valla zor tuttum kendimi canım :) ama tuttum :)))
iyi geceler canım, öperim
Canım menün gerçekten çok güzelmişiyi geceler kuzular,
nasılsınız? ben yogun ve uykuluyum. akşam annemdeydik, kuzenler geldi. yemek yedik, oyun oynadık. onları eve bırakıp döndük. eğlendik, yorulduk da. güzel bi akşamdı.
menümü yazayım yatmadan. sonra da iyi geceler dileyeyim size.
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 fincan sütle kahve
öğle
8 kaşık yeşil fasulye yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara
1 tane elma
1 tane activia
yeşilçay
akşam
4 kaşık mantı
1 kaşık kuzu eti
1 dilim patates (1/8 patates ediyor)
salata
ara
1 çorba kaşığı çekirdek
dengeli bir gündü bence. ara öğün olarak çekirdek yemesem iyiydi ama meyve yemek istemedim.
hepinize iyi geceler kuzular, çok uykum gelmiş benim. öperim hepinizi.
cecoşummmm gelip kurtlar vadini anlatırsın diye bakındım ama fırsat bulamadın sanırım.
oysaki benm tatlı iddiadaşıma neler getirmiş umre den meraktayım
slm arkadaşlar ya ebnde diyetdeyim sadece 90 üstülülermi burda ben 74 kiloyum
Kıyamam yaaaPerişan oldunuzz..
Öksürüklerde gece azıyor zaten...
vıcks buharı önermiştin bana.. onu yapsan belki yine iyi gelir....
günaydın yolcu uyutma di mi senin bebeler erkenci sin benim oğlan uyandı erkenden hala oturuyor okula gidecek olsaydı 8.30 uyanma z akşam yine abur cubur partisi vardı ama ben bir lokma almadım yarım diyet bisküvi yedim 12 de zaten cok yorgundum 35 yürüyüş 30 dk da plates yaptin ebru şallı ile tavsiye ederim yena sende hareketli bir gün geçirmiş sin canım öptüm
üff üfff sabah sabah gidip börek almış eşim,dünde hayatında mantı yemeyen adam mantı yedi.
biliyo huyumu ben bişeyi görmessem istemiyorum,çocuklarda erken kalktı bu sabah mecburen hep birlikte kahvaltı ettik.
her şey iyi güzeldide ben sofralar kurulunca yiyorum
üstüste geldi hepsi,tek tesellim cumaya baya vakit olması ama bu haftayı çok dikkatli geçirmeliyim yoksa acayip fazla çıkıcam tartıda
3 ü birden yeter daha zayıflamanı istemiyoruz diyorlar,sanırım bana komplo bu mantılar,börekler:26:
canım acayip dondurmayla pasta istiyo,sebebide dün yemek ve kahve için kahve diyarındaydık,orda canım çekti ama mantının üstüne çok gelir diye yemedim,kahve içmiştim sadece.
şimdide aklımda kaldı onuda saat geç olmadan halletmeliyim bugün ,sonrada bu hafta tek bir kaçamak dahi yapmamalıyım
yemeğin üzerinden biraz zaman geçsinde leslie falan yapıyım yoksa düşünmekten sıyırıcammmmm
sorma meyracım ya,kadınlara dengesiz derler bide erkeklerde denge yokki dengesiz olabilsinleray yeni gördüm mesajını ablacım:)
ben aşık başka yerlere dalmışım nette:)
evet ablacım aman dikkat et....
hayret varyaaa, kilo alsan aldı olur, versen verdi olur
bence biz doğru yoldayız:)
kahve diyince canım çekti bi türl kahvesi müptelası olarak:)) afiyet bal şeker olsun sana ablacım.
birde madem çok kaçırdığın için canın bişeyler çekiyosa, 1sb süte 1çk toz tarçını karıştırıp içsen iyi olur bence, çünkü kan şekerin dengelenir iştahın azalır.
zaten seni takip ediyordum :) öyle gördüm :)
Ne gündü bee..Çok yoruldum,çok yorgunum..
Hareketli günün ardından kayınvaldeme de gittik eşim geldiğinde..
Beni aradı kayınvaldem bir sürü yemek yaptım hep birlikte olacağız gelmeniz gerek dedi.:)
neden gidemeyeceğimizi belirttim eşimden dolayı.. ikna et kocanı akşam sizide görmek istiyorum demezmi..Ben bilmem beyim biliri desemde anlamadı..
ve gittik :))
İyiki gitmişiz ama çok güzeldi çok güldük.. eşim bile neşelendi bir ara güldü falan..
Meyracim bencede gitmemek dogru karar olmus sizin icin. Allah korusun neler duyuyoruz....
Evegece yarisi ancak girebildim. Esim belgesel izlerken size bakiniyi dedim.
İs cikisi bi kac magaza baktim.lcw den 46 beden bol kesim pantolon aldim hemde kot yillardr giymenistim.halada yakistirmiyorum ama esim begenisi ile aldim nasilsa pardesu kapatacak koca popomu
Telden okumaya calisinca hepten uykum geldi herkesi optum
Ortak beklenti deveydi sanırım..
sorma meyracım ya,kadınlara dengesiz derler bide erkeklerde denge yokki dengesiz olabilsinler
heleküçük oğlum hayatta zayıflayamassın sen derdi,şimdi zayıflıyorum diye yeter diyo,kahve yapıyorum misal şeker koymuyorum,bir eşy olmazmış abartmıyımmış şekerli yap diyo
ayy katil oluvericemmm
çok kaçırdığım için değil meyracım ,gözüm gördü ya dün illa yemem lazım ,yoksa tutarım kendimide perşembe akşamı gider yerim onu en geç
cuma tartı varya illa yicem yani
banuya,kurtlar vadisi umreden şeytanları kapıp geldi heral
hacılar taşlamaya şeytan bulamıcak
ayy tövbe yarabbim
ne yaptıysa kıza hala ortalarda görünmedi:26:
hu hu banuşş ses bir iki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?