uf ya uffff.....
niye benim gece uykum kaçıyo( 47:
uykumu getiren çayı bugün içmedim diye, yine uykum gelmek bilmedi, 1,5saattir yataktayım yaaaa
bu gece ıhlamur içmiştim, o da olur dedim ama ıhlamur bile olmadı, mecburen yeniden demledim şimdi o uyku çayını((
gulma bi sen birde ben varız şuan...... eğer gürüyorsan beni canım.....
demlensinde şu çayımı içiyim.....
bende yolcu-zeynep gibi oldum
gündüzleride uyumuyorum mahsus gece uyuyabilmek için ama yine yok yine yok uyku
bugün gündüzde uyumadım, çokta uyumadım, ama işte yine yok
doktora mı gitsem naapsam?:44:
başım ağrımaya başladı şuan, sinirden galiba.....
banucum tebrik ediyorum seniii....çok iyi gidiyosunn...Herkese günaydın
Kahvaltımı etmeden bildirimimi yapayım bende
Geçen hafta; 98.5 kg
Bu hafta; 97.4 kg
Fark; -1.1 kg
Sporum; 250 dakika
kızlar günaydın
kızım su çiçeği çıkartıyor iki gündür çok hasta sabahlara kadar ağlıyor acıyor kaşınıyor dıye bende başında duruyorum bır ara dalmışım sabah geç kalkmışım işe yetişme telaşıyla tartılmaya fırsatım olmadı nasıl gıyındiğimi bilemedim o yuzden kılo bildirimimi yapamıcam anca akşam gıdınce o da gerçeği göstemeyeceği için kaldı yanı muhtemelen değişen bir şey olmamıştır bu hafta hiç spor yapmadım sayılır sadece iki gun leslı yaptım o kadar
neyse şimdilik bu kadar hanı liste hazırlanırsa söyleyeyım dedım
geçen hafta :104
bu hafta :tartılamadım (istersen aynı yaz artık sen bılırsın,istersen ceza ver boynum kıldan ince ne dersenız o)
Zeynepcim geçmiş olsun ben de gece yoğun bir başağrısı ile uyandım ilaç alıp yattım geçti şükür hafif bir ağrı var sadece
Bildirim olarak da ilk çıkan doğrudur deyip onu aldım canım
oyy geçmiş olsun bizim büyük çıkardıda küçük çıkarmadıkaşıntı için beyaz bi krem verdi onu sürünce kaşınması azalmıştıkızlar günaydın
kızım su çiçeği çıkartıyor iki gündür çok hasta sabahlara kadar ağlıyor acıyor kaşınıyor dıye bende başında duruyorum bır ara dalmışım sabah geç kalkmışım işe yetişme telaşıyla tartılmaya fırsatım olmadı nasıl gıyındiğimi bilemedim o yuzden kılo bildirimimi yapamıcam anca akşam gıdınce o da gerçeği göstemeyeceği için kaldı yanı muhtemelen değişen bir şey olmamıştır bu hafta hiç spor yapmadım sayılır sadece iki gun leslı yaptım o kadar
neyse şimdilik bu kadar hanı liste hazırlanırsa söyleyeyım dedım
geçen hafta :104
bu hafta :tartılamadım (istersen aynı yaz artık sen bılırsın,istersen ceza ver boynum kıldan ince ne dersenız o)
sanada geçmiş olsun bu hafta yola gelir ev merak etme mekan deişikliği evlilik içinde süper oluyo bence :)) deişiklik iyidirrrAsuman ablacım beni aynı yazarsan sevinirim malum evde tartı nerde bilmiyorum
kaynananın yanında laflardan şişersin zaten :)) evine gidince rahat rahat görüşürüz tatilinin tadnı çıkarmaya bakGünaydın kızlar
ben isviçre ye dönene kadar kilo bildirimi yapamıycam cünkü kv lerde tartı yok...
maşşallahhhhhgunaydin kizlar:)
önce kilo bildirimim
gecen hafta 115
bu hafta 112.9
giden:2.1
sporumda 320 dakika asucum simdidem emegine saglik
kilo veren herkesi tebrik edip kocaman öpüyorum :)
günaydın hatunlar
kg bildirip kaçıcam;
geçen hafta 101,9
bu hafta :101
aradaki fark :0,900 (GR cık)
SPORUM 90 DK
gelicek hafta inşallah kurtulucam şu 3 lü rakamlardan
asum şimdiden eline sağlık
atla gel kız onlarlannn akrabanmııNURSENA şu an iş yerinde ortacadan gelen misafirlerim var orada oturuyorlarmış
oyy nişanlıyken kayınvalide eli boş gelmezdi ne aldın gelincikine:))ben hazırlanıp birazdan arkadaşıma gitmek için çıkıcam.yarın sabahda büyük ihtimal oğlumla bursaya dünürlerime gidicez pazar gecesi dönerim heralde.akşama görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun
geçmiş olsunnn herşeyde vardır bi hayırrAllah'ım;
Bu Mübarek CUMA Günü Hürmetine ;Evlerimizi Aş'sız,
Kalplerimizi Aşksız, Dillerimizi Duâ'sız bırakma..!
Evlatlarımızı hayırlı,Bedenimizi sağlıklı,İşlerimizi başarılı kıl...!
Fakirlere yardım et..Zalimlere fırsat verme Ya Rabbi...!
Amin..
merhaba kızlar umarım herkes iyidir bu hafta da sağlık sorunlarıyla uğraştım..yaklaşık bir buçuk aydır soğukalgınlığı ve bademcik iltihabını atlatamadım..tam iiyileştim derken tekrarlıyor..iğne olmaktan yanlarım süzgeçe döndü...
hazır doktora gitmişken ayaklarımdaki şişmeleride eni konu bir inceleteyim dedim..
damar dopler çekildi...
bacaklarımda iç varis varmış damar kapakçıklarım bozukmuş kaçak yapıyormuş bu yüzden ayaklarımda ödem oluşuyormuş...
doktorum tedavi için aslında yaşın uygun olsa ameliyat önerirdim ama yaşın genç olduğundan ilaç ve varis çorabı vericem dedi ..veee herzamanki gibi her doktorun dediği gibi kilo ver rahatlaaaaaa dediii...bunu bende biliyorum bilmediğim bişey söyleyin dedim...:) ben kilo vermekte çok zorlanıyorum ve çok çabuk yoruluyorum dedim..bütün bunların sebebi troid denen illet olduğunu söyledi ben zaten bunu biliyordum..
bel fıtığım olduğundan spor olarak sadece yürüyüş önerdi..bunuda biliyordum..:)
elime 1200 kalorilik bir diyet listesi tutuşturdu..büyük hedefler koyma hayal kırıklığı yaşamassın ayda 2 kilo versen yılda 24 kilo yapar ve bu az bişey değil dedi...
bakalım bugünden itibaren listeye göre başladım..
kan tahlillerime göre troid ilacımın dozu yükseltildi..şeker şimdilik çıkmadı ama sonuçlar sınıra doğru gidiyor annem şeker hastası olduğundan dikkat etmem gerekiyormuşş...
hormon sonuçları iyi çıkmış çok şükür bir problem yokmuş...
varis ilacımı içiyorum da kızlar şu varis çorabı nasıl kolay giyilir bir bilen varsa söylesin allah aşkına dün sabah ilk defa giydim giyene kadar ter içinde kaldım ne kadar zormuşşşş
bugün giymedim
kilom ...108.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?