah sabah hortladım , makineye çamaşır attım , evde 2 tur attım , mutfağa geçtim pc başında , bi yandan kahvaltı hazırlıyom , bi yandan takılıyommm ;)

benim paşa hazretleri halen uyuyorr , teşrif ettiklerinde kahvaltı yapacaz inşAllahhh :9::9::9:

JULYET aşağıda gördüm ismini ,önceden geliyordun topicimize , nerelerdesin ?

Günaydın sanada cücüş :)

bende pazar günleri hayal kurarım çok uyucam diye telefonlar kapatılır ev telefonu bile ama ben baya uyudum derken en fazla 9 da ayaktayım sinir oluyorum ama alışkanlık işte...ohh afiyet olsun size...

tmm h.b aman allahım hızınıza yetişmek zor ben şubat 5 de diyete başladım 83 84 kiloydum 1 ayda 8 kilo verdim 3 hafta takıldı şükür u hafta vermişm yine 73.5 gördüm dün acuk şımardım verdim diye bugun gene tam gaz yola devam:)):1::1::1:

aramıza hoşgeldin , tebrik ederim canım ;))

boyun kaç ? hedefin kaç ?

Yok artık bunu biz bile destekleyemeyiz değil mi esracım
Hatun gündüz uyumuş şimdi uyumaz tabii :1:

hayııır, kesinlikle destekleyemeyiz :9:

Özlemin yokluğu epeyce hissediliyor gözler arıyor valla
Allah işini gücünü rast getirsin inşallah

valla ya, inşallah fırsat bulup girebilir. whatsapptan da taciz edemiyorum eskisi gibi :9:

Neden sıkkınsın acaba ki kimler sıktı canını
Söyleyelim Fırat'a tükürsün onlara:)
İyi bari arada içmene ses etmeyim

hemen tükürsün :))

$zzz.webp

fırat kim.??

..

sen fıratı nasıl tanımazsın ablası :)))

Eki Görüntüle 677836 $yaran-fırat-karikatürleri_412564.webp $firat-bayram-karikatur.webp

ben de gulma ve yena ne anlama geliyor merak ediyordum :) iyi oldu öğrendiğim.
null bi hata mesajı, alıntılanan içeriği gösteremiyor telefondan yazınca. boş anlamına gelen bir şeyler yazıyor oraya :))

MERHABALAR...

Yenacım paylaşımını okudumda ne gereksiz şeyler yüzünden nice kalpler kırılıyor...1 dk sonramızı bilmezken...

Umut bebek geliyormuş çok güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin...

Meryem canım öncelikle geçmiş olsun..acayip salgın var çevremdeki herkes hasta...
arabanız hayırlı olsun canım kendine güvenebilyorsan kullanırsın bende otomatik vitesle başladım... şimdi manuelde zorlanıyorum kendime güvenemiyorum...boşuna sattırdım adama arabayı çok yakıyor diye:18:

dün akşam iş çıkışı yoluda uzatarak 45 dk yürüdüm..
malasef görümcemde gün sonrasına denk geldiğim için

2 adet zy üzüm sarma
2 kaşık şehriye salatası
çeyrek dilim peynirli börek
domates salatalık yedim...

hiç rahatsız olmadım bana göre hafifti...

herkese huzurlu sağlıklı bereketli günler diliyorum...

Nevincim süpersin canım, hem yürüyüş yapmışsın hem de karşına çıkanları çok ölçülü yemişsin. maşallah sana :nazar:

dün telefonla doğru düzgün konuşamadık, eşim burda aç istersen deyince onun yanında açtım :)) sanırım birden ortaya çıkan Aynur, Nevin, Nilüfer, Özlem isimli arkadaşlarım ilgisini çekti :9:

günaydın yavrukuşlarrrıımmm :16::16::16::16:

mutlu, az kalorili, huzurlu bir haftasonu olsun inşAllahhh ;))

bi haftasonum var ondada sabah sabah hortladım , makineye çamaşır attım , evde 2 tur attım , mutfağa geçtim pc başında , bi yandan kahvaltı hazırlıyom , bi yandan takılıyommm ;)

benim paşa hazretleri halen uyuyorr , teşrif ettiklerinde kahvaltı yapacaz inşAllahhh :9::9::9:

JULYET aşağıda gördüm ismini ,önceden geliyordun topicimize , nerelerdesin ?

yorma kendini cücüş, zaten erken kalkmışsın :)
benimki de matkap sesiyle kalktı söylene söylene. ses kesilince gidip yattı :9:
artık haftasonları onu beklemiyorum kahvaltı keyfi için. ben kalkınca yapıyorum valla.

Yenam geceki mesajını sabah gördüm. gittim okudum, ben de çok etkilendim. Allah sabırlar versin onlara. malesef hayatı her şekliyle kabullenmek gerekiyor. şükür bu günümüze. Allah tüm hastalara şifa, yakınlarına sabır versin. çok çok zor konular bunlar. sen de okumamaya çalış denk geldiğinde. biz empati yapınca dünyamız başımıza yılıyor ama bir şeyin korkusu kendisini yaşamaktan daha zor diye böyle. inşallah böyle şeyler yaşamayız hiçbirimiz, yaşayanların da yardımcısı olsun Allah.

aramıza hoşgeldin , tebrik ederim canım ;))

boyun kaç ? hedefin kaç ?
h.b boyun 1.68 69 hedefim vallah 68 olsam yiter bana yaşıma uygun olur bu arad yaşım 39 hamilelik düşünüyorum zaten 83 kiloyada hamile kaldım bu yılın icinde 2 kere ama maglesef her ikisinide 3 aylıkkene kaybetdim:(

Günaydın arkadaşlar...
Huzurlu ve sağlıklı haftasonu geçirmemiz dileğiyle inşallah iyisinizdir...:16:

akabeciğim, ben de sabaha kadar uyuyamadım bir de çok metanetliymişim gibi geçmiş konularını yazılarını okudum.:43:
umarım çocuğuna çok iyi bir baba olur eşi...

Gece sürekli çocuklarıma baktım, kendimi düşündüm falan.:(

Aynen öyle gereksiz yere kalpler kırılıyor...Bencillik diz boyu insanlar da...Bir hırs sanki küçük dağları ben yarattım edasında..Oysa hayat o kadar kısa ki...

Bu arada akşam için tebrik ediyorum seni..gün mönüsü ve sen ne kadar ölçülü yemişsin..:nazar:

Gerçeğini göreceksin gulmacığım..hep böyle hırslı ol tamammı..

Ben artık her gün gitmiyorum işe...Haftada 3 veya 4 gün yada 2 gün belli olmuyor iş durumuna bağlı...

Canım geçmiş olsun...Umarım toparlanırsın..Tam da taşınma arefesin de hasta olman kötü olacak..

sana kolaylıklar diliyorum ,herşey yolunda gider ve hemen yerleşirsiniz yeni evinize size şans ve uğur getiririr inşallah canım..
KAç gün izin aldın.?
Teşekkür ederim yenam :16::16::16:
Nerdeeeee kuzum izini kim kaybetmiş ben bulayım izin felan almadım yarın pazar normal iznim yarın evi temizlicez salı günüde taşınacaz taşınırken ben olmucam akşam işten çıkıp eve gittikçede yerleştircem artık napıyım Allah yardımcım olsun valla inşallah hastalığımda ilerlemezde rahatça yaparım işlerimi bakalım hayırlısı artık :16::16::16::16:

Sen Fırat'ı tanımıyormusun canım Esra gelince daha iyi anlatır sanırım

Hayat gerçekten kısa ve boş ben öğrendim artık bunu hiç bir şey için cn sıkmaya değmez
Sen de gece gece okumasan iyi olurdu canım
Efeeeem kolay gelsin ve geçmiş olsun canım dikkat et de ilerlemesin tam da taşınma zamanı
Zeynepcim senin bu kızlar sana uyku uyutmuyor ya yazık sana valla

Teşekkür ederim Asuman ablacım valla kötü oldu bu hastalık ama dayanacam mecbur başka çaresi yok :16::16::16:

h.b boyun 1.68 69 hedefim vallah 68 olsam yiter bana yaşıma uygun olur bu arad yaşım 39 hamilelik düşünüyorum zaten 83 kiloyada hamile kaldım bu yılın icinde 2 kere ama maglesef her ikisinide 3 aylıkkene kaybetdim:(

Canım sıkma canını burda senin gibi arkadaşlar çok biride benim mesela 2 düşüğüm oldu 3.de çok şükür kucağıma alabildim sıpamı şimdi 1,5 yaşında inşallah rabbim en kısa zamanda önce göbişini sonra kucağını doldurur...AMİİİİİİNNNNN:34::34::34:

çok geçmiş olsun cnm inşallah hedefine ulaşırsın .. ve sağlıklı sıhhatli bi bebek sahibi olursun .. :6:

Tünaydın diyeyim kahvaltıda iki dilim ekmek 4 dilim köy peyniri şekersiz çay
Bugün yürüyüşe başlayacağım artık akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmadım kararsız kalıyorum herkes bir şey söylüyor kime inanalım neyi tam yapalım bilmiyorum

öncelikle hoşgeldin, sonra da geçmiş olsun diyorum sana. umarım bebeğin sağlıkla gelir sana zamanı geldiğinde.

hayııır, kesinlikle destekleyemeyiz :9:

valla ya, inşallah fırsat bulup girebilir. whatsapptan da taciz edemiyorum eskisi gibi :9:

hemen tükürsün :))

Eki Görüntüle 677835

sen fıratı nasıl tanımazsın ablası :)))

Eki Görüntüle 677836 Eki Görüntüle 677837 Eki Görüntüle 677838

ben de gulma ve yena ne anlama geliyor merak ediyordum :) iyi oldu öğrendiğim.
null bi hata mesajı, alıntılanan içeriği gösteremiyor telefondan yazınca. boş anlamına gelen bir şeyler yazıyor oraya :))

Nevincim süpersin canım, hem yürüyüş yapmışsın hem de karşına çıkanları çok ölçülü yemişsin. maşallah sana :nazar:

dün telefonla doğru düzgün konuşamadık, eşim burda aç istersen deyince onun yanında açtım :)) sanırım birden ortaya çıkan Aynur, Nevin, Nilüfer, Özlem isimli arkadaşlarım ilgisini çekti :9:

yorma kendini cücüş, zaten erken kalkmışsın :)
benimki de matkap sesiyle kalktı söylene söylene. ses kesilince gidip yattı :9:
artık haftasonları onu beklemiyorum kahvaltı keyfi için. ben kalkınca yapıyorum valla.

Yenam geceki mesajını sabah gördüm. gittim okudum, ben de çok etkilendim. Allah sabırlar versin onlara. malesef hayatı her şekliyle kabullenmek gerekiyor. şükür bu günümüze. Allah tüm hastalara şifa, yakınlarına sabır versin. çok çok zor konular bunlar. sen de okumamaya çalış denk geldiğinde. biz empati yapınca dünyamız başımıza yılıyor ama bir şeyin korkusu kendisini yaşamaktan daha zor diye böyle. inşallah böyle şeyler yaşamayız hiçbirimiz, yaşayanların da yardımcısı olsun Allah.

Burdayım hanımlarr

Dün gittim kendime biraz alışveriş yaptım, 1 çivili siyah kot, 2 tane de bluz aldım şimdilik. Malum evde olduğum ve kilo veremediğim için kendime hiçbişey almamıştım. Allahtan spor giyim serbest, ilk gün de siyah kotumu üzerine de sade bir bluz giyicem zaten

Dün akşam feriköyde arkadaşlarımıza davetliydik. Çocuk itü'de doktora yapan bir araştırma görevlisi, kız da 2 aydır işsiz, kimya mezunu ama film sektörğnde işe başlamış, 2 yıl çalışmış(26 yaşında) ve çalıştığı sektörde onun yaptığı işle ilgili kısım kapanınca işsiz kalmış, işsizlik maaşı alıyor ama kız bunalıma girmiş ilaç vs kullanıyor. Onlarda yemek yedik. Gece de geç geldik, ben stresten 2 gündür uyuyamadığım için ve dün de geç yattığım için başım inanılmaz ağrıyor. Yalnız mobilyalarına bayıldık yaa, salon eşyaları özel yapım ağaçtan, o kadar güzel gözüküyorki, örneğini bulsam eklerdim , aslında baya uyguna da almışlar, sıkı bir pazarlıkla 9bintl'ye maletmişler.

Bugün çok işim var, temizlik yapıcam, yemek, çamaşır. Artık benim için ev işleri kabusa dönüşecek ama eşimle paylaşıcaz, gerçi benimki biraz tembel, temizliği cuma akşamları yaparım diye planladım,cumartesi pazar dinlenmem lazım malum. Sabahları sanırım 5.45de kalkıcam, ilk hafta buna alışmam baya zor olucak, dün malesef resmen kölelik sözleşmesi imzaladım hanımlar. Bi insan kaynakları firması üzerinden çalışıcam malum, sözleşmede eğer iş sona ererse sorgusuz sualsiz işten çıkarılacağımız, mesai konusunda aşırı gevşek olacağımız yazıyor:9: Ben bu arada iş arama sürecin devam edicem bakalım. Bir de maaşım brüt üzerinden yatıcak, yıl sonlarında baya düşme oluyor brüt olunca

Diyete gelince ben 3,4 gündür dikkat edemiyorum ve bundan dolayı çok mutsuzum. Artık haftaiçi spor yapma imkanım olmayacak, yediklerime çok dikkat etmem gerekiyor, buraya yazmayı bırakırsam sanırım ipin ucu iyice kaçar,sizlerden uzak kalmak istemiyorum

günaydın arkadaşlar ebn işyerindeyim yarım saat oldu kahvaltı yapalı yarım salatalık yarım domates yarım yumurta 2 zeytin az peynir off ekmey yemdim cnm istemedi şimdide 9 zu bi arad cayımı icecem öglene ALLAH kerim ne yiyeceksem off pide geliyormuş acık tadına bakarım artık uzaktan :)):1::1:

ben yedimm , böcüğü hüpletirken onuda çıkardım aradaannn :)))

yok kuzum yaa yetişseydim bildirim yapacaktım , istersen yapayım , listeyi düzeltebilirsen düzelt;)

GEÇEN HAFTA : 75.6

BU HAFTA : 75

GİDEN : 600 gram ;)

Tebrik ederim canım
Belinin rahatsızlığına rağmen veriyosun her hafta.

Ozlemcim tekrar hayırlı uğurlu olsun. Bu işte belki hakettigini alamayacaksın ama umarım gönlündeki iş icin güzel bir basamak olur.

Aldıklarını güle güle kullan. Spor giyim gerçekten şans işte de.

Kilo konusunda da fırsat bulmaya çalış, uzak kalmak tehlikeli gerçekten. istersen perşembe akşamı kilonla bildirim yap. Başta fazla çıkarsın ama zamanla bir düzen oluşur.

Cok sevindim buradan kopmama kararına

Burdayım hanımlarr

Dün gittim kendime biraz alışveriş yaptım, 1 çivili siyah kot, 2 tane de bluz aldım şimdilik. Malum evde olduğum ve kilo veremediğim için kendime hiçbişey almamıştım. Allahtan spor giyim serbest, ilk gün de siyah kotumu üzerine de sade bir bluz giyicem zaten

Dün akşam feriköyde arkadaşlarımıza davetliydik. Çocuk itü'de doktora yapan bir araştırma görevlisi, kız da 2 aydır işsiz, kimya mezunu ama film sektörğnde işe başlamış, 2 yıl çalışmış(26 yaşında) ve çalıştığı sektörde onun yaptığı işle ilgili kısım kapanınca işsiz kalmış, işsizlik maaşı alıyor ama kız bunalıma girmiş ilaç vs kullanıyor. Onlarda yemek yedik. Gece de geç geldik, ben stresten 2 gündür uyuyamadığım için ve dün de geç yattığım için başım inanılmaz ağrıyor. Yalnız mobilyalarına bayıldık yaa, salon eşyaları özel yapım ağaçtan, o kadar güzel gözüküyorki, örneğini bulsam eklerdim , aslında baya uyguna da almışlar, sıkı bir pazarlıkla 9bintl'ye maletmişler.

Bugün çok işim var, temizlik yapıcam, yemek, çamaşır. Artık benim için ev işleri kabusa dönüşecek ama eşimle paylaşıcaz, gerçi benimki biraz tembel, temizliği cuma akşamları yaparım diye planladım,cumartesi pazar dinlenmem lazım malum. Sabahları sanırım 5.45de kalkıcam, ilk hafta buna alışmam baya zor olucak, dün malesef resmen kölelik sözleşmesi imzaladım hanımlar. Bi insan kaynakları firması üzerinden çalışıcam malum, sözleşmede eğer iş sona ererse sorgusuz sualsiz işten çıkarılacağımız, mesai konusunda aşırı gevşek olacağımız yazıyor:9: Ben bu arada iş arama sürecin devam edicem bakalım. Bir de maaşım brüt üzerinden yatıcak, yıl sonlarında baya düşme oluyor brüt olunca

Diyete gelince ben 3,4 gündür dikkat edemiyorum ve bundan dolayı çok mutsuzum. Artık haftaiçi spor yapma imkanım olmayacak, yediklerime çok dikkat etmem gerekiyor, buraya yazmayı bırakırsam sanırım ipin ucu iyice kaçar,sizlerden uzak kalmak istemiyorum

Canım hakkında hayırlısı olur inşallah Esranında dediği gibi burası başka bi yer için sana iyi bir basamak oluşturur:34::34:
Aldığın cicileride güle güle giyin valla selbest kıyafet çok büyük bi rahatlık ben bu konuda çok rahatım mesela :34::34:
Ayrıca kiloyuda kafana fazla takma sen bu şekildede üstesinden gelirsin eminim :34::34:Burdan sakın kopma bizi senden habersiz koyma aradada olsa gir gözük bize haberlerini alalım herzaman canım :16::16::16::16:

günaydın arkadaşlar ebn işyerindeyim yarım saat oldu kahvaltı yapalı yarım salatalık yarım domates yarım yumurta 2 zeytin az peynir off ekmey yemdim cnm istemedi şimdide 9 zu bi arad cayımı icecem öglene ALLAH kerim ne yiyeceksem off pide geliyormuş acık tadına bakarım artık uzaktan :)):1::1:

Hoşgeldin aramıza Allah sağlıkla istediğin kiloya ve bebişe kavuşmanı nasip etsin inşallah
Öğlen de bol salata ayran ve yarım pide yiyebilirsin :34:
Ankara'da mısın 06 dikkatimi çekti de ben de Ankaradayım

Back
X