Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kardeşim bugün ygs vardı sınav için geldi sınava gittik bekledim bende çocuk bekler gibi annemgilde daha haftaya geliyor umreden
ne güzel süper senin emekliliğe kalmış canım
benim staj zamanında erken sigorta başlangıcı var fakat daha sonrası havalimanın da ilk başta başladığım firma ile özel sigortalı anlaşmıştım o ara gençlik işte yani kısaca benimde sgk dolmasına 4,5-5 yıl var.
sen 4 şubat doğum tarihi değilmi?benim temmuz sen benden büyüksün

haklısın az buz değil tam 5 ay büyüğüm senden.

bebekilkte ve yaşlılıkta ay farkı çok önemli.

selamlar kk mın güzelll hanımcıkları nasılsınız?? yoğun tartışmalar sonucu inşallah sıkıntılı olayları bağladık gibi .. eşimcim ek göreve gitti e bende temizliği dün yaptım bugunde biraz sağ solu silp oturdum ne var ne yok sabah fırında patates kızartma yedim biraz sizce yanlış mı ??? yağ yok pek içinde ama napim yumurtam bitmişti neyse ayy bu ender saraç harekerleri çok zor yaaaaaaaa acaba ben yuvarlak olduğumdan mı öyle geliyor

Kuzlar nasilsiniz ben iyiyim malum haftasonu olunca is guc birde telden yazmasi zor oluyo o yuzden pek yazamiyprum ama okuyorum.benden simdilik bu kafar opuyom hepinizi

Merhaba herkese keyiflu mutlu pazarlar..

Tesekkur ederim kizlar eger firsat bulursam yeni pantolonumla foto cekineyimde kalca gorun

Sabah kv kahvaltiya cagirdi eltimlerde burda benim icin sikici bir pazar gunu umarim hep bolr gecmez optum sizi...

sağol canım benim, ben de çok sevindim :))

ben de senin dediğin gibi yapayım o zaman. kızartmayla arasında dağlar kadar fark olur böyle. çok sağol tarif için canım :) cacığı da yaparım kesin, oh mis.

ya sen de Yasemin de benden büyüksünüz. benim kuzenim var sizle yaşıt. ablam gibidir, o kızamıkken bile beni yanından ayırmamışlar onla uyurmuşum. ona abla diyorum, size de abla diyeyim o zaman. Asuman ablaya çok geç abla demeye başladım, size de abla desem ayıp mu olur acaba bunca zamandan sonra

inşallah hayırlısıyla emekli olursunuz ikiniz de

Merhaba herkese keyiflu mutlu pazarlar..

Tesekkur ederim kizlar eger firsat bulursam yeni pantolonumla foto cekineyimde kalca gorun

Sabah kv kahvaltiya cagirdi eltimlerde burda benim icin sikici bir pazar gunu umarim hep bolr gecmez optum sizi...

sana sabırlar dilerken en kıza zamanda foto istediğimizi belirtirim topik sözcüsü olarak

dün akşam bizim de fotolarımızı çektiler. kuzenimin eşi 170 boyunda, 62-63 kg. koltukta yanyana otururken çok fark yokmuş gibi geldi ikimizin arasında. bana öyle geliyor tabi ama çok mutlu olup gaza geldim ben de

yavaş yavaş foto çekmek lazım zaten farkı görüp gaza gelmek için

hayırlı , mutlu , huzurlu Pazarlar fıstıklarıımmm

elimde kefirim , mutfaktan kordinatlarımı bildiriyorumm ))

Çok yakışmıştır eminim canım
Evet 79 u görmeden pantolon neyim yok bana zaten hedefim senin olduğun kilo bana versene onuuu

lafımı olur Asucumm , senin canın sağolsun canımmm

tebrikler tatlımmm , harika bir haber bu , devamını bekliyoruzz )

tatliş kaynanaa Ayşecimm aman sen düşme bu tuzaklara , bırak lüpletsinler , sen önüne bakk , harika gidyorsun zatenn

pıtırcıııııımmm süper süper süpersiinn , tütütütütü MAŞALLAAHHH

yaza çıtırında ötesi bir pıtır olacaksınnn

ben şimdi kaçıyorum fıstıklarımm ,azcık dışarda yürüyelim diyoruzz , Allaha emanet olunn , öpüyorumm

herkese iyi pazarlar güzellerim :)az sonra gunluk yuruyusume cikcam hazir firsat bulmusken okuyayim birikmeden gecmisi dedim
benim neden hala smile im yok anlamadim

nevinn ve yena sizinde cicisleriniz hayirli olsun guzel gunlerde giyin. hatta hemen ustunuze bol gelmeye baslasin kisa surede yenilerini giyin :)

Kızlar yarın sınavım ve ben hala burdan çıkıp başlayamıyorum:))men bildirimimi yapıp çıkayım en iyisi:
Kahvaltı:
2 az pişmiş yumurta
1 yeşşil biber
1kk peynir
1 fincan yeşil çay
yarım lt su
hepinize diyetlerinizi bozmadan geçirebileceğiniz mutlu ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum gece girersem yazıcam yine hepinizi öptüm canlarr

Esracım daha öncede söyledim sanırım senin yaşında çok sevdiğim kardeşim var benim tabiki abla diyebilirsin

Allahım emeklilik nasip edecekmi ?bazen çok umutsuz bakıyorum sgk dolsa bile yaş var onu bekliyeceğiz ve ben çalışmadan duramam:126:

yenacığım biz 58den önce emekli olamıycaz( sen çalışmadığın zamanlarda emeklilik primini yatırdın sanırım değil mi

Eksi çıkmana sevindim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…