Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım menün gerçekten çok güzelmişBol bol protein var tam karatay'ca Çekirdeğe geldiğinde eğer kabak çekirdeğiyse üzülme çünkü bağırsakları çalıştırıcı özelliği var.ayçekirdeği yediysen de üzülme çünkü doktorlar belli zaman aralıklarında ayçekirdeğini tavsiye ediyorlar.içindeki çinkodan ötürü.özellikle saç dökülmelerine ve tırnak bakımına çok iyi geliyor.hem bir kaşıkçıktan bişi olmaz.İyi geceler canım bol leptinlerrr...

cecoşummmm gelip kurtlar vadini anlatırsın diye bakındım ama fırsat bulamadın sanırım.

oysaki benm tatlı iddiadaşıma neler getirmiş umre den meraktayım

Ortak beklenti deveydi sanırım..

Selamün aleykümm...

günaydınnnn....dünüm çok yoğun geçti bakamadım size bayağıda geçmiş birikmiş sanırsam bi selam verip geçmişe dalayım....annemler bende gece çocuklar güzel uyudu...bende deliksiz bi kaç saat uyudum şimdide uyuyamıyorum sinir oldum...bari neler olmuş bi bakayım dedim bende...herkes yatıyo birazdan kahvaltı hazırlıklarına başlarım..off sabah sabah ne çok konuştum...hadi kaçtımm....

günaydın yolcu uyutma di mi senin bebeler erkenci sin benim oğlan uyandı erkenden hala oturuyor okula gidecek olsaydı 8.30 uyanma z akşam yine abur cubur partisi vardı ama ben bir lokma almadım yarım diyet bisküvi yedim 12 de zaten cok yorgundum 35 yürüyüş 30 dk da plates yaptin ebru şallı ile tavsiye ederim yena sende hareketli bir gün geçirmiş sin canım öptüm

slm arkadaşlar ya ebnde diyetdeyim sadece 90 üstülülermi burda ben 74 kiloyum

hoşgeldinnn.....

Kıyamam yaaa Perişan oldunuzz..

Öksürüklerde gece azıyor zaten...

vıcks buharı önermiştin bana.. onu yapsan belki yine iyi gelir....

yaptım canım yaptım hemde kaç kere ama yaramadı...ben anlamıyorum artık bu çocuğu bir kere yarayan şey ikinci sefer yaramıyo...ilaçlardada böyle oluyo...şimdi üç gündür sabah akşam bi tatlı kaşığı zencefilli bal yediriyorum...şimdilik bi faydasını görmüyoruz ama zamanla belki yarar bilmiyorumm...:26:

günaydın canım..yok yaa bu sefer onlar uyuyo gecede uyudular...benim uykum kaçtı...ona sinir oluyom ya...bu çocukların garezi bana heralde dün gece anneanneleri burda mışıl mışıl uyudular yoksa uyumazlar...işin kötüsü bide yalancı durumuna düşüyorum...hakkaten nezaman biz anneme gitsek yada o gelse güzel güzel uyuyolar....:26:

plates bi dönem çok yaptım gerçekten çok faydasınıda gördüm ama şu sıra pek yapamıyorum...sabah erken saatte yürüyüş yapmaya çalışıyorum...eşim 8,30 da işe gidiyo o gitmeden gidip geliyorum..

zaten uyku olduğu zaman bir şey muş uyuyamaz sin ortam müsait olunca da senin uykum kaçar bende uyanık bakıyorum yatağın içinden hava soğuğa benziyor evde resim biraz çocuk ların odasın da ufo açık neyse Gözlerimi sıkı sıkı kapatır uyumaya çalışayım bari

Sanırım buraya en son 4 ay önce yazmıştım ozamanlar çok ümitsizmişim. yeni yılla birlikte hayatımda çok değişiklik oldu çok yoğunum ve ocak sonu başladığım yediklerime dikkat etmemle 10 kilo verdim bile :) umarım istediğim kiloyu görürüm.

Hayırlı sabahlar
Herkes dün güzel bir gün geçirmiş bugün de öyle olur inşallah
Nevincim güle güle giy pantolonunu
Yenacım sen de güle güle giy hediyelerini canım kayınvalideye gidip pişman olmdan dönmenize sevindim
Ben de bugün barış gibi sevinebilirim belki:)
Küçük kızım dersaneye gitmedi biraz dersi var onu yapıyor kayınvalideme daha erken gideceğiz beyim öyle istedi:)

üff üfff sabah sabah gidip börek almış eşim,dünde hayatında mantı yemeyen adam mantı yedi.
biliyo huyumu ben bişeyi görmessem istemiyorum,çocuklarda erken kalktı bu sabah mecburen hep birlikte kahvaltı ettik.
her şey iyi güzeldide ben sofralar kurulunca yiyorum
üstüste geldi hepsi,tek tesellim cumaya baya vakit olması ama bu haftayı çok dikkatli geçirmeliyim yoksa acayip fazla çıkıcam tartıda
3 ü birden yeter daha zayıflamanı istemiyoruz diyorlar,sanırım bana komplo bu mantılar,börekler:26:
canım acayip dondurmayla pasta istiyo,sebebide dün yemek ve kahve için kahve diyarındaydık,orda canım çekti ama mantının üstüne çok gelir diye yemedim,kahve içmiştim sadece.
şimdide aklımda kaldı onuda saat geç olmadan halletmeliyim bugün ,sonrada bu hafta tek bir kaçamak dahi yapmamalıyım
yemeğin üzerinden biraz zaman geçsinde leslie falan yapıyım yoksa düşünmekten sıyırıcammmmm

ay yeni gördüm mesajını ablacım:)
ben aşık başka yerlere dalmışım nette:)

evet ablacım aman dikkat et....
hayret varyaaa, kilo alsan aldı olur, versen verdi olur
bence biz doğru yoldayız:)
kahve diyince canım çekti bi türl kahvesi müptelası olarak:)) afiyet bal şeker olsun sana ablacım.
birde madem çok kaçırdığın için canın bişeyler çekiyosa, 1sb süte 1çk toz tarçını karıştırıp içsen iyi olur bence, çünkü kan şekerin dengelenir iştahın azalır.

sorma meyracım ya,kadınlara dengesiz derler bide erkeklerde denge yokki dengesiz olabilsinler
heleküçük oğlum hayatta zayıflayamassın sen derdi,şimdi zayıflıyorum diye yeter diyo,kahve yapıyorum misal şeker koymuyorum,bir eşy olmazmış abartmıyımmış şekerli yap diyo
ayy katil oluvericemmm
çok kaçırdığım için değil meyracım ,gözüm gördü ya dün illa yemem lazım ,yoksa tutarım kendimide perşembe akşamı gider yerim onu en geç
cuma tartı varya illa yicem yani

banuya,kurtlar vadisi umreden şeytanları kapıp geldi heral
hacılar taşlamaya şeytan bulamıcak
ayy tövbe yarabbim
ne yaptıysa kıza hala ortalarda görünmedi:26:
hu hu banuşş ses bir iki

zaten seni takip ediyordum :) öyle gördüm :)

öylemiii:)
anaaaam biri beni gözetliyooo:18::18::18:

yemeğinizin güzel geçtiğine çok sevindim:)

aynı fikirdeyiz tatlım..... saolasın.

cicilerinde hayırlı olsun:)
güle güle giy tatlımmm.......

Ortak beklenti deveydi sanırım..

yok ben devenin kulağını bekliyodum gerçekten:)
hani onun KVden onu beklerimmmmm.......
cecoşum benim yaaaaaa

bu arada yenam seninde cicilerin hayırlı olsun:) güle güle giy emi:)
bana da yeni ciciler lazım artıkta bi vakit bulsam çıkacam dışarı almaya......
iş kadını olmak böyle bişey işte dermişim:)

banuya,kurtlar vadisi umreden şeytanları kapıp geldi heral
hacılar taşlamaya şeytan bulamıcak
ayy tövbe yarabbim
ne yaptıysa kıza hala ortalarda görünmedi:26:
hu hu banuşş ses bir iki

veeeee banunun ogün bugündür KVsi umreden geldiğinden bu yana bi daha izine rastlanmamış, duyanı göreni olmamıştır.....
:)

ayyyy Allah korusun.........

banu bi ses ver kı......

belki neti falan bozulmuştur, olur ya..... ondan gelememiştir ablacım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…