Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cecommmm geçmişş olsun senin pıtırcıklarr hastaymışşşşşş...[/B]

Çok sağ ol canım
Sende tekrar evine hoşgeldin diyelim İnşallah bundan sonra biraz daha sıkı tutarsın beslenmeyide sporuda ve şu kilocuklardan kurtulup kendi bebişini kucağına alırsın...Aminnnnnnnnnnnnn

bıcırıklar bir iki güne düzelirler mevsimsel baksana bir gün kış bir gün yaz
benim sesimi beyenmiyomusun sennn

Sorma canım yaa ne giyeceğimizi şaşırdık
Umarım bir an önce sıcaklar başlarda bir öyle bir böyle günleri biter inşallah Aminnnnnnnnnnnnn

Aşk olsun hiç beğenmezmiyim
Sen her halinle beğeniliyorsun zaten çıtır kayınvalide

Hadi hayırlı olsun canım şimdiden
İnşallah herşey gönlüne göre olur

ben geldimm yavrularr

nöbetimi kazasız belasız atlattım ama sabahtan bu yana belim yine ataklarda, sanırım soğuk - sıcak değişimlerinde böyle oluyor , hava bi açılıp bir kapanıyorr maleseff (

sizlerde ne var ne yokk ?

geçmişe azcık göz attım ;

ESOŞum takma tartıyı kuzumm , antibiyotikten olabilir , bende çok düzenli gittiğimi düşünüyorum ama aynı gelgitler bendede mevcut maleseff, sıkıntı etme canım , bozmadan önüne bak

NURSENAmm mammişlerin ne güzel , valla öğle yemeğine gelsem ne güzel olurdu sana haaa

şimdi yemeğimi hazırlayayım, öperim sizlerii

Selam kızlar yine ben :122:

Büyük kız şükür biraz daha iyi ama ufaklığın ara ara ateşi yükelip düşüyor :26: Neyse inşallah bir kaç güne kadar hiç birşeyi kalmaz
Öğlen yemeğimide yedim şükür kendimi çok hafif hissediyorum

Bugün yediklerimide yazayım

Sabah;
1.5 yağsız poğça ( dışarda olunca mecbur hiç birşey yememekten iyidir dedim ama onun yerine simit bulsaydım daha iyidi )
1 Büyük fincan yeşil çay

Bir saat sonrasında Zencefilli ödem atıcı kür 1 bardak

ara;
şekersiz türk kahvesi

Öğlen;
1 kase Çorba
1 büyük kase salata
1 kase yoğurt

Bir saat sonra Zencefilli ödem atıcı kür 1 bardak

ara; ( birazdan tüketeceğim )
sütsüz şekersiz nescafe
10 tane çilek

akşam; henüz yemedim tabi
7 -8 kaşık sebze haşlama
1 kase sarımsaklı yoğurt ( üzerine dökerim )
1 büyük kase kıvırcık salata

gece;
yeşil çay yada 9lu çay içerim herhalde

Akşama kadar suyumuda 3 LT ye tamamlarım inşallah

ne güzel atlaşmışsın zor bir günü cücüş, hoşgeldin

devam zaten cücüşüm, başka yolu var mı. vazgeçmek yok

Banucum cimcimelere geçmiş olsun. inşallah bi an önce toparlanırlar.

ben geldimmmmmmmmm nassınız bacilarım benim yine işler yoğunlaşmaya başlaadı harıl harıl çalışıyorum valla öğlen lahana çorbamı içtimmm akşamda içicem bakalımmm cumaya ne gösterir:)

Sağolasın nursena ablacım inşallah biran önce biter
Amin ablacım sağolasın
Çok sağol canım Allah razı olsun
Ablacım geçmiş olsun rabbil acil şifalar versin
Sağolasın Esram inşallah hallederim rabbim herkese nasip etsin
Banu ablacım çok geçmiş olsun kuzucuklarına inşallah biran önce toparlanırlar

Sağol bitanem valla zor oldu hasta halimle ama yapacak bişey yok hayırlısı bakalım bende seni öptüm tatlım

cücüşüm aşşağıda görünüyon, yaptınmı yemeğini:)))
ben bugün salçalı makarna yapıcam
canım çekti, tabi dozunda yiyicem.....
yiyerek kilo vericez dimi:)

cücüşüm aşşağıda görünüyon, yaptınmı yemeğini:)))
ben bugün salçalı makarna yapıcam
canım çekti, tabi dozunda yiyicem.....
yiyerek kilo vericez dimi:)

mutfaktayım cücüşümm , bende zeytinyağlı yeşil fasulyemi koydum ocağa , şıkırda şıkır , mıkırda mıkır pişiyooo )))

kuzucum canın tehlikeli bişeyler çekmiş , madem yapacaksın , yanına salatada yap canım , en azından porsiyonu yarıya indirmiş olursunn )

zaten yiyerek verecez bebeemm , yemessen , aç kalırsan olmazz, yiceksin ama dozunda, zaten sende söylemişsin bunu

Çok sağol canım Allah razı olsun
Sağolasın ayşe ablacım Amin inşallah
Eki Görüntüle 681529 öğle yemeğim közlenmiş patlıcan üzerine yoğur onunda üzerine kıyma kavurdum salata yağsız tuzsuz ekmek yokk
Eline sağlık ablacım afiyet bal şeker olsun :)))
Canım sakın vazgeçme bu isteğinde ev işlerinide kocanıda idare edersin sen Allahın izniylen ilerde çocuk felan olursa cesaret edemezsin biran önce isteğini gerçekleştir bitanem
Canım çok şükür kolayladık valla dün biraz annemde yardımcı oldu tabi ama elimde hızlıdır yani övünmek gibi olmasın

Çok sağol canım inşallah yavaş yavaş hallederim kv ve annem çocuğa bakarak yardımcı oluyolar bana oda bana yetiyo doğrusu

Yenam alıntını bulamadım ama izin konusu şöyle sıkıntılı ben işe yeni başladığım için almak istemiyorum birde burda tek başıma muhasebeye bakıyorum oyüzden zor oluyo ama bu şekildede zor olcak bu hastalığı atlatmam hayırlısı bakalım canım

Son düzenleme:

Canım çok güzel bir paylaşım
SAğ ol Gerçekten bu tip dostluklar çok çok nadir ve insan karşısındaki dostundan eminse sonuna kadar ona güvenip yanında olmalı
Rabbim hepimize gerçekt dost edinmeyi nasip etsin inşallah ....Aminnnnnnnn

1.62 boyundayım we 93 kiloyum. türlü türlü diyetler denedim olmuo, gidip şekerime tansiyonuma hormonuma baktırdım onlarda da bişi yok. gitmediğim diyetisyen doktor iç hastalıklar uzmanı kalmadı. sibel can gibi verip verip alıorum. bi tam olarak kilo veremiyorum. ağlayarak yazıyorum şuanda. hayatımın en maksimum kilosunu görmüş bulunmaktayım. beni de grubunuza alırmısınız noooooooooluuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…