Selam kızlar yine ben :122:
Büyük kız şükür biraz daha iyi ama ufaklığın ara ara ateşi yükelip düşüyor :26: Neyse inşallah bir kaç güne kadar hiç birşeyi kalmaz
Öğlen yemeğimide yedim şükür kendimi çok hafif hissediyorum
Bugün yediklerimide yazayım
Sabah;
1.5 yağsız poğça ( dışarda olunca mecbur hiç birşey yememekten iyidir dedim ama onun yerine simit bulsaydım daha iyidi)
1 Büyük fincan yeşil çay
Bir saat sonrasında Zencefilli ödem atıcı kür 1 bardak
ara;
şekersiz türk kahvesi
Öğlen;
1 kase Çorba
1 büyük kase salata
1 kase yoğurt
Bir saat sonra Zencefilli ödem atıcı kür 1 bardak
ara; ( birazdan tüketeceğim)
sütsüz şekersiz nescafe
10 tane çilek
akşam; henüz yemedim tabi
7 -8 kaşık sebze haşlama
1 kase sarımsaklı yoğurt ( üzerine dökerim)
1 büyük kase kıvırcık salata
gece;
yeşil çay yada 9lu çay içerim herhalde
Akşama kadar suyumuda 3 LT ye tamamlarım inşallah
1.62 boyundayım we 93 kiloyum. türlü türlü diyetler denedim olmuo, gidip şekerime tansiyonuma hormonuma baktırdım onlarda da bişi yok. gitmediğim diyetisyen doktor iç hastalıklar uzmanı kalmadı. sibel can gibi verip verip alıorum. bi tam olarak kilo veremiyorum. ağlayarak yazıyorum şuanda. hayatımın en maksimum kilosunu görmüş bulunmaktayım. beni de grubunuza alırmısınıznoooooooooluuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1.62 boyundayım we 93 kiloyum. türlü türlü diyetler denedim olmuo, gidip şekerime tansiyonuma hormonuma baktırdım onlarda da bişi yok. gitmediğim diyetisyen doktor iç hastalıklar uzmanı kalmadı. sibel can gibi verip verip alıorum. bi tam olarak kilo veremiyorum. ağlayarak yazıyorum şuanda. hayatımın en maksimum kilosunu görmüş bulunmaktayım. beni de grubunuza alırmısınıznoooooooooluuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar görüşmeyeli nasılsınız????
Bende kayınvalidemlerdeyim... olaysız bir gün olmadı geldiğimizden beri....
Yemekler pişerken yeğenin laptopundan gireyim dedim hazır kv yok evdeneyse aksama gelmeye çalışırım tekrar.
allah şifa versinbugün sabahtan temizlik yapıyorum çok yorgunum günüm var okuma yapıcaz hazırlık yapıyorumbiyandan:18:yarın ortapediye randevum var yürüyüş yaramadı biyandan gözüm anca iyileşti şükür akşam ebegömeci yummurtalı dereotlu yoğurt 2 dilim ekmek ayriyeten diyetisyene gidecem bakalım evtaşıyan arkadaş güle güle oturun kızlar konuşmaya gelince cenem iyi yazmaya gelince sıkılıyorum fazla okuyamıyorum gözüm rahatsız oluyo hepinizi
Yemekler pişerken yeğenin laptopundan gireyim dedim hazır kv yok evdeneyse aksama gelmeye çalışırım tekrar.
teşekkür ederim sağolsun varolun, grubun kuralları nedir bilgi alabilir miyimkonuşmaya ihtiyacım var zaten, çok fenayım öyle böyle deil
iyiyiz canım, sağol.
sen nasılsın görüşmeyeli?
aramıza hoşgeldin canımm, azmin daim olsun inşAllahh
ağlamanı gerektirecek bişey yok , eğer tam kararını verdiysen bu sefer kesin başla , ver , ve bir daha alma , eğer kilo verdikten sonra eski yeme düzenine dönersen almaktan başka yolu kalmıyor bu işin , kilo vermek kadar korumakta önemli
bizler bundan sonra ömür boyu yediklerimize ve içtiklerimize dikkat etmek zorundayız , bunu öncelikle zihnine yaz , hem unutmaki ;
HİÇBİR YİYECEĞİN TADI ZAYIF OLMANIN VERDİĞİ HAZDAN DAHA TATLI DEĞİLDİRR
topic olarak kurallarımız ; 2 hafta düzenli paylaşımdan sonra listeye girersin , cumaları kilo ve spor bildirimlerimizi yapıyoruz , onun haricindede hep birlikte bilgi alışverişinde bulundukmu , oldu bu işşş
Gökçecim hoşgeldin , bende merak etmiştim nerelerdesin diye , naptın canım ?? nasıl gidiyor ? Türkiyedesin dimi şuan ??
adım özge, öğretmenim, çalışmıorum, 27 yaşındaym, yengeç burcuyum, istanbulluyum, evimde yürüme bandım var, evli değilim, görüştüğüm biri de yok, evde kaldım
vallah kv haricinde iyi gibiyim... 2gün önce kv yüzünden az daha ayrılıyorduk esimle...
vallahi banucum inşallah ayrılmadan evimize gideriz...
simdi ben olayı anlatayım. benim yasına göre kilolu... kv de ikidebir cikolata seker sakız yemek verip duruyor... 2gün önce de kahvaltıdan sonra bir basladı. toplamda 3dondurma. 6 7 çikolata verdiler ben vermeyin desemde verdiler. aksam yemeğindede baktım kv cocugu zorluyor ye diye tabi ben patladım... yeter artık cocugu patlatacaksınız diye... sonra olay oldu. saygısızsın falan dediler...
esimde onları destekledi karısma diye bu sefer onla kavga ettim... odaya esyalarımı toplamaya gittim. eniste gelmiş o arada işten eşimle kv yle konusmus. saçmalamayın kız haklı diye. ondan sonra kaldım evde yani. eşimde özür diledi ama kv yle konusmuyorum artık...
Her gün ufak tefek kavgalar oluyor... bugünden itibaren kv yok 1hafta görümcemin yanına gitti anlıycagınız rahatım... ohhhh beeeeeee
adım özge, öğretmenim, çalışmıorum, 27 yaşındaym, yengeç burcuyum, istanbulluyum, evimde yürüme bandım var, evli değilim, görüştüğüm biri de yok, evde kaldım
vallah kv haricinde iyi gibiyim... 2gün önce kv yüzünden az daha ayrılıyorduk esimle...
vallahi banucum inşallah ayrılmadan evimize gideriz...
simdi ben olayı anlatayım. benim yasına göre kilolu... kv de ikidebir cikolata seker sakız yemek verip duruyor... 2gün önce de kahvaltıdan sonra bir basladı. toplamda 3dondurma. 6 7 çikolata verdiler ben vermeyin desemde verdiler. aksam yemeğindede baktım kv cocugu zorluyor ye diye tabi ben patladım... yeter artık cocugu patlatacaksınız diye... sonra olay oldu. saygısızsın falan dediler...
esimde onları destekledi karısma diye bu sefer onla kavga ettim... odaya esyalarımı toplamaya gittim. eniste gelmiş o arada işten eşimle kv yle konusmus. saçmalamayın kız haklı diye. ondan sonra kaldım evde yani. eşimde özür diledi ama kv yle konusmuyorum artık...
Her gün ufak tefek kavgalar oluyor... bugünden itibaren kv yok 1hafta görümcemin yanına gitti anlıycagınız rahatım... ohhhh beeeeeee
hımmm anladım canım, ben yarın başlıcam, menülerimi paylaşırım burdan, yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. 2 haftadan sonra inşallah listeye girerim, kilo çizelgemi de yapmaya çalışıcam, toparlanmam lazım,bu arada kayınvalide muhabbetinizi gördüm, saygıdan lafınızı esirgeyip de hiç tepenize çıkarmayın... benim teyze kızı da aynı durumda, bebeğe iyi bakmıo diye tavır aldılar eşinin ailesi, çok bilirler ya erkek anaları... zamanında bi erkek arkadaşımın annesi de böleydi. herhalde bu sinirle o kayınvalideyi döverim saçını başını yolar, kovar yollarım çocuğu da göstermem çatlasın patlasın... benim elime verin onu asıl siz .D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?