geçmiş olsunnnn
teşekkürlerr seninde aydın olsunnnnnn
bahar sana fena çarptııı sende asu gibi zencefiilli ballı karışım içsen öksürüğe iyi gelir
evde var aslında atmadıysa geçen sen almıştım..tadı kötüydü ama yerim birazcık..olmazsa zencefil tozu alıcam zaten.bala karıştırıp yicem.
güle güle huzurla otur inşallahcanımcım kolay gelsinKIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum çok şükür evi taşıdım mutfağı yerleştirdik bitti kaldı diğer yerler artık yavaş yavaş halletcem akşam neyse geçmiş okuyamadım işlerim çok öpüldünüz
sana yeni bir telaş,çok geçmiş olsun dünürüm,rabbim şifa versinselamun aleyküm kızlar
ben dün yazarken telefonum çaldı kardeşim aradı babamı bursaya hastahaneye getiriyoruz dedi. akşam bütün gece hastahanedeydik. gece yatışını yaptılar. şimdi gidiyorum yine birkaçgün giremeyebilirim
geçmiş olsun tatlım iyileş artıkgünaydın kızlar..
güneş yüzünü gösterdi...
ben bugün sabah ezanında bir öksürükle uyandım baya baya...ama işe geldim yinede kullandığım ilaç söküyor galiba ona yordum...Halsizliğim daha az öğleden sonra tahlil sonucu için erken çıkıcam nasılda bi kaç saat idare ederim...evde sıkılıyorum ve de şunuda yapim bunuda yapim derken daha çok yoruluyorum...
dün akşam kv kp geldi hastayım diye.o konularda düşüncelidirler...sonra eltimgillerde kp arabasını kapıda görünce geldiler.
Allahtan gündüz 1 saat uyumuştum..mecbur oturdum uyu dediler ama...ayıp olmasın diye...gelinsinya..ölmez meslek valla
eltim kek yapmış ufak bir dilim yedim zaten baya az yemiştim dün ama kaçamak sayılmazbenden böyle işte...
hepinizi öpüyorum bir daha yazdıpımda evde olurum inşallah...
bıcırıklar bir iki güne düzelirler mevsimsel baksana bir gün kış bir gün yazSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:
Sabahtan kızlarımı sağlık ocağına götürüp geldim hemen
Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi
Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi
Dün yemeği bile yaparken devamlı kucağımdaydı tezgah üstünde bile zor oturttum
Şimdi gözünü açtıkca anneciğim seni çot seviyorum diyip uyuyor
İşlere girişmeden bir selam vereyim dedim
Öğleden sonra sohbete gelirim nasılsa
Bu arada Egedenizlede konuştuk bu sabah; maalesef bu gelişinde görüşemiyeceğiz malum benim cadılar yamukDoktorcuğumla çok hoş sohbet ettik ( seside pek hoşmuş ) nasılsa yine bu tarafa gelecekmiş bir sonraki gelişinde görüşmeye karar verdik hem ben o zamana kadar az daha kilo vereyim
Eki Görüntüle 681258 hayde buyurun kahvaltıyaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 681529 öğle yemeğim közlenmiş patlıcan üzerine yoğur onunda üzerine kıyma kavurdum salata yağsız tuzsuz ekmek yokk
selamun aleyküm kızlar
ben dün yazarken telefonum çaldı kardeşim aradı babamı bursaya hastahaneye getiriyoruz dedi. akşam bütün gece hastahanedeydik. gece yatışını yaptılar. şimdi gidiyorum yine birkaçgün giremeyebilirim
şuan kahvemi yudumluyorum:)
bugün büyük teyzemde gün varmış, benide çağırdı ama gitmicem,
hastayım halim yok oyüzden gitmicem.
bugün daha iyiyim ama şükür rabbime......
ayyy kızlar benim haziranda okul kayıt aktifleştirme tarihim başlıyooo:)
hem heycanlıyım okul için, hemde hem okulu hem evi nasıl idare edicem onu düşünüyorum kara kara....
biraz huysuz bi eşim olunca düşünmek zorunda kalıyorum tabiki
neyse Allah büyüktür, belki bi yol açar inşaallah bana.
ne okulu diye merak edenler için; açıkmesleklisesinde çocuk gelişimini okuyorum ve ikinci lise okuyuşum bu artık:)
üni.de geçiş kolaylığı var diye tekrar okuma niyetine girdim bakalım, sadece hafta sonları derslere giriyorsun yüksek ders saatleri ile.
daha sonrada stajlarmış işte, o zaman hafta içide olur galiba.
herşeyin hayırlısı bakalım.
Bu cuma az da olsa eksi görelim ikimiz de
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum çok şükür evi taşıdım mutfağı yerleştirdik bitti kaldı diğer yerler artık yavaş yavaş halletcem akşam neyse geçmiş okuyamadım işlerim çok öpüldünüz
bu arada çok şanslısınız hakikaten. tamam gurbetlik zor ama küçük yerlerde çocuklar da daha rahat yetiştiriliyor. sebze meyve işine hiç girmiyorum zaten. inşallah emeklilikte de güzel bi yere yerleşirsiniz.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:
Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi
Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi
Bu arada Egedenizlede konuştuk bu sabah; maalesef bu gelişinde görüşemiyeceğiz malum benim cadılar yamukDoktorcuğumla çok hoş sohbet ettik ( seside pek hoşmuş ) nasılsa yine bu tarafa gelecekmiş bir sonraki gelişinde görüşmeye karar verdik hem ben o zamana kadar az daha kilo vereyim
Selamün aleykümmm...
çok yorgunum ve uykum varrr....gene sabah ettikk..bu gece eşimde hiç uyuyamadı....sabaha karşı artık dayanamadımm oturup ağladım bir güzelll...tabi sonucu güzel bir baş ağrısı....bide hastalanıcam karın ağrılarımda cabasıı....diyorum eşime bikaç gün anneme gideyim çok yoruldum ama izin vermiyoo...alıp çocuklarıda evden kaçcam sonundaa...millet kocaya kaçıyo ben anama kaçıcamm...bide gündüz yatar dinlenirsin demezmi....az daha boğazlıyodum herifii... neyse kahvaltımı güzel yaptım...ama tartı gene saçma sapan şeyler söylüyoo atıcam onuda sonunda...cumaya kadar tartılmıcaktım ama alışkanlık tartıldıktan sonra hatırladım öyle bi laf ettiğimi.. bu hafta spor da yok sayılır..elim ayağım kalkmıyo işlerimi bile doğru düzgün yapamıyorum nerde kaldıki spor yapıcamm....offoffff...ama en azından düzgün beslenmeye çalışıyorum....
evde var aslında atmadıysa geçen sen almıştım..tadı kötüydü ama yerim birazcık..olmazsa zencefil tozu alıcam zaten.bala karıştırıp yicem.
selamun aleyküm kızlar
Sağol yenam teşekkür ederim ama bu hastalık geçmek bilmiyo bir türlü
Günaydın canım, temizlik nasıl gidiyor?
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:
Selamün aleykümmm...
çok yorgunum ve uykum varrr....gene sabah ettikk..bu gece eşimde hiç uyuyamadı....sabaha karşı artık dayanamadımm oturup ağladım bir güzelll...tabi sonucu güzel bir baş ağrısı....bide hastalanıcam karın ağrılarımda cabasıı....diyorum eşime bikaç gün anneme gideyim çok yoruldum ama izin vermiyoo...alıp çocuklarıda evden kaçcam sonundaa...millet kocaya kaçıyo ben anama kaçıcamm...bide gündüz yatar dinlenirsin demezmi....az daha boğazlıyodum herifii... neyse kahvaltımı güzel yaptım...ama tartı gene saçma sapan şeyler söylüyoo atıcam onuda sonunda...cumaya kadar tartılmıcaktım ama alışkanlık tartıldıktan sonra hatırladım öyle bi laf ettiğimi.. bu hafta spor da yok sayılır..elim ayağım kalkmıyo işlerimi bile doğru düzgün yapamıyorum nerde kaldıki spor yapıcamm....offoffff...ama en azından düzgün beslenmeye çalışıyorum....
şuan kahvemi yudumluyorum:)
bugün büyük teyzemde gün varmış, benide çağırdı ama gitmicem,
hastayım halim yok oyüzden gitmicem.
bugün daha iyiyim ama şükür rabbime......
ayyy kızlar benim haziranda okul kayıt aktifleştirme tarihim başlıyooo:)
hem heycanlıyım okul için, hemde hem okulu hem evi nasıl idare edicem onu düşünüyorum kara kara....
biraz huysuz bi eşim olunca düşünmek zorunda kalıyorum tabiki
neyse Allah büyüktür, belki bi yol açar inşaallah bana.
ne okulu diye merak edenler için; açıkmesleklisesinde çocuk gelişimini okuyorum ve ikinci lise okuyuşum bu artık:)
üni.de geçiş kolaylığı var diye tekrar okuma niyetine girdim bakalım, sadece hafta sonları derslere giriyorsun yüksek ders saatleri ile.
daha sonrada stajlarmış işte, o zaman hafta içide olur galiba.
herşeyin hayırlısı bakalım.
Meyracım inşallah rast gider bu okul işin. kendini geliştirmeye çalışmak çok güzel sürekli olarak. ben de tekrar bi şeyler mi okusam acaba diyorum arada.
Daha bitmedi okulun meyracığım..Kaç yıl oldu :)
Ayrıca umutsuz olma sen üstesinden gelirsin hem okulun hem evin..eşin de yardımcı olur ben inanıyorum...ÇÜnkü çok daha mutlu olacaksın bunu farkedecek ve elinden geldiğince seni destekleyecek..
Zor gidiyor sürekli ara verdiğiim için...Öğlene kadar pek bişey yapamıyorum..
dün öğleden sonra ofise gittim..bugün mutfağı bitirmeyi düşünüyorum..yemek pişsin onu bekliyorum..
sen nasıl oldun.? tartı fazla gösteriyormuş. antibiyotik kullandığımda ben de öyle oluyorum..Üzülme çıkan rakama..
inşaallah canım......
amaaan sen avukat olmuşsun, bence daha niye okuyacan, güzel bi mesleğin var işte senin canım benim.
hatta benim şahsi fikrim; ben senin yerinde olsam devlete geçmeye çalışırım, devletten iyisi yok bence canım.
ben herkese öyle söylüyorum devlet devlet...... bende şu seksenlerdeki rukiye gibi
rukiyede diyo ya ssksı varmı o işin diye:))))
canım mesleğim güzel de pek bana göre değil. gerçi onu bile özledim evde olunca :)
bakalım seneye kpssye düzgün çalışmayı planlıyorum. seksenleri izlemiyorum ama bence rukiye haklı her nedenle söylüyorsa
hayırlısı olsun hakkımızda.
Zor gidiyor sürekli ara verdiğiim için...Öğlene kadar pek bişey yapamıyorum..
dün öğleden sonra ofise gittim..bugün mutfağı bitirmeyi düşünüyorum..yemek pişsin onu bekliyorum..
sen nasıl oldun.? tartı fazla gösteriyormuş. antibiyotik kullandığımda ben de öyle oluyorum..Üzülme çıkan rakama..
hayırlı olsun tekrardan canımmm ayrıca kolay gelsin.KIZLAR GÜNAYDIN
hahahah konus nursenacım ben zevkle dinliyorum.offf ev yerleştirmek daha zor yeniden düzen tutturana kadar 1 -2 ay geçiyooo
benim kız hala bunalım takılıyo öür ev diyeee çocuk napsın biz bile yeni alışıyoruz
kolay gelsinn
takma kafana erkekler deişken varlıklar bence ben 8 yıl çıktım 10 yıldır evliyim tanıyamıyorum bazenn
ilk zamanlar kızınca elimizde başka koz yokya boşarım seni diye takılıyodum
sonra bana bi büyüğüm kızım evliliğine fesat sokma öle şeyler söyleme dilek kapın açık olur tutar dileğin falan dedi evet zor zamanlarımız oluyo bence kavaga etmekte güzel insan deşarj oluyo
rahatlıyo :))))))))))çocuklar olduktan sonra hiç kendimiz için kavga etmedik diyebilirim çocukların dertleriyle uğraşmaktan sanırım:)))
neyse boşuna koca dememişler erkenden yaşlansın kocasın diye:))))))))))))))
para konusundada bende hala öğrenemedim kenara sokmayııı ne zaman kenara para koysam sıkışırız eşime veririrm hemen aman allah kimsenin yuvasını bozmasın da olsun paramızda olmayı versin aç deiliz allaha bin şükür
antibiyotikk yapıyo bence ondan takma kafana taktıkça daha da şişiyosun
bide genetiğiyle oynanmış pirinç yediysek eğer antibiyotiğin etkisini kesiyomuş onun için antibiyotikler etki etmiyomuş tv de duydummm dünn off yaaa aslında çok geziyoruz diye söleniyorum bazen ama şanslı insanlarız dalından koparıp yiyebiliyoruz genelde küçük yerlere tain çıkınca ama büyükşehirde yaşayan 4 duvar arasında büyüyüen çocuklar çok şanssız
dün sofrada kızım diyo anne yiğenim gerçek inek görmemiş diyeee süt nası sağılır bilmiyomuş diyoo
dün seksenler dizisinde domates geldi manava adam nası seviniyo bütün kış yiyemedikk çoban salata yicez diyee yaz kışş yiyoruz mevsiminde yemek çok önemlii ama malesef işte yazdan konserve falan yapmak zorumuza gidiyooo
amma konuştum hee nerden nere geldi konu
selamun aleyküm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?