Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm millet:)

ayyyy nası yoruldum nası......
geçen bi iş için dışarı çıkmıştım yarısı kalmıştı ya, bugünde kalan yarısını tamamlamak için çıktım dışarı ve bitti o işim şükür.
biraz da çarşıda dolaştım.
en az 1saat yürüdüm:)))
dışarı çıkmışkende bile bile fazla fazla yürüdüm bu sefer çünkü az da spor olmuş olsun hem dedim:)))
ama ayaklarım koptu......
işte yeni geldim ve bi yorgunluk kahvesi yudumluyorum şuan kızlar.
bide sizlere bakıyım dedim.

uyku çayı fayda etti yine şükür geceleyin:)
ne olacak benim bu halim bilmiyorum.:26::26:

yok bebişim iğneler , ilaçlar bitti ama ağrı bitmedi , adanada bi merkez varmış , orayı araştıracam bakalım hayırlısı ...

Rabbim şifa versin güzelim...duadan başka bişey gelmiyo malesef elimizden...:26:

haftanın birincisi castle -2.1kg
haftanın ikincisi kitkurdu -2kg
haftanın üçüncüsü y.o.l.c.u -1.8kg

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim
haftaya herkes eksilerde olur inşallah

waaawww...çok sevindim ama inş tartımın bir oyunu değildir buu....

asucum ellerine sağlık hakkını helal ett..

kızlarr hepinizi tebrik ediyorumm....

Akşama karşı komşum çaya gelecek bir aksilik olmazsa geçte olsa gelirim yine
Şimdilik kaçayımda biraz mutfaktaki işlerimi bitireyim

Bugünki menümüde paylaşayım

SAbah;
uyanır uyanmaz ılık limonlu su

10 dakika sonra Zencefilli kür ( ayşenin )

kahvaltı;
1 beyaz peynirli domatesli tost ( pizza gibi oluyor tadı tavsiye derim hem zararsız )
1 büyük fincan 9lu çay

ara;
şekersiz türk kahvesi

Öğlen;
1 kutu ayran
1/2 simit
( çocukları parka götürmüştüm küçük cadı dönmek istemeyince dışarda idare etmek zorunda kaldık )

ara;
1 fincan yeşil çay
3 tane hurma

akşam; ( yarım saate kadar yeriz eşimi bekliyorum )
karışık salata ( yağsız, narekşili, bol limonlu )
1 kase yoğurt yada ayran

gece;
İşte burada dananın kuyruğu kopacak :26: Bugün eşimin doğum günü ve kızçelerimle çilekli pasta yaptık ona süpriz olsun diye
Akşam yemeğinde de pastadan ince bir dilimde olsa yeme ihtimalim olduğundan az yiyeceğim
Nasılsa komşuda çaya gelecek onlarada ikram olur diye düşündük kalın kalın keser koyarım önlerine ki bana kalmasın

Yatana kadar 3 litre suda garanti
Bugün parkta bir yarım saat yürüyüp birde bir 10 dakika spor yaptım aslında daha fazla yapacaktım ama benim küçük cadı izin vermedi büyüğü deseniz gripten iyice yamuldu hep bir kenarda oturdu
Yine bunada şükür

çok geçmiş olsun tatlım.....

canım aslında hata yapıyosun acele ederek, yavaş yavaş yap işlerini, önce sağlık ama değilmi?
hadi ciğerlerine iyi bi inseydi Allah korusun.
neyse çok şükür inmemiş bak, çok geçmiş olsun bitanem.
bence yavaş yavaş yap işlerini, biter nasıl olsa, kendini yıpratma....
gerçi kimi kişilerde acelecilik huylarının önüne geçemiyo, elinde olmuyo yani, belki öyledir seninkide, böyleyse bişey diyemicem tabiki canım.
iyiliğin için diyorum yani.
öpüyorum, bol bol dinlen.

amaaaan banucum ya; ben rgl olsamda şişlik, olmasamda şişlik:)))
nasıl dersen; az üzülsem hemen şişerim, yorulsam hemen şişerim, esra hesabı lodos bile esse gerçekten hemen yine şişerim:))
benim bu halim çok hassas bünyeli olduğum için oluyomuş doktor böyle dedi bana.
ama en çok rglde şişiyorum tabiki:)))

Kilolar verilmiş maşallah
Ben yine aynıyım malesef spor da yok gibi bişey
Haftaya kaldı yine umutlar

normal ama canım seninkisi:)
artık almamak ve kiloyu korumak faslına yaklaştınız ya sizler ondan yani dimi:)

Selamün aleykümm...

baksana kullandığın ilaçların etkisi olabilirmi uyuyamaman...

evet baktım buyrun:)))))))
benimde yeni aklıma gelmişti canım, olabilir belki, doktoruma danışıcam, sağol canımcım.

Merhaba herkese:) Hafta sonu belki giremem diye gelip geçmişi okumak ve bir merhaba demek istedim. Ve de kilo verenleri tebrik etmek...

Tebrikler arkadaşlar :) Asumancığım listeler için teşekkürler, ellerine sağlık. Yaz geliyor, artık kilolar birer ikişer gider, herkes hafifleyip hedefine yaklaşır umarım.

Ben de durumuma uygun bir beslenme planı yapmak, sağlıklı ve hafif beslenmek istiyorum ama pek olmuyor. Bulantılar yüzünden zaten seçeneklerim çok kısıtlı. Baharatlı, salçalı, gaz yapabilecek şeyleri zaten yiyemiyorum. Tuzlu şeyler, en çok peynir yiyebiliyorum. Sabah simit-peynir maydonoz, öğlen peynirli tost ya da peynirli makarna, akşam da hafif bir sebze yemeği... Genelde böyle oluyor öğünlerim. Sanırım öünmüzdeki ay düzelir midem, o zaman daha dengeli ve sağlıklı beslenmek istiyorum. Su içmek de bulantımı artırıyor, su içtikçe kusuyorum. Suyu da azalttım bu yüzden, oysa ki çok önemli su içmek... Yeniden kilo alıp hamilelik ve ve lohusalıkta şişmekten, eski kilolarıma dönmekten korkuyorum doğrusu Üç çocuklu ve incecik olma hayalimin gerçekleşme imkanı yüzde kaçtır acaba? :)))))))

Banucuğum, çocukları sormuşsun, nasıl tepki verdiler, diye. Onlara daha söylemedim canım. Daha erken olduğunu düşündüm, 4. ay civarında karnım belirginleşmeye başladığı zaman söylemeyi düşünüyorum. Kızımın çok hoşuna gider sanırım, çok meraklı küçük anne olmaya. :))

Hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. Ve de iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum, buraya alıntılayamadım bu sefer ama hepsini okudum beğendim

toptan hepinizi tebrik ederim kızlar:))))

asumancım; elceezlerine sağlık, yüreğine sağlık......
listeler için, tüm emeklerin için; çoooook teşekkürler canım benim......

çok geçmiş olsun ablacım, kendine çok dikkat et lütfen......
öpüyorum.

bu hafta maşaallah güzel kilolar verilmiş:)

bende bu hafta yolcu 1.8 değilde 1.2 verseymiş listeye gircekmişim:))))

yolcuuuu ama naaaaaaaaaptııııın sen, olmadı bak bu liste işi şimdi

şaka tabiki:)
öptüm zeynepcim seniiiii
ıloveyou bebeğim:)

kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi tebrik ederim yavrularr , bu hafta hem ilk 3 te hemde genelde güzel kilolar verilmiş ,azminiz daim olsunn

ASUcum ellerine , emeğine sağlık canımm , hakkını helal et , öperimm

Banuş eşinin doğum günü kutlu olsun canımm , birlikte nice sağlıklı , mutlu , huzurlu yıllar görün inşAllah , tabi birde kilo sorusuz

ince bir dilim bu haftaki kaçamağın olsun canım , madem o kadar pasta yapmışsın , tadına bak o kadarcıkta hakkın olsun ş

şimdiden afiyet olsunnn ...

ohh canıma değsin geçtim seni geçtim seniii....

bende seni öptüm canımm...inş beraber dahaa çoooookkkk kilolar vericezzz....

NEVİNimm çook geçmiş olsun bebeğimm , hastaymışsın , Rabbim acil şifalar versinn , dikkat et kendine , öperimm

saol canım benim bende seni öptüm...seninde bel ağrıların geçmedi canımya öyleiyi anlıyorumki üni.4, sınıfta yaşamıştım aynı durumu bacağımdaki ağrı 6 ay geçmemiştti...uzun süre oturamıyordum.
Sana da Allah şifa versin inşallah...

topiğinizin sümüklüsü geldi...ay kızlar bende hiç değişme yok sanırımki...hep uyukluyorum çok halsizim...öksürükten sanırım bütün vücudum ağrıyor...hamd olsun halimize tabiki...
bugün dayanamadım duş aldım umarım iğne yerim şişmez ve de üstüne regl oldum hepsini aradan çıkarıyorum maşalllah...

Asuman ablacım listeler için ellerine sağlık...dereceye girenleri tebrik ediyorum gündüz hiç uğrayamadım kusura bakmayın...hep yataktaydım hayır uyuyamıyorumda sadece yatıyorum.

Meyracım uykusuzluk için bir doktora görünsen tatlım kv de aynı sıkıntıyı çekiyordu.dün ilaç aldı ama kafasını kaldıramıyordu bugünde leyla gibiydi...

Cecoş eşinin doğum günü kutlu olsun canım..birlikte uzun sağlıklı yıllarınız olsun İnşaAllah...

Tuba kuzucuklara geçmiş olsun...tüm hasta olanlara Allah şifa versin...

birazdan iğne olucam her seferinde insan aynı stresi yaşarmı korkuyorum yahu

Esra ve Yenada uğramamışlar bugün iyilerdir inşallah....

şimdilik öpüldünüz gece uyuyakalmazsam uğrarım

ayx azıcık bir zaman farkıyla kaçırmış in liste yi cenne epey geç kalmışım neyse bakalım haftaya inşallah as u cum ellerine sağlık canım.

hayırlı akşamlar kızlaaaaarr.

bu aşam yediklerim:fırında sebze 1 kaşık yoğurt 1 domates 1 dilim ekmek.

Yağmurgözlü geçmiş olsun.Asu ellerine sağlık.

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.

zamanina emegine saglik asucum
ilknur seni yenceeeeeeeeeem haftaya
hehehehe gec beni kuzum gec beni
ellerine saglik asucummmm
kilo veren veremeyen spor yapan yapamayan herkesi tebrik ediyorum ha gayret kizlar yaza az kaldi

Banucum esinin dogum günü kutlu olsun canim
Rabbim ailecek mutlu mesut etsin hepinizi, ömür boyu mutlu kalin
Azicik pasta bencede yersin halledersin bir iki güne nolucak

Son düzenleme:
ya kizlar heralde galiba sanirsam ben cok az yiyorum yafff menülerinizi okuyorumda yanlis anlasilmasin ama ay ben bunlari yersem kilo alirim diyorum yanlis yapiyorum dimiiiiiii
mesela bugünkü menümü yazayim :
Sabah : yok ( banu beni öldürcekkk :18::18::18: )
Ara : yine yok :26::26::26:
Öglen : 2 haslanmis yumurta
5 6 siyah zeytin
2 dilim ince az yagli kasar
domates salatalik
bide bunlardan 2 tane http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b1/Knaeckebrot.jpg/758px-Knaeckebrot.jpg
( ekmek yerine yiyorum )
2 bardak tatlandirici kullandigim cay
Ara : booool bol su
Aksam : 2 kasik pilav
1 parca tavuk but
ince dilim halinde 4 5 dilim patates
Böyle iste yatana kadar en az 1.5 litre daha su icerim

patatesin her türlüsünü yirim vallaaa ama nası dayanıyom bide bana sorrrr
afferim sana kuzumm, patates cısss

sorma yaa Nursena topicin menülerini belirliyor fotolarlaa

We NURSENA
yirimm sizzziiii
öleee memur işi menü işte benimkisi kafama göreee sadık olabileceğim bi liste yokkk böle devam edersem vereceme inanıyorum sporuda katarsam hayatıma eyi olcekk
hayttta 400 dak spor yapmadım maşşallahhh totoşumu kaldırıp bu hafta yapacağım inanıyorummm

ellerineee sağlıkkkkkk asuu
kilo veren vermeye gayret sarfeden arkideşlarımıda tebrik ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…