Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar:)
önce kilo bildirimim
gecen hafta 115
bu hafta 112.9
giden:2.1
sporumda 320 dakika asucum simdidem emegine saglik
kilo veren herkesi tebrik edip kocaman öpüyorum :)

asu abla benım kılom yıne aynı... ben diyetı bıraz boşladım. boyle gıdersemde toparlanamayacağm.kendımı rahat hıssetmek ve dıyet fıkrınden uzaklaşarak kılo vermek için bıraz zamana ıhtıyacım var. benı nısan sonuna kadar izinli sayarsan sevınırım. o gune adar hıç tartılmadan gıtmek ıstıyorum. tartı psikolojımı bozmaya basladı. mayısta görüşmek dileğiyle...

hepinize hayırlı bır cuma dılıyorum....

selam fıstıklarım

bol eksili , hayırlı Cumalar olsun inşAllahh ...

2 saat boşluğumda geldim , kahvaltımı yaptım , şimdi yine okula gidecem

ASUmm bu hafta erken bildireyim ;

GEÇEN HAFTA : 75

BU HAFTA : 75

NE GELEN VAR NE GİDEN

tartı güzel şeyler göstermişti ama sanırım tuvalete çıkmadığım ve adet olamadığımın etkisi vardır , ilacı bırakıp , soğan kürü yaptım adet için ama malesef henüz tık yokkk :26::26::26:

günaydın hatunlar

kg bildirip kaçıcam;

geçen hafta 101,9

bu hafta :101

aradaki fark :0,900 (GR cık)

SPORUM 90 DK

gelicek hafta inşallah kurtulucam şu 3 lü rakamlardan

asum şimdiden eline sağlık

hayırlı cumalar kızlaaaaarr

geçen hafta:76.7

bu hafta:76.8

fark:+100 gr

spor: 30 dk

Tuba 79 kızına geçmiş olsun.

haftaya daha güzel bi sonuç bekliyorum hepbirlikte inşaALLAH.

selamün aleyküm hayırlı cumalar kızlar

bildirimlerimi yapayım bende

geçen hafta : 89.4kg
Bu hafta: 88.4 kg
giden: -1000 gr

Spor:475 dk

Kilolar verilmiş maşallah
Ben yine aynıyım malesef spor da yok gibi bişey
Haftaya kaldı yine umutlar

Hayirli cumalar güzeller
maalesef zerre gram kilo vermemisim
sabah tartinin etrafinda dört döndüm 100 gram olsun az göstersin diye ama maalesef

tüm hafta sporum 40 dak. (büyük ihtimal sporum az oldu ondan veremedim..

kilo 140.0

Selamün aleykümm...

nasılsınızzz....ben fena bir başağrısıyla uyandım....zoraki kahvaltımı yaptım...bir sürü ütüm var mutfak beni bekliyoo ama yatmak istiyorumm...

kiloya gelince tartım 89,9 gösterince inanmadım ona tekrar tartıldım...gene 89,9 gösterdi hadi üçüncüyü de aynı göstersin kabul edicem dedim bu sefer 90,2 gösterdi bidaha tartıldım 90,2 iki ye iki oldular yaniii...artık bilemedim hangisi dogru...:26:

artık asucum hangisini yazarsan razıyımm...

spor 100 dakika..

baksana kullandığın ilaçların etkisi olabilirmi uyuyamaman...

Herkese günaydın

Kahvaltımı etmeden bildirimimi yapayım bende

Geçen hafta; 98.5 kg
Bu hafta; 97.4 kg

Fark; -1.1 kg

Sporum; 250 dakika
banucum tebrik ediyorum seniii....çok iyi gidiyosunn...

geçmiş olsun canımm....

ben hazırlanıp birazdan arkadaşıma gitmek için çıkıcam.yarın sabahda büyük ihtimal oğlumla bursaya dünürlerime gidicez pazar gecesi dönerim heralde.akşama görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun

Zeynepcim geçmiş olsun ben de gece yoğun bir başağrısı ile uyandım ilaç alıp yattım geçti şükür hafif bir ağrı var sadece

Bildirim olarak da ilk çıkan doğrudur deyip onu aldım canım

Zeynepcim geçmiş olsun ben de gece yoğun bir başağrısı ile uyandım ilaç alıp yattım geçti şükür hafif bir ağrı var sadece

Bildirim olarak da ilk çıkan doğrudur deyip onu aldım canım

teşekkürederimm...

:118:

ay ben böyle oynasam zaten zayıflarımkii...

herkese merhabalar....bu hafta durumlar çok vahim iki haftadır diyet felan yok bende maalesef....kardeşim felan geldiler gezmeye veeeeee ben herşeyden fazlasıyla yedim...artık kendimi toparlayamıyorum niyeyse iştahım acayip derecede açıldı..nasıl kurtulacam bakalım...geçen hafta burda olmadığım için bildirim yapamadım...bu haftaki kilom ise (((((( 91:800 artık yapacak bişey yok inşallah biran önce toparlarım yaaaaa.....

Allah'ım;
Bu Mübarek CUMA Günü Hürmetine ;Evlerimizi Aş'sız,
Kalplerimizi Aşksız, Dillerimizi Duâ'sız bırakma..!
Evlatlarımızı hayırlı,Bedenimizi sağlıklı,İşlerimizi başarılı kıl...!
Fakirlere yardım et..Zalimlere fırsat verme Ya Rabbi...!
Amin..

merhaba kızlar umarım herkes iyidir bu hafta da sağlık sorunlarıyla uğraştım..yaklaşık bir buçuk aydır soğukalgınlığı ve bademcik iltihabını atlatamadım..tam iiyileştim derken tekrarlıyor..iğne olmaktan yanlarım süzgeçe döndü...
hazır doktora gitmişken ayaklarımdaki şişmeleride eni konu bir inceleteyim dedim..
damar dopler çekildi...
bacaklarımda iç varis varmış damar kapakçıklarım bozukmuş kaçak yapıyormuş bu yüzden ayaklarımda ödem oluşuyormuş...
doktorum tedavi için aslında yaşın uygun olsa ameliyat önerirdim ama yaşın genç olduğundan ilaç ve varis çorabı vericem dedi .. veee herzamanki gibi her doktorun dediği gibi kilo ver rahatlaaaaaa dediii...bunu bende biliyorum bilmediğim bişey söyleyin dedim...:) ben kilo vermekte çok zorlanıyorum ve çok çabuk yoruluyorum dedim..bütün bunların sebebi troid denen illet olduğunu söyledi ben zaten bunu biliyordum..
bel fıtığım olduğundan spor olarak sadece yürüyüş önerdi..bunuda biliyordum..:)
elime 1200 kalorilik bir diyet listesi tutuşturdu..büyük hedefler koyma hayal kırıklığı yaşamassın ayda 2 kilo versen yılda 24 kilo yapar ve bu az bişey değil dedi...
bakalım bugünden itibaren listeye göre başladım..

kan tahlillerime göre troid ilacımın dozu yükseltildi..şeker şimdilik çıkmadı ama sonuçlar sınıra doğru gidiyor annem şeker hastası olduğundan dikkat etmem gerekiyormuşş...
hormon sonuçları iyi çıkmış çok şükür bir problem yokmuş...

varis ilacımı içiyorum da kızlar şu varis çorabı nasıl kolay giyilir bir bilen varsa söylesin allah aşkına dün sabah ilk defa giydim giyene kadar ter içinde kaldım ne kadar zormuşşşş
bugün giymedim

kilom ...108.2

oyy geçmiş olsun bizim büyük çıkardıda küçük çıkarmadıkaşıntı için beyaz bi krem verdi onu sürünce kaşınması azalmıştı
Asuman ablacım beni aynı yazarsan sevinirim malum evde tartı nerde bilmiyorum
sanada geçmiş olsun bu hafta yola gelir ev merak etme mekan deişikliği evlilik içinde süper oluyo bence :)) deişiklik iyidirrr
Günaydın kızlar

ben isviçre ye dönene kadar kilo bildirimi yapamıycam cünkü kv lerde tartı yok...
kaynananın yanında laflardan şişersin zaten :)) evine gidince rahat rahat görüşürüz tatilinin tadnı çıkarmaya bak
gunaydin kizlar:)
önce kilo bildirimim
gecen hafta 115
bu hafta 112.9
giden:2.1
sporumda 320 dakika asucum simdidem emegine saglik
kilo veren herkesi tebrik edip kocaman öpüyorum :)
maşşallahhhhh
günaydın hatunlar

kg bildirip kaçıcam;

geçen hafta 101,9

bu hafta :101

aradaki fark :0,900 (GR cık)

SPORUM 90 DK

gelicek hafta inşallah kurtulucam şu 3 lü rakamlardan

asum şimdiden eline sağlık

NURSENA şu an iş yerinde ortacadan gelen misafirlerim var orada oturuyorlarmış
atla gel kız onlarlannn akrabanmıı
oyy nişanlıyken kayınvalide eli boş gelmezdi ne aldın gelincikine:))
geçmiş olsunnn herşeyde vardır bi hayırr
kız dur bu ne hastalık daha kaynana olcan torun peşinde koşcan neyse o zamana kadar
ayda 2 gider kilocuklar inşallah

Arkadaşlar 100.5 idim şimdi tartıldım 98.5 çıktı spor 220 dakika yürüyüş yaptım

kızlar öğle yemeğimii yedim resim yok yedim çünkiii kız arkadaşını alıp gelmiş onlara ilave ekledim ekmek azdı bi koşu fırına gittim o arada sofrada kurulmuşkene foto moto gözükmedi gözüme 1 tatlı tabağı menemen yedim 2 dlm ekmek birazda çeçil peyniri
çayımı yudumluyorum şimdii eşimi cumaya yolladım sofra toplanacak bana bakıyooo

kendimide tebrik ediyorum koca bi kayık tabak patetes kızartması vardı yemedimm

Son düzenleme:
Arkadaşlar şöyle bir göz attım ve hepinizi tebrik etmek istiyorum yola devam eminim bu kararlılıkla vereceğiz fazlalıkları
Sabah yarım yağlı sütle bir küçük kase gevrek öğlen bir tabak semizotu biz pirpirim de deriz yoğurt iki dilim ekmek akşamada nohut ısladım bekliyor
Bu hafta yürüyüşe başladım ve hemen etkisini gösterdi amaç için daha gayretlendim diye daha mutlu da oluyorum şimdi
Su içmemeye de şöyle bir çare uyguladım 1.5 lt su şişesini doldurup bilgisayarın yanına koyup günde iki şişe bitirmeye çalışıyorum hakkatende zamanla tokluk hissi veriyor biraz ılık içiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…