Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canlarr hayirli cumalarrrrr
kilo bildirimi yapiyim gec oldu ama :26::26::26:
gecen hafta : 98.4
bu hafta : 97.9
giden : -500 gr
spor : 370 dk
öptüm canlarrrrr

Bisiklet alayım bari kendimeee ))

Baharcım neden bildirim haricinde hiç uğramıyorsun topicimize ?? :44::44::44:

NEVİNimm çook geçmiş olsun bebeğimm , hastaymışsın , Rabbim acil şifalar versinn , dikkat et kendine , öperimm

UMUTcum bebişin kalp atışlarını duymuşsun , hadi bakalım sağlıcakla kucağına aldığın günlerinde haberini alırız inşAllahh

asucum akşam aklıma düşürdün şu kurufasülye tatlısını bakındım buldum bu akşam yapıcam...yarın annemlere geçicez giderken götürürüm diye düşünüyorum...çok merak ediyorum nasıl bişey olcak...

havuçlarıda koydum ocağa salata yapıcam kendime öğle yemeği yerinee...acıktımm....

pırasa var ama hiç yapasım yok eşimde makarna delisi pırasayı hiç sevmezz uğraşma onla makarna yap dedii...:44:

kızlar bakın diyet listelerinde bu listeyi buldum , yapanlar var gerçekten güzel sonuçlar almışlar , diyetisyen listesiymiş , 80lerde olanlar için ideal olabilir diye düşündümm ))

[h=2]
Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın!
[/h]
Sevgili arkadaşlarım..
Bu güne kadar bu siteden çok faydalandım. Başkalarının üzüntülerine üzülüp,mutluluklarına sevinen altın kalpli insanlar var burada. Herkesin sorunlarına çözüm arayan,bulan,sorulara yılmadan cevap veren iyi yürekli arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

Hep faydalanmak olmaz biraz da fayda sağlamak lazım değil mi.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bir çok
diyet deneyimim oldu bu güne kadar. Dukan diyetinden tut elma diyetine kadar çoğunu denedim. Hiç bir diyeti kötülemek gibi bir amacım yok yanlış anlamayın. Bana yaramadılar sadece. Her şey herkese yarayacak diye bir şey yok sonuçta.

Bu yazacağım
diyet listesi (daha doğrusu listeler) diyetisyen listesidir. Kendi kafamdan uydurduğum bir liste kesinlikle değil.

Diyetten söz edecek olursak: Bu
diyet 25'er günlük toplamda 5 adet diyet listesinden oluşuyor. diyet sonunda 18-20 kilo verilebilir. Yavaş ama sağlıklı bir şekilde kilo verebileceğiniz bir listedir. Zaten yağ yakımının çok kısa sürede gerçekleşmeyeceğini bilirsiniz. Ortalama haftada 1 - 1,5 kilo vereceksiniz. Ama YAĞ olarak vereceksiniz. Kesinlikle kas veya su değil!

Yağ ölçümü de yaptırdım. Kesinlikle kas kaybım olmamış. Yağ kaybetmişim.

Diyeti denemeden sizinle paylaşmak istemedim. 1. listeyi denedim. 2. listenin bitmesine 3 gün kaldı. Hiç bir
sağlık problemi yaşamadım Allah'a şükür. Bu yüzden gönül rahatlığıyla 2 listeyi sizinle paylaşabilirim. Diğer listeleri de denedikçe sizinle paylaşacağım.

Ben kaç kilo verdim? : Diyete başladığımda 82.9 - 83 gibi bir kilodaydım. 2. Diyetin bitmesine 3 gün kaldı ve ben tok karnıma ve kıyafetlerimle şu anda 73.7 kiloyum.

Gelelim Listelerimize:

1. Liste (25 GÜN UYGULANACAK)

7:30 1 bardak yarım yağlı süt

09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir,maydanoz,şekersiz açık çay veya yeşil çay

10:30 2 kuru kayısı,1 ceviz

12:30 1 porsiyon köfte veya döner,az yağlı salata,1 dilim tam buğday ekmeği

15:00 1/2 paket form bisküvi

17:00 2 kuru kayısı,ılık su

19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği,az yağlı salata

21:00 1 meyve

1. listeyi uyguladıktan sonra daha fazla kilo vermek isteyenler 2. listeye başlayacak.

2. Liste (25 GÜN UYGULANACAK)

07:30 3 kuru kayısı,ılık su

09:00 1 dilim tam buğday ekmeği,1 dilim az yağlı beyaz peynir,2 zeytin,çeri domates,maydanoz,haftada 1 gün yumurta,şekersiz açık çay veya ıhlamur

12:00 1 porsiyon ızgara veya etli sulu
yemek,1 dilim tam buğday ekmeği,az yağlı salata

14:00 2 kuru incir

16:00 1 kutu kayısılı probiyotik yoğurt (markayı anladınız )

17:30 1 meyve

19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği,az yağlı salata

21:00 3 kuru kayısı,ılık su

2. listeyi bitirip daha fazla kilo vermek isteyenler 3. listeye başlayacak. (3. listeyi yarısına geldiğimde yazacağım)

UYARILAR!!!!! Salatanın içerisine patates,mısır,havuç,turşu ve bezelye koymamalısınız. Ve yemeklerinize de katmamalısınız. Meyve öğününüzde yiyebileceğiniz meyveler:
1 yerli muz veya 1 portakal veya 1 armut veya 1/2 nar veya 2 mandalina veya 1 elma veya 1 havuç veya 1/2 greyfurt veya 1/2 ayva veya 1 kivi. Günde 2 litre su içmeniz sizin yararınıza olacaktır.

ALTERNATİFLER: 1. listede öğlen arada bir köfte yerine bakliyat yedim. (Nohut,yeşil mercimek v.b) Döneri ısıtıp yenen dönerlerden kullandım. Köfteyi bazen kendim yaptım bazen de kasaptan hazır köfte aldım. Form bisküviyi illaki o tahta gibi olanlardan
yemek zorunda değilsiniz. Mavi-Yeşil (bu markayı gerçekten vermek zorundayım çünkü diğer markaların içerisinde şeker var bunda yok) bisküvilerinden yiyebilirsiniz. Elmalı,limonlu,peynirli.. Probiyotik yoğurt kayısılı dışında yediklerim de oldu. Orman meyveli,ananaslı falan da yedim. Kayısı yerine gün kurusu da yedim. Gün kurusunu daha sağlıklı buluyorum. Peyniri çoğu zaman tam yağlı ezine yedim. 1. listede sabah kendinize 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyniri soğuk yemek yerine tost makinesinde tost yapabilirsiniz. Çaylarınızı tatlandırıcı ile tatlandırabilirisiniz.

Aklıma gelen şeyler olursa eklerim. Siz de aklınıza takılan her soruyu çekinmeden gönül rahatlığıyla sorabilirsiniz. Tartınızda bol eksili günler dilerim!

zeynep cücüşümm , havuç ye ama fazla kaçırma kuzumm, nihayetinde şekerli bi sebze )

nursenaaaa yemek pistisi olmusuz resim olmasada :)bende bugun oglen arkadasin yaptigi menemenden 1 tabak yedim saolsun tam 2 kisilik yapmis boylece yum yum fazla yemedim ama 3 dilim ekmek yedim ve firinladigi patateslere elimi bile surmedim kizartmasina diil ama firinda patatese bayilirimda :)
ne cok konustum demi
buarada senin fotolar benim cok isime yariyo canim tesekkurler

bende diyorum neden boyle tombigim ben demek ne cektiysem artik icime ata ata boyle oldum yemekleri attigim icin degil :)kadin cok tatli ama
saol gun ortasinda guldum sayende :)

hemşom gülen yüzün solmasın şekerimm

buarada ben senin adını bilmiyorum , heralde galüba, sanursamm :44::44:
:44::44:

afferim sana kuzumm, patates cısss

sorma yaa Nursena topicin menülerini belirliyor fotolarlaa

We NURSENA

Bisiklet alayım bari kendimeee ))

Eki Görüntüle 683874

Baharcım neden bildirim haricinde hiç uğramıyorsun topicimize ?? :44::44::44:

canım belli bir sebebi yok aslında...ben bilgisayara çok girmiyorum sıkılıyorum bilgisayar başında çok durduğum zaman resmen kalp atışım hızlanıyor...panik ataktan sanırım...azda olsa girip yazılanlara bakıp çıkıyorum elimden geldiğince tatlım...

hemsom cok kararsiz kaldim ya bisikletmi araba mi diye sonunda bacaklarimi sectim nede olsa ikisinide suremem

yavruş benim araba var ama aklım piskilettee

eşime diyom alalım diye ; önceki okulum uzaktı oraya gitmek için ideal olurduda , şimdiki okulum 150 metre , yürüyerek 2 dakika sürüyo , hem birde imam hatip tiçırıyım ben , aammaannn millet ne der diye yaşıyoz ömrümüzü vallaa

Son düzenleme:

ne bileyim tatlım ,ben Cumaların haricinde göremiyom seni , merakımdan şettirdiydimm

sağlık herşeyden önemli , geçmiş olsun , dikkat et kendinee

ne bileyim tatlım ,ben Cumaların haricinde göremiyom seni , merakımdan şettirdiydimm

sağlık herşeyden önemli , geçmiş olsun , dikkat et kendinee

önemli değil canım....ama işte elimden geldiğince girmeye çalışıyorum...bu panik atak çok kötü birşey zaten Allah kimsenin başına vermesin canım ....tek başıma dışarı çıkamıyorum evde tek başıma kalamıyorum veeee bunun gibi birçok şey...aşmaya çalışıyorum ama bakalım inşallah geçer....sürekli bir ölüm korkusu var bende...bu çok berbat bişey canım anlatılmaz bence.....

topigimin guzelleri ben bi kosu yuruyuse gidip doncem cok konusmayin ben yokken sonra canim cikiyor gecmisi okuyamda bitsin diye :bencil castle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…