Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah şifa versinbugün sabahtan temizlik yapıyorum çok yorgunum günüm var okuma yapıcaz hazırlık yapıyorumbiyandan:18:yarın ortapediye randevum var yürüyüş yaramadı biyandan gözüm anca iyileşti şükürakşamebegömeci yummurtalı dereotlu yoğurt 2 dilim ekmekayriyeten diyetisyene gidecem bakalım evtaşıyan arkadaş güle güle oturun kızlar konuşmaya gelince cenem iyi yazmaya gelince sıkılıyorum fazla okuyamıyorum gözüm rahatsız oluyo hepinizi

kızlar görüşmeyeli nasılsınız????

Bende kayınvalidemlerdeyim... olaysız bir gün olmadı geldiğimizden beri....

Yemekler pişerken yeğenin laptopundan gireyim dedim hazır kv yok evde neyse aksama gelmeye çalışırım tekrar.

Canım ümitsizliğe kapılma
Hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık ve emin ol sağlıklı beslenmeye başlarsan birazda sporu hayatında dahil edersen yine kilolar gidecektir ama bu defa kalıcı bir şekilde
Genelde şok diyetler sibel can gibi geri almalara sebep oluyor ( senin yapıp yapmadığını tabiki bilmiyorum )
Benim cizelgemdeki başlangıç kilosuna bakarsan değil ağlamak anammm verilmiş sadakam varmış ki daha erken fark ettim kilo aldığımı dersin
İnan sen motivasyonunu yüksek tuttuktan sonra, azimli davrandıktan sonra ve en önemlisi tamamen kafanda kararını verdikten sonra senin veremeyeceğin kilo yok
Burada sana örnek olabilecek bir sürü insan var ve emin ol sende bundan sonra bizlerle birlikte çok güzel kilolar vereceksin
Aramıza hoş geldin bu arada

Hadi bakalım sil o göz yaşlarını , yüzüne kocaman bir gülümse takın ve ben bu işi yapacağım de Gece yatarkende yarın benim son miladım olucak yeni bir ben için elimden geleni yapacağım de ve çok güzel bir uyku çek ( tabi şimdi değil daha erken )
Sabahta şöyle güzel bir kahvaltıyla bismillah de ve patır patır kilolardan kurtulmaya başla bakalım

Bu arada çok pis bağımlılık yaparız söylemedi deme

hoşgeldin tatlım sende aramıza:)

ağlama, napalım bu da bizim imtihanımız değilmi?
elimizden geleni yapalım, sonrada tevekkül edelim.....

eğer burayı düzenli takip eder ve de paylaşımda da bulunursan gerçekten buradan çok güzel şeyler öğrenirsin kilo, diyet, sağlıklı beslenme hakkında.

yaklaşık aynıyız:)
bende 1,62 boy ve 100 küsür kilodayım şuan.
hayatımda en yüksek rakamı şuan görüyorum, 100ü ilk gördüğümde bende çok kötü olmuştum, ama insan alışıyo ve aşşağıya inmeye mücadele ediyo tatlım.

belki senle iddadaş bile olabiliriz:)
aşağı yukarı yaklaşık değerlere sahibiz çünkü.

birde bazı şeyler zamanla yaşayarak öğreniliyo canım, hani ne kadar doktorada gitsen bazen öğrenmek için belli bişeyleri yaşamak gerekiyo bence.
ve kilo kontrolünde azimde büyük rol oynuyo zorda olsa......

evli bekar? yaş? çoluk çocuk? kısaca kısa bi öz geçmişin nedir sakıncası yoksa tabi canım:)
ben konyadanım, evliyim, çocuk henüz yok vede ev hanımıyım, burcumda koç
ayrıca birde senin burc?

teşekkür ederim sağolsun varolun, grubun kuralları nedir bilgi alabilir miyim konuşmaya ihtiyacım var zaten, çok fenayım öyle böyle deil

iyiyiz canım, sağol.
sen nasılsın görüşmeyeli?

Sana kolay gelsin canım
Ben hesapta yaz temizliğine başlayacağım ama işte herkesin iyileşmesini bekliyorum temizliği yapana kadar da kendime yamulmayı ( grip olmayı ) yasakladım

Anam bir KVnin olduğu olaysız yer varmıdır acaba Pardon çıtır kayınvalide Ayşe hariç
Allah sabırlar versin canım ne diyelim İnşallah eve geçene kadar huzurlu ve güzel zaman geçirirsinde aranıza kara kedi girmez

adım özge, öğretmenim, çalışmıorum, 27 yaşındaym, yengeç burcuyum, istanbulluyum, evimde yürüme bandım var, evli değilim, görüştüğüm biri de yok, evde kaldım

teşekkür ederim sağolsun varolun, grubun kuralları nedir bilgi alabilir miyim konuşmaya ihtiyacım var zaten, çok fenayım öyle böyle deil

aramıza hoşgeldin canımm, azmin daim olsun inşAllahh

ağlamanı gerektirecek bişey yok , eğer tam kararını verdiysen bu sefer kesin başla , ver , ve bir daha alma , eğer kilo verdikten sonra eski yeme düzenine dönersen almaktan başka yolu kalmıyor bu işin , kilo vermek kadar korumakta önemli

bizler bundan sonra ömür boyu yediklerimize ve içtiklerimize dikkat etmek zorundayız , bunu öncelikle zihnine yaz , hem unutmaki ;

HİÇBİR YİYECEĞİN TADI ZAYIF OLMANIN VERDİĞİ HAZDAN DAHA TATLI DEĞİLDİRR

topic olarak kurallarımız ; 2 hafta düzenli paylaşımdan sonra listeye girersin , cumaları kilo ve spor bildirimlerimizi yapıyoruz , onun haricindede hep birlikte bilgi alışverişinde bulundukmu , oldu bu işşş

Gökçecim hoşgeldin , bende merak etmiştim nerelerdesin diye , naptın canım ?? nasıl gidiyor ? Türkiyedesin dimi şuan ??

iyiyiz canım, sağol.
sen nasılsın görüşmeyeli?

vallah kv haricinde iyi gibiyim... 2gün önce kv yüzünden az daha ayrılıyorduk esimle...

vallahi banucum inşallah ayrılmadan evimize gideriz...

simdi ben olayı anlatayım. benim yasına göre kilolu... kv de ikidebir cikolata seker sakız yemek verip duruyor... 2gün önce de kahvaltıdan sonra bir basladı. toplamda 3dondurma. 6 7 çikolata verdiler ben vermeyin desemde verdiler. aksam yemeğindede baktım kv cocugu zorluyor ye diye tabi ben patladım... yeter artık cocugu patlatacaksınız diye... sonra olay oldu. saygısızsın falan dediler...
esimde onları destekledi karısma diye bu sefer onla kavga ettim... odaya esyalarımı toplamaya gittim. eniste gelmiş o arada işten eşimle kv yle konusmus. saçmalamayın kız haklı diye. ondan sonra kaldım evde yani. eşimde özür diledi ama kv yle konusmuyorum artık...

Her gün ufak tefek kavgalar oluyor... bugünden itibaren kv yok 1hafta görümcemin yanına gitti anlıycagınız rahatım... ohhhh beeeeeee

evet türkiye deyim ısparta da :) 21ine kadar

adım özge, öğretmenim, çalışmıorum, 27 yaşındaym, yengeç burcuyum, istanbulluyum, evimde yürüme bandım var, evli değilim, görüştüğüm biri de yok, evde kaldım

memnun oldum canım.
sıkma canını......

yaşanan olaylar için çok geçmiş olsun canım.....
inşaallah önemli bi sorun yaşamadan evinize dönersiniz canım.
öpüyorum.

kızlar ben kaçıyım artık, malum iş güç.....
herkesleri de öptüm, görüşürüz.

benim adımda Aynur , bende ingiliş tiçırım canımm ,sen necisinn ?? ) 28 yaşımdayım mayısta 29 olacam , ikizler burcuyum , Mersinliyim , evliyim , çocuğum yok ,benimde evimde yürüyüş bandı var ama belim ve dizimden rahatsızım, yürüyemiyom maleseff (

merak etme , sıkma canını , biz burda çok güzel bir aileyiz , her daim yanında olacağızz )

bende 105i gördüm , 2011 aralıkta 102 ile başladım , şuanda 75im , şükürler olsun bi kaç kiloluk +lar haricinde artıya çıkmadım 16 aydır )

gıızzz ben seni everirim kuzum, hiç merak etmeee

Memnun olduk
Benim adımda banu, evhanımıyım, 12.5 ve 2.5 yaşlarında iki tane cadının annesiyim , İstanbullu balık burcuyum

Bu arada evde kaldım diye üzülme emin ol senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan vardır Herşeyde bir hayır vardır ve eminim vakti geldiğinde seninde kısmetin biryerlerden çıkacaktır ama o zamana kadar sağlığın için zayıflayıp çok daha alımlı olmak için çabala

hımmm anladım canım, ben yarın başlıcam, menülerimi paylaşırım burdan, yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. 2 haftadan sonra inşallah listeye girerim, kilo çizelgemi de yapmaya çalışıcam, toparlanmam lazım, bu arada kayınvalide muhabbetinizi gördüm, saygıdan lafınızı esirgeyip de hiç tepenize çıkarmayın... benim teyze kızı da aynı durumda, bebeğe iyi bakmıo diye tavır aldılar eşinin ailesi, çok bilirler ya erkek anaları... zamanında bi erkek arkadaşımın annesi de böleydi. herhalde bu sinirle o kayınvalideyi döverim saçını başını yolar, kovar yollarım çocuğu da göstermem çatlasın patlasın... benim elime verin onu asıl siz .D

Hoşgeldin aramıza...

aahh bu kaynanalar , görümceler , kayınlar yokmuuu , miksergiller familyasılar mübarekk , sıkma canını kuzumm 21ine kadar idare etcen artıkınn

canım kilo çizelgeni tickerfactory.comdan yapacan canım , dur link vardı bulayımda atayım sana )

aahh aahhh bekarken öyle düşünüyonda, evlenince kocan arada kalıyo diye , yutuyon bazı şeyleri be güzeliimmm ...

Ben inanılmaz yoruldum Mutfak bitti nihayet..
Daha yapılacak bir yığın iş var..halılarıda verdim, ev taşınma pozisyonunda :)
Nasıl gözümde büyüyor.. cuma günü iş var azıcık azalsa bari..

Eşim gelip çocukları alıp dışarı çıktılar kızım okulun voleybol takımında eşim de eski voleybolculardan olduğundan antrenman yapımaya gittiler oğlumda kuyruk olarak gitti :)

Açtım sezen'i dinleniyorum ıhlamur eşliğin de :)

------

Umuttt'un kontrolü nasıl geçti acaba.:26:

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza

Lajverdi,ne demek..UYdurmasyonmu bir anlamı varmı.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…