ayyy esra fırattan bunu okudunmu bilmiyorum ama süpermiş buda yaaa:))))
inan gülmekten çatlicaktım az önce
Beslenirkibu.com - Uykusuz Fırat Karikatürleri » aklimin-icine-girmis
cecommmm geçmişş olsun senin pıtırcıklarr hastaymışşşşşş...[/B]
bıcırıklar bir iki güne düzelirler mevsimsel baksana bir gün kış bir gün yaz
benim sesimi beyenmiyomusun sennn
şuan kahvemi yudumluyorum:)
bugün büyük teyzemde gün varmış, benide çağırdı ama gitmicem,
hastayım halim yok oyüzden gitmicem.
bugün daha iyiyim ama şükür rabbime......
ayyy kızlar benim haziranda okul kayıt aktifleştirme tarihim başlıyooo:)
hem heycanlıyım okul için, hemde hem okulu hem evi nasıl idare edicem onu düşünüyorum kara kara....
biraz huysuz bi eşim olunca düşünmek zorunda kalıyorum tabiki
neyse Allah büyüktür, belki bi yol açar inşaallah bana.
ne okulu diye merak edenler için; açıkmesleklisesinde çocuk gelişimini okuyorum ve ikinci lise okuyuşum bu artık:)
üni.de geçiş kolaylığı var diye tekrar okuma niyetine girdim bakalım, sadece hafta sonları derslere giriyorsun yüksek ders saatleri ile.
daha sonrada stajlarmış işte, o zaman hafta içide olur galiba.
herşeyin hayırlısı bakalım.
ben geldimm yavrularr
nöbetimi kazasız belasız atlattım ama sabahtan bu yana belim yine ataklarda, sanırım soğuk - sıcak değişimlerinde böyle oluyor , hava bi açılıp bir kapanıyorr maleseff(
sizlerde ne var ne yokk ?
geçmişe azcık göz attım ;
ESOŞum takma tartıyı kuzumm , antibiyotikten olabilir , bende çok düzenli gittiğimi düşünüyorum ama aynı gelgitler bendede mevcut maleseff, sıkıntı etme canım , bozmadan önüne bak
NURSENAmm mammişlerin ne güzel , valla öğle yemeğine gelsem ne güzel olurdu sana haaa
şimdi yemeğimi hazırlayayım, öperim sizlerii
Selam kızlar yine ben :122:
Büyük kız şükür biraz daha iyi ama ufaklığın ara ara ateşi yükelip düşüyor :26: Neyse inşallah bir kaç güne kadar hiç birşeyi kalmaz
Öğlen yemeğimide yedim şükür kendimi çok hafif hissediyorum
Bugün yediklerimide yazayım
Sabah;
1.5 yağsız poğça ( dışarda olunca mecbur hiç birşey yememekten iyidir dedim ama onun yerine simit bulsaydım daha iyidi)
1 Büyük fincan yeşil çay
Bir saat sonrasında Zencefilli ödem atıcı kür 1 bardak
ara;
şekersiz türk kahvesi
Öğlen;
1 kase Çorba
1 büyük kase salata
1 kase yoğurt
Bir saat sonra Zencefilli ödem atıcı kür 1 bardak
ara; ( birazdan tüketeceğim)
sütsüz şekersiz nescafe
10 tane çilek
akşam; henüz yemedim tabi
7 -8 kaşık sebze haşlama
1 kase sarımsaklı yoğurt ( üzerine dökerim)
1 büyük kase kıvırcık salata
gece;
yeşil çay yada 9lu çay içerim herhalde
Akşama kadar suyumuda 3 LT ye tamamlarım inşallah
Sağolasın nursena ablacım inşallah biran önce biterofff ev yerleştirmek daha zor yeniden düzen tutturana kadar 1 -2 ay geçiyooo
benim kız hala bunalım takılıyo öür ev diyeee çocuk napsın biz bile yeni alışıyoruz
kolay gelsinn
takma kafana erkekler deişken varlıklar bence ben 8 yıl çıktım 10 yıldır evliyim tanıyamıyorum bazenn
ilk zamanlar kızınca elimizde başka koz yokya boşarım seni diye takılıyodum
sonra bana bi büyüğüm kızım evliliğine fesat sokma öle şeyler söyleme dilek kapın açık olur tutar dileğin falan dedi evet zor zamanlarımız oluyo bence kavaga etmekte güzel insan deşarj oluyo
rahatlıyo :))))))))))çocuklar olduktan sonra hiç kendimiz için kavga etmedik diyebilirim çocukların dertleriyle uğraşmaktan sanırım:)))
neyse boşuna koca dememişler erkenden yaşlansın kocasın diye:))))))))))))))
para konusundada bende hala öğrenemedim kenara sokmayııı ne zaman kenara para koysam sıkışırız eşime veririrm hemen aman allah kimsenin yuvasını bozmasın da olsun paramızda olmayı versin aç deiliz allaha bin şükür
antibiyotikk yapıyo bence ondan takma kafana taktıkça daha da şişiyosun
bide genetiğiyle oynanmış pirinç yediysek eğer antibiyotiğin etkisini kesiyomuş onun için antibiyotikler etki etmiyomuş tv de duydummm dünn off yaaa aslında çok geziyoruz diye söleniyorum bazen ama şanslı insanlarız dalından koparıp yiyebiliyoruz genelde küçük yerlere tain çıkınca ama büyükşehirde yaşayan 4 duvar arasında büyüyüen çocuklar çok şanssız
dün sofrada kızım diyo anne yiğenim gerçek inek görmemiş diyeee süt nası sağılır bilmiyomuş diyoo
dün seksenler dizisinde domates geldi manava adam nası seviniyo bütün kış yiyemedikk çoban salata yicez diyee yaz kışş yiyoruz mevsiminde yemek çok önemlii ama malesef işte yazdan konserve falan yapmak zorumuza gidiyooo
amma konuştum hee nerden nere geldi konu
Amin ablacım sağolasıngünaydın canım ehhh kolay kısmı atlatmışşın güle güle ağız tadıyla otur yeni evinde kuzum
günaydınn esracım aynı şişlik bendede var antibiyotik falanda kullanmadım ne olcak bu halimiz
nursena şefimiz sunarellerine sağlık canım o krep demiii :26: (tşk resimlerinden mahrum kalmıycaz )
kızlar günaydın yoğun bir güne merhaba ucunda kıyısında azcık okudum ben kaçar herkese bol hareketliiii a z yemekli bir gün dilerimmm
sevgiyle kalınnn
Çok sağol canım Allah razı olsunnursenacım doğru diyorsun yeterki mutlu olalım. benim eşimle kavga edemiyoz biliyonmu kavga olacaksa eşim kendi kendine eder:) ben karşısında sinirden çatlarım çünkü adam karı gibi çenesi durmuyo ben tam azımı açarım dur durrr sözümü kesme der:) sonra susunca ben bi açıyom azımı allah ne verdiyse saydırırım. eşim küfür etmez ama ben çok fena ederim:) o da bişi demez çünkü bilir gerçekten etmem ama bırak adam bi kavga edek yok anam yok karşılıklı kavga edemiyoruz içimde patlıyo belki de o yüzden şiştim ben bu kadar
bu arada menün süper şekerim afiyet bal şeker olsun
efemm güle güle otur yeni evinde cnm
nursena accık kıymam la patlıcanım var diyon ya ali nazik yap ama beşamel sos var onda da ya
kızlar dün lahana çorbamı yaptım:) normalde içine salça konmaz ama ben 2 kaşık salça koydum biber salçası bir acı oldu ama varya nefis oldu öğlen bende resmini çeker koyarım işyerime getirdim. akşam malum baya bi yapmışım çorbayı ı3 tane 1 kiloluk kavanoz iki tane de saklama kaplarına koydum kavanozun birini yanıma aldım öğlen yicem
Ablacım geçmiş olsun rabbil acil şifalar versinselamun aleyküm kızlar
ben dün yazarken telefonum çaldı kardeşim aradı babamı bursaya hastahaneye getiriyoruz dedi. akşam bütün gece hastahanedeydik. gece yatışını yaptılar. şimdi gidiyorum yine birkaçgün giremeyebilirim
Sağolasın Esram inşallah hallederim rabbim herkese nasip etsinevet bence de antibiyotikten.
bu arada çok şanslısınız hakikaten. tamam gurbetlik zor ama küçük yerlerde çocuklar da daha rahat yetiştiriliyor. sebze meyve işine hiç girmiyorum zaten. inşallah emeklilikte de güzel bi yere yerleşirsiniz.
sağol Yasemin abla desteğin için. havadan da oluyor sanırım. ben bugün ananas yicem meyve haklarımda, ödeme iyi geliyor diyorlar.
-------------
Zehracım hadi hayırlı olsun, eşyalar içeri girince her şey kolaylaşıyor. sen de halledersin inşallah en kısa zamanda. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
Umut'ın da bugün kontrolü vardı sanırım. iyi haberlerle gelir inşallah...
Banu ablacım çok geçmiş olsun kuzucuklarına inşallah biran önce toparlanırlarSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:
Sabahtan kızlarımı sağlık ocağına götürüp geldim hemen
Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi
Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi
Dün yemeği bile yaparken devamlı kucağımdaydı tezgah üstünde bile zor oturttum
Şimdi gözünü açtıkca anneciğim seni çot seviyorum diyip uyuyor
İşlere girişmeden bir selam vereyim dedim
Öğleden sonra sohbete gelirim nasılsa
Bu arada Egedenizlede konuştuk bu sabah; maalesef bu gelişinde görüşemiyeceğiz malum benim cadılar yamukDoktorcuğumla çok hoş sohbet ettik ( seside pek hoşmuş ) nasılsa yine bu tarafa gelecekmiş bir sonraki gelişinde görüşmeye karar verdik hem ben o zamana kadar az daha kilo vereyim
Selamün aleykümmm...
çok yorgunum ve uykum varrr....gene sabah ettikk..bu gece eşimde hiç uyuyamadı....sabaha karşı artık dayanamadımm oturup ağladım bir güzelll...tabi sonucu güzel bir baş ağrısı....bide hastalanıcam karın ağrılarımda cabasıı....diyorum eşime bikaç gün anneme gideyim çok yoruldum ama izin vermiyoo...alıp çocuklarıda evden kaçcam sonundaa...millet kocaya kaçıyo ben anama kaçıcamm...bide gündüz yatar dinlenirsin demezmi....az daha boğazlıyodum herifii... neyse kahvaltımı güzel yaptım...ama tartı gene saçma sapan şeyler söylüyoo atıcam onuda sonunda...cumaya kadar tartılmıcaktım ama alışkanlık tartıldıktan sonra hatırladım öyle bi laf ettiğimi.. bu hafta spor da yok sayılır..elim ayağım kalkmıyo işlerimi bile doğru düzgün yapamıyorum nerde kaldıki spor yapıcamm....offoffff...ama en azından düzgün beslenmeye çalışıyorum....
tekrardan hayırlı olsun canım....hasta olduğun için daha zor geliyo sana şimdi ama kısa zamanda tamamen yerleşirsin merak etme....öptüm seni dikkat et kendine daha çok hasta olma...
gerçekten çok işe yarıyo asucum bende yaptımm..vücudum bayaa toparlamıştı o dönem..tabi devam edemedim o ayrı...ama fark görmek için en az 3 hafta düzenli yapmak gerekiyoo.....ayrıca topum falan yok lastik vardı sadece oyüzden hep topsuz hareketleri yapıyodum benn tavsiye ederim yanii...
bende küstüm tartımaa...bi 90,4 diyo bi 91,1 bi 91,4 ayarsız neolcak hıhhh
bilmez miyim :)) çok bombaydı o
bak bi tane ekliyorum o da çok komik. yazık +90ların arasında otobüs yolculuğunda
Eki Görüntüle 681671
Hadi hayırlı olsun canım şimdiden
İnşallah herşey gönlüne göre olur
cücüşüm aşşağıda görünüyon, yaptınmı yemeğini:)))
ben bugün salçalı makarna yapıcam
canım çekti, tabi dozunda yiyicem.....
yiyerek kilo vericez dimi:)
Çok sağol canım Allah razı olsunSağlıklı huzurlu bir ev olur inşallah güle güle oturun
Herkese merhabalar hafta sonu giremedim şimdi eskiyi okuyup geldim Karnaval kelimesi cuk oturmuş beğendim
Arkadaşlar okuldan geldim bir dilim pırasalı börek bir kase mercimek çorbasını tükettim üç gündür yürüyüşe başladım oturmaya öyle alışmışımki yollar mı beni adımlıyor ben mi daha belli değil akşama ne yapsam derdi başladı 6.30 gibi akşam yemeğine oturmaya çalışıyorum yok kilodan çok kiloya geçişimizin sebebi derin çözümlemeler beraberinde derin çözümleri getirir diye umuyorum
Sağolasın ayşe ablacım Amin inşallahmeyracım sanada selam
güle güle huzurla otur inşallahcanımcım kolay gelsin
sana yeni bir telaş,çok geçmiş olsun dünürüm,rabbim şifa versin
geçmiş olsun tatlım iyileş artık
bıcırıklar bir iki güne düzelirler mevsimsel baksana bir gün kış bir gün yaz
benim sesimi beyenmiyomusun sennn
Eline sağlık ablacım afiyet bal şeker olsun :)))Eki Görüntüle 681529 öğle yemeğim közlenmiş patlıcan üzerine yoğur onunda üzerine kıyma kavurdum salata yağsız tuzsuz ekmek yokk
Canım sakın vazgeçme bu isteğinde ev işlerinide kocanıda idare edersin sen Allahın izniylen ilerde çocuk felan olursa cesaret edemezsin biran önce isteğini gerçekleştir bitanemşuan kahvemi yudumluyorum:)
bugün büyük teyzemde gün varmış, benide çağırdı ama gitmicem,
hastayım halim yok oyüzden gitmicem.
bugün daha iyiyim ama şükür rabbime......
ayyy kızlar benim haziranda okul kayıt aktifleştirme tarihim başlıyooo:)
hem heycanlıyım okul için, hemde hem okulu hem evi nasıl idare edicem onu düşünüyorum kara kara....
biraz huysuz bi eşim olunca düşünmek zorunda kalıyorum tabiki
neyse Allah büyüktür, belki bi yol açar inşaallah bana.
ne okulu diye merak edenler için; açıkmesleklisesinde çocuk gelişimini okuyorum ve ikinci lise okuyuşum bu artık:)
üni.de geçiş kolaylığı var diye tekrar okuma niyetine girdim bakalım, sadece hafta sonları derslere giriyorsun yüksek ders saatleri ile.
daha sonrada stajlarmış işte, o zaman hafta içide olur galiba.
herşeyin hayırlısı bakalım.
Canım çok şükür kolayladık valla dün biraz annemde yardımcı oldu tabi ama elimde hızlıdır yani övünmek gibi olmasınbende bende........:)
maşaallah kızzz.....iyi çabuk yerleşiyon canım....
evin en zor yeri yerleşmiş zaten, gerisi daha kolay olur zaten inşaallah......
amaaan benim elim pek ağırdır
mutfağı felan öyle hemen yerleştiricem ben haaaa, nerdeeee
eli pratik olanlara çok özenirim ama, maşaallah onlara......
eşimin babanesi beni çok sever, banada kara kızım der
onlar genelde beyaz olunca ben onların yanında kara kalıyom heralde
neyse.
eşim babanesi bizde kalmıştık geçenlerde hastalandığında; benim KVye demişki babanesi benim için beni severek;
aman benim kara kızım, ağır kızım, ağır ağır da iş görür benim kara kızım, yanımda da oturur benim kara kızım demiş:)))
ağır derken kilo değil karakter olarak hihhiihihhh:))))
hadi tekrar kolay gelsin sana canımmm.......
hayırlı olsun tekrardan canımmm ayrıca kolay gelsin.
içine girince yavas yavas oturtursun işleri.
zaten tam yerlesmek 1 ay sürer sanırım.yardımcın varmı?anne k.v gibi?
hahahah konus nursenacım ben zevkle dinliyorum.
birde nerden nereye geldim demesen hiç farketmicem ha zevkle okudugumdan..
gecmiş olsun dafi ablam.Babana acil şifalar...
Canım sakın vazgeçme bu isteğinde ev işlerinide kocanıda idare edersin sen Allahın izniylen ilerde çocuk felan olursa cesaret edemezsin biran önce isteğini gerçekleştir bitanem
ayyyyy tüylerim diken diken oldu bu videoyu dinleyince, izleyince. dostluk budur işte.
vakti olan izlesin bence kızlar, süper;
Gercek Bi Dostluk Hikayesi - Hikaye Duygusal(KARDESIME ÖZEL) - YouTube
bir insanın hayatında böyle dostun yada böyle dostlarının olması çok güzel yaaaa, kolay kolay nasip olmaz ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?