Burdayım hanımlarr
Dün gittim kendime biraz alışveriş yaptım, 1 çivili siyah kot, 2 tane de bluz aldım şimdilik. Malum evde olduğum ve kilo veremediğim için kendime hiçbişey almamıştım. Allahtan spor giyim serbest, ilk gün de siyah kotumu üzerine de sade bir bluz giyicem zaten
Dün akşam feriköyde arkadaşlarımıza davetliydik. Çocuk itü'de doktora yapan bir araştırma görevlisi, kız da 2 aydır işsiz, kimya mezunu ama film sektörğnde işe başlamış, 2 yıl çalışmış(26 yaşında) ve çalıştığı sektörde onun yaptığı işle ilgili kısım kapanınca işsiz kalmış, işsizlik maaşı alıyor ama kız bunalıma girmiş ilaç vs kullanıyor. Onlarda yemek yedik. Gece de geç geldik, ben stresten 2 gündür uyuyamadığım için ve dün de geç yattığım için başım inanılmaz ağrıyor. Yalnız mobilyalarına bayıldık yaa, salon eşyaları özel yapım ağaçtan, o kadar güzel gözüküyorki, örneğini bulsam eklerdim , aslında baya uyguna da almışlar, sıkı bir pazarlıkla 9bintl'ye maletmişler.
Bugün çok işim var, temizlik yapıcam, yemek, çamaşır. Artık benim için ev işleri kabusa dönüşecek ama eşimle paylaşıcaz, gerçi benimki biraz tembel, temizliği cuma akşamları yaparım diye planladım,cumartesi pazar dinlenmem lazım malum. Sabahları sanırım 5.45de kalkıcam, ilk hafta buna alışmam baya zor olucak, dün malesef resmen kölelik sözleşmesi imzaladım hanımlar. Bi insan kaynakları firması üzerinden çalışıcam malum, sözleşmede eğer iş sona ererse sorgusuz sualsiz işten çıkarılacağımız, mesai konusunda aşırı gevşek olacağımız yazıyor

Ben bu arada iş arama sürecin devam edicem bakalım. Bir de maaşım brüt üzerinden yatıcak, yıl sonlarında baya düşme oluyor brüt olunca
Diyete gelince ben 3,4 gündür dikkat edemiyorum ve bundan dolayı çok mutsuzum. Artık haftaiçi spor yapma imkanım olmayacak, yediklerime çok dikkat etmem gerekiyor, buraya yazmayı bırakırsam sanırım ipin ucu iyice kaçar,sizlerden uzak kalmak istemiyorum